Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Mondjuk ha jön is Montolivo szvsz akk se ő fog ha a két csatár mögött játszani, ink 3 belső kp poszt vmelyikén fog ő focizni és marad Boateng a támadó kp. helyén.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 815 — Whoops, looks like something went wrong.
Ezért is mondom, hogy nálunk megérné még az 50 millát is.
De attól függetlenül nem tőle kell várni a megváltást, ehhez mérten is igazolunk. Azért Montolivo nem lenne rossz húzás, ez a Fabregas-Montolivo duó nem kis háttér az Ibra-Pato-Robinho-Boateng-Cassano ötösnek. Nekünk pont ezek a játékosok hiányoznak, hogy igazán ütőssé váljon a csapatunk. Ráadásul most már a védelembe is azért elég nagy erősítések érkeztek. Fabregassal és Montolivoval szétbasszuk a Serie A-t. 😛

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Egyébként a Fabregas sehol nem ér 45 millióhoz fűzném hozzá, hogy én nem hiszek abban, hogy egy játékos piaci értéke pl. 20 millió, akkor 30-ért megvenni mondjuk nagy hülyeség, mert nem éri meg. A piaci értékbe nem számolják bele, hogy egy csapatnak mennyire kell. Pl. a Milannál ha az a poszt kulcsfontosságú, ahova mindenképpen bizonyítottan jó ember kell, akkor az sem lesz pénzkidobás, ha többet fizetnek valakiért -legyen az Cesc, vagy más-, az igenis megéri a pénzét. Pénzt sokszor könnyebb szerezni, mint egy megbízhatóan, stabilan jó játékost. Így szerintem a Barcának Fabregas semennyire nem éri meg 45-ért, de igazából nagyon semennyiért, mert oda fölösleges, de egy Milan esetén már nem biztos, hogy nem érné meg. Meg én jobban örülnék, ha nem erősítené egy Fabregas szintű játékos Milánó szarabbik felét... 😊
több mint 14 éve
Stez, én máshogy látom de majd egyszer egy fórumtalin egy sör mellett kifejtem, itt most nem kezdenék bele.gabtsi
Már csak a sörözésért is megéri elmenni. 😀
Rendben van, majd elbeszélgetünk. 😊

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Stez, én máshogy látom de majd egyszer egy fórumtalin egy sör mellett kifejtem, itt most nem kezdenék bele.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Premier League Fantasynak nyitottam témát az "Egyéb játékok" topikban. Mostantól az azzal kapcsolatos hsz-ek odamenjenek.
több mint 14 éve
a milannak nem nagy név kell, hanem egy koncepció végre amelyre rá lehet építeni vmit. utolsó pillanatban ész nélküli (bár kétségtelen jó üzletnek tetsző) igazolásokkal nem lehet középtávon se sikert elérni.

félreértés ne essék nem állítom h nem kell fabregas, de sokkal nagyobb gondok vannak ott, "vállalati szinten" minth egy fecske azt megoldja.

mondjuk egy arrigo sacchi féle ember, akiből az elmúlt 20 évben élt a csapat, ő talán elég lenne egyedül is.gabtsi
gabtsi, ez a Milan jelenlegi keretével is rendkívül erős csapat és ha megnézed, igenis idén csapattá kovácsolódtak össze... Allegri remek munkát végez és igenis fiatalítás folyik, okos igazolgatások és de, nálunk egész szezonban megvolt az a 2-3 hiányposzt, lyuk, ahová egyértelműen fiatal, komoly játékost kell hozni.
Ilyen a középpálya, Pirlo 2 éve halvány és egy fos, míg Kaká helyén is hatalmas lyuk tátongott, illetve a balbekk poszt...
Taiwo jött, ez pipa. Motolivo fog jönni, a támadó kp is pipa lesz, ezek után kell foglalkoznunk Pirlo után maradt lyukról, ahová vagy Fabregas jön, vagy valakit hozni fogunk mindenképpen. Csak a csapatba, a rendszerünkbe Schweinsteiger jobban beleillene, ezért örülnék neki jobban.
De tavaly már látszott, hogy igenis Ibra nélkül is jók vagyunk és nem egy ember viszi a hátán a csapatot. Én nem Fabregastól várom a megváltást, Fabregas egyszerűen csak egy kulcsfigurája lenne a csapatunknak, mint Pirlo is volt. De mivel ugye nálunk ez kulcsposzt, így nem lehet bebaszni egy névtelen senkit a középpályára, hogy majd kreatívan irányít és szervez.
A piacon meg nincsen sok húzónév, akit el lehetne hozni, mi viszont most költségesen, de hosszú évekre meg akarjuk találni Pirlo utódját, aki tökéletesen illik a rendszerbe.
Ibra sem fog már sokáig maradni, azon se lepődnék meg, ha idén elcserélnénk őt, de jövőre max szerintem túladunk rajta drágáért, amíg még lehet.

