Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
mibe fogadunk, hogy a következő fordulót se közvetíti semmi? 😀HöriFradit nem lehet, a Paksot már csak-csak 😊

több mint 14 éve
Oláh:Ott az első Kiss-gól is, nagyon komoly volt a védő rúgása is 😀😀
http://www.tv2.no/play/Sanco

több mint 14 éve
A Paksi atom nagyon beindult 😀 Király 😊
több mint 14 éve
Kicsit késett 0-3 😀 Kiss againNem jött be, pedig reménykedtem 😀WyattLassú Sanco, lassú 😀WyattAkkor most beírom, hogy:
Már kettővel megy a Paks, Böde góljával.
Hátha közben már 3 lesz... 😀Sanco
több mint 14 éve
Aalesund 11-esből egyenlített 😕 Junior szerelését fújták leKell a 3 pont! Csak okosan!
Szerk: remélem most nem dupláznak 😮
több mint 14 éve
Egyenlített az Aaselund:nem az Aalesund??? 😀😀😀😀
Michael Barrantes 11-esbőlWyatt
csakhogy én is kötekedjek 😛
több mint 14 éve
Lestem köszi, majd holnap megrakom 😀 Ha legalább 3 bejön kapsz egy sört 😀Lassú Sanco, lassú 😀 Tüsi is 😀Wyatthehe, inkább nézd meg a lottószámaidat Bears topikban 😉tüsi91

több mint 14 éve
Lehet igaz. Meghàt a heverjaim kozul mar sokan nem foglalkoznak,legyintenek a magyar focira,en meg meg mindig kovetem,szeretem,kepben vagyok. Persze emiatt nagyobbak a csalodasok is.Drukkoltam a Vidinek, es csak a szomorusag beszel belolem, meg a sok-sok evtizednyi csalodas, veresegek, ezert allok mar picit pesszimistan hozza, mert mindig remenykedik az ember, elhitetik vele hogy most tenyleg beindult a valtozas valahol, aztan mar annyiszor kellett csalodni barmelyik magyar focicsapatban. Inkabb mar pesszimistan allok hozza, minthogy ujra bevigyenek az erdobe,aztan hatha lesznek sikerek tatosan.zavi27Ez teljesen érthető, csak nem mindegy kinek mi eredmény. Persze, hogy kiestünk, de tényleg szó szerint a semmiből jövünk fölfelé az elmúlt 2-3 évben, nem szabad mindent azonnal várni. Lehet, hogy 2 év múlva belőlünk sem lesz semmi, nyilván benne van, de akkor se jó így hozzáállni, mert akkor tényleg soha nem lesz itt semmi.fetomy
több mint 14 éve
Lassú Sanco, lassú 😀 Tüsi is 😀Wyatthehe, inkább nézd meg a lottószámaidat Bears topikban 😉
több mint 14 éve
Nem jött be, pedig reménykedtem 😀Lassú Sanco, lassú 😀WyattAkkor most beírom, hogy:
Hátha közben már 3 lesz... 😀Sanco

több mint 14 éve
Lassú Sanco, lassú 😀WyattAkkor most beírom, hogy:
Hátha közben már 3 lesz... 😀
több mint 14 éve
NA alakul vmi. 😀. Fradi jól áll, Paks vezet, sajna Kecskemét kiesett. Töröljék már el az idegenben lőtt gólokat.Paks 2-0. 😀
Norvég bajnokság <<<< NB1
több mint 14 éve
Mit?a végén kiderül hogy a rendőrök tették oda nem? 😀peteyhttp://sportgeza.hu/futball/2011/07/21/lopason_kaptak_a_fradistakat_norvegiaban/Matthew99A Ferencváros részéről a norvég sajtóhírekre reagálva a lopást nem cáfolták, de a következőkről tájékoztatták a pepsifoci.hu-t:Bálesz
"A helyi rendőrség arról tájékoztatta hivatalosan klubunkat, hogy valóban történt a városban szurkolói ellenőrzés a lopás kapcsán, de az ellenőrzés alá vont személyeknél a megjelent beszámolókkal ellentétben sem fegyvereket, sem kábítószert nem találtak, és azóta már el is engedték a szóban forgó illetőket."
"a megjelent beszámolókkal ellentétben sem fegyvereket, sem kábítószert nem találtak"
Mit tettek oda?

több mint 14 éve
Paks is megy! 0-1 Kiss T. góljával
több mint 14 éve
a végén kiderül hogy a rendőrök tették oda nem? 😀http://sportgeza.hu/futball/2011/07/21/lopason_kaptak_a_fradistakat_norvegiaban/Matthew99A Ferencváros részéről a norvég sajtóhírekre reagálva a lopást nem cáfolták, de a következőkről tájékoztatták a pepsifoci.hu-t:Bálesz
"A helyi rendőrség arról tájékoztatta hivatalosan klubunkat, hogy valóban történt a városban szurkolói ellenőrzés a lopás kapcsán, de az ellenőrzés alá vont személyeknél a megjelent beszámolókkal ellentétben sem fegyvereket, sem kábítószert nem találtak, és azóta már el is engedték a szóban forgó illetőket."
több mint 14 éve
http://sportgeza.hu/futball/2011/07/21/lopason_kaptak_a_fradistakat_norvegiaban/Matthew99
A Ferencváros részéről a norvég sajtóhírekre reagálva a lopást nem cáfolták, de a következőkről tájékoztatták a pepsifoci.hu-t: