NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings
3
3
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Ezaz! Hát így kell ezt gyerekek 😊 Kár, hogy a Győr kapott gólján elment vagy 10 pontom, de a tizi védés, és a dinjar gól elég jót tett 😊 Így jó hazaérni 😀úúúúúúbazmeg Dinjar... inkább bele sem gondolok, cskként mekkora lett volna egy duplázás....
Ezt meg már fifában is baromira utáltam... Meccs végén megindul a -mellesleg üres- kapu felé a játékos, és lefújja a meccset..
több mint 14 éve
Dinjar a győrből amúgy legalább a padon ott van?Dinjar pados.
fetomy
Jól jött nekem ez a Stevanovics tizi védés. 😛
szerk: Dinjar gól 😛
Nekem csak az edző miatt jó,de kellett nagyon.
több mint 14 éve
Köszi, hogy írtátok, elfelejtettem a meccset 😊Dinjar a győrből amúgy legalább a padon ott van?
Egyébként pedig elővételben eddig kb. 3000 hazai jegyet adtunk el a Sturm elleni meccsre (csütörtökön 1600 volt).
EZAZ! Nem csak hogy nem Fehér kezezett, de Sasa megfota a tizit is :rolleyes:
hozzáteszem azért ezt a kezezést lefújni és sárgázni....
több mint 14 éve
Na az 1-0 megvan.Dupla öröm.
A fantasy playered bevette a fantasy kapusom kapuját.
Miért nem játszik Aleksidze??????
Bazzani
több mint 14 éve
Na az 1-0 megvan.Visszatért a foci az m1re.Lehet a legunalmasabb 1-0 a soccer történetében,. csak hozzuk össze. 😊
A minőség még nem...Bazzani
Off (megint): Rohadt jó a "Remény rabjai" siged!iktriad
A fantasy playered bevette a fantasy kapusom kapuját.
Miért nem játszik Aleksidze??????
Köszi a sigdícséretet. 😉
több mint 14 éve
Visszatért a foci az m1re.Lehet a legunalmasabb 1-0 a soccer történetében,. csak hozzuk össze. 😊
Off (megint): Rohadt jó a "Remény rabjai" siged!
több mint 14 éve
Visszatért a foci az m1re.olyan kár hogy sikerült megcsinálni, szakadtam azon amikor keverték- mint egy rajzfilm 😂 😂 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Nagyot csalódtam most Batistában...Ilyen kerettel kiesni, hazai pályán...és nem mond le!miért mondana le? olyan menő dolog munka nélkül lenni? 😊
Nevetséges...JC6
rúgják ki ha akarják, akkor legalább ki kell fizetniük
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nagyot csalódtam most Batistában...Ilyen kerettel kiesni, hazai pályán...és nem mond le! Nevetséges...
több mint 14 éve
+ VB 😂BL csoportkör 3éven belül.BazzaniHörinek (is) sok szeretettel:bajnokcsapat, nem kérdésHöri
http://www.youtube.com/watch?v=7rU-ahm8tNs&feature=player_embeddedBazzani
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
BL csoportkör 3éven belül.Hörinek (is) sok szeretettel:bajnokcsapat, nem kérdésHöri
több mint 14 éve
Hörinek (is) sok szeretettel:bajnokcsapat, nem kérdés
több mint 14 éve
Ebben az argentin vereségben szerintem Batista a fő bűnös. Egy félidőt játszhattak emberelőnyben, ezalatt nyugodtan nekimehettek volna az ellenfélnek; amikor látta, hogy a támadójáték nem az igazi, az addig észrevehetetlen Di María lehozatala ugyan jó döntés volt, de Pastorétól se lehetett sokkal többet várni; utána Agüero helyett küldte be Tévezt, ami az első két meccs tapasztalatai alapján szintén érthetetlen lépés. Mascherano kiállítása után látszott, hogy Gago egyedül kevés a középpályára, erre fel az ő sérülését követően Bigliát küldte pályára, akivel végképp megszűnt az argentinok középpályás védekezése. Igaz Batistának annyi szerencséje volt, hogy ezen a ponton Tabárez úgy döntött, inkább megpróbálják kihúzni büntetőkig. Érdekes döntés volt ez az ő részéről is, de végül bejött. Egy korábbi kérdéshez visszatérve, az uruk nem tudták meglepni Messiéket (legfeljebb a gyors vezető gól sokkolhatta őket egy kicsit, de rövidesen érkezett is a válasz), viszont argentin részről se jött semmi olyan, amivel felülkerekedhetett volna az Albiceleste.Mellékesen, az pedig vicc, hogy Muslera így véd, és Galatasaray-féle csapatoknak adja kölcsön a Lazio...