több mint 14 éve
a milannak nem nagy név kell, hanem egy koncepció végre amelyre rá lehet építeni vmit. utolsó pillanatban ész nélküli (bár kétségtelen jó üzletnek tetsző) igazolásokkal nem lehet középtávon se sikert elérni.

félreértés ne essék nem állítom h nem kell fabregas, de sokkal nagyobb gondok vannak ott, "vállalati szinten" minth egy fecske azt megoldja.

mondjuk egy arrigo sacchi féle ember, akiből az elmúlt 20 évben élt a csapat, ő talán elég lenne egyedül is.

több mint 14 éve
és játszik átlag 30+ meccset egy szezonban. az elmúlt három évben egyszer se játszott többet 27 bajnokinál. sehol nem ér 45 milliót.gabtsi
Ez tény, kicsit úgy érzem, hogy az évek alatt lassan lehasználódik egészségügyileg a PL-ben, ami ugye elképesztően igénybe veszi fizikailag a játékosokat... Ezért egyre több a sérülése... A Serie A-ban azért szerintem bírná 30-35 meccsekre is, ami azért nem rossz, ha azt nézzük...
De ugye nekünk nem titkolt célunk idén a BL lesz, ha meg ott akarunk valamit nyújtani, ahhoz nagy név kell... Montolivo ugye jönni fog valszeg, Fabregas mögötte játszhat majd, bár oda jobban illene Schweinsteiger szerintem...
Dee nem lefutott ez a biznisz még, Barca ide vagy oda, nem tudnak nagyon fülénk ajánlani, elköltöttek egy csomó kesst Sanchezre, aki szintén kp... na most lenne jogos a kérdés, hogy akkor Fabregas minek?

több mint 14 éve
Mekkora boltot csináltunk!
Stekelenburg 6 millió euróért érkezik hozzánk, +2 millió ha bejutunk a bl-be
A holland portás 4 évre ír alá évenként 1,5 millió euróért. Viszonyításként Doni keresett 2,5 millió eurót
Sabatini mekkora művész!Habi
Bunda, 2 év múlva mentek a Serie B-be.

UI.: Ja, és kapjátok be. 😕

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Mekkora boltot csináltunk!
Stekelenburg 6 millió euróért érkezik hozzánk, +2 millió ha bejutunk a bl-be
A holland portás 4 évre ír alá évenként 1,5 millió euróért. Viszonyításként Doni keresett 2,5 millió eurót
Sabatini mekkora művész!

JT Daniels fan
több mint 14 éve
és játszik átlag 30+ meccset egy szezonban. az elmúlt három évben egyszer se játszott többet 27 bajnokinál. sehol nem ér 45 milliót.

