Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Simek nemtom tud-e még focizni, de Farkassal nem járnak rosszul. Ő magyar szinten jó kis darálós gyerek.
De mindez nem téma, mert ha Dajicsot behúzzák, onnantól nincs miről beszélni 😂
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 445 — Amerikai sportok rajongója
Farkas Balázs és Simek a Vasas célkeresztjébe...ennyire ki akarnak esni? 😊Divat
Hta szerintem nem gyengulnenek veluk. Farkas B-t szivesen latnam ujra Ujpesten.
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Nah, Montolivo néhány napon belül Milan játékos lesz. :cool: Stez
érdekes...egész eddig arról volt szó, h hozzánk fog jönni...vkit igazoljunk már könyörgöm....v persze adjuk csak el Sneijdert és Eto'o-t is, aztán majd pandev-el meg chivuval idén is villantunk... 😡Divat
goran nem marad, szerintem várunk mennyit sikerül kipréselni a rílből meg a junájtidból- lehetőleg cserékkel meg pénzzel. Rílbe passzoljuk Maicont meg Militót. Junájtidbe meg Snájdert. Lassan azt gondolom hagyni kéne a brazilokat meg az argentinokat s bévillantani valami paraguayi hátsó alakzatot. 😛sutianap
ehhez képest úgy nézz ki brazil helyett brazil jön ill majd Ricky villant...sztem 1000% h pandev marad. mindenesetre nem vok túl bizakodó!

|
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
érdekes...egész eddig arról volt szó, h hozzánk fog jönni...vkit igazoljunk már könyörgöm....v persze adjuk csak el Sneijdert és Eto'o-t is, aztán majd pandev-el meg chivuval idén is villantunk... 😡Divat
goran nem marad, szerintem várunk mennyit sikerül kipréselni a rílből meg a junájtidból- lehetőleg cserékkel meg pénzzel. Rílbe passzoljuk Maicont meg Militót. Junájtidbe meg Snájdert. Lassan azt gondolom hagyni kéne a brazilokat meg az argentinokat s bévillantani valami paraguayi hátsó alakzatot. 😛

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Farkas Balázs és Simek a Vasas célkeresztjébe...ennyire ki akarnak esni? 😊

|
több mint 14 éve
érdekes...egész eddig arról volt szó, h hozzánk fog jönni...vkit igazoljunk már könyörgöm....v persze adjuk csak el Sneijdert és Eto'o-t is, aztán majd pandev-el meg chivuval idén is villantunk... 😡

|
több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Casey out for season, dögöljön meg az egész világ... Vigyünk MLS-meccseket mindenféle alkalmi pályákra mi is, hogy a mindenkori vendégcsapat játékosai törjék össze magukat rajta. :mad:
Innentől a szezonunknak vége, bár vissza fog jönni Kandji a hétvégén, de Conor az isteni és utánozhatatlan, tutibiztos aranylabdás lett volna idén. Most már azért szurkolok, hogy minél több ellenfelet sérítsünk le, ha másoknak szabad, akkor nekünk is, holnap kezdhetnénk mondjuk a picsafejű köcsög franciával.

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Bazmeg megkapja haromt mester az isteni Dinnyés Dajicot 😂😂😂
Ezt nem hiszem el 😀 Tesztelésre érkezett? 😀 Hova akarják még tesztelni? Nem volt elég belőle az a 3 év? 😀 Egyébként igen, három méterről melléfejelés, ez abszolút ő 😀 Végülis ha olyan csatárt keresnek, aki se dönteni se gólt lőni nem tud, akkor tökéletes választás ^^ és még a csapat dinnyéjét is simán elviszi!

Viszont ismertem a csajt, akit kúrogatott 😀 pontosabban az anyjátfetomy
az anyját kúrogatta? 😛 😀
több mint 14 éve
és, közelről jobban céloz ?Höri
hát amíg itt játszott vele volt (legalábbis 1-2 évig biztos) szóval sejthetően igen 😛 Vagy csak azért a jó hírnevéért volt vele a csaj... 😂
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
és, közelről jobban céloz ?

több mint 14 éve
Bazmeg megkapja haromt mester az isteni Dinnyés Dajicot 😂😂😂
Ezt nem hiszem el 😀 Tesztelésre érkezett? 😀 Hova akarják még tesztelni? Nem volt elég belőle az a 3 év? 😀 Egyébként igen, három méterről melléfejelés, ez abszolút ő 😀 Végülis ha olyan csatárt keresnek, aki se dönteni se gólt lőni nem tud, akkor tökéletes választás ^^ és még a csapat dinnyéjét is simán elviszi!

Viszont ismertem a csajt, akit kúrogatott 😀 pontosabban az anyját
több mint 14 éve
😂 😂
főleg az utolsó a legnagyobb: "kedd délután egyszer három méterről fejelt mellé" - dehát a legjobbakkal is megesik 😀
több mint 14 éve
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ fetomy! 😀
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/felkeszules-kikapott-izraeli-ellenfeletol-a-vasas-kilencet-vagott-az-mtk-2086773

A Vasas a Debreceni VSC elleni, szurkolók számára csalódást keltő 5–2-es vereség után az izraeli Maccabi Netanyától is vereséget szenvedett, ezúttal 2–1-ra kapott ki. Komjáti András csapatában pályára lépett a tesztelére érkező Jusuf Dajic. A bosnyák támadó 2006 és 2008 között a Videotonban futballozott, legutóbb a kínai Sanghaj East Asiában profiskodott – kedd délután egyszer három méterről fejelt mellé...

több mint 14 éve
mégse közvetíti a Digi a Kecskemét meccsét, és valamiért gondolom a Paksét sem..
több mint 14 éve
az a HJK Helsinki - Bangor City 10-0 micsoda? 😀 Pukki duplázott 😊

menjünk ki Wales-be profinak.

több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
"Liverpool have today confirmed that Peter Gulacsi has joined Hull City on loan.

