Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Baszd meg, valami U17-es Gold Cup eredményeket dobott be, amikor a concacaf oldalon az U17-re mentem, azt hittem az a VB, meg láttam, hogy 3-0 Kanada ellen OT-ban, azt hittem nem lehet döntetlen már a csoportban sem. 😀
Viszont ehhez még mindig nem találtam boxscore-t.

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 107 — Vikings fan
Jobb volt az USA a tegnapi meccsen, mondjuk Cummings egyedül lerakta volna őket, de ez most mellékes. Innen könnyen összejöhet a Mexikó-USA döntő, de mindkét csapatnak komolyan kell vennie az elődöntőt, ha nem akarnak beégni Honduras és Panama ellen, mert nem rossz csapatok.

Az U17-es VB-n az amerikaiaknak szurkolok, mert oda elvitték a coloradói tehetséget, és az első csoportmeccsen hosszabbításban győztek 3-0-ra Kanada ellen, a mi kutyánk kölyke, Dillon Serna 54 percet játszott kezdőként.TheMileHighCity
Pont akartam én is kérdezni hogy mit szívtál ? 😀
Csak mert a csoportmeccsen hosszabításos győzelem és a USA-Cseh meccs USA-Kanadának nézését nem teljesen értettem. 😀 Biztos a sok hajnali meccsnézés az oka 😊
több mint 14 éve
valaki2 453 — Saints fan
Jobb volt az USA a tegnapi meccsen, mondjuk Cummings egyedül lerakta volna őket, de ez most mellékes. Innen könnyen összejöhet a Mexikó-USA döntő, de mindkét csapatnak komolyan kell vennie az elődöntőt, ha nem akarnak beégni Honduras és Panama ellen, mert nem rossz csapatok.

Az U17-es VB-n az amerikaiaknak szurkolok, mert oda elvitték a coloradói tehetséget, és az első csoportmeccsen hosszabbításban győztek 3-0-ra Kanada ellen, a mi kutyánk kölyke, Dillon Serna 54 percet játszott kezdőként.TheMileHighCity
A csehek ellen nyertek 3-0-ra, nagyon meggyőző játékkal. Az egészben csak annyi a szépséghiba, hogy a "földidnek" a nevét se lehetett hallani és többnyire KALIFORNIAI csikánó kölykek villogtak. 😛 Meg egy Joseph Amon nevű Dél-karolinai feka csávó, belőle nemzetközi szintű jobbhátvéd lehet szerintem.

több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor

Az U17-es VB-n az amerikaiaknak szurkolok, mert oda elvitték a coloradói tehetséget, és az első csoportmeccsen hosszabbításban győztek 3-0-ra Kanada ellen, a mi kutyánk kölyke, Dillon Serna 54 percet játszott kezdőként.

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Szerintem a lehető legjobb. Fiatal, tehetséges és ami a legfontosabb, még biztosan motivált is. Csak adja meg neki a megfelelő szabadságot és türelmet Abra, és akkor nagyon jó lesz. Legalábbis bízom benne. 😊Schleck
Nem arról híres.
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 425 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kupasorsolás recap:

BL: Sajna a Sturm hengerelni fog, remélem amikor itt lesznek a szurkolóik nem fogják szétverni a Sóstói stadiont mint legutóbb a Honvéd pályát....
EL: Fradi-örmény csapat szoros lesz, de azt hiszem haromtjan pártfogoltjai maradnak majd alul. A Paks csak bedarálja majsd az andorraiakat, aztán majd kiderül mit tud a 2 magyar csapat kezdeni a norvégokkal. A Kecskemét kazah turája gáz, de majd Németh Gábor bemutat 2 shotoutot. 😊
több mint 14 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
2005 decembereben nem adott kegyelmet annak a stanley tookie williamsnek aki a snoop doggot is kinevelo la-i crips
nevu banda egyik alapitoja volt es a halalsoron ult tobbrendbeli gyilkossagert. ugye ez europaban annyira nem divatos h csak ugy kivegezzenek embereket igy elkezdtek errol beszelni a labancoknal h most ez mennyire peldamutato h egy kvazi gyilkos nevet viselje a stadion. par nappal kesobb rambo annyira bemorcult erre h megvonta a szulovarosatol a nevhasznalati jogot igy 2005 dec 26an szep karacsonyi ajandekkent le is szedtek a nevet a stadionrol aminek utana egy ideig Stadion Graz-Liebenau volt a neve majd 2006 februar 18an kapta a UPC Arena nevet.