több mint 14 éve
Hörinek (is) sok szeretettel:http://www.youtube.com/watch?v=7rU-ahm8tNs&feature=player_embedded
több mint 14 éve
Nem hinném, hogy visszahallgatják. Pedig sokaknak nem ártana...
több mint 14 éve
Így van, bizony néha már kínjában röhögött az ember. pl. "Messi kitűnő passza. Mondjuk rossz passzt nem is tud adni, hiába no, a Barcában Xavi is ilyeneket ad neki, van kitől tanulni" valami ilyesmi is volt 😂Hála az égnek, nyert Celeste! :cool: (még az elfogult kommentátori teljesítmény is háttérbe szorul ezek fényében)GergőbácsiÉn már röhögtem azon, amikor harmadszor jött a csávó olyan szintű hasonlatokkal, hogy "Messi pislogott. Jó néhány évvel ezelőtt volt még egy játékos, aki pislogott, őt Diego Maradonának hívták..." 😀fetomy
Semmi bajom Messivel (max az a "hibája", hogy olyan csapatokban játszik, melyeket nem kedvelek), óriási, zseniális játékos. Nem ismerem, de szerintem már ő is zavarban lett volna, ha hallgatja a magyar közvetítést.
Nem tudom, a kommentátorok ilyenkor néha visszahallgatják magukat?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
Szerintem senki ne kapjon halasztást. Egy BL elődöntő után vajon egy nagy bajnokságban felmerül ilyen? 3-4 naponta nem bírnak meccseket játszani? Szégyen!AsbeeIgen, egyetértünk. Csakhogy ezek magyar csapatok, és közük nincs egy nagy bajnoksághoz, ezért felesleges is ahhoz hasonlítani. Se létesítményekben, se játékosokban, se edzői stábban, se tudásban, se erőnlétben, semmiben. Egyébként szerintem még mindig nem a "nem bírnak" a téma, bár talán az is. Főleg úgy, hogy azért előzetesen nem feltétlen tudták a csapatok, hogy akár a Sturm, akár a többi csapat ellenfelei nem fognak nagy iramot diktálni.
Lényeg, hogy elvárhatjuk, hogy ne halasszanak, csak az szerintem tovább csökkenti az amúgyis béka segge alatt levő sanszot...
több mint 14 éve
Szerintem senki ne kapjon halasztást. Egy BL elődöntő után vajon egy nagy bajnokságban felmerül ilyen? 3-4 naponta nem bírnak meccseket játszani? Szégyen!vissza egy kicsit a halasztásos témára,nagyon tetszik Zombori nyilatkozataÜdvözlöm Zombori Sándort a magyar labdarúgásban egyébként, de amúgy én azt bírom, amikor -főleg fradisták- a vidit fikázzák, hogy milyen szarok meg gyengék, hogy halasztanak már most, stb... Mintha az ő kedvencük nem akart volna ugyanúgy halasztani 😀 MLSZ-en belül volt különbség, a két csapat ugyanolyan "gyenge szar" volt 😊 És Zomborinál is ezt érzem, hogy "beszól" a vidinek, hogy mivan elfáradtak, aztán meg "követeli", hogy a fradi és a kecsó is kapja meg.. 😊
A Sport TV ‘Mezeket fel!’ című műsorának a vendége Zombori Sándor volt, aki így vélekedett a Videoton halasztásáról.
