Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Gyakorlatilag sansztalan az első körből eljutni a csaportkörbe. Főleg úgy, hogy zsinórban kellene 3 elvileg erősebb (???) csapatot kiverned. Bár ez a mai kiemelési szisztéma lóf*szt se ér.Ja, azért. Túl könnyű lett volna.szabaRemélem eljutunk odáig, és ők is 40 m-t futnak neki 😀dehogy, utána még playoff kör és csak utána csoportmeccsHöri
Mekkorra faja lett mán a Paks, Hearts ellen ha továbbjutnának, az már csoportkör? 😀szaba
több mint 14 éve
Ja, azért. Túl könnyű lett volna.dehogy, utána még playoff kör és csak utána csoportmeccsHöriaz a lényeg, hogy junior, félix és andrezinho ne löjjön tizenegyestHöriRemélem eljutunk odáig, és ők is 40 m-t futnak neki 😀
Mekkorra faja lett mán a Paks, Hearts ellen ha továbbjutnának, az már csoportkör? 😀szaba
több mint 14 éve
dehogy, utána még playoff kör és csak utána csoportmeccsaz a lényeg, hogy junior, félix és andrezinho ne löjjön tizenegyestHöriRemélem eljutunk odáig, és ők is 40 m-t futnak neki 😀
több mint 14 éve
az a lényeg, hogy junior, félix és andrezinho ne löjjön tizenegyestHöriRemélem eljutunk odáig, és ők is 40 m-t futnak neki 😀
Mekkorra faja lett mán a Paks, Hearts ellen ha továbbjutnának, az már csoportkör? 😀
több mint 14 éve
Prukner megint csoda érzékkel nyúlt bele a meccsbe. Abdi le, Rodenbücher be, egyből gólt is kaptunk.Józsi helyett is Balog, így 100 emberrel védekezünk a felpörgött hazaiak ellen. Bravo.

több mint 14 éve
az a lényeg, hogy junior, félix és andrezinho ne löjjön tizenegyest
több mint 14 éve
tovább kell jutni valahogy, nincs mesenem lehet jobb az Aalesund
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
Paksnak ki is lesz az ellenfele?tüsi91Hearts
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Paksnak ki is lesz az ellenfele?tüsi91Hearts
pár éve lenyomta őket a fradi
több mint 14 éve
Paksnak ki is lesz az ellenfele?
több mint 14 éve
kb 5 percet kellett volna kibírni.... nem tudom hány lehetősége volt a hazaiaknak de basszák meg
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Baj van Houston. Csak tizik ne legyenek...
több mint 14 éve
Vezet az Aalesund... 87. perc Fuhre...Wyatt2 perce állt be :/
több mint 14 éve
Kvachantiradze a pályán, gond már nem lehetHurkaa nagy szart nem, 2-1 oda...
több mint 14 éve
Vezet az Aalesund... 87. perc Fuhre...Ranilovic rosszul jött ki, ahogy hallom a háttérből

több mint 14 éve
Community Football Pitch Bowlmondjuk az is kemény, hgy most vasárnap éppen Vidi-Paks lesz Fehérváron 😀HurkaSzerintem OV most felsorakozik a Paks mögé, uh az M1 közvetíteni fogja mindkét meccsét.Sancomák, hogy kiesett a vidi, így jó lesz a gyep 😀Höri
több mint 14 éve
Kvachantiradze a pályán, gond már nem lehet
több mint 14 éve
Igen, jogos. Ebbe nem ástam bele eléggé magam még 😊 Talán majd akkor az idegenbeli meccsetcsak az itthonit nem, sztem az idegenbelinek semmi akadálya nem lehetne...Hurkamibe fogadunk, hogy a következő fordulót se közvetíti semmi? 😀HöriFradit nem lehet, a Paksot már csak-csak 😊Wyatt

több mint 14 éve
Hogy kíméljék a gyepet, a Videoton majd halaszt.mák, hogy kiesett a vidi, így jó lesz a gyep 😀Hörimibe fogadunk, hogy a következő fordulót se közvetíti semmi? 😀HöriSzerintem OV most felsorakozik a Paks mögé, uh az M1 közvetíteni fogja mindkét meccsét.Sanco
több mint 14 éve
mondjuk az is kemény, hgy most vasárnap éppen Vidi-Paks lesz Fehérváron 😀mák, hogy kiesett a vidi, így jó lesz a gyep 😀Hörimibe fogadunk, hogy a következő fordulót se közvetíti semmi? 😀HöriSzerintem OV most felsorakozik a Paks mögé, uh az M1 közvetíteni fogja mindkét meccsét.Sanco
több mint 14 éve
csak az itthonit nem, sztem az idegenbelinek semmi akadálya nem lehetne...mibe fogadunk, hogy a következő fordulót se közvetíti semmi? 😀HöriFradit nem lehet, a Paksot már csak-csak 😊Wyatt
több mint 14 éve
mák, hogy kiesett a vidi, így jó lesz a gyep 😀mibe fogadunk, hogy a következő fordulót se közvetíti semmi? 😀HöriSzerintem OV most felsorakozik a Paks mögé, uh az M1 közvetíteni fogja mindkét meccsét.Sanco
több mint 14 éve
mibe fogadunk, hogy a következő fordulót se közvetíti semmi? 😀HöriSzerintem OV most felsorakozik a Paks mögé, uh az M1 közvetíteni fogja mindkét meccsét.