NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
20
10
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓL, YEAH 😀
több mint 14 éve
Szép akció voltNa el is baszták...
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
csinál valaki chatet?Joci3-an csetelnénk, ha elég Hurkának, ő csinál 😛
több mint 14 éve
csinál valaki chatet?
több mint 14 éve
a nézőkön nem fog múlni 😊
több mint 14 éve
Hurka: Nem sikerül kimenni, úgyhogy ha gondolod mehet eredménykövetés chaten 😀 Csak csinálj majd szobát, mert fingom nincs hogy kell 😀fetomydiiiiivattt... 😀
nézed rtl-en az ördög jobb és bal kezét mi?! 😛 😊
|
több mint 14 éve
Momentán nekem sötét, lehet nem adhatja onlinenincs valakinek egy használható streamje esetleg? melóban vagyok, nem tudom máshogy nézni 😕LNmtv.hu
ott gondolom van online isdavemayer
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
S. Gyurikát vétek kezdetni, viszlát Vidi!Ne legyen igazam, de az az ember nem futballpályára való...
több mint 14 éve
nincs valakinek egy használható streamje esetleg? melóban vagyok, nem tudom máshogy nézni 😕LNmtv.hu
ott gondolom van online is
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
nincs valakinek egy használható streamje esetleg? melóban vagyok, nem tudom máshogy nézni 😕
több mint 14 éve
Pólónak múlt héten megvolt az idei "jó" meccse.. Most gólt kell lőni, abban pedig Pólónál talán csak az Alumona-Dajics páros volt gyengébb. Meglátjuk...Tujvel - Brachi, Lipták, Horváth, Hector - Nagy, Mitrovics, Sándor, Elek, Gosztonyi - AlvesJah, valóban többet mutatott a múltkori meccsen Sándor Gyuri...Schleck
Polonkai nem kezd, nyertünk!fetomy
Egyébként okés Hurka, akkor gondolom majd legközelebb 😛
több mint 14 éve
Tujvel - Brachi, Lipták, Horváth, Hector - Nagy, Mitrovics, Sándor, Elek, Gosztonyi - AlvesJah, valóban többet mutatott a múltkori meccsen Sándor Gyuri...
Polonkai nem kezd, nyertünk!fetomy
több mint 14 éve
Na drukkoljunk a Vidinek hátha...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Hurka: Nem sikerül kimenni, úgyhogy ha gondolod mehet eredménykövetés chaten 😀 Csak csinálj majd szobát, mert fingom nincs hogy kell 😀fetomynem tudom kik jönnének még, ha csak 2-en lennénk, akkor nincs sok értelme 😊
de ha van rá igény, akkor persze 😀
több mint 14 éve
Szerintem elbagatellizáljátok ezt a törvényt, mert igen is van néhol igazság ezekben a szavakban. Aki járogat idegenbe (évente 5-6 idegenbeli meccsen ott vagyok), az tudja, hogy a bedobók és a rendőrök is gyakran provokálják az embert. Pedig én aztán nyugodt gyerek vagyok, egyedül dábrácánban és diósgyőrben borul el az agyam, de egyszerűen nem bírom a párásztokat 😊 Szóval lényeg a lényegben, hogy a srác sokszor túlzásokba esik és a szókincsén sem látszik a túl sok elolvasott kötelező olvasmány, de sok helyen igaza van.SzokolHasonlót akartam írni én is. Nem szó szerint kell érteni, hogy ha visszadobod a labdát, egyből mész is a Markóba, de ha nem tetszik a fejed valamelyik pontagyúnak, akkor röhögve találnak olyat, amit rád lehet húzni. Márpedig a biztonságiak ritkán többdiplomás agysebészek.
Eddig is folyamatos volt a provokáció részükről (és a rendőröktől is), most már plusz hatalmat is kapnak. És ez az aggasztó, nem a stadion körbehugyozása...
Pár éve pofára tiltották ki az embereket az Üllőin, csak mert nem tetszett az arca. A múltkor haveromat vették elő befelé menet és mozdult rá az agyhalott kukásmellényes, mert mosolyogva merte odaadni a jegyét. Mekkora tragédia. És most ezek döntenek majd, szuper...
Meccsre menet: Legutóbbi diósgyőri túra (ha jól emlékszem). Az autópályán összefutott a debrecen és a fradi tábor pár busza. 5-6 barom átrohant az autópályán bunyózni, ami után olyanokat is elővettek, akik az égvilágon semmit nem csináltak, ott maradtak a busznál. Sőt olyat is, aki egy kilométerekre lévő buszon utazott. Na most ez már börtönt is érhet, ha úgy alakul.
Nem lenne hülyeség a törvény, mert aki megérdemli, annak igenis csapjanak oda, de jelen formájában ez valóban csak megfélemlítés.

több mint 14 éve
Hurka: Nem sikerül kimenni, úgyhogy ha gondolod mehet eredménykövetés chaten 😀 Csak csinálj majd szobát, mert fingom nincs hogy kell 😀
több mint 14 éve
Szerintem elbagatellizáljátok ezt a törvényt, mert igen is van néhol igazság ezekben a szavakban. Aki járogat idegenbe (évente 5-6 idegenbeli meccsen ott vagyok), az tudja, hogy a bedobók és a rendőrök is gyakran provokálják az embert. Pedig én aztán nyugodt gyerek vagyok, egyedül dábrácánban és diósgyőrben borul el az agyam, de egyszerűen nem bírom a párásztokat 😊 Szóval lényeg a lényegben, hogy a srác sokszor túlzásokba esik és a szókincsén sem látszik a túl sok elolvasott kötelező olvasmány, de sok helyen igaza van.
több mint 14 éve
Tujvel - Brachi, Lipták, Horváth, Hector - Nagy, Mitrovics, Sándor, Elek, Gosztonyi - AlvesPolonkai nem kezd, nyertünk!
több mint 14 éve
szoktam üldögélni VIP-ben, ha összefutok vele a büfénél megemlítem neki 😀én a Joci meg a Divat miatt nem merek kimenni a meccsre, mert odajönnek oszt meghuligánkodnakHörimert ők ződek, menj úttest meccsre, ott max lehugyoznak 😀
Ződ: Áh, hozzá nem juthat fel senki 😀 Max egy palackba rejtett üzenetet lehet bedobni a VIP ablakán 😀fetomy
több mint 14 éve
én a Joci meg a Divat miatt nem merek kimenni a meccsre, mert odajönnek oszt meghuligánkodnakHörimert ők ződek, menj úttest meccsre, ott max lehugyoznak 😀
Ződ: Áh, hozzá nem juthat fel senki 😀 Max egy palackba rejtett üzenetet lehet bedobni a VIP ablakán 😀
több mint 14 éve
én a Joci meg a Divat miatt nem merek kimenni a meccsre, mert odajönnek oszt meghuligánkodnak