NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 294 — "Grammar maci"
jaap Stam szelleme tovább él 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 414 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Innen szép nyerni az amiknak....
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Remegnek az amerikai lábak
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
hány éves ez a japán kapus? 😀 😀
több mint 14 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 952 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Hát bevallom őszintén ilyen visszatérésről nem is mertem álmodni. 3 éves korom óta szinte minden meccsen kint vagyok legyen szó NB 1-ről vagy NB-2ről.Jövő héten megyünk az Üllőire...ha nem is hasoló különbséggel ,de remélemmel elhozzuk onnan is a 3 pontot. Amíg élek ééén nem érdekel máááás CSAK A DIÓSGYŐR, CSAK A DIÓSGYŐR, CSAK A DIÓSGYŐR!!!! 😊

több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 294 — "Grammar maci"
Tipikus "bend it like Beckham"- szög és távolság erre legurítják és "erőből" lövi a csaj OMG...

Innen már megérdemlik a japcsik, gratula nekik előre is.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
hát a japán kapus, nem tudom mit tud összehozni

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 414 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha ez a jövő Brazil csapata akkor inkább el se induljanak a VBn majd. Borzalom amit csinálnak.FViktor93
csodálom, hogy ott bírtál maradni, és nem kapcsoltál még át a eurosportra. több mint bűn, hiba.gabtsi
Látva a hosszabbítást már én is bánom.
Bazzeg milyen meccs ez 😀FViktor93
Az elejétől látva az kell mondja, elképesztően jó. Jönnek a tizik.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ha ez a jövő Brazil csapata akkor inkább el se induljanak a VBn majd. Borzalom amit csinálnak.FViktor93
gondolod az elit európai csapatok közül itt mindenki gálázva jutna el az aranyig?

szarok a brazilok (én nem is szeretem őket pluszban 😀 ), de még így is ugyanúgy vb esélyesnek számítanak, mint az olasz, francia,német csapat.

persze ha a magyarok kijutnak, akkor valóban nincs esélyük csak a bronzéremre max, mert garantált az usa-magyar döntőHöri
Hát szerintem a spanyol,holland,német hármas biztos, hogy simán verné ezt a paraguayi csapatot. Nem csinálnak semmit, csak védekeznek. Egy ilyen kaliberű csapatnak 1 gólt minimum kellene lőnie.FViktor93
vb negyeddüntős válogattról beszélünk. az ilyenekt simán verni nem igen szokták.
persze a spanyoloknak sikerült tavaly 1-0-ra, igazi K.O. volt

több mint 14 éve
csodálom, hogy ott bírtál maradni, és nem kapcsoltál még át a eurosportra. több mint bűn, hiba.gabtsi
Látva a hosszabbítást már én is bánom.
Bazzeg milyen meccs ez 😀
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Dzsepen, YEAH 😀

Női soccer vb döntő >>>> összes brazil meccs együttvéve a Copángsn
Óriási nagy meccs ez. Nem gondoltam volna, hogy egy női soccer meccsen ennyire fogok valaha izgulni. Gyerünk japánok!!

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
csodálom, hogy ott bírtál maradni, és nem kapcsoltál még át a eurosportra. több mint bűn, hiba.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
gondolod az elit európai csapatok közül itt mindenki gálázva jutna el az aranyig?

szarok a brazilok (én nem is szeretem őket pluszban 😀 ), de még így is ugyanúgy vb esélyesnek számítanak, mint az olasz, francia,német csapat.

persze ha a magyarok kijutnak, akkor valóban nincs esélyük csak a bronzéremre max, mert garantált az usa-magyar döntőHöri
Hát szerintem a spanyol,holland,német hármas biztos, hogy simán verné ezt a paraguayi csapatot. Nem csinálnak semmit, csak védekeznek. Egy ilyen kaliberű csapatnak 1 gólt minimum kellene lőnie.
több mint 14 éve
gsn 3 548
Dzsepen, YEAH 😀

Női soccer vb döntő >>>> összes brazil meccs együttvéve a Copán

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

persze ha a magyarok kijutnak, akkor valóban nincs esélyük csak a bronzéremre max, mert garantált az usa-magyar döntő

több mint 14 éve
Ha ez a jövő Brazil csapata akkor inkább el se induljanak a VBn majd. Borzalom amit csinálnak.
több mint 14 éve
Nah, hosszabbítás, nem kérdés, hogy melyik csapat játssza a szebb és szimpatikusabb focit. 日本を行く!😊

több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 444 — Amerikai sportok rajongója
Nagyon nagy megint a show!😊
több mint 14 éve
Szikora bement a 3. félidőbe Vasasos Polonkai mezben, epic 😂
több mint 14 éve
Kezdődik a vb döntő. Hajrá Japán!

több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Nekem?

Reina - Johnson, Carragher, Skrtel, Insúa - Lucas, Adam - Kuyt, Gerrard, Downing - Suárez.

De mindegy, mert úgyse ez lesz valójában...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
erosen ketlem h ez igy szorol-szora igaz. minden friss igazolas barmelyik klubba hasonlo omlengessel erkezik.
de az utolso reszmondat nagyon is ul es orvendetes ha ez igy csapodik le az igazolasoknal.
neked most mi lenne a kezdo 11ed ?
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Hátha a többi itteni Liverpool fan nem olvassa a hivatalos magyar branch oldalát...

Comolli-interjú: Downing nagy-nagy fogás az LFC számára. Kiemelem a lényeget:

Említette Downing elkötelezettségét. Az, hogy befutott, válogatott játékos létére egy olyan klubhoz akart menni, amely - legalábbis idén - nem indul európai kupákban, jól mutatja a mentalitását és vonzódását a klubhoz, igaz?

Így van. Őszintén szólva, egyetlen általunk megkeresett játékos - legyen szó Jordan Hendersonról, Charlie Adamről, vagy Alexander Doniról - sem mondott semmi olyasmit, hogy „hát nem is tudom… ti most nem indultok nemzetközi kupában”. Úgy tűnik, a játékosok szerint az, hogy nem vagyunk jelen az európai versenyben csak egyfajta anomáliának tűnik, és tudják, hogy nagyon is versenyképesek lehetünk; látták, hogy Kenny vezetésével mit értünk el az elmúlt hat hónapban.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
jézusom Ranilovic, most láttam 😊 ettől függetlenül ez fantasyban is Okuka gólja
több mint 14 éve
Sanco Green Bay Packers 2 744 — Rest of the World fan
Kassai 😂