Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
és mindezt az audi meddig "tűri" el??

|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mit alkottak? 😀Asbee
2. helyen van a csapat, errefel egy haloványabb meccsükön szól a "kurva gyenge"... meg amikor lecserélték pl. Ji-Paranát, kifütyülték stb... egy "Hajrá ETO" nem volt az egész meccsen, de a szidás az megy...Hurka
Tényleg érthetetlen hogy ilyen szereplés mellett, ilyen stadionban, ilyen körülmények között miért ilyen kevesen vannak, és hangulattalanok a meccseik.zavi27
mert egy szal szurkolojuk nincs mivel ez a barom tarsoly rendesen az agyaba vette h egy focimeccs
az csaladi osszhepajkodas kell h legyen igy 14 es 45 kozott senkit sem enged be a stadionba csalad nelkul ! az igenyes gyori kozonseg meg nem ehhez a teljesitmenyhez van szokva !
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 508
ilyen lelketlen fos játékot is régen láttam a csapatomtól...
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 570 — Amerikai sportok rajongója
milyen szánalmas ez a győri közönség...Hurka
Mit alkottak? 😀Asbee
2. helyen van a csapat, errefel egy haloványabb meccsükön szól a "kurva gyenge"... meg amikor lecserélték pl. Ji-Paranát, kifütyülték stb... egy "Hajrá ETO" nem volt az egész meccsen, de a szidás az megy...Hurka
Tényleg érthetetlen hogy ilyen szereplés mellett, ilyen stadionban, ilyen körülmények között miért ilyen kevesen vannak, és hangulattalanok a meccseik.
több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Kevés nagyobb csaló van ennél a Mazzoleninél...empty taxi
Mondjuk ezt a meccset szimplán meg kellett volna nyerni az első félidőben... na mindegy, visszajött Pato, rúg szerdán egy hármast a Barcának aztán jövő hétvégén lesérül a BL nyolcaddöntőig

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Kevés nagyobb csaló van ennél a Mazzoleninél...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Mit alkottak? 😀Asbee
2. helyen van a csapat, errefel egy haloványabb meccsükön szól a "kurva gyenge"... meg amikor lecserélték pl. Ji-Paranát, kifütyülték stb... egy "Hajrá ETO" nem volt az egész meccsen, de a szidás az megy...
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Mit alkottak? 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
az inter első gólja is komoly volt, fél méteres les meg kéz 😀 de sebaj, biztos takarásban volt a partjelző 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
pique + puyol gol ? ehhehehehehe
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
áháháhá Csertői Norris otthoni pofon? muhahahahaha
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
de kemény, nem is tudtam, hogy a pool azért veszeget a Sanyi Károly akadémiáról, mert a költségek felét ők fizetik ezért elővételi joguk van 😮
több mint 14 éve
milyen szánalmas ez a győri közönség...
több mint 14 éve
Tessék gyerekek, ki hiányolja még a fiesztát? 😛 pont a fokot így megtömni 😀 mekkora meccs, és NYENYANYAAAA elképesztő ez a fazon, de komolyan 😊 Igaz itt már mindenki talált gólt de akkor is 😊 Már csak azt nem tudom, hogy ha ugyebár mi tulajdonképpen annyira megijedtünk a siófoktól, hogy 4-5-1-el álltunk ki, mi lett volna, ha nem félünk és 4-4-2? 15-0? 😀fetomy
nem, jó ez a 4-5-1-es felállás a Vidinek teljesen 😀 Nikolicot legközelebb a keretbe sem tennémHurka
Nem kell nekem Nikoliccsal jönni, mert én örülnék a legjobban ha kezdene és szerintem én is írtam legtöbbször, hogy rakja be. Arra akartam utalni, hogy a 4-5-1-el is lehet szarni a gólokat, ha a ziccereket belövik. Szinte minden meccsünk végződhetett volna így, ha a gyökerek belövik a 200 helyzetet. Végre láthattuk, hogy a 451 is bőven működik helyzetkihasználással, de igen, 7-0 után is lehet még belekötni a dolgokba.

