NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
20
10
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Ezaz jó fagyisták vagytok, földön fekvőbe belerúgni 😀 De legalább rendesek vagytok, nem várjátok meg, hogy elkezdjünk feltápászkodni, földre kerülés után azonnal taposás a gyomorba :cool: 😀A fieszta megvolt nemrég, lesz májusban újra - mivel hálistennek az úttest már csak jövőre nyer 😀 -, és egyébként meg bizonyára örültök, hogy a BL csoportkörbe induló vonat a fehérvári állomáson mégsem állt meg, ha már Pestet ugye eleve elkerülte ahogy csak tudta 😛 Gondolom azért sem mert megállni, mert túl közel volt Pesthez 😛 Amúgy ha már gyásszünet, a fradi-vidin jól tudom, hogy 5 perces gyásszünet lesz, ugye...? 😛 És rettegjetek, ha Orbán elkezdi lefizetni a bírókat, elvéve a fagyi és az úttest egyetlen fegyverét, akkor onnantól nagyon sima lesz a bajnokság 😛
Egyébként meg ott lesz a lehetőség apukáim a bajnokságban, hogy nyerjetek, bár ahhoz kéne, hogy szarabbak legyünk, mint a Kaposvár :/ Plusz imádkozzatok, hogy ellenetek ne legyen olyan félidőnk, mint a Sturm ellen, mert egy magyar csapat ott kapott volna 5-öt, és nem rúg egyet se 😛
több mint 14 éve
“Tevez all’Inter, si può”Fonte: fcinternews.it Carlos Tevez all’Inter, si può. Secondo il Corriere dello Sport, i nerazzurri sarebbero ancora in corsa per arrivare al campione argentino, in procinto di lasciare Manchester. Sfumato il suo arrivo al Corinthians per la chiusura del mercato brasiliano, l’Apache potrebbe tornare nelle mire nerazzurre. L’Inter potrebbe farlo suo dopo l’arrivo di capitale fresco, che arriverebbe solo in caso di addio di Sneijder o Maicon. Inutile aggiungere che si tratta di un...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Mar kaphato dvd-n a videoton idei bl menetelese 😀Jocinem vagyunk faszok...ááá dehogy. 😊
még nem jutottunk ám tovább mi se...(igaz 1 kört legalább mentünk a veretes örményeken át)
|
több mint 14 éve
fetomynak 😛 😛Kiesett a Vidi. Holnaptól drágul a benzin!
"Tájékoztatjuk kedves utasainkat hogy a Bajnokok ligája csoportkörébe induló személyvonat székesfehérváron nem áll meg."
"Fehérváron már készítik is a tablót annak a csapatnak, amelyik két meccsnél többet játszik a BL-ben"
"BL-továbbjutást nem lehet megvenni. Minden másra ott, az Orbán Viktor."
"Minden meccs előtt emlékezzünk meg 1 perces néma csenddel a Vidi Bl-álmairól."
"A Videoton így is történelme leghosszabb BL menetelésén van túl."
"Orbán jövőre újabb IMF hitelt vesz fel, ezt csakis a bírók lefizetésére fogja költeni."Joci
több mint 14 éve
Mar kaphato dvd-n a videoton idei bl menetelese 😀
több mint 14 éve
én csak annyit kérdek:“hol a fiesztaaaaa ?????? hol a fieszta ?? hol a fieszta ?? hol a fiesztaaaaaa” 😊
+1:
Az osztrákokat nem hatotta meg a 2-3(ad). 😀
|
több mint 14 éve
fetomynak 😛 😛"A fehérvári királyok nem bírták a szerda-szerda ritmust"
Joci
Tudom, hogy szemétség, de ezen jót röhögtem 😊

több mint 14 éve
fetomynak 😛 😛 "Tájékoztatjuk kedves utasainkat hogy a Bajnokok ligája csoportkörébe induló személyvonat székesfehérváron nem áll meg."
"Fehérváron már készítik is a tablót annak a csapatnak, amelyik két meccsnél többet játszik a BL-ben"
"BL-továbbjutást nem lehet megvenni. Minden másra ott, az Orbán Viktor."
"Minden meccs előtt emlékezzünk meg 1 perces néma csenddel a Vidi Bl-álmairól."
"A Videoton így is történelme leghosszabb BL menetelésén van túl."
