Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
1892-ben ezeket a színeteket viselte a csapat, ez előtt tisztelgünk vagy mi a szösz. Szóval hasonlóan nézett ki az első 'pool mez 😊Ha a kék rész vörös lenne, egyértelműen a legszebb nem hazai mez lenne 2004 óta. [Azóta szurkolok a Liverpoolnak...]Szerintem a főszponzor miatt lett ilyen a színe am.Schleck
De én ezt a kéket nem tudom értelmezni. Főleg, hogy az Everton is kék.
Szívesen elbeszélgetnék az ötletgazdával.Mikey
több mint 14 éve
Ha Arandina szurkoló lennél, biztos akkor is szétröhögted volna a fejed, hogy mekkora arc...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Istenem, mekkora csalás, kegyetlen. Komolyan mondom, minden szarról lehet már cikket írni? És az a sok komment... Kit érdekel? Én jót nevettem, nagy forma az öreg 😊
több mint 14 éve
http://mueses.blog.nepsport.hu/archives/2011/06/17/Az_evszazad_legmokasabb_csalasa/ 😂PocsEz óriási. 😂
Hogy örült már az öreg, mikor a jó ellenfelet húzta ki elsőre. 😀
több mint 14 éve
de hihetetlen, h múlt héten milyen jó hírek/lehetőségek voltak, az ember azt hitte(engem simán megvettek kilóra...), h végre újra ütőképes csapatunk lehet, erre ez a hét vmi katasztrófa...bizakodhatunk még azért vmiben???Lisztes lol,eddig szó sem volt róla hogy visszajön most meg mint a karikacsapás itt van nálunk megint
na jó azért Otten, Jovanovic, Grúz jónak tűnik...de ez a Lisztes for Kulcsár trade rendesen sokkol...Divat
több mint 14 éve
de hihetetlen, h múlt héten milyen jó hírek/lehetőségek voltak, az ember azt hitte(engem simán megvettek kilóra...), h végre újra ütőképes csapatunk lehet, erre ez a hét vmi katasztrófa...bizakodhatunk még azért vmiben???Mindegyik átigazolási szezon így kezdődik. "Na majd most", keringenek a nevek, mindenki tutira veszi, hogy már csak az aláírásuk hiányzik (mint most Lázok), aztán nem lesz belőlük semmi és érkeznek a Stanicok, Miljkovicok és egyéb töketlen marhák...
na jó azért Otten, Jovanovic, Grúz jónak tűnik...de ez a Lisztes for Kulcsár trade rendesen sokkol...Divat

több mint 14 éve
A Diósgyőrbe közben egy újabb spanyol érkezett, ő: http://dvtk.eu/hirek/ujabb-spanyol-diosgyorben/3328/Nem tudom honnan hozzák ezeket, de ha csak hasonló teljesítményt fel tud mutatni, mint Luque, akkor már jó lesz. És ahogy nézem nagyon nem gyenge csapatokban játszott és még nem is vészesen idős.
több mint 14 éve
de hihetetlen, h múlt héten milyen jó hírek/lehetőségek voltak, az ember azt hitte(engem simán megvettek kilóra...), h végre újra ütőképes csapatunk lehet, erre ez a hét vmi katasztrófa...bizakodhatunk még azért vmiben???na jó azért Otten, Jovanovic, Grúz jónak tűnik...de ez a Lisztes for Kulcsár trade rendesen sokkol...
|
több mint 14 éve
Remélem nem a barát volt "AZ" igazolás, akit emlegetett Orosz Pali...Még jöhet 1-2 olyan műbrazil csatár, aki mindent csinál, csak gólt nem szerez sose és meg is vagyunk. Szóval csak a szokásos lenne ismét.

több mint 14 éve
most kapott amúgy hajbeültetést ugyanolyat, mint Rooney...lehet azt is már mi fizettük neki 😊
|
több mint 14 éve
Lisztes szerzetes ? hát ez tuti vmi vicc. már három éve is kurvagyenge volt mikor elment a REAC-hoz, gondolom azóta is sokat fejlődött...
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Kulcsár D. - Lisztes csere...beszélgethetünk itt Lázokról, v Oláhról, akikkel előrébb lennék, Krisztián legalább igazi Fradista...kíváncsi leszek milyen szerepet szánnak neki, de nem hiszem, ő fog minket vezetni a bajnoki címért/jó EL szereplésért...
még mindig várjuk a beígért nagy igazolást...remélem nem Lisztes volt az.
|
több mint 14 éve
sport tv se kell, a Youtube (!) is közvetíti a Copa Américáthttp://sportsmarketing.hu/2011/06/16/a-youtube-eloben-kozvetiti-a-copa-americat/
nagyon remélem, hogy spanyol kommentárral

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Fórumfoci? Ki lenne benne? Mikor, hol?Minek ahhoz a foci 😀
Ott agyonrúghattok a sok ellenszenves hozzászólásomért 😀 😀JC6
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Értem.Fórumfoci? Ki lenne benne? Mikor, hol?Dehogyis, téged a 47-es Hitman fog otthon várni.petey
több mint 14 éve
Fórumfoci? Ki lenne benne? Mikor, hol?Dehogyis, téged a 47-es Hitman fog otthon várni.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Akkor nem. Van ilyen 😊
több mint 14 éve
naggyon nagy a trónok harca, erős like 😉Fórumfoci? Ki lenne benne? Mikor, hol?"Ha a te szád íze szerint cselekednénk, Királyölő, győznél. Tehát nem fogunk így tenni."JJ
-ON-
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Fórumfoci? Ki lenne benne? Mikor, hol?"Ha a te szád íze szerint cselekednénk, Királyölő, győznél. Tehát nem fogunk így tenni."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Fórumfoci? Ki lenne benne? Mikor, hol?Áh, arra fórum K1 kéne. :cool:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Fórumfoci? Ki lenne benne? Mikor, hol?Ott agyonrúghattok a sok ellenszenves hozzászólásomért 😀 😀
több mint 14 éve
Hm, ebben lehet valami.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Ha a kék rész vörös lenne, egyértelműen a legszebb nem hazai mez lenne 2004 óta. [Azóta szurkolok a Liverpoolnak...]Szerintem a főszponzor miatt lett ilyen a színe am.
De én ezt a kéket nem tudom értelmezni. Főleg, hogy az Everton is kék.
Szívesen elbeszélgetnék az ötletgazdával.Mikey
több mint 14 éve
Ha a kék rész vörös lenne, egyértelműen a legszebb nem hazai mez lenne 2004 óta. [Azóta szurkolok a Liverpoolnak...]De én ezt a kéket nem tudom értelmezni. Főleg, hogy az Everton is kék.
Szívesen elbeszélgetnék az ötletgazdával.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May