több mint 14 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
Na, a Milan tárgyal az Arsenallal Fabregasról... 😀
Az első ajánlatunk 30 millió font, de ezt tutira emelni fogjuk, és még játékost is mellécsapunk majd.
Közben ugye a Barca is el akarja vinni, szóval vicces... Nyilván a Barcának sokkal nagyobb a sansza a leigazolására, de azért hátha... A zsici kedvenc játékosa, nem lepődnék meg, ha lazán megemelné 50 millió körülire az ajánlatát majd.. 😊
Próba szerencse, én már az elején mondtam, hogy azért nem lefutott még ez a Fabregas-saga. 😊Stez
AC Milan have reportedly offered £30m plus player deal in a bid to snatch Cesc Fabregas from under Barcelona's noses.
Játékossal együtt 45 milla,ennyiért mehetne is 😛 de lesz még itt licit háború,remélem... :rolleyes:Newman
csak szerintem nem ér ennyit Fabregas?Amadeus91
bőven ér ennyit. a világ top3 támadó középpályása közé tartozik aki már 5 éve nyújt elit szintet az egyik legerősebb bajnokságban. valamelyik oldalon olvastam két statisztikát róla: az elmúlt 5 évben ő adta az elit bajnokságokat nézve a legtöbb gólpasszt ( nem Xavi, nem Iniesta), idén ő készítette elő a legtöbb lövést az angol bajnokságban több mint 600-zat ha jól emlékszem. emellett jól lő is, ezt is mutatja az Arsenalban szerzett 57 gólja. ha elmenne a Barcába nem hiszem hogy csere lenne, sztem Pep átalakítaná a középpályás sort úgy, hogy ő is kezdő lehessen. ha a Milanba menne azon meg nagyon meglepődnék, sztem vagy marad vagy Barca.
több mint 14 éve
WTF?
http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20110725-beenhakker-lehet-az-ujpest-sportigazgatoja.html

Madden hates me.
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 183
AC Milan have reportedly offered £30m plus player deal in a bid to snatch Cesc Fabregas from under Barcelona's noses.
Játékossal együtt 45 milla,ennyiért mehetne is 😛 de lesz még itt licit háború,remélem... :rolleyes:Newman
Kb. reális ár szvsz kevés olyan középpályás van aki ennyire kreatív és mellé nem rest visszafutni.empty taxi
Mondjuk azt nem értem, hogy a Barcának minek Fabregas? Egyszerűen olyan jól össze vannak rakva, hogy ha megbolygatják a középpályát csak gyengülnek. Arról nem szólva, hogy hihetetlenül jó az utánpótlásuk, simán kinevelik a Xavi 2.0-t. Én ezt presztízs igazolásnak érzem.
több mint 14 éve
Az első ajánlatunk 30 millió font, de ezt tutira emelni fogjuk, és még játékost is mellécsapunk majd.
Közben ugye a Barca is el akarja vinni, szóval vicces... Nyilván a Barcának sokkal nagyobb a sansza a leigazolására, de azért hátha... A zsici kedvenc játékosa, nem lepődnék meg, ha lazán megemelné 50 millió körülire az ajánlatát majd.. 😊
Próba szerencse, én már az elején mondtam, hogy azért nem lefutott még ez a Fabregas-saga. 😊Stez
Kb. reális ár szvsz kevés olyan középpályás van aki ennyire kreatív és mellé nem rest visszafutni.

Madden hates me.
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 582 — Poloska confirmed
Ahha. Mer többet.
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 183
csak szerintem nem ér ennyit Fabregas?
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 582 — Poloska confirmed
Szerintem nyissunk külön topikot ennek a fantasynak az "egyéb játékok" topikon belül. Ne a soccer topikot offoljuk szét vele.tüsi91
Hát hajrá, korrekt ötlet. Ahogy látom minden fantasynek van már 😀
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Játékossal együtt 45 milla,ennyiért mehetne is 😛 de lesz még itt licit háború,remélem... :rolleyes:

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
akkor én kérek elnézést, így csak simek és farkas nevetséges biztosan, dajicot nem ösmerem. de sztem ő se engem.gabtsi
Ha simek és farkas nálad nevetséges, akkor sajnos dajicsra nem nagyon találunk jelzőt 😊

Persze van olyan, hogy valaki egy csapatban olyan, mint Eric az angolna, más csapatban meg ő lesz Felpsz. 😊 Na, ha dajics a vasasban megtáltosodik, és élete legnagyobb formáját hozza, akkor lesz ő az Eric szinten 😊
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
akkor én kérek elnézést, így csak simek és farkas nevetséges biztosan, dajicot nem ösmerem. de sztem ő se engem.gabtsi
hát ha azt mondom, hogy a világ 50 legrosszabb játékosában benne van, akkor sztem nem tévedek 😊
több mint 14 éve
akkor én kérek elnézést, így csak simek és farkas nevetséges biztosan, dajicot nem ösmerem. de sztem ő se engem.

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
ez a tizenegyesölő dajic ?gabtsi
nem, az Durica volt, de ő is a Videotonban játszott, csak kérdezd fetomyt 😊
több mint 14 éve
ez a tizenegyesölő dajic ?