Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Szvsz ebbe semmi durva nem volt. Ez csak szimpla szurkálódás. Nem hiszem, hogy Joci egy magyar csapat ellen drukkolna.ehhez csak gratulálni tudok..HurkaFradi, pff 😛 Hungary's Team 😂nyugi,majd az ezer Graz drukker úgyis leszurkol titeket nem kell aggódni 😛
Tomi, megvan a jegyed holnapra? Úgynézem telt ház várható az online jegyeladás alapján..petey
piros-kék a fideszoton nem sárga,holnap este kiestek a picsá.. 😀Joci
több mint 14 éve
fetomy védj meg hurkátólJocine bántsd szegény ződ szívét Hurka, csak azért szólogat be, mert miután kiejtettük telt ház előtt a Sturmot, már nem fog tudni mibe belekötni 😛
több mint 14 éve
fetomy védj meg hurkától
több mint 14 éve
Még nincsen. Épp én is azt nézem. Gondoltam majd várok úgy kedd-szerdáig, hogy hol hogy lesznek a helyek, erre most per pillanat választhatok, hogy megyek a fedett tribün első 2-3 sorába, vagy az eredményjelző alatti szektor első 2 sorába 😀Akkor most mi megállapodtunk az m1-el, az Aktobe meg a dagitv-vel, a fradi meg nem lesz sehol?fetomyFradi, pff 😛 Hungary's Team 😂
Tomi, megvan a jegyed holnapra? Úgynézem telt ház várható az online jegyeladás alapján..petey
Lényegében biztos a telt ház úgy látom..
több mint 14 éve
ehhez csak gratulálni tudok..nyugi,majd az ezer Graz drukker úgyis leszurkol titeket nem kell aggódni 😛Akkor most mi megállapodtunk az m1-el, az Aktobe meg a dagitv-vel, a fradi meg nem lesz sehol?fetomyFradi, pff 😛 Hungary's Team 😂
piros-kék a fideszoton nem sárga,holnap este kiestek a picsá.. 😀Joci
több mint 14 éve
nyugi,majd az ezer Graz drukker úgyis leszurkol titeket nem kell aggódni 😛Akkor most mi megállapodtunk az m1-el, az Aktobe meg a dagitv-vel, a fradi meg nem lesz sehol?fetomyFradi, pff 😛 Hungary's Team 😂
piros-kék a fideszoton nem sárga,holnap este kiestek a picsá.. 😀
több mint 14 éve
Akkor most mi megállapodtunk az m1-el, az Aktobe meg a dagitv-vel, a fradi meg nem lesz sehol?fetomyFradi, pff 😛 Hungary's Team 😂
Tomi, megvan a jegyed holnapra? Úgynézem telt ház várható az online jegyeladás alapján..
több mint 14 éve
Akkor most mi megállapodtunk az m1-el, az Aktobe meg a dagitv-vel, a fradi meg nem lesz sehol?fetomymeg a Paks se. de majd legközelebb 😀
több mint 14 éve
Akkor most mi megállapodtunk az m1-el, az Aktobe meg a dagitv-vel, a fradi meg nem lesz sehol?
több mint 14 éve
A DigiSport közvetíti a Kecskemétnek a visszavágóját, az igen..
több mint 14 éve
Szerintem Morgan a király(nő)...
több mint 14 éve
hát koxoskám erre én is felülök... 😊Nem baj, én szeretek bandwagonra ülni. 😀szabaLehet divat vagyok, de nekem múlthéttől Hope Solo a kedvenc soccer playerem.szabaHihetetlen overrated. Mint csaj is, de főleg mint kapus.Schleck
|
több mint 14 éve
gsn
3 548
Tökéletes képet ad róla (nem a labdarúgói képességeiről) az, hogy játszott a Cruzeiro-Corinthians, a Milan-Inter és a Barca-Real csapataiban is. 😉fetomyA Cruzeiro és a Corinthians nem tradicionális riválisok. A Cruzeiro legnagyobb riválisa a belo horizontei vetélytárs, az Atletico Mineiro, míg a Cornak a három paulista nagycsapat, a Sao Paolo, a Palmeiras és a Santos.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
Nem baj, én szeretek bandwagonra ülni. 😀Lehet divat vagyok, de nekem múlthéttől Hope Solo a kedvenc soccer playerem.szabaHihetetlen overrated. Mint csaj is, de főleg mint kapus.Schleck
több mint 14 éve
Lehet divat vagyok, de nekem múlthéttől Hope Solo a kedvenc soccer playerem.szabaHihetetlen overrated. Mint csaj is, de főleg mint kapus.