"Orbán jövőre újabb IMF hitelt vesz fel, ezt csakis a bírók lefizetésére fogja költeni."
több mint 14 éve
Azért kurva jó,hogy a tegnapi meccsen legjobban a légiósok égtek meg. Egyedül talán Mitrovics nyújtott jó teljesítményt Bracchi átlagosat a többi dupla0. Ilyet mint ez a Hector,bármelyik magyar csapatban lehet találni, Walterleekből meg az NB2ben rohangál jópár. Az a lövés öt méterről hárommal meléé atyaég... :o
több mint 14 éve
na, senki? 😊Felipe Felix
találós kérdés: melyik játékos középső neve az, hogy "Kvachantiradze"?HurkaHurka
több mint 14 éve
Először lőtt gólt a szezonban. De tényleg jó húzás volt, örültem neki, hogy lenyúltuk a waiverdrafton. Mondom, kicsit megleptük őket, hogy a Nyassi-Cummings kettőssel álltunk fel, nagyon jó összjátékokat nyomtak, nem egyszer a védelem mögé kerültek, és szerezték a gólokat: Nyassi 3+1, Omar három asszisztot adott neki. Thompson is két gólos a szezonban, az utolsó két meccsről.hogy az LA-i és a NYC-i macskajancsik kellettek oda, akiket tegnap is félgőzzel megsemmisítettünk, ilyeneken nem is idegesítem magam. Biztos féltek volna, nehogy szétrúgjuk az angol vendégeket. 😂TheMileHighCityAzért Nyassi nagy fogás volt tőlünk 😛 😀Hanni
Talán végre megvolt a breakout, és átszakítottuk a gátlásainkat, hétvégén a Revs-t illene itthon megverni, és jó lenne, ha elkapnánk a tavalyi szezon második felének ritmusát, amikor sorban minden hazai meccset 3-0-kra hoztunk 😊
több mint 14 éve
viszont én meg egyre inkább félek, h meg fogunk égni Norvégiában...csaknem!DivatSajnos benne van a pakliban. Kb ötöt kellett volna ezeknek rúgnunk a múlt héten, simán visszaüthetnek az elszórakozott helyzetek 😕

több mint 14 éve
ez nagyon +1...nem kell itt semmit se magyarázkodni, meg így meg úgy bezzeg ilyen jó volt a fidi, ezt a gyenge sturmot simán ütni kellett volna odavissza!DivatJa nyersen ennyi. De mondjuk nekem vidi szurkolónak nagyon nem mindegy a játék képe sem. Igen ütni kellett volna, és meg is lett volna, ha a védelem nem kap négy potyát. Az, hogy az első meccsen nem játszottunk jól, benne van mindenkinek. Az itthoni második félidő is benne van, hogy 10 bekk ellen nem megyünk sokra. Mindezzel semmi gond nem lett volna, ha nincs 4 potyagól. Sima továbbjutás lett volna, akárhogy is nem játszottunk jól idegenben.
És azért nem mindegy, hogy a csapatod szar minden poszton, vagy 11-ből 8-9 rendben van, és már csak 2-3 olyan van amin javítani kell, de hát érthető, hogy ez csak a vidi szurkolókat érdekli 😊 Mellesleg mivel nem várta senki idén a BL csoportkört, nem is kell összezuhanni. Vannak bíztató jelek, vannak húzónevek, a csapat képes nagyonszerű játékra, az egyedüli -igaz elég nagy- probléma a védelem. Szerintem idén sem lesz sok gond az nb1-ben 😉
több mint 14 éve
na, senki? 😊találós kérdés: melyik játékos középső neve az, hogy "Kvachantiradze"?Hurka
több mint 14 éve
én egy szóval nem mondtam, h mki ütötte volna, de azok alapján h meccsek előtt azt mondtam simán ki fogtok esni, ahhoz képest sokkal jobbak voltatok és illett volna továbbjutni...ennyiez nagyon +1...nem kell itt semmit se magyarázkodni, meg így meg úgy bezzeg ilyen jó volt a fidi, ezt a gyenge sturmot simán ütni kellett volna odavissza!jók ezek a feltételes kijelentő módban levő mondatok. persze, tudjuk mindenki ütötte volna őket. Nem itt buktuk el hanem kint Klagenfurtban az utolsó perces góllal sajnos. lehetett látni hogy elfáradtak a 60-70. percre, plusz az osztrák tréner összekapta a védekezést a második félidőre. nekik elég volt védekezni 10-en.
