Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
0-1!!!! Gyerünk tovább!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
http://sportgeza.hu/futball/2011/07/21/lopason_kaptak_a_fradistakat_norvegiaban/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
az Újpest már játszott a Vojvodina ellen, asszem '99-ben, ki is kaptak Újvidéken 4-0-ra.
több mint 14 éve
megvan az Újpest fiókcsapata!!Vojvodina (szerb)–Vaduz (liechtensteini) 1–3 (Csovics 87., ill. Cvetinovics 10., Merenda 78., 97.) Tj: a Vaduz, 3–3-as összesítéssel, idegenben szerzett több góllal
😂 😂
több mint 14 éve
csodálom, hogy senki se írt a Copa 2. elődöntőről... köcsög Paraguay...Hurka
Remélem Uruguay nyeri a Copa döntőjét, mert ez a paraguayi válogatott nagyon gáz.vassadi😀
Az Atlético két szezonnal ezelőtti EL-menetelésére emlékeztet, ők is szinte nyert meccs nélkül jutottak el a fináléig: az egyenes kieséses szakaszban a döntőt nem számítva 8 mérkőzésen 2-5-1-es mérleg, mindkét győzelem 1-0 volt (na, de ez most nem arra megy ki, hogy az Atléticót szidjam 😊 ). Már a VB-n is ugyanilyen színtelen-szagtalan volt a paraguayiak játéka, ott talán még egy fokkal jobb volt a helyzet, mint most, bár a Japán elleni nyolcaddöntős meccsük beillik ebbe a sorba. A Seahawks jut még eszembe, akik "szégyenszemre" negatív mérleggel kerültek a playoffba, aztán óriási meccsen verték a Saints-t; lehet, hogy vasárnap Paraguay is gálázni fog a döntőben. 😊 De ennek kicsi a valószínűsége.
több mint 14 éve
tegnap 2-2nél kapcsoltam be a TV-t, azt kell hogy mondjam hogy jobb volt a vidi. Láttam a gólokat, a múlt meccset is, ha sikerült volna egy átlag magyar kapust berakni a kapuba, simán meg lett volna a továbbjutás. Kiestetek, de szép volt fiúk.NB1ben viszont idén DVTK fan leszek.
egyébként egy Vecsés elleni egy 9-0ás felkészülési meccsel melegítettünk a másodosztályra. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
csodálom, hogy senki se írt a Copa 2. elődöntőről... köcsög Paraguay...
több mint 14 éve
aki talál stream-et az ne legyen rest megosztani 😀 addig Qarabag FK vs EB Streymur rangadó 😀
több mint 14 éve
Drukkoltam a Vidinek, es csak a szomorusag beszel belolem, meg a sok-sok evtizednyi csalodas, veresegek, ezert allok mar picit pesszimistan hozza, mert mindig remenykedik az ember, elhitetik vele hogy most tenyleg beindult a valtozas valahol, aztan mar annyiszor kellett csalodni barmelyik magyar focicsapatban. Inkabb mar pesszimistan allok hozza, minthogy ujra bevigyenek az erdobe,aztan hatha lesznek sikerek tatosan.zavi27Ez teljesen érthető, csak nem mindegy kinek mi eredmény. Persze, hogy kiestünk, de tényleg szó szerint a semmiből jövünk fölfelé az elmúlt 2-3 évben, nem szabad mindent azonnal várni. Lehet, hogy 2 év múlva belőlünk sem lesz semmi, nyilván benne van, de akkor se jó így hozzáállni, mert akkor tényleg soha nem lesz itt semmi.
