NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings
3
3
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
jaap Stam szelleme tovább él 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Innen szép nyerni az amiknak....
több mint 14 éve
Remegnek az amerikai lábak
több mint 14 éve
hány éves ez a japán kapus? 😀 😀
több mint 14 éve
Hát bevallom őszintén ilyen visszatérésről nem is mertem álmodni. 3 éves korom óta szinte minden meccsen kint vagyok legyen szó NB 1-ről vagy NB-2ről.Jövő héten megyünk az Üllőire...ha nem is hasoló különbséggel ,de remélemmel elhozzuk onnan is a 3 pontot. Amíg élek ééén nem érdekel máááás CSAK A DIÓSGYŐR, CSAK A DIÓSGYŐR, CSAK A DIÓSGYŐR!!!! 😊
több mint 14 éve
Tipikus "bend it like Beckham"- szög és távolság erre legurítják és "erőből" lövi a csaj OMG...Innen már megérdemlik a japcsik, gratula nekik előre is.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
hát a japán kapus, nem tudom mit tud összehozni
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Az elejétől látva az kell mondja, elképesztően jó. Jönnek a tizik.Látva a hosszabbítást már én is bánom.Ha ez a jövő Brazil csapata akkor inkább el se induljanak a VBn majd. Borzalom amit csinálnak.FViktor93csodálom, hogy ott bírtál maradni, és nem kapcsoltál még át a eurosportra. több mint bűn, hiba.gabtsi
Bazzeg milyen meccs ez 😀FViktor93
több mint 14 éve
vb negyeddüntős válogattról beszélünk. az ilyenekt simán verni nem igen szokták.Hát szerintem a spanyol,holland,német hármas biztos, hogy simán verné ezt a paraguayi csapatot. Nem csinálnak semmit, csak védekeznek. Egy ilyen kaliberű csapatnak 1 gólt minimum kellene lőnie.FViktor93Ha ez a jövő Brazil csapata akkor inkább el se induljanak a VBn majd. Borzalom amit csinálnak.FViktor93gondolod az elit európai csapatok közül itt mindenki gálázva jutna el az aranyig?
szarok a brazilok (én nem is szeretem őket pluszban 😀 ), de még így is ugyanúgy vb esélyesnek számítanak, mint az olasz, francia,német csapat.
persze ha a magyarok kijutnak, akkor valóban nincs esélyük csak a bronzéremre max, mert garantált az usa-magyar döntőHöri
persze a spanyoloknak sikerült tavaly 1-0-ra, igazi K.O. volt
több mint 14 éve
Látva a hosszabbítást már én is bánom.Ha ez a jövő Brazil csapata akkor inkább el se induljanak a VBn majd. Borzalom amit csinálnak.FViktor93csodálom, hogy ott bírtál maradni, és nem kapcsoltál még át a eurosportra. több mint bűn, hiba.gabtsi
Bazzeg milyen meccs ez 😀
több mint 14 éve
Dzsepen, YEAH 😀Óriási nagy meccs ez. Nem gondoltam volna, hogy egy női soccer meccsen ennyire fogok valaha izgulni. Gyerünk japánok!!
Női soccer vb döntő >>>> összes brazil meccs együttvéve a Copángsn
több mint 14 éve
Ha ez a jövő Brazil csapata akkor inkább el se induljanak a VBn majd. Borzalom amit csinálnak.FViktor93csodálom, hogy ott bírtál maradni, és nem kapcsoltál még át a eurosportra. több mint bűn, hiba.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Hát szerintem a spanyol,holland,német hármas biztos, hogy simán verné ezt a paraguayi csapatot. Nem csinálnak semmit, csak védekeznek. Egy ilyen kaliberű csapatnak 1 gólt minimum kellene lőnie.Ha ez a jövő Brazil csapata akkor inkább el se induljanak a VBn majd. Borzalom amit csinálnak.FViktor93gondolod az elit európai csapatok közül itt mindenki gálázva jutna el az aranyig?
szarok a brazilok (én nem is szeretem őket pluszban 😀 ), de még így is ugyanúgy vb esélyesnek számítanak, mint az olasz, francia,német csapat.
persze ha a magyarok kijutnak, akkor valóban nincs esélyük csak a bronzéremre max, mert garantált az usa-magyar döntőHöri
több mint 14 éve
gsn
3 548
Dzsepen, YEAH 😀 Női soccer vb döntő >>>> összes brazil meccs együttvéve a Copán
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
Ha ez a jövő Brazil csapata akkor inkább el se induljanak a VBn majd. Borzalom amit csinálnak.FViktor93gondolod az elit európai csapatok közül itt mindenki gálázva jutna el az aranyig?
persze ha a magyarok kijutnak, akkor valóban nincs esélyük csak a bronzéremre max, mert garantált az usa-magyar döntő
több mint 14 éve
Ha ez a jövő Brazil csapata akkor inkább el se induljanak a VBn majd. Borzalom amit csinálnak.
több mint 14 éve
Nah, hosszabbítás, nem kérdés, hogy melyik csapat játssza a szebb és szimpatikusabb focit. 日本を行く!😊
több mint 14 éve
Nagyon nagy megint a show!😊
több mint 14 éve
Szikora bement a 3. félidőbe Vasasos Polonkai mezben, epic 😂
több mint 14 éve
Nekem?Reina - Johnson, Carragher, Skrtel, Insúa - Lucas, Adam - Kuyt, Gerrard, Downing - Suárez.
De mindegy, mert úgyse ez lesz valójában...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
erosen ketlem h ez igy szorol-szora igaz. minden friss igazolas barmelyik klubba hasonlo omlengessel erkezik.de az utolso reszmondat nagyon is ul es orvendetes ha ez igy csapodik le az igazolasoknal.
neked most mi lenne a kezdo 11ed ?
több mint 14 éve
Hátha a többi itteni Liverpool fan nem olvassa a hivatalos magyar branch oldalát...Comolli-interjú: Downing nagy-nagy fogás az LFC számára. Kiemelem a lényeget:
Említette Downing elkötelezettségét. Az, hogy befutott, válogatott játékos létére egy olyan klubhoz akart menni, amely - legalábbis idén - nem indul európai kupákban, jól mutatja a mentalitását és vonzódását a klubhoz, igaz?
Így van. Őszintén szólva, egyetlen általunk megkeresett játékos - legyen szó Jordan Hendersonról, Charlie Adamről, vagy Alexander Doniról - sem mondott semmi olyasmit, hogy „hát nem is tudom… ti most nem indultok nemzetközi kupában”. Úgy tűnik, a játékosok szerint az, hogy nem vagyunk jelen az európai versenyben csak egyfajta anomáliának tűnik, és tudják, hogy nagyon is versenyképesek lehetünk; látták, hogy Kenny vezetésével mit értünk el az elmúlt hat hónapban.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
jézusom Ranilovic, most láttam 😊 ettől függetlenül ez fantasyban is Okuka gólja
több mint 14 éve
Kassai 😂