Divat
nem tudom milyen ennél véleményesebb 11-est akartok, komolyan 😊 a "les" szitunál a partjelző meg kb 3-4 mp-ig lengette a kis zászlóját, aztán futott tovább. tudom, sípszóig megy de akkoris...petey
viszont én meg egyre inkább félek, h meg fogunk égni Norvégiában...csaknem!
|
több mint 14 éve
azt kell h mondjam, hogy nagyon jó volt a vidi. meglehetősen régen láttam ilyen teljesítményt magyar csapattól, persze törvényszerű volt, hogy az első félidei tempót nem fogják 90 percen át bírni, de legalább megpróbálták.ami nekem bajom volt, az a két szélső védő (úgy en bloc a védekezés mellett). azt gondoltam, ha már Souza idehoz vmi általa ismert embereket, akkor azok legalább valami minőséget képesek nyújtani, de brácsi egy szem szabadrúgásán kívül, a két szélső védő egy szalmaszálat nem tett hozzá a meccshez, egy értelmes beadásuk nem volt, ami mondjuk ne a kapu mögé ment volna.
André Alves kettő meccsen 00 helyzet kialakításában működött közre, ez édeskevés. nemzetközi szintre ennél jobb csatár/teljesítmény kellene.
viszont sándor gyuri nem tudom mit evett, rossz megoldásra csak elvétve emlékszem, egészen meglepődtem h ilyet is tud. nagy dániel is nagyon tetszett, ha tud majd 60 percnél többet is erővel akkor simán elnézegetném a válogatottban is.
polonkai becserélésénél viszont eldőlt a story, nem is értettem miért hozta le eleket. ill ezt a walter leet valami messi imitátor-versenyről sikerült húzni, jókat nevettem rajta ?
szal két meccs alapján sztem jobb volt a vidi mint a sturm, de valamire való center és (legalább megfelelő) védekezés nélkül ez a realitás.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
ez nagyon +1...nem kell itt semmit se magyarázkodni, meg így meg úgy bezzeg ilyen jó volt a fidi, ezt a gyenge sturmot simán ütni kellett volna odavissza!jók ezek a feltételes kijelentő módban levő mondatok. persze, tudjuk mindenki ütötte volna őket. Nem itt buktuk el hanem kint Klagenfurtban az utolsó perces góllal sajnos. lehetett látni hogy elfáradtak a 60-70. percre, plusz az osztrák tréner összekapta a védekezést a második félidőre. nekik elég volt védekezni 10-en.
Divat
nem tudom milyen ennél véleményesebb 11-est akartok, komolyan 😊 a "les" szitunál a partjelző meg kb 3-4 mp-ig lengette a kis zászlóját, aztán futott tovább. tudom, sípszóig megy de akkoris...
több mint 14 éve
Minden elismerésem a Vidié, leszámítva persze a védelmet. Négy ilyen ostoba gólt kapni... Pedig ezt a Sturmot simán ki lehetett volna ejteni, még a kinti 0-2 után is.Remélem Uruguay nyeri a Copa döntőjét, mert ez a paraguayi válogatott nagyon gáz.
Amúgy most az egész PL amerikai turnézik vagy mi az isten? Diszkrét hetest kaptunk a múúú tól 😕HanniA Spurs-nek idén csak Dél-Afrikára futotta. Obertan különben nem tudom mit evett, de egy gól és két assziszt fűződik a nevéhez.
több mint 14 éve
...BáleszAzért az teljesen egyértelmű 11-es volt, ez nem lehet kérdés. Nem is az, hogy leszorított kézzel essen pofára, de kézzel akadályozott meg egy beadást. De mondom, én örülök, hogy nem kaptuk meg, mert csak feltüzelte a fiúkat, és egyébként jobb akcióból vezetést szerezni, mint tiziből 😊
A riporter 4-2-zése akkor lenne jogos, ha a 2. félidőben nem ad meg egyet. De ez a riporter egyáltalán nem volt a topon, úgyhogy végülis mindegy. Azt meg csak remélni tudom, hogy a többi kommentátor nem szokik rá a Brácsizásra..