több mint 14 éve
Ugyanmár zavi... Ki mondta, hogy nem álltunk készen a Grazra? Senki... Jobbak voltunk, készen voltunk. Csak a védelem szar. Az még nincs kész. És lehet, hogy te, vagy a magyar média illetve szurkolóközösség elvárta, hogy megverjük a Grazot -mert kellett is volna-, de már komolyan elegem van a magyar mentalitásból. A faszért kell mindig mindent most és azonnal. Hektor két meccsen szar volt, kész pénzpocsékolás. Walter is, meg Brácsa is. És mi van, ha szimplán nincsenek formában? Két meccset játszottak kb, Walter összesen egyet se pl. Igen gigafosok voltak, de faszomat itt vannak két hete. De vidi facebookján is felháborodás volt, hogy a Sturm visszavágón miért nem kezdő Brandao... A lokinak sem elsőre sikerült a BL főtábla, de végül sikerült. Le kell higgadni, és elfogadni, hogy a béka segge alatti szar alatt döglődő bogár szintjéről nem 1 nap, nem pár hét, de nem is egy év felmászni legalább a béka segge alá. Persze tudom, menő dolog fikázni, hogy nálunk hosszú távra gondolkodnak, és szép lassan de jönnek fel, miközben kedvenc csapatok, élen az úttestel omlanak szét...Drukkoltam a Vidinek, es csak a szomorusag beszel belolem, meg a sok-sok evtizednyi csalodas, veresegek, ezert allok mar picit pesszimistan hozza, mert mindig remenykedik az ember, elhitetik vele hogy most tenyleg beindult a valtozas valahol, aztan mar annyiszor kellett csalodni barmelyik magyar focicsapatban. Inkabb mar pesszimistan allok hozza, minthogy ujra bevigyenek az erdobe,aztan hatha lesznek sikerek tatosan.
A vidinek a védelmével van a baj. Nem mondom, hogy minden más tökéletes, de a többi téren felvesszük a versenyt európai csapatokkal is (nyilván nem az élcsapatokkal). Ezt láthattuk, szerintem nem nagyon van ebben kérdés. És lehet tényleg szemellenzővel fikázni, de a vidi 3 éve majdnem megszűnt, most meg a legjövedelmezőbb csapat, a bajnokcsapat. Ha ez nem fejlődés akkor mi a faszom az?
Ja, és még egy dolog a védelemről. Brachi-Lipták-Perás-Hektor. Ez volt ugye a védelem. Hány meccsen játszottak eddig ők együtt? 2? Hektor jött az Espanyoltól, Brachi a Sevillától(Ciprusról), Horváth Hollandiából, Lipták meg ugye itt volt. Ja, plusz Tujvel se sokat védett tavaly. Lehet, hogy egyenként is sok a hibájuk, de azért az, hogy rendre egymásra várnak, egymást zavarják abból fakad, hogy nincs két hete, hogy ezek együtt vannak... De tudom, a világsztár nb1-ben játszó védőknél alap, hogy már két nap után full összeszokott mindenki akkor is, ha a világ négy végéből jöttek...
Az állami pénzek is marha jó szöveg, miközben fingja nincs senkinek, mi a valóságalapja, de kezeljük tényként, mert Orbán kijár meccsre... De persze mint tudjuk mindenki más hót tiszta volt mindig is. A fradi se kapott sose állami pénzt biztos, az úttest se, a loki se, senki se. Milyen jó, hogy ennyire tisztában van az országban minden egyes szurkoló, hogy kit ki pénzel.fetomy
több mint 14 éve
Ugyanmár zavi... Ki mondta, hogy nem álltunk készen a Grazra? Senki... Jobbak voltunk, készen voltunk. Csak a védelem szar. Az még nincs kész. És lehet, hogy te, vagy a magyar média illetve szurkolóközösség elvárta, hogy megverjük a Grazot -mert kellett is volna-, de már komolyan elegem van a magyar mentalitásból. A faszért kell mindig mindent most és azonnal. Hektor két meccsen szar volt, kész pénzpocsékolás. Walter is, meg Brácsa is. És mi van, ha szimplán nincsenek formában? Két meccset játszottak kb, Walter összesen egyet se pl. Igen gigafosok voltak, de faszomat itt vannak két hete. De vidi facebookján is felháborodás volt, hogy a Sturm visszavágón miért nem kezdő Brandao... A lokinak sem elsőre sikerült a BL főtábla, de végül sikerült. Le kell higgadni, és elfogadni, hogy a béka segge alatti szar alatt döglődő bogár szintjéről nem 1 nap, nem pár hét, de nem is egy év felmászni legalább a béka segge alá. Persze tudom, menő dolog fikázni, hogy nálunk hosszú távra gondolkodnak, és szép lassan de jönnek fel, miközben kedvenc csapatok, élen az úttestel omlanak szét...A vidinek a védelmével van a baj. Nem mondom, hogy minden más tökéletes, de a többi téren felvesszük a versenyt európai csapatokkal is (nyilván nem az élcsapatokkal). Ezt láthattuk, szerintem nem nagyon van ebben kérdés. És lehet tényleg szemellenzővel fikázni, de a vidi 3 éve majdnem megszűnt, most meg a legjövedelmezőbb csapat, a bajnokcsapat. Ha ez nem fejlődés akkor mi a faszom az?
