Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Beenhakkerre van pénz Újpesten?
több mint 14 éve
Az MLS All-Star mérkőzésről. 😊http://denversports.blog.hu/2011/07/29/mls_all_star_2011_a_manchester_united_galazott
több mint 14 éve
ez komoly h Halmosi a válogatott keretben van ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Még mindig nem annyira mint a ti utolsótok 😛
több mint 14 éve
lassan a bajnoki címetek is az lesz... 😀2006-os meccs retro? 😀Báleszén is ezen akadtam fenn kicsit 😂fetomy
|
több mint 14 éve
2006-os meccs retro? 😀Báleszén is ezen akadtam fenn kicsit 😂
több mint 14 éve
Agüero 38 millió fontért a Cityé
több mint 14 éve
Csak nem kirúgták Bradley-t? Késtek vele pár évet, de örülök neki. Remélem a híd alatt fog megrohadni az a senkiházi, a válogatott élére pedig ezután nem egy megrögzött Rapids-ellenes vadbarmot fognak állítani.Augusztus 17-én kezdjük a CCL-t, hazai pályán az Isidro Metapan-Puerto Rico Islanders series győztese ellen. :cool:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
most komolyan, valaki csodálkozott ezen? miután waivereztem fantasyben alap volt a gól 😛ha ezt egy sztár rúgja, hónapokig mutogatnákHurkaja, Sipekitől viszont ez természetes.Höri
http://www.youtube.com/watch?v=_JTIoXQzGFEfuuh ez mi meccs volt, durva h milyen retro és mégis kint voltam 😀
1. gól 😀 meg a 3. diósgyőri is, igazad van teljesen 😀😀Hurka
több mint 14 éve
Ez sajna nagyon bírószagú volt. Teljesen homály volt ez a finn csóka. A nap beszólás a néger csávó labdalerúgása után:" - hu hu hu
- Ne huhogj, mert rámegy a Paks gatyája!" 😀
több mint 14 éve
a skót focinál talán nincs unalmasabb a világon ezért lenne szép kis csapatként ezt megmutatni nekik....
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
LOL67' Palermo 1 - 2 Thun
😀
több mint 14 éve
Dicsőségesebb dolog idegenben kivívni a továbbjutást, kiskarcsiék már az előző forduban is erre gyúrtak 😀...hát nem valami nagy csapat ez a Hearts...JC6Nem bizony, csak nehogy úgy járjon velük a Paks, mint a Fradi az Aalesunddal. Van idegenben lőtt góljuk, Skócia azért nehéz terep, de hozható a párharc még idegenben is.vassadi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
...hát nem valami nagy csapat ez a Hearts...JC6Nem bizony, csak nehogy úgy járjon velük a Paks, mint a Fradi az Aalesunddal. Van idegenben lőtt góljuk, Skócia azért nehéz terep, de hozható a párharc még idegenben is.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
...hát nem valami nagy csapat ez a Hearts...
több mint 14 éve
Gondoltam belépek chartre erre nincs senki? 😕

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
de komolyan, 1-0-al mennénk be szünetre, semmi gond nem lenne, erre ez a szar csapat így talál egy gólt... nem hiszem el..
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
OMG:FT Aalesund 4 - 0 Elfsborg
......................................... LOL
több mint 14 éve
Ezt nem hiszem el. Végre lenne egy jó félideje egy magyar csapatnak, erre ez a cigány befúj egy kamu tizit...
több mint 14 éve
ezt a szopa*ék cig*ny bírot.... 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
uncatchable volt
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=_JTIoXQzGFEha ezt egy sztár rúgja, hónapokig mutogatnákHurkaja, Sipekitől viszont ez természetes.Höri
1. gól 😀 meg a 3. diósgyőri is, igazad van teljesen 😀😀