NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings
3
3
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
egyszer kijönnének a selecao scoutok az arénánkba, egyből állampolgárságot kapnék. igaz, hogy futni max 3 métert tudok, de 4-ből 1 tizit simán begurítok.
több mint 14 éve
azért 5-ből 3nál csúszott meg, mert a 2 paraguayi gólnál egy pillanatra megjavult a talaj 😀 De ha a raziloknak nem megy, menjenek át a másik kapuhoz 😛ROFL ilyenkor azért átvihetnék a másik kapuhoz. Elég szánalmasnak tartom.davemayerVagy esetleg a buta brazilok lőhetnék laposabban. Érdekes egy Paraguayi se lőtte fölé.Duff
Egyébként ahogy az az utolsó razil csávó neki"futott" a 11-esnek már ott biztos voltam benne, hogy kihagyja.. Hogy lehet így nekimenni egy 11-esnek?? te jó ég, hála az égnek, hogy kiestek.
több mint 14 éve
mindenidők leggyengébb brazil csapata
több mint 14 éve
Jaah, értem. Nem tudtam, hogy nem játszottak még a brazilok soha vizes talajon. Így már mindent értek...Ennyit arról, akik szarozták a női foci vb tizenegyespárbaját.. 😀Schleckazért ott nem ilyen volt a talaj, 5 lövésből 3nál megcsúszott a kitámasztó láb...davemayer
több mint 14 éve
Azt hiszem tartozok egy hatalmas elnézéssel a női soccerdöntőre. Szánalom amit a brazilok műveltek
több mint 14 éve
4 11esből 3an nem találták el a kaput. 😀 Szar a talaj, de azért ritka kellemetlen.

több mint 14 éve
ezek rég nem "brazilok", ez max brazília válogatottja.ez egy vicc!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
ROFL ilyenkor azért átvihetnék a másik kapuhoz. Elég szánalmasnak tartom.davemayerVagy esetleg a buta brazilok lőhetnék laposabban. Érdekes egy Paraguayi se lőtte fölé.
több mint 14 éve
Szorítok a Peru-Chile döntőért
több mint 14 éve
Ennyit arról, akik szarozták a női foci vb tizenegyespárbaját.. 😀Schleckazért ott nem ilyen volt a talaj, 5 lövésből 3nál megcsúszott a kitámasztó láb...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
A brazilok a Copán másolják az amerikai hölgyeket....
több mint 14 éve
ROFL ilyenkor azért átvihetnék a másik kapuhoz. Elég szánalmasnak tartom.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Ennyit arról, akik szarozták a női foci vb tizenegyespárbaját.. 😀SchleckEz már ki lövi magasabbra háziverseny a braziloknál 😛
több mint 14 éve
A nők legalább a kaput eltalálták...EscaladeMár aki... 😛 De ahogy az amcsik lőtték, borzalom volt nézni :rolleyes:
több mint 14 éve
Ennyit arról, akik szarozták a női foci vb tizenegyespárbaját.. 😀
több mint 14 éve
Brazíl - Paragváj eddig 3-ból semmi 😂looool mik ezek a tizik???gamerkrSok brit férfi meccset láttak.
Na ez már nagyon LOL - 0/3.
Látszik, hogy női sport. Ekkora szerencsétlenkedést 😀FViktor93Brazilok ellen 5-ből 5-t rúgtak be a amerikai pl.iktriad
több mint 14 éve
hány éves ez a japán kapus? 😀 😀HurkaJapánban minden nő (=mindenki) 12 éves 😊
több mint 14 éve
Na akkor Copán is tizik
több mint 14 éve
Én már nem is nézem ezt a Copát. Elképesztő mennyire unalmas, gólszegény szinte minden meccs, egyre kevésbé köt le a soccer már tényleg. Max a magyar, de az is csak mert a mienk. 😊 Hogy lehet ilyen unalmas, gólszegény, idétlen egy brazil, vagy egy argentin csapat is?! A VB első fele is egy rakás sz...r volt, ez is az 1-2 meccstől eltekintve.vb negyeddüntős válogattról beszélünk. az ilyenekt simán verni nem igen szokták.gondolod az elit európai csapatok közül itt mindenki gálázva jutna el az aranyig?Hát szerintem a spanyol,holland,német hármas biztos, hogy simán verné ezt a paraguayi csapatot. Nem csinálnak semmit, csak védekeznek. Egy ilyen kaliberű csapatnak 1 gólt minimum kellene lőnie.FViktor93
szarok a brazilok (én nem is szeretem őket pluszban 😀 ), de még így is ugyanúgy vb esélyesnek számítanak, mint az olasz, francia,német csapat.
persze ha a magyarok kijutnak, akkor valóban nincs esélyük csak a bronzéremre max, mert garantált az usa-magyar döntőHöri
persze a spanyoloknak sikerült tavaly 1-0-ra, igazi K.O. voltHöri
több mint 14 éve
hát a japán kapus, nem tudom mit tud összehoznigabtsiMindent összehozott. Hatalmas volt a kis kapus. 😊
Szép volt japánok!!! Nagyon nagyot küzdöttek, minden tiszteletem előttük. 😊
több mint 14 éve
looool mik ezek a tizik???gamerkrSok brit férfi meccset láttak.
Na ez már nagyon LOL - 0/3.
Látszik, hogy női sport. Ekkora szerencsétlenkedést 😀FViktor93Brazilok ellen 5-ből 5-t rúgtak be a amerikai pl.
több mint 14 éve
Látszik, hogy női sport. Ekkora szerencsétlenkedést 😀
több mint 14 éve
JESUSGulácsi és az U20- ez jutott hirtelen az eszembe...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
looool mik ezek a tizik???