Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Megnéztem az előbb a tegnapi magyar meccs összefoglalóját.Csak egy dolgot tartok szánalmasnak: minden egyes gólunk után felpattan az egész kispad, majd örülnek meg ujjongnak, mint majom a farkának. Sanya és a cimbik. Kijutottunk tán valahova, vagy mit nyertünk? Nem kötekedésből, de nagyobb, komolyabb csapatoknál maradnak a padon és tudomásul veszik, főleg egy ilyen gyenge ellenfél ellen. Max tapsolnak. De nem ugrabugrálnak, meg összeölelkeznek...
több mint 14 éve
Ronaldo-nak 4 tuti helyzete volt 90 perc alatt, egy gólt sem tudott rúgni, jobbnál - jobb labdákból. Messi egyet tuti bevert volna. És itt most nem vitát akarok generálni, de egyszerűen vétek összehasonlítani kettejüket. Mindenki tudja ki a jobb játékos, de persze lehet ellenkezni. Remélem ezután a hsz-em után nem jön vita. Én csak leírtam, ami látható volt a mai meccsen.JC6Bezzeg Messi mekkorát parádézott a kibaszott erős Bolivia ellen.
több mint 14 éve
Ronaldo jobb játékos szerintem, komplettebb, ahogy azt Kaká is megmondta. Jobb a testfelépítése is, ezáltal a fizikuma, remekül fejel és nem sérülékeny, míg Messinél azért ez mindig nagy veszélyfaktor, még ha manapság nem is sérül. Ugyanaz lesz vele, mint Ronaldoval, néhány év után meghal a lába a sok szartól, amit belényomnak. 😊Ott a pont 😊
Csak hát Ronaldo meg egy hisztis köcsög, ami miatt visszataszító. Úgyhogy Kevin Prince Boateng a világ legjobb játékosa. 😛Stez
És Őt most már senki nem szidhatja a válogatottbeli teljesítménye miatt 😛

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Ronaldo jobb játékos szerintem, komplettebb, ahogy azt Kaká is megmondta. Jobb a testfelépítése is, ezáltal a fizikuma, remekül fejel és nem sérülékeny, míg Messinél azért ez mindig nagy veszélyfaktor, még ha manapság nem is sérül. Ugyanaz lesz vele, mint Ronaldoval, néhány év után meghal a lába a sok szartól, amit belényomnak. 😊Csak hát Ronaldo meg egy hisztis köcsög, ami miatt visszataszító. Úgyhogy Kevin Prince Boateng a világ legjobb játékosa. 😛
több mint 14 éve
tőzsér futbalista, sándor györgy meg.... majd a lengyelek ellen.... szánalmas 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azért van itt a soccer fórum, hogy beírhassam a véleményem. Szerinted hülyeség, van, aki szerint nem. Ez van. Nem tetszik ne olvasd , ugord át.
több mint 14 éve
Ronaldo-nak 4 tuti helyzete volt 90 perc alatt, egy gólt sem tudott rúgni, jobbnál - jobb labdákból. Messi egyet tuti bevert volna. És itt most nem vitát akarok generálni, de egyszerűen vétek összehasonlítani kettejüket. Mindenki tudja ki a jobb játékos, de persze lehet ellenkezni. Remélem ezután a hsz-em után nem jön vita. Én csak leírtam, ami látható volt a mai meccsen.JC6😂 😂 😂 😂
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Ronaldo-nak 4 tuti helyzete volt 90 perc alatt, egy gólt sem tudott rúgni, jobbnál - jobb labdákból. Messi egyet tuti bevert volna. És itt most nem vitát akarok generálni, de egyszerűen vétek összehasonlítani kettejüket. Mindenki tudja ki a jobb játékos, de persze lehet ellenkezni. Remélem ezután a hsz-em után nem jön vita. Én csak leírtam, ami látható volt a mai meccsen.JC6Ja főleg az argentín válogatottban.Ne viccelj már...Ugyanolyan fos mind2 a hazája válogatottjában,fölösleges itt ilyenekről fröcsögni,hogy ez meg az biztos belőtte volna,lehet én is belőttem volna,ha ott vagyok,de mivel...Ennyi erővel akárki leírhatta volna a Bilbao meccs után,hogy Messi mit kihagyott az 5ösről,ezt Cé tuti belőtte volna stb stb...szóval fölösleges ilyen faszságokat beírkálnod szerintem...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ronaldo-nak 4 tuti helyzete volt 90 perc alatt, egy gólt sem tudott rúgni, jobbnál - jobb labdákból. Messi egyet tuti bevert volna. És itt most nem vitát akarok generálni, de egyszerűen vétek összehasonlítani kettejüket. Mindenki tudja ki a jobb játékos, de persze lehet ellenkezni. Remélem ezután a hsz-em után nem jön vita. Én csak leírtam, ami látható volt a mai meccsen.
több mint 14 éve
Jöjjön mindenki az MTK-ba. Tuti válogatott lesz 😀 Pintér elment, már nem is játszhat 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
ritka fos meccs volt,egyedül a szívünk zöld fehér és a Fradi induló volt király 😊
több mint 14 éve
Tőzsér kurva jó volt ezen a meccsen. És ő nem fér be a rendszerbe? NK9 pedig meglepetés volt. Nekem tetszett.
több mint 14 éve
valaki lefizette a csávót, hogy hajni végre kikerüljön a válogatottból... 😊pff NK9, ennyitől elesni...
több mint 14 éve
Kezdem érteni a rendszert: nem szeretjük a pontos 30 méteres íveléseket és a távoli lövéseket, mert Tőzsér eddig ezt hozza a meccsbezolika26Pont ugyanezt akartam írni. Csak megzavarja ezekkel a zseniális megmozdulásokkal az alapcsapatot.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Kezdem érteni a rendszert: nem szeretjük a pontos 30 méteres íveléseket és a távoli lövéseket, mert Tőzsér eddig ezt hozza a meccsbeMondjuk zavaró, hogy Ricsi túlhypeolja, mert így mi nem tudjuk 😀

