Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
a 11est nem Tevez hagyta ki?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
üröm az örömben, h a 3 gólja simán lehetett volna 4 ha nem bassza el a tizenegyesét 😊
több mint 14 éve
Agüero eléggé szimpatikusan termeli a gólokat 😀 😀Habi
El sem hiszem, hogy eltaláltam, kit kell CSK-nak rakni 😀
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Agüero eléggé szimpatikusan termeli a gólokat 😀 😀

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Ezaz tudtam, hogy ez lesz az új mezünk 😊

egyébként ismét szólok, hátha valaki jön chatre:

http://02.chat.mibbit.com/
IRC.HU
#bowlhu
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
aztakurva milyen gólt lőtt Sturridge 😐
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 570 — Amerikai sportok rajongója
Na vegre egy szep gyozelem,egyre javulo jatekkal,es egyre golerosebben! Szep volt lilak!
több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Hajnalt Kagawa, most Okazaki szorítja ki a kezdőből. Ősi ellenségeink, a japánok.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
ha valaki jönne akár úttest-pöcs akár más meccs miatt:

http://02.chat.mibbit.com/
irc2.hu server
#bowlhu channel
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Sanyigyuri bármilyen rendszerbe beleillik! Sokszor sajnálom, hogy a vidiébe is 😕fetomy
😀 😀 😀

Az Ipswichnél mellőzött Priskin Tamás a PL-be vágyik

A válogatottban jó formának örvendő csatár legkésőbb a szezon végén távozik, de maradna külföldön.

wtf? jó forma? akko Szabics és Szalai weltklasse&goldenball??... )

|
több mint 14 éve
Sanyigyuri bármilyen rendszerbe beleillik! Sokszor sajnálom, hogy a vidiébe is 😕
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Tőzsér Dani ismét győztes gólt rúgott(szabadrúgásból)....de persze tudjuk h nem illik bele a rendszerbe, bezzeg Sándor Gyuri!!! 😊

|
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
prizma tv, egyébként a vital tv az mi a faszom (volt)? 😀kristof
Vmi életviteli csatorna. Nem tudom. Elhiheted, hogy soha nem néztem 😀.
több mint 14 éve
Hát ez a SportM rendkívül gazdag műsorbázissal rendelkezik. 3kor volt a Fradi-Pécs ismétlés, rögtön utána a siófok-dvsc, majd azt követően a fradi-pécs ismétlés 😀 Nem is beszélve arról, hányszor ismételték a sport1 és 2-n is a fradi-pécset, szóval valami ultrazsír meccs lehetett 😀

Egyébként meg hoppá! Holnap még nyer a kaposvár, aztán kiderül, hogy nem is volt akkora baki a siófoki és kaposvári pontvesztésünk...

Pro4 adja a BL-t, a Prizma az orosz bajnokságot -és anzsi meccseket- közvetít.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
prizma tv, egyébként a vital tv az mi a faszom (volt)? 😀
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Kicsit szítom a tüzet, ha nem gond. Azt mondja tesóm, hogy a helyi képújságban olvasta, hogy a csatorna amely a BL meccseket adja a diginn kívül (az a Pro4 vagy mi), az a megszűnő Vital TV helyett bekerül a programcsomagba. :cool:
több mint 14 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 979
"nem úgy adta haza, hanem csak oda gurította"! 😂 Zolika
tehát csak kézből-kézbe nem ér.Höri
Ha azt vesszük, hogy lábbal gurította akkor igen.

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
"nem úgy adta haza, hanem csak oda gurította"! 😂 Zolika
tehát csak kézből-kézbe nem ér.

több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 271 — Invisible man
Nálunk teremfocinál volt olyan, hogy nincs becsúszás, de az ellenfél mégis ezt csinálta. A bíró válasza az volt, hogy mivel a feneke nem ért le ezért nem becsúszás.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 979
Szólok mindenkinek, aki kis pályán focizik, hogy megváltoztak a játékszabályok!
Tegnapi meccsünkön egy hazaadást felkapott a kapus. A bíró nem fújt semmit, mi reklamáltunk, hogy is van ez. Az volt a válasz, hogy "nem úgy adta haza, hanem csak oda gurította"! 😂
Agyamat eldobtam...

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 668 — Whoops, looks like something went wrong.
Sneijder nyilatkozat:

"Szerettem volna a Unitedhez szerződni, hülye lettem volna, ha nem. Volt egy olyan pillanat, amikor közel álltam a váltáshoz, de végül nem történt semmi. Fogalmam sincs, miért nem, talán a United nem akart igazán leigazolni, vagy Massimo Moratti nem akart igazán eladni."Gogo
Ja, 2 napja még azt nyilatkozta, hogy ő akart maradni, és telefonon Mourinho is azt mondta, hogy maradjon, emiatt sem váltott.
loli

több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 421 — Ajmo Vatreni
http://pepsifoci.hu/node/96327

Ha valaki nem látta volna ezt a barmot.zinedine5
Nálam egyébként ez Holczernek nem piros. Bár nem tagadom, hogy teljesen elfogulttá váltam az agyatlan cigánnyal szemben.Schleck
hát azért Holczer először nem a sérült bal heréjével foglalkozott, hanem a földön fekvő agyatlannal(gondolom törlesztésnek/ütésnek vette a spori, bár ki tudja a partjelző is vakon volt a meccsen)...én am először azt hittem h a 2. piros Félixé, aki cimbije védelmére igyekezett...oda is járt volna legalább a sárga...Divat
Szerintem Holczert csak azért szórta ki, mert volt egy-pár másodperce és átfutott rajta, hogy 11 a 9 ellen lesz, ha nem ezt teszi. Nálam Holczer sárga max.
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Sneijder nyilatkozat:

"Szerettem volna a Unitedhez szerződni, hülye lettem volna, ha nem. Volt egy olyan pillanat, amikor közel álltam a váltáshoz, de végül nem történt semmi. Fogalmam sincs, miért nem, talán a United nem akart igazán leigazolni, vagy Massimo Moratti nem akart igazán eladni."

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Big L Las Vegas Raiders Oklahoma Sooners 342 — Raiders fan
Sziasztok!
Itt van a várva várt UEFA Champions League Fantasy Liga!
Nem kell mást tenned csak regisztrálnod magad a UEFA hivatalos fantasy oldalán , és csatlakoznod a Drukker Söröző Bajnoksághoz!
Csatlakozz te is a Drukker Söröző - UEFA Champions League Fantasy ligához!
Oszd meg ismerőseidnek is , és csatlakozzunk minél többen a ligához!
http://en.uclfantasy.uefa.com/
A Drukker Söröző Liga belépéshez szükséges kód: 1386-361
CSATLAKOZZ TE IS ÉS BARÁTOD IS!!!

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520
Olyan gyenge ez a Gosztonyi gyerek. :/ NK 2.