több mint 14 éve
a csapatot minősíti, ha riválisnak eladja. Az a játékosról árulkodik, ha riválishoz megy. Az eltelt évek azért nem számítanak, mert a lényeg pontosan azt mutatja, hogy egyik klubhoz sincs semmilyen kötődése. Ezzel persze nincsen semmi baj, manapság 90%-ban leszarják a játékosok, hol játszanak, ha az ősi rivális több pénzt ad, oda mennek. Szimplán nekem nem szimpatikus egyáltalán. Főleg, hogy a karrierje véletlenül pont úgy alakult, hogy csak olyan csapatokban játszott, amik riválisai egymásnak 😊Teljesen felesleges mentegetni. Tökéletes képet ad róla (nem a labdarúgói képességeiről) az, hogy játszott a Cruzeiro-Corinthians, a Milan-Inter és a Barca-Real csapataiban is. 😉 Innentől nyilván nincsen semmi meglepő abban, hogy szart a klubjára aki iszonyú sok pénzt pazarolt belé 😊fetomyAzért ez így elég erős túlzás. Ha még ezek egymás után lettek volna megérteném, de mindegyik páros között elmúlt jó pár év.FViktor93
több mint 14 éve
Lehet divat vagyok, de nekem múlthéttől Hope Solo a kedvenc soccer playerem.
több mint 14 éve
Teljesen felesleges mentegetni. Tökéletes képet ad róla (nem a labdarúgói képességeiről) az, hogy játszott a Cruzeiro-Corinthians, a Milan-Inter és a Barca-Real csapataiban is. 😉 Innentől nyilván nincsen semmi meglepő abban, hogy szart a klubjára aki iszonyú sok pénzt pazarolt belé 😊fetomyAzért ez így elég erős túlzás. Ha még ezek egymás után lettek volna megérteném, de mindegyik páros között elmúlt jó pár év.
több mint 14 éve
Teljesen felesleges mentegetni. Tökéletes képet ad róla (nem a labdarúgói képességeiről) az, hogy játszott a Cruzeiro-Corinthians, a Milan-Inter és a Barca-Real csapataiban is. 😉 Innentől nyilván nincsen semmi meglepő abban, hogy szart a klubjára aki iszonyú sok pénzt pazarolt belé 😊
több mint 14 éve
Nem sok más játékost tudok mondani, aki 3 éven keresztül szinte egyáltalán nem bevethető. De igen, sérült volt. De nálam ettől függetlenül nem menti fel. 3 évig zsebrerakta a lóvét, aztán amint lehetett elhúzta a belét.Mentségére legyen mondva, hogy akkor kevés focista nem fogadta volna el a Madrid ajánlatát.
Egyébként én is emlékszem konkrétan a Lazio elleni döntőre, amikor újra lesérült. 5 percet töltött a pályán, és az első bringa cseltől kihalt. Lekódolt RaiUno képen néztem még, alig láttam ki az, nem akartam elhinni, hogy ennyi volt már megint..fetomy
több mint 14 éve
Nem sok más játékost tudok mondani, aki 3 éven keresztül szinte egyáltalán nem bevethető. De igen, sérült volt. De nálam ettől függetlenül nem menti fel. 3 évig zsebrerakta a lóvét, aztán amint lehetett elhúzta a belét.Egyébként én is emlékszem konkrétan a Lazio elleni döntőre, amikor újra lesérült. 5 percet töltött a pályán, és az első bringa cseltől kihalt. Lekódolt RaiUno képen néztem még, alig láttam ki az, nem akartam elhinni, hogy ennyi volt már megint..