több mint 14 éve
Aki tud légyszíves adjon linket a meccsre! Köszönöm! 😊szerk: Azóta firstrowsportson már találtam, köszönöm

több mint 14 éve
egervári rendszerébe 3 típusú játékos illik bele: sógor, koma, jóbarát 😂 😂 ettől függetlenül tartom, hogy az ilyen húzások károsak egy közösségre...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Lisztest meg Tökölit miért nem hívta be? Égerről már nem is beszélek... Tuti kikapunk 😀
több mint 14 éve
Milyen nulla teljesítmény? Nem arról volt szó, hogy múlt héten játszott, és gólt is lőtt? Ehhez jön, hogy tökéletesen illik a rencerbe, mikell még?Mit akarsz?Tegnap volt a zuhiban,hogy átbeszélték a rendszert és ezért fért bele Tőzsér 😊
Hozzáteszem múlt hétvége után, tegnapelőtt Nikolics Nyenyanya a ligakukában is duplázott...
Amúgy Egervári helyében csak annyit kellene tenni, hogy valami olyan rencert kitalálni, amibe több ember illik bele 12-nél...fetomy
több mint 14 éve
Milyen nulla teljesítmény? Nem arról volt szó, hogy múlt héten játszott, és gólt is lőtt? Ehhez jön, hogy tökéletesen illik a rencerbe, mikell még?Hozzáteszem múlt hétvége után, tegnapelőtt Nikolics Nyenyanya a ligakukában is duplázott...
Amúgy Egervári helyében csak annyit kellene tenni, hogy valami olyan rencert kitalálni, amibe több ember illik bele 12-nél...
több mint 14 éve
azon gondolkodtam, h egervári vajon mikor nyírja ki teljesen az annyira istenített belső közösséget az ilyen húzásaival, hogy NK9 válogatott 0 teljesítménnyel?! ezzel a csapattagok teljesítményét ássa alá nem is beszélve azokról akik a jó forma ellenére sem kerülnek a keret közelébe se, ellenben a kisjézussal aki már azért címeres mezt! :o húzhat mert ő a németh krisztián....Frankó lesz majd, ha a 20. perc magasságában elkezd picsogni... :S
arról h mennyire megy megint ellent a saját kijelentéseinek már kár is megemlíteni... :/peach
több mint 14 éve
azon gondolkodtam, h egervári vajon mikor nyírja ki teljesen az annyira istenített belső közösséget az ilyen húzásaival, hogy NK9 válogatott 0 teljesítménnyel?! ezzel a csapattagok teljesítményét ássa alá nem is beszélve azokról akik a jó forma ellenére sem kerülnek a keret közelébe se, ellenben a kisjézussal aki már azért címeres mezt! :o húzhat mert ő a németh krisztián....arról h mennyire megy megint ellent a saját kijelentéseinek már kár is megemlíteni... :/
több mint 14 éve
Csóri Fradinak megint nem adtak meg egy gólt, ráadásul ugyanolyat mint az odavágónak. Mellesleg ez is egy ősfos meccs volt.zinedine5és ugyanúgy Zsivóczky lőtte 😀