több mint 14 éve
ez nagyon +1...nem kell itt semmit se magyarázkodni, meg így meg úgy bezzeg ilyen jó volt a fidi, ezt a gyenge sturmot simán ütni kellett volna odavissza!A 11-est amúgy felesleges mondani. Olyan szempontból legalábbis mindenképpen, hogy az még jobban feltüzelte a játékosokat. Ettől függetlenül nyilván a k. anyját, és szar is volt nagyon a spori - nem annyira persze mint az iszonyú homály asszisztense -, de szerintem akkor jobb volt így.fetomyHa befújja a 11-est, akkor valószínűleg nincs Elek gólja, ezért felesleges az ilyen. Ráadásul én nem is érzem annyira egyértelműnek, a kéz nem kereste a labdát, nem kapura tartó lövésbe ért bele. Esett el a labanc, kitette a kezét, hogy azzal tompítson. Nem tudom, hogy ki az, aki esés közben leszorított kézzel nézi a közeledő földet, de mindegy. Szóval nem érzem olyan ezer %-os büntetőnek, mint oly sokan. De mondom, ha be is fújja, attól még nem lett volna 4-2 a vége, mint ahogy a faszkalap riporter sikoltozott ("és ha belegondolok, hogy lehetne 4-2 is, ha megadja a 11-est"...anyád)
Mi a norvégok ellen olyat nem kaptunk meg, hogy a védő a kapura tartó lövésbe kapálózott bele kézzel. (innen is csókoltatom a szőröstalpú bírót és kedves családját) Ahhoz képest ez minimum véleményes volt.Bálesz
amúgy van aki nem teszi maga elé a kezét...idióta volt oszttársam egyszer esett le a lépcsőn, és amilyen test helyzetbe volt ugyanúgy esett tovább mozdulatlanul és még el is tört pár csontja. 😊
|
több mint 14 éve
Nem mondható, hogy szeretném a Vidit, de tegnap elismerésre méltóan küzdöttek, összességében jobbak lennének, vagy azok is, mint a Graz, de koncentrációban ha ott lettek volna.... Mindenesetre jó pörgős támadójátékot nyomtak a meccs nagy részében. Remélem, a Fradi győz ma este! Hajrá Zöldek!
Paks, Kecsó dettó!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
hogy az LA-i és a NYC-i macskajancsik kellettek oda, akiket tegnap is félgőzzel megsemmisítettünk, ilyeneken nem is idegesítem magam. Biztos féltek volna, nehogy szétrúgjuk az angol vendégeket. 😂TheMileHighCityAzért Nyassi nagy fogás volt tőlünk 😛 😀
több mint 14 éve
Amúgy most az egész PL amerikai turnézik vagy mi az isten? Diszkrét hetest kaptunk a múúú tól 😕HanniRájöttek a sápadtarcú teaszopók, hogy az amerikai soccer-ben van a lényeg - biztos a pénz miatt csinálják. Ellenünk persze nem mernek kiállni, még akkor sem, amikor két éve az Arsenal-nál edzőtáboroztunk, akkor is csak ificsapatokkal játszhattunk. 😛
Ja, a MU idén is az ólszar miatt rontja itt a levegőt, jövő szerdán lesz. Azon még nem is káromkodtam, pedig tőlünk egyedül Cummings lehet ott; holott Pickens, Moor, Larentowicz, Smith, Casey (akkor még nem volt sérült) is lazán befért volna, nem csak hogy a keretbe, hanem a best XI-be, de már megszoktuk a korrupt ligát, hogy az LA-i és a NYC-i macskajancsik kellettek oda, akiket tegnap is félgőzzel megsemmisítettünk, ilyeneken nem is idegesítem magam. Biztos féltek volna, nehogy szétrúgjuk az angol vendégeket. 😂
több mint 14 éve
A 11-est amúgy felesleges mondani. Olyan szempontból legalábbis mindenképpen, hogy az még jobban feltüzelte a játékosokat. Ettől függetlenül nyilván a k. anyját, és szar is volt nagyon a spori - nem annyira persze mint az iszonyú homály asszisztense -, de szerintem akkor jobb volt így.fetomyHa befújja a 11-est, akkor valószínűleg nincs Elek gólja, ezért felesleges az ilyen. Ráadásul én nem is érzem annyira egyértelműnek, a kéz nem kereste a labdát, nem kapura tartó lövésbe ért bele. Esett el a labanc, kitette a kezét, hogy azzal tompítson. Nem tudom, hogy ki az, aki esés közben leszorított kézzel nézi a közeledő földet, de mindegy. Szóval nem érzem olyan ezer %-os büntetőnek, mint oly sokan. De mondom, ha be is fújja, attól még nem lett volna 4-2 a vége, mint ahogy a faszkalap riporter sikoltozott ("és ha belegondolok, hogy lehetne 4-2 is, ha megadja a 11-est"...anyád)
Mi a norvégok ellen olyat nem kaptunk meg, hogy a védő a kapura tartó lövésbe kapálózott bele kézzel. (innen is csókoltatom a szőröstalpú bírót és kedves családját) Ahhoz képest ez minimum véleményes volt.

több mint 14 éve
Amúgy most az egész PL amerikai turnézik vagy mi az isten? Diszkrét hetest kaptunk a múúú tól 😕