több mint 14 éve
Tény, hogy 3 évig nem csinált semmit, de a sérülésekről nem ő tehetett. Nem azért nem tett hozzá semmit abban a 3 évben mert "lusta"volt, hanem mert sérült. Ez nagy különbség.Igen. Csakhogy 5 évig volt "nálunk", ebből nagyjából másfél év volt, ami alatt ezt összehozta 😉 De mondjunk kettőt, ellenben 3 évig gyakorlatilag itt nem csinált semmit. Én speciel szerettem régen, egészen addig, amíg el nem jött az interből való távozása. Rendkívül unszimpatikus lett az által, hogy 3 évig itt kereste a giga lóvét a semmire, majd amint tudott focizni, elment az irreál madridba. Ha jól emlékszem meg is dobálták a reptéren vagy mi..fetomyamit az interben elművelt az nocomment kategória sérülés=lustaság, a Kúperes vitában, az öregnek volt igazasutianap69 meccsen 49 gól. Szerintem sok csapat szeretne ilyen lusta játékost.FViktor93
SzerK: Egyébként nem szívesen vitázom vele kapcsolatban mert nagyon elfogult vagyok iránta. Ő volt az aki megszerette velem a focit. Emlékszem 5 évesen már ő volt a kedvencem a francia VBn.
több mint 14 éve
Igen. Csakhogy 5 évig volt "nálunk", ebből nagyjából másfél év volt, ami alatt ezt összehozta 😉 De mondjunk kettőt, ellenben 3 évig gyakorlatilag itt nem csinált semmit. Én speciel szerettem régen, egészen addig, amíg el nem jött az interből való távozása. Rendkívül unszimpatikus lett az által, hogy 3 évig itt kereste a giga lóvét a semmire, majd amint tudott focizni, elment az irreál madridba. Ha jól emlékszem meg is dobálták a reptéren vagy mi..69 meccsen 49 gól. Szerintem sok csapat szeretne ilyen lusta játékost.FViktor93nem azt mondom h baj volt vele de a potenciálnak nagyon rövid ideg ért fel. szóval nálam az az alap, amit a barcelonaban illetve 98vb döntő előtti időszakban nyújtott. ahhoz foghatót én nem láttam. persze tudom én is h a sérülések tették tönkre, de ő már 98 után egyszerűen nem (még 2002ben sem) volt ugyanaz mint annak előtte. egészen kivételes centerről beszélünk, a madridba már egy jó 8-10kg plusszal érkezett, nem vitatom egy pillanatig sem, hogy jó volt, de az amit előtte nyújtott kb 60%-ra teszi azt a szintet amit mardidban.gabtsiamit az interben elművelt az nocomment kategória sérülés=lustaság, a Kúperes vitában, az öregnek volt igazasutianap
több mint 14 éve
69 meccsen 49 gól. Szerintem sok csapat szeretne ilyen lusta játékost.nem azt mondom h baj volt vele de a potenciálnak nagyon rövid ideg ért fel. szóval nálam az az alap, amit a barcelonaban illetve 98vb döntő előtti időszakban nyújtott. ahhoz foghatót én nem láttam. persze tudom én is h a sérülések tették tönkre, de ő már 98 után egyszerűen nem (még 2002ben sem) volt ugyanaz mint annak előtte. egészen kivételes centerről beszélünk, a madridba már egy jó 8-10kg plusszal érkezett, nem vitatom egy pillanatig sem, hogy jó volt, de az amit előtte nyújtott kb 60%-ra teszi azt a szintet amit mardidban.gabtsiamit az interben elművelt az nocomment kategória sérülés=lustaság, a Kúperes vitában, az öregnek volt igazasutianap