Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
ha van rá igény, akkor ma is lesz chat, Európa Liga eredménykövetéssel 😊
több mint 14 éve
Én csak azt remélem, hogy ha már mindenáron el kell adni, akkor megkérjük az árát, mert nagyon jó játékos. Plusz valakit fogunk szerezni, aki tudja helyettesíteni..
több mint 14 éve
szó nincs arról, hogy csak pletyka lenne. egyszerűen annyiról van szó, hogy ferguson _mindig_ kínosan ügyel a fair üzletre, és soha nem beszél egy játékosról sem, addig amíg az fel nem emeli a united mezt. ameddig a csapatával nem egyeztünk meg az átigazolásról, addig saf mindég minden körülmények között csak ködösít.azt mikor mondta h nem kell neki ?gabtsiNem nyilatkozta szó szerint azt, hogy nem kell neki, de szépen körüljárta, hogy a Sneijder átigazolásáról szóló hírek csak pletykák, nem volt semmiféle megkeresés a United részéről, stb. Nem tartom kizártnak, hogy elhozzuk, de szerintem ha Ferguson annyira akarná, akkor már korábban is leigazolhatta volna, és az amerikai túrán elkezdhette volna a csapatba építését, mint ahogy teszi azt Younggal, Jones-szal, és De Geával (utóbbi kettőnél a korosztályos EB ugye bekavart). Mint utólag kiderült, Nasri iránt se volt komoly az érdeklődés, Ferguson első számú kiszemeltje a posztra szerintem végig Modric volt, de úgy tűnik, a Spurs minden kérőnek ellenáll.vassadi
pár napja nyilatkozott a united honlapjának, miszerint rajta vannak a sneijder ügyön, de egyáltalán nem egyszerű a dolog, mert még azt sem lehet tudni, hogy az inter el akarja-e engedni egyáltalán. és csak azt cáfolta, hogy megállapodás-közeli lenne a dolog. minden egyéb jel is arra utal, hogy folyik a tárgyalás. ha nem így lenne, akkor ezt már minden fél (legfőképpen az inter ill. maga sneijder) cáfolta volna az összes pletykát.
kizárt h modric komolyan felmerült volna.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
azt mikor mondta h nem kell neki ?gabtsiNem nyilatkozta szó szerint azt, hogy nem kell neki, de szépen körüljárta, hogy a Sneijder átigazolásáról szóló hírek csak pletykák, nem volt semmiféle megkeresés a United részéről, stb. Nem tartom kizártnak, hogy elhozzuk, de szerintem ha Ferguson annyira akarná, akkor már korábban is leigazolhatta volna, és az amerikai túrán elkezdhette volna a csapatba építését, mint ahogy teszi azt Younggal, Jones-szal, és De Geával (utóbbi kettőnél a korosztályos EB ugye bekavart). Mint utólag kiderült, Nasri iránt se volt komoly az érdeklődés, Ferguson első számú kiszemeltje a posztra szerintem végig Modric volt, de úgy tűnik, a Spurs minden kérőnek ellenáll.
több mint 14 éve
azt mikor mondta h nem kell neki ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Maiconér nem kár, ha már Mou szerelmes bele - de már nem a régi, megha hármas lesz a hátsó alakzat akkor nemártana védekezni. S ha minden igaz Snájder Fániér az isten pénzét is megadják, akkor meg ...........sutianapKétlem, hogy Fabio Coentrao után még Maicont is megvenné a Real. Mondjuk a Kaká-üzlet keretében, nem elképzelhetetlen... Akkor viszont Sneijder jöhet hozzánk, bár Ferguson azt mondja, nem kell neki. Meg azt se hiszem, hogy az Inter Tévezt és Kakát is megvenné. Ki tudja...