(wiki szabadforditas)Fake
Annyit fűznék csak hozzá, hogy nem elsősorban magáért a halálos ítélet végrehajtásáért vették le a nevét, hanem mert egy olyan embernek nem változtatta életfogytiglanra a halálbüntetését, aki 25 éve ült a siralomházba és közbe béke Nobel-díjra jelölték (talán többször is ebbe nem vagyok biztos) a könyvei miatt (a bandaélet hátrányairól meg ilyesmikről írt, kvázi jó útra tért).
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
teljesen mind1, az edzőbuktatás még nagyobb szégyen, mintha küzdöttek volna és úgy szopnak.
ha én vagyok a tulaj másnap zavarom el az összeset a gecibe!!!

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Egyébként idén a Vaduz az EL második fordulójában kiemelt és egyáltalán nem olyan rossz, többek között tavaly kiverték az akkor még skót elsőosztályú Falkirköt.

több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Hoy, mañana y siempre con el 6-0 en el corazon 😉

te is tudod h az a meccs arra ment ki h bercibacsit kurvagyorsan eltuntessek a padrol.
nekem nagyobb csalodas volt az az egesz mint neked ugyhogy sztem lassan leszallhatnal a temarol.
vagy hamar temazunk : ti meddig is voltatok on tour a csillagkozi bajnoksagban ?
mikor vettetek eloszor a szatokra a bl fotablat ? hol van az a nagy megvaltotok mr. mccabe ?
hany magyar jatszik a csapatotokban ? kinek a szaja sir maltai fostartalyokert ?Fake
6-0?jó akkor én meg azt mondom 11-1 😉 csináltassunk mi is pólókat meg újságot?

(1)senkit nem érdekel hogy edző buktatás vagy nem,4-0ra kikapni hazai pályán egy ilyen fostalischkától nem lehet.
(2)az nb2-re gondolsz ahova KIZÁRTAK minket?sajnos 3 évet(van akiket kizárnak ez a Fradi,és van aki magától szokott kipottyanni,ez az úttest)
(3)mikor vettük először a szánkra a BL főtáblát?fogalmam sincs,gondolom a BL kezdete óta.
(4)mccabe megmentette a klubbot aztán bebuzult,úgyhogy szerencsére már sehol nincs,próbálja eladni mindenét.
(5)hány magyar játszik a csapatban?a DAC elleni kezdőcsapatban 4 magyar volt
(6)kinek a szája sír?pl az enyém mert a legjobb támadónk volt,és a góllövő listán is 2. lettJoci
(1)igen errol beszelek en is. nekem egy kicsit neccesebb elmeny volt az mint neked a korulmenyek ismereteben is.
mellesleg az a vaduz nem volt akkora fosch am de ez reszletkerdes.
(2)igen arra az nb2re gondolok ahova lehet h kizartak titeket de aztan magatoktol maradtatok meg elvezni a vendegszeretetet tovabbi 2 evre 😀 hiaba a mighty szolnok meg a nyiregyhaza meg a hires vaduznal is kemenyebb ellenfelek belatom 😀 (3) mikor vettetek a szatokra a fotablat ? oregem mccabe meg meg sem vette a csapatot de ti mar arra vertetek az nb2ben magatokat h itten 1 ev mulva fotabla lesz 😂 ejnye de gyorsan felejt valaki ha arrol van szo.
(4) mccabe megmentette a klubot lol hat akkor mar eleg alacsonyan lehet az igenyszintetek 😀
(5) ezt komolyan kepes voltal leirni h 4 magyar ? 😀 inkabb probaltad vna ezt a tenyt agyonhallgatni jobban jartal vna.
es ki volt az a 4 ? lisztes, csizmadia,balogh meg meg biztos vmi 35 eves fazon. ez a magyar futball jovoje gondolom 😀
(6) hat igen ez pedig mindent elmond. amikor szetbassza a gyor keziben a dragalatos kinizsid szajat akkor megy a vinnyogas h a zsoldosok de a voros lobogonal a maltai golszoroval semmi problema 😀 jol at is baszott titeket a palankon mert meg is erdemlitek. remelem a hasonloan joarc lazok jancsikat sikerul azert magatokhoz edesgetni. vihetne magaval a faszszopo kabatot is es akkor osszeaallhatna az aranycsapat 😂