"Nem értem ezt a halasztást. Már elfáradtak? Hiszen még csak egy Bajnokok Ligája selejtező mérkőzésen léptek pályára, és már a bajnoki rajton nem tudnak pályára lépni? Ha nekik elfogadták a halasztási kérelmüket, akkor a Ferencváros és a Kecskemét halasztását is el kellett volna fogadni! Úgy néz ki vannak egyenlőbbek az egyenlőek között a magyar labdarúgásban."Joci
Egyébként a gyenge szarozással azért nem értek csak egyet, mert oké tudom, siófok, de nem azért halasztottunk, és nem azért akartak a többiek is, mert már elfáradtak. Ez jobban hangzik csak. Igazából gondolom szerettek volna egyre koncentrálni, gondolom a fradiék is, de mi szerdán újra játszunk a Sturm-al, jobb ha nincs közte egy bajnoki. Főleg így a selejtezőkben, mikor 1-1 meccsen eldől(het) minden, felesleges belepiszkálni egy magyar csapat szintű együttesnek a selejtezőjébe. Természetesen ehhez hozzátartozik, hogy a fradinak és a Kecsónak is meg kellett volna adni.fetomy
több mint 14 éve
Na, elszakadtunk a spanyol vonaltól, igaz csak kicsit. A vidi leigazolta Brandao-t a Benficától. 20 éves, 4 évig volt a Manchester akadémiáján... Minden korosztályos válogatottban szerepelt, és egyébként csatár. Hát remélem a MANU nem véletlen figyelt anno fel rá, és tanult is náluk annyit, hogy fasza legyen itthon 😊http://www.youtube.com/watch?v=QUzAszGpeDw&feature=player_embedded
több mint 14 éve
Hála az égnek, nyert Celeste! :cool: (még az elfogult kommentátori teljesítmény is háttérbe szorul ezek fényében)GergőbácsiÉn már röhögtem azon, amikor harmadszor jött a csávó olyan szintű hasonlatokkal, hogy "Messi pislogott. Jó néhány évvel ezelőtt volt még egy játékos, aki pislogott, őt Diego Maradonának hívták..." 😀
több mint 14 éve
Ha Muslera így védett volna a bronzmeccsen a vébén, a németek nem lettek volna harmadikok, az tuti.
több mint 14 éve
Hála az égnek, nyert Celeste! :cool: (még az elfogult kommentátori teljesítmény is háttérbe szorul ezek fényében)
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
Nem, csak ha a fél csapatot alattomos módon lerúgják, és még Casey is kiesik. Mondjuk a Sounders még hagyján, őket tartom valamire, vannak akik örökké undorítóak lesznek, mint a következő két ellenfél. 😛Ejj, a kurva életbe, TheMileHighCityNo offense de, aki nyer ellenetek az mindenki favágó, díszf*sz és a nagy összeesküvés részese?Hanni
Az meg egyértelmű, hogy az MLS-nek nem jött jól reklám szempontból, hogy tavaly a vidéki kiscsapat nyert, ezért idén minden erejükkel hamar megpróbálnak kigolyózni bennünket, lásd a négy meccses red card streak-ünk, vagy éppen hogy ellenünk meccsről meccsre lehet páros lábbal csúszkálva rúgdosodni.
Látom USA-Japán női VB-döntő lesz, Kimura istenítette a japán válogatottat - ott vannak jó csajok? Mert a japán topmodellek meg a röpis csajok jól néznek ki általában, leszámítva az ápolatlanságukat. Inkább nekik szurkolnék, mint a divat jenkiknek, ne nyerjenek azok sehol semmit. 😛