több mint 14 éve
Maiconér nem kár, ha már Mou szerelmes bele - de már nem a régi, megha hármas lesz a hátsó alakzat akkor nemártana védekezni. S ha minden igaz Snájder Fániér az isten pénzét is megadják, akkor meg ...........Nem, mert úgy vannak vele, hogy vagy gólt lő, vagy gólpasszt ad, vagy szar 😉 Azok után, hogy a fél ország úgy állt hozzá, hogy 1 csatár, akkor kész vége defenzív foci, kiestünk, nem kell elvárni, hogy majd az ilyen szerepet meglátják 😊http://passzharomszog.blog.nepsport.hu/archives/2011/07/20/Kaprazat_es_gyalazat/Nah, ez tényleg az.
egy korrekt elemzés.
petey
Remélem végre az Alvest szidók is megértik, hogy a tegnapi első félidőben mekkora szerepe volt ebben a hatékony támadójátékban.Schleck
sutianap: Na akkor kell a tökömnek Tevez...fetomy

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Mar kaphato dvd-n a videoton idei bl menetelese 😀JociNem dvd az...floppy 😀

Ezek után mit kapunk itt, ha mi is kiesünk ma... 😂

több mint 14 éve
szeptemberben kezdődik az iskola, az első pár forduló megtekintése számomra esélytelen 😊még stream se lesz, ez benne a legszebb 😀HöriElső forduló (aug.20) Szolnok-Szeged!Bazzani
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Elég szégyen...
több mint 14 éve
még stream se lesz, ez benne a legszebb 😀HöriElső forduló (aug.20) Szolnok-Szeged!
http://www.delmagyar.hu/sport/szolnokon_kezd_a_szeged_2011_-_teljes_a_sorsolas/2231411/
több mint 14 éve
Egyik meccset sem láthatjuk ma a tv-ben?JC6Nem. Minek?
Vicc amúgy,hogy minél több sport Tv van annál kisebb az esélye,hogy lássunk is valamit.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egyik meccset sem láthatjuk ma a tv-ben?
több mint 14 éve
zavi, nálatok hogy halad a csapatépítés? na? Walter beférne hozzátok bőven.peteyÉn háromszor láttam eddig Waltert.
Szerintem NB1et épphogy megüti a tudása.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ezeken az aranyköpéseken azért óriásit nevettem, bocs fetomy 😀Viszont tegnap nektek szurkoltam 😀
több mint 14 éve
Nem, mert úgy vannak vele, hogy vagy gólt lő, vagy gólpasszt ad, vagy szar 😉 Azok után, hogy a fél ország úgy állt hozzá, hogy 1 csatár, akkor kész vége defenzív foci, kiestünk, nem kell elvárni, hogy majd az ilyen szerepet meglátják 😊http://passzharomszog.blog.nepsport.hu/archives/2011/07/20/Kaprazat_es_gyalazat/Nah, ez tényleg az.
egy korrekt elemzés.
petey
Remélem végre az Alvest szidók is megértik, hogy a tegnapi első félidőben mekkora szerepe volt ebben a hatékony támadójátékban.Schleck
sutianap: Na akkor kell a tökömnek Tevez...
több mint 14 éve
valószínű, hogy Maiconér meg Snájderér kapott pénzből fussaInkább azt, hogy Tevez érkezése abban az esetben lehetséges ha eladják Sneijdert vagy Maicontzolika26“Tevez all’Inter, si può”megkopott már az egyébként is halovány olasz tudásom, de ez ugye nem azt jelenti hogy Sneijder vagy Maicon fog távozni Tevezért cserébe?fetomy
Fonte: fcinternews.it Carlos Tevez all’Inter, si può. Secondo il Corriere dello Sport, i nerazzurri sarebbero ancora in corsa per arrivare al campione argentino, in procinto di lasciare Manchester. Sfumato il suo arrivo al Corinthians per la chiusura del mercato brasiliano, l’Apache potrebbe tornare nelle mire nerazzurre. L’Inter potrebbe farlo suo dopo l’arrivo di capitale fresco, che arriverebbe solo in caso di addio di Sneijder o Maicon. Inutile aggiungere che si tratta di un...sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
http://passzharomszog.blog.nepsport.hu/archives/2011/07/20/Kaprazat_es_gyalazat/Nah, ez tényleg az.