The Hungarian goalkeeper, who arrived at Anfield in 2008, has also signed an extension to his current contract and moves to the KC Stadium until June 30, 2012."

Kíváncsi vagyok, szombaton véd-e majd a Hull - Liverpool felkészülési meccsen. 😛

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Ja tényleg, csak a böngésző gondolom megjegyezte a kukikat, és nem engedett oda belépni 😊 Jóvan, akkor egy fokkal jobb a szitu 😀
Nem tudod amúgy, hogy mi lesz azon a húdeösszetett élőképen? 😊
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 641 — Csodabogár
ha nem mész, akkor holnap a chaten eredménykövetés? 😀Hurka
Az a helyzet, hogy Erste barátunk pénztára már zárva volt, így holnap irgalmatlan sebességgel leszek kénytelen délelőtt betámadni az irodát 😀 Aztán remélem, hogy lesz még egyáltalán jegy addig, mert már nem sok normális helyre szóló van, és ahogy számoltam, az elmúlt pár órában percenként átlagban több, mint 1 jegyet adtunk el...

Egyébként jó, mert a tv állással szemközti részen levő három szektor teljesen megtelt (2841 hely), csak az I van lezárva a sarokban, ezt mondjuk nem értem miért, meg a H, ami a két szurkolótábor között van. Az eredményjelző alatt is csak a legalsó sorok nincsenek tele (kb. 140 hely), meg a szélső sarokszektor, ami kb. a legszarabb. A fedettből van még párszáz hely, de azok is vagy első sor, vagy a tribün sarkai.

Ha netán úgy alakul, hogy normális helyre nem tudok szerezni, akkor persze, mehet az eredménykövetés 😊

Hozzáteszem egyáltalán nem számítottam rá, hogy telt ház lesz, főleg, hogy még a legolcsóbb (diák, fedetlen) jegy is 2500 forint... Ha a tribünre nem lenne 3900 a diák is, szerintem már rég tele lenne az is.

Szerk.: Közben a vidi.hu szerint látom, már 7500 jegy kelt el elővételben.

Apeszos: Mondjuk az igaz 😀 De nem baj, mert akkor lepereg 😀fetomy
H és I nyitva lesz, lehet oda is online jegyet venni, de siess 😊

több mint 14 éve
ha nem mész, akkor holnap a chaten eredménykövetés? 😀Hurka
Az a helyzet, hogy Erste barátunk pénztára már zárva volt, így holnap irgalmatlan sebességgel leszek kénytelen délelőtt betámadni az irodát 😀 Aztán remélem, hogy lesz még egyáltalán jegy addig, mert már nem sok normális helyre szóló van, és ahogy számoltam, az elmúlt pár órában percenként átlagban több, mint 1 jegyet adtunk el...

Egyébként jó, mert a tv állással szemközti részen levő három szektor teljesen megtelt (2841 hely), csak az I van lezárva a sarokban, ezt mondjuk nem értem miért, meg a H, ami a két szurkolótábor között van. Az eredményjelző alatt is csak a legalsó sorok nincsenek tele (kb. 140 hely), meg a szélső sarokszektor, ami kb. a legszarabb. A fedettből van még párszáz hely, de azok is vagy első sor, vagy a tribün sarkai.

Ha netán úgy alakul, hogy normális helyre nem tudok szerezni, akkor persze, mehet az eredménykövetés 😊

Hozzáteszem egyáltalán nem számítottam rá, hogy telt ház lesz, főleg, hogy még a legolcsóbb (diák, fedetlen) jegy is 2500 forint... Ha a tribünre nem lenne 3900 a diák is, szerintem már rég tele lenne az is.

Szerk.: Közben a vidi.hu szerint látom, már 7500 jegy kelt el elővételben.

Apeszos: Mondjuk az igaz 😀 De nem baj, mert akkor lepereg 😀
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
fetomy védj meg hurkátólJoci
ne bántsd szegény ződ szívét Hurka, csak azért szólogat be, mert miután kiejtettük telt ház előtt a Sturmot, már nem fog tudni mibe belekötni 😛fetomy
Ó dehogynem... 😀 😀
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 812 — Whoops, looks like something went wrong.
Nah, Montolivo néhány napon belül Milan játékos lesz. :cool:
Bár még mindig jobban örülnék Hamsíknak.. 😀
De nem ő lesz Mr.X, remélem az Schweinsteiger lesz akkor már, vagy esetleg Messi. 😂

több mint 14 éve
utóbb még én leszek a köcsög 😊Hurka
nem vagy köcsög,csak nem vetted a poént 😛Joci
egyébként ez tényleg jó poén volt 😀 Még jó, hogy max a mondat elejének van igazságalapja 😀fetomy
és a végének? :rolleyes:

|
több mint 14 éve
egyébként ez tényleg jó poén volt 😀 Még jó, hogy max a mondat elejének van igazságalapja 😀fetomy
ha nem mész, akkor holnap a chaten eredménykövetés? 😀
több mint 14 éve
egyébként ez tényleg jó poén volt 😀 Még jó, hogy max a mondat elejének van igazságalapja 😀
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
nem vagy köcsög,csak nem vetted a poént 😛

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/