Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
mi volt ez a "you can't see me" utánzat amit Dempsey mutogatott? 😀MattMiller3 óra és Capitol Punishment. Az is Washingtonban lesz, nyilván attendeli az eseményt 😀
több mint 14 éve
mi volt ez a "you can't see me" utánzat amit Dempsey mutogatott? 😀
több mint 14 éve
Ha már Bradley ezt az undergroudn-csapatot nyomatja, akkor berakhatta volna Adu-t is.Tom h a török másodosztályban nyomja jelenleg( 😕 ), de az is van olyan mint az MLS. 😛

több mint 14 éve
miért Dempsey fejez be minden támadást? ő a helyi NK9...shawnkaAdná az ég hogy nekünk legyen egy Dempsey a keretbe NK9 helyett :rolleyes:
több mint 14 éve
a fű ugyanolyan zöld, mint a Gold Cupon:o fosh.valaki2Miféle US Open, merthogy a tenisz nem most van az tuti.valaki2golf nevűHabi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
miért Dempsey fejez be minden támadást? ő a helyi NK9...
több mint 14 éve
:o fosh.golf nevűHabia linket kösz, pontosan erre céloztam a CBA-s topicbanMiféle US Open, merthogy a tenisz nem most van az tuti.valaki2
most megy amúgy a US Open, mindenki azt nézi 😛JJ

több mint 14 éve
golf nevűMiféle US Open, merthogy a tenisz nem most van az tuti.valaki2Az mondjuk durva, hogy a jenkiket mennyire nem érdekli a soccer.valaki2a linket kösz, pontosan erre céloztam a CBA-s topicban

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Miféle US Open, merthogy a tenisz nem most van az tuti.Az mondjuk durva, hogy a jenkiket mennyire nem érdekli a soccer.valaki2a linket kösz, pontosan erre céloztam a CBA-s topicban

több mint 14 éve
Nagyban TheMileHighCity beharangozóinak és annak köszönhetően hogy emberi időpontban van megnézem most az USA - Jamaikát.Nekem már az is örömteli, hogy néha meg tudom hozni egy-egy ember kedvét az ilyen, és ehhez hasonló antipopuláris sporteseményekhez. 😀
Bár mondjuk annyira nem fog tetszeni neki, hogy az USA-nak szurkolok 😊MattMiller
több mint 14 éve
Micsa kezdőcsapat az USA-nál. :rolleyes: Többek között Donovan is kimaradt.valaki2Donovan úgy maradt ki, ahogy a jamaikai üreskapus helyzet 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
mit hagytak kia jamaikaiak...
több mint 14 éve
Micsa kezdőcsapat az USA-nál. :rolleyes: Többek között Donovan is kimaradt.

több mint 14 éve
Az mondjuk durva, hogy a jenkiket mennyire nem érdekli a soccer.valaki2a linket kösz, pontosan erre céloztam a CBA-s topicban
most megy amúgy a US Open, mindenki azt nézi 😛

---
több mint 14 éve
Say Say USA!! Jó meccs lesz, ez az egész Gold Cup király 😀
több mint 14 éve
Nagyban TheMileHighCity beharangozóinak és annak köszönhetően hogy emberi időpontban van megnézem most az USA - Jamaikát. Bár mondjuk annyira nem fog tetszeni neki, hogy az USA-nak szurkolok 😊
több mint 14 éve
Az mondjuk durva, hogy a jenkiket mennyire nem érdekli a soccer.

több mint 14 éve
Néhány perc múlva kezdődik az USA-Jamajka, mindenkinek ajánlom.Eurosport2 vagy(ez szuperjó):http://veetle.com/index.php/channel/view#4dd6d3f474cb6

több mint 14 éve
Én most 28 + 11 millert olvastam.Alexis Sánchez már szinte biztos, hogy a Barcában folyatja, állítólag kedden írja alá a szerződést. 28 millió + játékos(ok), más forrás szerint 35 millió euró az ár.PocsNap mint nap lehet olvasni ilyen híreket - de legyen... Ferguson első számú célpontja szerintem amúgy sem ő, és nem is Sneijder, hanem Modric. Illetve ki tudja, hogy Ashley Young mennyire biztos, valamint ha ő jön, akkor veszünk-e még valakit egyáltalán.vassadi
Nem bánnám, ha más vinné el, és nem a Barca-ban kötne ki.
Ennyiért szerintem nem kell.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Modric állítólag nem eladó
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Alexis Sánchez már szinte biztos, hogy a Barcában folyatja, állítólag kedden írja alá a szerződést. 28 millió + játékos(ok), más forrás szerint 35 millió euró az ár.PocsNap mint nap lehet olvasni ilyen híreket - de legyen... Ferguson első számú célpontja szerintem amúgy sem ő, és nem is Sneijder, hanem Modric. Illetve ki tudja, hogy Ashley Young mennyire biztos, valamint ha ő jön, akkor veszünk-e még valakit egyáltalán.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Új idegenbeli mez:picsába, h csak a Chelsea mezei csúnyák 😕
Sebii
több mint 14 éve
ezek milyen mezek amúgy? mi a következő állomás, az angol válogatott tiszta zöldben lép pályára Capello miatt vagy micsoda?na mindegy, itt a Guatemala elleni mexikói győzelem összefoglalója:
http://www.youtube.com/watch?v=S4BRNt_ga9M

---
több mint 14 éve
Új idegenbeli mez:
Jól néz ki, csak semmi köze az Arsenalhoz. 125. évfordulóra az ember egy tradicionális sárga-kék mezt várna. Ugyanaz, mint amit a 'pool meznél írtatok, hogyha nem Arsenal lenne akkor kurvajó.