Ja, és még egy dolog a védelemről. Brachi-Lipták-Perás-Hektor. Ez volt ugye a védelem. Hány meccsen játszottak eddig ők együtt? 2? Hektor jött az Espanyoltól, Brachi a Sevillától(Ciprusról), Horváth Hollandiából, Lipták meg ugye itt volt. Ja, plusz Tujvel se sokat védett tavaly. Lehet, hogy egyenként is sok a hibájuk, de azért az, hogy rendre egymásra várnak, egymást zavarják abból fakad, hogy nincs két hete, hogy ezek együtt vannak... De tudom, a világsztár nb1-ben játszó védőknél alap, hogy már két nap után full összeszokott mindenki akkor is, ha a világ négy végéből jöttek...
Az állami pénzek is marha jó szöveg, miközben fingja nincs senkinek, mi a valóságalapja, de kezeljük tényként, mert Orbán kijár meccsre... De persze mint tudjuk mindenki más hót tiszta volt mindig is. A fradi se kapott sose állami pénzt biztos, az úttest se, a loki se, senki se. Milyen jó, hogy ennyire tisztában van az országban minden egyes szurkoló, hogy kit ki pénzel.
több mint 14 éve
mégse, a sima szerverbe lépnek többen, szal nem az IRC2.hus, hanem az mbbit-es szerverthttp://cbe002.chat.mibbit.com/kész a cset, Tour+EL eredménykövetés mehet 😊HurkaHol is?Bazzani
IRC2.HU-s szervert válasszátok ki
név: #bowlhushawnka
több mint 14 éve
http://cbe002.chat.mibbit.com/kész a cset, Tour+EL eredménykövetés mehet 😊HurkaHol is?Bazzani
IRC2.HU-s szervert válasszátok ki
név: #bowlhu
több mint 14 éve
kész a cset, Tour+EL eredménykövetés mehet 😊HurkaHol is?
több mint 14 éve
kész a cset, Tour+EL eredménykövetés mehet 😊
több mint 14 éve
Szomorú látni az elkeseredettségedet...Ez a "tudatos" epitkezes ujabb gyongyszeme allami penzekbol, tamogatokbol Garancsi ur melle, meg a bajnokcsapat edzoet elzavarva, a fantasztikus trener Sousara cserelve.zavi27zavi, nálatok hogy halad a csapatépítés? na? Walter beférne hozzátok bőven.peteyÉn háromszor láttam eddig Waltert.
Szerintem NB1et épphogy megüti a tudása.Bazzani
több mint 14 éve
Engem az állami pénz része nem zavar.Ez a "tudatos" epitkezes ujabb gyongyszeme allami penzekbol, tamogatokbol Garancsi ur melle, meg a bajnokcsapat edzoet elzavarva, a fantasztikus trener Sousara cserelve.zavi27zavi, nálatok hogy halad a csapatépítés? na? Walter beférne hozzátok bőven.peteyÉn háromszor láttam eddig Waltert.
De azért ilyen szar légiósokat igazolni ennyi pénzből...
több mint 14 éve
Ez a "tudatos" epitkezes ujabb gyongyszeme allami penzekbol, tamogatokbol Garancsi ur melle, meg a bajnokcsapat edzoet elzavarva, a fantasztikus trener Sousara cserelve.zavi, nálatok hogy halad a csapatépítés? na? Walter beférne hozzátok bőven.peteyÉn háromszor láttam eddig Waltert.