Hoy, mañana y siempre con el 6-0 en el corazon 😉Fake
1. nehogy már védd a vaduzt 😀 ,persze még a végén óriási hőstett lesz a dózsácskától hogy csak 4-et kaptak otthon.igazi hősök ezek a gyerekek.köszönjük a magyar futball hírnevének öregbítését!
2.szégyen a 3 év persze,de amilyen retardált keretünk volt nem csodálom hogy ennyit szenvedtünk,akasztani mindet.
3.jó,ti meg idén bajnokok lesztek
4.mccabe adta a lovettát hogy ne haljunk éhen
5.fülöp,grúz,béla király,lisztes.fülöp grúz meg béla király még lehet a magyar foci jövője 😀
6. mi nem luxus zsoldosokat igazolunk mint ahogyan a győr,nekünk sajna mindig csak az alja marad.és elhiheted szerintem is szánalom hogy ilyen kevés magyar van a kezdőben,mert a csapat több mint fele azt sem érti mit szurkolunk.de sajnos ez van,a légiósok olcsóbbak mint a jó magyar focisták 😕

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ilyen velünk nem eshet meg 😊
http://www.youtube.com/watch?v=rrNmlKOrMloJoci

te is tudod h az a meccs arra ment ki h bercibacsit kurvagyorsan eltuntessek a padrol.
nekem nagyobb csalodas volt az az egesz mint neked ugyhogy sztem lassan leszallhatnal a temarol.
vagy hamar temazunk : ti meddig is voltatok on tour a csillagkozi bajnoksagban ?
mikor vettetek eloszor a szatokra a bl fotablat ? hol van az a nagy megvaltotok mr. mccabe ?
hany magyar jatszik a csapatotokban ? kinek a szaja sir maltai fostartalyokert ?Fake

(1)senkit nem érdekel hogy edző buktatás vagy nem,4-0ra kikapni hazai pályán egy ilyen fostalischkától nem lehet.
(2)az nb2-re gondolsz ahova KIZÁRTAK minket?sajnos 3 évet(van akiket kizárnak ez a Fradi,és van aki magától szokott kipottyanni,ez az úttest)
(3)mikor vettük először a szánkra a BL főtáblát?fogalmam sincs,gondolom a BL kezdete óta.
(4)mccabe megmentette a klubbot aztán bebuzult,úgyhogy szerencsére már sehol nincs,próbálja eladni mindenét.
(5)hány magyar játszik a csapatban?a DAC elleni kezdőcsapatban 4 magyar volt
(6)kinek a szája sír?pl az enyém mert a legjobb támadónk volt,és a góllövő listán is 2. lettJoci
(1)igen errol beszelek en is. nekem egy kicsit neccesebb elmeny volt az mint neked a korulmenyek ismereteben is.
mellesleg az a vaduz nem volt akkora fosch am de ez reszletkerdes.
(2)igen arra az nb2re gondolok ahova lehet h kizartak titeket de aztan magatoktol maradtatok meg elvezni a vendegszeretetet tovabbi 2 evre 😀 hiaba a mighty szolnok meg a nyiregyhaza meg a hires vaduznal is kemenyebb ellenfelek belatom 😀 (3) mikor vettetek a szatokra a fotablat ? oregem mccabe meg meg sem vette a csapatot de ti mar arra vertetek az nb2ben magatokat h itten 1 ev mulva fotabla lesz 😂 ejnye de gyorsan felejt valaki ha arrol van szo.
(4) mccabe megmentette a klubot lol hat akkor mar eleg alacsonyan lehet az igenyszintetek 😀
(5) ezt komolyan kepes voltal leirni h 4 magyar ? 😀 inkabb probaltad vna ezt a tenyt agyonhallgatni jobban jartal vna.
es ki volt az a 4 ? lisztes, csizmadia,balogh meg meg biztos vmi 35 eves fazon. ez a magyar futball jovoje gondolom 😀
(6) hat igen ez pedig mindent elmond. amikor szetbassza a gyor keziben a dragalatos kinizsid szajat akkor megy a vinnyogas h a zsoldosok de a voros lobogonal a maltai golszoroval semmi problema 😀 jol at is baszott titeket a palankon mert meg is erdemlitek. remelem a hasonloan joarc lazok jancsikat sikerul azert magatokhoz edesgetni. vihetne magaval a faszszopo kabatot is es akkor osszeaallhatna az aranycsapat 😂

