Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Persze a PSV is idegenben 0-2es félidőről kap 3 gólt 4 perc alatt az eddig 4 meccsen 3 gólt lövő venlotól és játszik egy 3-3at.

1.20 odds ez is... szép kis hétvége, remélem az nfl bejön :/davemayer
legalább külön szelvény? 😊

ha legközelebb is raksz szóljál, én megrakom a full ellenkezőjét, vmeikönk csak nyer... 😀Divat
nem nyernél vele mert nekem ha elmegy annak is legalább a fele 1 meccsen úgyhogy általában 8 meccset rakok.

szóval ha megtalálsz egy ilyen meccset előre inkább te szóljál 😉

a psv ma kb 5-1re nyerhetett volna, erről ennyit.davemayer
akko kombi...eccer am csináltunk iet haverommal(mivel mind2-en rendszeresen támogattuk a Zrt.-t), de csak tovább támogattuk őket így is... 😀

|
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 476 — "Grammar maci"
Persze a PSV is idegenben 0-2es félidőről kap 3 gólt 4 perc alatt az eddig 4 meccsen 3 gólt lövő venlotól és játszik egy 3-3at.

ha legközelebb is raksz szóljál, én megrakom a full ellenkezőjét, vmeikönk csak nyer... 😀Divat
nem nyernél vele mert nekem ha elmegy annak is legalább a fele 1 meccsen úgyhogy általában 8 meccset rakok.

szóval ha megtalálsz egy ilyen meccset előre inkább te szóljál 😉

a psv ma kb 5-1re nyerhetett volna, erről ennyit.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve

ha legközelebb is raksz szóljál, én megrakom a full ellenkezőjét, vmeikönk csak nyer... 😀

|
több mint 14 éve

1.20 odds ez is... szép kis hétvége, remélem az nfl bejön :/

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 100 — Axel Foley
Ha netán valaki jönne chatelni Paks-Diósgyőr, vagy esetleg egyéb külföldi mérkőzésre:

http://02.chat.mibbit.com/
IRC2.HU
#bowlhufetomy
Fradi meccsre jövök dumálgatni a Lionsig.

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ha netán valaki jönne chatelni Paks-Diósgyőr, vagy esetleg egyéb külföldi mérkőzésre:

http://02.chat.mibbit.com/
IRC2.HU
#bowlhu
több mint 14 éve
Betis meccsen 5 másodperc alatt 3 kapufadavemayer
legalább 3 különböző kísérletből? 😀Divat
biztos fogod még látni mert ilyet még nem láttam pedig 20 éve nézek focit. Igen, 3 kísérletből és 2 embertől, ha más nem szilveszterkor biztosan látni fogod

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Betis meccsen 5 másodperc alatt 3 kapufadavemayer
legalább 3 különböző kísérletből? 😀

|
több mint 14 éve
Betis meccsen 5 másodperc alatt 3 kapufa

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
KGB 79
ha valakit érdekel 😊
http://adatbank.mlsz.hu/pr01/p01_jegyzokonyv_nez.asp?p_merk_id=536739Hurka
Paks elleni meccsel miért nem dicsekedtél? Unokatesóm védett 😊

Játékvezető: Nyakas Balázs...jó sokat szidtuk megye I.ben 😀
több mint 14 éve
vassadi tökéletesen egyetértek veled ezért sem következtettem ebből a végeredményre csak szimplán megjegyeztem hogy durva 😉

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Big L Las Vegas Raiders Oklahoma Sooners 342 — Raiders fan
Sziasztok!
Itt van a várva várt UEFA Champions League Fantasy Liga!
Nem kell mást tenned csak regisztrálnod magad a UEFA hivatalos fantasy oldalán , és csatlakoznod a Drukker Söröző Bajnoksághoz!
Csatlakozz te is a Drukker Söröző - UEFA Champions League Fantasy ligához!
Oszd meg ismerőseidnek is , és csatlakozzunk minél többen a ligához!
http://en.uclfantasy.uefa.com/
A Drukker Söröző Liga belépéshez szükséges kód: 1386-361

több mint 14 éve
+vasas ellen X...hahaha 😀
Divat
ezen nem kéne vigyorognod, újabb ponttal távolabb kerültetek a bent maradástólHöri
mer inkább sírjak? azt se tudok már ezen az egészen...amúgy meg nem azon vigyorogtam, hanem az egész kecskeméti sztorin!!!