több mint 14 éve
Erdekes, tavaly is az a duma ment hogy a Mariborra meg nem allt keszen a csapat, de ha fel ev mulva talakoztunk volna akkor huha tovabbjutunk. Most 1 evvel kesobb erre a nagyon gyenge Grazra nem volt meg keszen a csapat, de bezzeg jovore mar biztos megverne majd. Senki ne a realt legyozest varja, hanme a mindig aktualis altalaban eleg gyenge elenfel elleni tovabbjutast, eredmenyt, nem a szep jatekot. Mar ha az a szep, hogy meccsenket 2 ovodas golt kap a valogatott vedelem.Varjal ez meg a nagy epitkezes resze ami beindult!! Meg 2-3 ev es akkora epitkezes lesz, hogy BL donto minden evben! 😛zavi27Hát sajnálom tényleg, hogy míg nálatok rombolnak, addig nálunk építkeznek :/ Persze tudom, ez Magyarország, itt nincs két év, vagy azonnal megvered a REált is, vagy kurvaszar minden. Lehet gúnyolódni, de itt elindult valami. Kiestünk, mert még nem a végén vagyunk a folyamatnak, bőven van hova fejlődni, de itt max szemellenzővel lehet azt mondani, hogy ez a vidi pl. ugyanaz, mint 3 éve mondjuk...
Persze ez megint csak a vidi fanoknak vigasz. Az úttestesek majd a 8. helyről nézik végig, ahogy jövőre is mi indulunk a BL-ben. Paksok meg Kecsók mennek Európába, a nagy lilák meg nincsenek sehol. Hát így lehet én is fikáznám azt, akinél jó a háttér 😊 Vagy ahol akármi jobb, mint a saját csapatomnál (tehát kb. mindenkit)...😊
Petey: Tényleg jó! Végre valaki nem azzal jön, kiestünk, szar minden.fetomy
több mint 14 éve
jaja, nfl/ncaa-nál is jobb lenne chat verzióban, sokkal követhetőbb, mint a fórumos forma 😊
több mint 14 éve
Meg esemény mindig van.jaja, meg szerintem mindenképpen meg kell csinálni. Tegnap is talán 3-an írtuk be, hogy kéne, aztán jöttek még 3-4-en 😊ha van rá igény, akkor ma is lesz chat, Európa Liga eredménykövetéssel 😊HurkaKellene egy állandó chat sztem.Bazzani
meg hétvégi nb1-en sem hülyeség sztem. Főleg, hogy tvs meccs mellett jobb is szerintem mint szöveges cucc mellett 😊fetomy
Forma1, TdeF, foci (válogatott,BL) és persze az amerikai foci hétvégék.
több mint 14 éve
az az IRC2.hu-s jó lesz 😊jaja, meg szerintem mindenképpen meg kell csinálni. Tegnap is talán 3-an írtuk be, hogy kéne, aztán jöttek még 3-4-en 😊ha van rá igény, akkor ma is lesz chat, Európa Liga eredménykövetéssel 😊HurkaKellene egy állandó chat sztem.Bazzani
meg hétvégi nb1-en sem hülyeség sztem. Főleg, hogy tvs meccs mellett jobb is szerintem mint szöveges cucc mellett 😊fetomy
több mint 14 éve
jaja, meg szerintem mindenképpen meg kell csinálni. Tegnap is talán 3-an írtuk be, hogy kéne, aztán jöttek még 3-4-en 😊ha van rá igény, akkor ma is lesz chat, Európa Liga eredménykövetéssel 😊HurkaKellene egy állandó chat sztem.Bazzani
meg hétvégi nb1-en sem hülyeség sztem. Főleg, hogy tvs meccs mellett jobb is szerintem mint szöveges cucc mellett 😊
több mint 14 éve
ha van rá igény, akkor ma is lesz chat, Európa Liga eredménykövetéssel 😊HurkaKellene egy állandó chat sztem.
több mint 14 éve
saf mindég minden körülmények között csak ködösít.gabtsiEz mondjuk igaz. "There's no real interest at this moment in time in Wesley Sneijder for a lot of reasons." Rögtön utána: "I've not really been involved in it since we've come to America. So there's nothing I can tell you about it." Érdekes. De ha mindeközben zajlanak a dolgok a háttérben, az csak jó. (Az Inter részéről különben tényleg cáfoltak is mindent.)