És egyébként azt mégegyszer elmondom, hogy érdekes módon Nikolics akkor játszik igazán jól, ha csereként jön be, kezdőként jóval kevésbé veszélyes.
több mint 14 éve
Tessék gyerekek, ki hiányolja még a fiesztát? 😛 pont a fokot így megtömni 😀 mekkora meccs, és NYENYANYAAAA elképesztő ez a fazon, de komolyan 😊 Igaz itt már mindenki talált gólt de akkor is 😊 Már csak azt nem tudom, hogy ha ugyebár mi tulajdonképpen annyira megijedtünk a siófoktól, hogy 4-5-1-el álltunk ki, mi lett volna, ha nem félünk és 4-4-2? 15-0? 😀fetomy
nem, jó ez a 4-5-1-es felállás a Vidinek teljesen 😀 Nikolicot legközelebb a keretbe sem tenném
több mint 14 éve
Tessék gyerekek, ki hiányolja még a fiesztát? 😛 pont a fokot így megtömni 😀 mekkora meccs, és NYENYANYAAAA elképesztő ez a fazon, de komolyan 😊 Igaz itt már mindenki talált gólt de akkor is 😊 Már csak azt nem tudom, hogy ha ugyebár mi tulajdonképpen annyira megijedtünk a siófoktól, hogy 4-5-1-el álltunk ki, mi lett volna, ha nem félünk és 4-4-2? 15-0? 😀
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 508

kemény...öngyilkosságot kísérelt meg a játékvezető, elmarad a Köln-Mainz...
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 570 — Amerikai sportok rajongója
Hát ez újabb, látványos Vidi gála volt. Lehet végül mégis összeáll ez a csapat, és látványosan fog nyeregetni?
több mint 14 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Jó persze Zomborinak is elmentek már a nagy külföldizésben... Persze, majd pont Nagy Dani, Gosztonyi meg Vaskó kéne a kezdőbe.. LOL A 4-5-1-et meg nem félelemből alkalmazzuk egyébként... Komolyan miért nem lehet az m1-en a meccs? :/ Annyira idegesítenek már ezek a baromságok..fetomy
Zomborit egyébként nagyon bírom, de most azért ezzel a 3 névvel tényleg hülyeséget beszél
pl. Vinicius sztem az egyik legjobb Vidi játékos, sokkal többet ér VaskónálHurka
egyértelmű. És a Nagy Dani-Gosztonyi párosnál is jobb a Walter-Oliveira páros. Danikát be lehet hozni csereként, de kezdőnek nagyon kevés, Gosztó meg egy pöcs 😀 Walter lehet hogy hibázgat, de még mindig több hasznos megmozdulása van

Egyébként ez a Sousás angol... hihetetlen még mindig 😀fetomy
Zomborinál semmi sem irritál jobban a Sport Tv-n. Minden meccsünk előtt, után elmondja, h igazából csak szerencsével nyertünk, vagy hogy éppen az UTE ellen csak a végén rúgtunk 3-at, és különben is szarul játszottunk... ja ment az egykapuzás... most is mit fog mondani a végén? 5-0 után? Tulajdonképpen a Siófok szintjén nyomtuk, de találtunk 5 gól vhogy... rühellem ezt a fazont...
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
2-0 a félidőben a fok ellen. Gondolom 4-4-2-vel már 6-0 lenne, mert így nincs offense :/:/fetomy
Milinte és Nyári a gólpasszosok 😛

bunda meccs.

több mint 14 éve
2-0 a félidőben a fok ellen. Gondolom 4-4-2-vel már 6-0 lenne, mert így nincs offense :/:/
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
Kiírják Alves góljánál hogy sárgát kapott, akkora kép volt hogy ott ölelgették meg gratuláltak neki- a sárgához 😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Jó persze Zomborinak is elmentek már a nagy külföldizésben... Persze, majd pont Nagy Dani, Gosztonyi meg Vaskó kéne a kezdőbe.. LOL A 4-5-1-et meg nem félelemből alkalmazzuk egyébként... Komolyan miért nem lehet az m1-en a meccs? :/ Annyira idegesítenek már ezek a baromságok..fetomy
Zomborit egyébként nagyon bírom, de most azért ezzel a 3 névvel tényleg hülyeséget beszél
pl. Vinicius sztem az egyik legjobb Vidi játékos, sokkal többet ér VaskónálHurka
egyértelmű. És a Nagy Dani-Gosztonyi párosnál is jobb a Walter-Oliveira páros. Danikát be lehet hozni csereként, de kezdőnek nagyon kevés, Gosztó meg egy pöcs 😀 Walter lehet hogy hibázgat, de még mindig több hasznos megmozdulása van

Egyébként ez a Sousás angol... hihetetlen még mindig 😀
több mint 14 éve
pl. Vinicius sztem az egyik legjobb Vidi játékos, sokkal többet ér Vaskónál

csetre nem tudok menni, 3-kor megyek el itthonról
több mint 14 éve
Jó persze Zomborinak is elmentek már a nagy külföldizésben... Persze, majd pont Nagy Dani, Gosztonyi meg Vaskó kéne a kezdőbe.. LOL A 4-5-1-et meg nem félelemből alkalmazzuk egyébként... Komolyan miért nem lehet az m1-en a meccs? :/ Annyira idegesítenek már ezek a baromságok..