egy korrekt elemzés.
petey
Remélem végre az Alvest szidók is megértik, hogy a tegnapi első félidőben mekkora szerepe volt ebben a hatékony támadójátékban.
több mint 14 éve
Varjal ez meg a nagy epitkezes resze ami beindult!! Meg 2-3 ev es akkora epitkezes lesz, hogy BL donto minden evben! 😛zavi27Hát sajnálom tényleg, hogy míg nálatok rombolnak, addig nálunk építkeznek :/ Persze tudom, ez Magyarország, itt nincs két év, vagy azonnal megvered a REált is, vagy kurvaszar minden. Lehet gúnyolódni, de itt elindult valami. Kiestünk, mert még nem a végén vagyunk a folyamatnak, bőven van hova fejlődni, de itt max szemellenzővel lehet azt mondani, hogy ez a vidi pl. ugyanaz, mint 3 éve mondjuk...
Persze ez megint csak a vidi fanoknak vigasz. Az úttestesek majd a 8. helyről nézik végig, ahogy jövőre is mi indulunk a BL-ben. Paksok meg Kecsók mennek Európába, a nagy lilák meg nincsenek sehol. Hát így lehet én is fikáznám azt, akinél jó a háttér 😊 Vagy ahol akármi jobb, mint a saját csapatomnál (tehát kb. mindenkit)...😊
Petey: Tényleg jó! Végre valaki nem azzal jön, kiestünk, szar minden.
több mint 14 éve
http://passzharomszog.blog.nepsport.hu/archives/2011/07/20/Kaprazat_es_gyalazat/egy korrekt elemzés.
ejj a sok pici Nostradamus már megint 😀 örüljetek Vitya nem űrhajós akart lenni kiskorában 😀
zavi, nálatok hogy halad a csapatépítés? na? Walter beférne hozzátok bőven.
több mint 14 éve
Azért kurva jó,hogy a tegnapi meccsen legjobban a légiósok égtek meg. Egyedül talán Mitrovics nyújtott jó teljesítményt Bracchi átlagosat a többi dupla0. Ilyet mint ez a Hector,bármelyik magyar csapatban lehet találni, Walterleekből meg az NB2ben rohangál jópár. Az a lövés öt méterről hárommal meléé atyaég... :oBazzaniVarjal ez meg a nagy epitkezes resze ami beindult!! Meg 2-3 ev es akkora epitkezes lesz, hogy BL donto minden evben! 😛
több mint 14 éve
Inkább azt, hogy Tevez érkezése abban az esetben lehetséges ha eladják Sneijdert vagy Maicont“Tevez all’Inter, si può”megkopott már az egyébként is halovány olasz tudásom, de ez ugye nem azt jelenti hogy Sneijder vagy Maicon fog távozni Tevezért cserébe?fetomy
Fonte: fcinternews.it Carlos Tevez all’Inter, si può. Secondo il Corriere dello Sport, i nerazzurri sarebbero ancora in corsa per arrivare al campione argentino, in procinto di lasciare Manchester. Sfumato il suo arrivo al Corinthians per la chiusura del mercato brasiliano, l’Apache potrebbe tornare nelle mire nerazzurre. L’Inter potrebbe farlo suo dopo l’arrivo di capitale fresco, che arriverebbe solo in caso di addio di Sneijder o Maicon. Inutile aggiungere che si tratta di un...sutianap

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
mondom én, hogy ezek a lilákok nagyon rá vannak állva a hugyozásra 😀Mar kaphato dvd-n a videoton idei bl menetelese 😀JociEzek nagyon jok! 😀 En veszek egyet es meg ra is hugyozok oromomben! 😊zavi27
tudo zavi, hogy fáj, hogy jól tudunk játszani 😊 De nyugi, jövőre ti nyertek!