több mint 14 éve
idei szerelésünk:

nekem mindhárom bejön

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A vidi védelemnek nem kell tartania attól a Szabicstól, akit én láttam a válogatott meccsen, mert az nagyon gyenge volt 😀
több mint 14 éve

senkit nem érdekel hogy edző buktatás vagy nem,4-0ra kikapni hazai pályán egy ilyen fostalischkától nem lehet.
az nb2-re gondolsz ahova KIZÁRTAK minket?sajnos 3 évet(van akiket kizárnak ez a Fradi,és van aki magától szokott kipottyanni,ez az úttest)
mikor vettük először a szánkra a BL főtáblát?fogalmam sincs,gondolom a BL kezdete óta.
mccabe megmentette a klubbot aztán bebuzult,úgyhogy szerencsére már sehol nincs,próbálja eladni mindenét.
hány magyar játszik a csapatban?a DAC elleni kezdőcsapatban 4 magyar volt
kinek a szája sír?pl az enyém mert a legjobb támadónk volt,és a góllövő listán is 2. lett

több mint 14 éve
a közszolgálat nevében köszönjük fék!

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a grazi UPC Arenábapetey
az nem svejcinéger stadion ? vagy a szponzor ekkora úr ?gabtsi
Már elvették tőle anno valami balhé után, most nem emlékszem, de mintha megsértődtek volna rázolika26
2005 decembereben nem adott kegyelmet annak a stanley tookie williamsnek aki a snoop doggot is kinevelo la-i crips
nevu banda egyik alapitoja volt es a halalsoron ult tobbrendbeli gyilkossagert. ugye ez europaban annyira nem divatos h csak ugy kivegezzenek embereket igy elkezdtek errol beszelni a labancoknal h most ez mennyire peldamutato h egy kvazi gyilkos nevet viselje a stadion. par nappal kesobb rambo annyira bemorcult erre h megvonta a szulovarosatol a nevhasznalati jogot igy 2005 dec 26an szep karacsonyi ajandekkent le is szedtek a nevet a stadionrol aminek utana egy ideig Stadion Graz-Liebenau volt a neve majd 2006 februar 18an kapta a UPC Arena nevet.

(wiki szabadforditas)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó

hany magyar jatszik a csapatotokban ? kinek a szaja sir maltai fostartalyokert ?
több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
a grazi UPC Arenábapetey
az nem svejcinéger stadion ? vagy a szponzor ekkora úr ?gabtsi
Már elvették tőle anno valami balhé után, most nem emlékszem, de mintha megsértődtek volna rá

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
a grazi UPC Arenábapetey
az nem svejcinéger stadion ? vagy a szponzor ekkora úr ?

több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 110 — Illegális gyakorló
A Vidi nem panaszkodhat a túrákra 😊 Tavaly Maribor, idén Ausztria 😊

több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 636 — Csodabogár
Vidi nem Grazban hanem Klagenfurtban fog játszani, ugyanis a grazi UPC Arenában zajlanak az amerikaifutball-vb B-csoportjának küzdelmei.

+párszáz km. De a stadionjuk az nem szerény: http://www.sportpark-klagenfurt.at

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
egyébként kezdhetnek majd műfüvön edzeni a fradisták, az Aalesund stadionját ugyanis ez borítja 😊 de hol van ez még mondjuk
kazah túra megint, mint 2 éve a Halinak Pavlodarba kellett mennie
több mint 14 éve
akkor most linkeljük be a legnagyobb magyar égéseket a nemzetközi porondon, majd jöhet a többoldalas trash arról, hogy "illik-e" magyar csapat ellen szurkolni a kupákban vagy semJJ
A Vidinek, Paksnak, Kecskemetnek tiszta szivembol drukkolok majd! 😊zavi27
Ti kit is kaptatok? Ja, értem...

több mint 14 éve
Nabazz...norvés/walesi. Egyik se buszos túrázós helyszín 😕 Persze előbb tovább kell lépni az örményeken is.

több mint 14 éve
jó sorsolást zártak a csapataink. pár éve azért izgultunk mikor lesz csapat amely megéri a tavaszt, idén talán lesz aki megéri az augusztust.