remélem Tanár Úr meg tesz róla, h hátulról nézzük a ligát...

|
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
+vasas ellen X...hahaha 😀
Divat
ezen nem kéne vigyorognod, újabb ponttal távolabb kerültetek a bent maradástól

több mint 14 éve
na KTE be is jött a lóhere gyár...Foxi+Litsinge nem érkezett vissza a megbeszélt időre+Szivics lemondott+vasas ellen X...hahaha 😀

Kubatov Úrnak gondolom meg se fordul a fejében, h netán bármit is tegyen érte...

|
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 813
ezt nem nagyon értem, direkt nem a pontokról akartam beszélni, vagy az állásról, az ilyen korai szakaszban nem olyan fontos hanem arról a rekordról amit ez után te is írtál. De akkor ez a mondat hogy jön ide?davemayer
Tény, hogy a két Manchesteri csapat több mint kétszer annyi gólt lőtt, mint a sorban utánuk következő csapatok, tény az is, hogy korábban senki nem vette be az ellenfelek kapuját az első négy fordulóban 18 alkalommal. De ez kb. annyira mérvadó, mint az, hogy az első kör után ki vezeti a bajnokságot, mert még bőven változhatnak a dolgok. Emlékezz csak, tavaly a Chelsea 12-0-s gólkülönbséggel nyitott az első két fordulóban, aztán a végén mégiscsak mi lőttük a legtöbb gólt a bajnokságban.
több mint 14 éve
A Pl-ben azért durva ahogy a dolgok állnak: rúgott gólok szempontjából (négy meccsen!) MU 18, City 15, Chelsea és a Bolton holtversenyben 3. 7-7 (!) góllal... Azért ez durva.davemayer
Szerintem ez kb. olyan, mint hogy az első forduló után ki áll a tabella élén. .vassadi
ezt nem nagyon értem, direkt nem a pontokról akartam beszélni, vagy az állásról, az ilyen korai szakaszban nem olyan fontos hanem arról a rekordról amit ez után te is írtál. De akkor ez a mondat hogy jön ide?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 813
A Pl-ben azért durva ahogy a dolgok állnak: rúgott gólok szempontjából (négy meccsen!) MU 18, City 15, Chelsea és a Bolton holtversenyben 3. 7-7 (!) góllal... Azért ez durva.davemayer
Szerintem ez kb. olyan, mint hogy az első forduló után ki áll a tabella élén. Amúgy egyetlen csapat sem lőtt még 18 gólt a PL első négy fordulójában. Gyanús, hogy a játékosok közül se sokan jutottak el nyolcig négy kör alatt.
több mint 14 éve
A Pl-ben azért durva ahogy a dolgok állnak: rúgott gólok szempontjából (négy meccsen!) MU 18, City 15, Chelsea és a Bolton holtversenyben 3. 7-7 (!) góllal... Azért ez durva.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520
Ma Mario Gomez 4-t lőtt. (Bayern) 😉
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
Ha ez a Gyirmót a legnagyobb riválisunk akkor sok baj nem lehet. :cool:

A Realnak meg már csak hoznia kell a meccseit, a barca ellen jó az x is és bajnokok vagyunk 😂

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Haha, gratula 😊fetomy
kicsit önfényezésnek tűnik, de emellett adtam egy gólpasszot is, pedig belső védő voltam 😊
ráadásul tegnap is játszottam az U19-eseknél 65 percet, ma Pécsre utazás (csak oda 4 óra), gyorsan át kellett öltözni, és lényegében már kezdtünk is), majd végig játszottam, durva hétvége volt 😊
több mint 14 éve
manuszka86 New England Patriots 2 602 — Patriots fan
Manchesterben ez a Hernandez gyerek sem gyengét gurít első meccsén már kettőt vág, játéka leginkább a lesipuskás Inzaghiéhoz hasonló...és végre De Gea is magabiztos végig, volt egy két nagyobb védése is csak így tovább 😊manuszka86
első? tavaly is ott volt, és idén is játszott már...v mire gondoltál? 😊Divat
úgy gondoltam hogy idén ez volt az első meccse ahol kezdő volt sérülése után.

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Haha, gratula 😊
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
ha valakit érdekel 😊
http://adatbank.mlsz.hu/pr01/p01_jegyzokonyv_nez.asp?p_merk_id=536739