Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Chelsea szurkolóktól kérdezném, hogy Alexről mi a véleményük.
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Én is elvileg vmi kapus féleség lennék úgy alapba. 😀. Bár a JC6 által adott bal bekk poszt nagyon tetszik. Figyeljetek a balos keresztekre, csak azokkal operálok 😀.
Mindenesetre egy jó szöv. kap ebből a keretből minimum egy VB negyeddöntőt kihoz. 😀tüsi91
én bal bekket játszok egyébként a klubban, pedig jobblábas vagyok 😊Hurka
Te leszel az új Philipp Lahm 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
az én kondim pont megfelel a tartalék szerephez, mintegy 47 mp oldalvonalról integetés után le is ülnék pihenni.

viszont ha pályára kerülnék, abban a fél percben nincs kegyelem.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Én is elvileg vmi kapus féleség lennék úgy alapba. 😀. Bár a JC6 által adott bal bekk poszt nagyon tetszik. Figyeljetek a balos keresztekre, csak azokkal operálok 😀.
Mindenesetre egy jó szöv. kap ebből a keretből minimum egy VB negyeddöntőt kihoz. 😀tüsi91
én bal bekket játszok egyébként a klubban, pedig jobblábas vagyok 😊
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Nem fogjuk. Szerintem. Bár ha igaz az a pletyka, hogy csak egy évet írna alá, akkor jobb is. Egy Schembri-féle dobbantás elég volt.

Majd megint jön egy kaposvári cimbi (Oláh, bár tudom, hogy nem ugyanaz a poszt). Esetleg körbenézhetnénk, hogy ott kinek járt még le a szerződése, máshonnan nem nagyon igazolunk és kevés ex-rákóczi playa van a keretünkben...Bálesz
Hajrá Kaposváros!!Joci
Oláh még nem is lenne rossz, de ha miatta elbasszuk Lázokot nagyon ideges leszek....

Kvárról amúgy Balázs B., és Kulcsár még jöhetne....persze csak ha viszik helyette Sztanity-ot 😊

|
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Gervinho meg végre kiköthet Wengernél...ezzel talán megnyílik az út Fabregas előtt? v mind2-re számíthat?

|
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Basszus, egyre esélyesebbnek tartják Mark Hughest arra, hogy ő legyen a Chelsea managere. Mondanom sem kell, nem nagyon örülnék neki. Jöjjön már inkább Villas Boas vagy Hiddink, légyszi légyszi.Schleck
sztem bontanék egy Moët-t.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Basszus, egyre esélyesebbnek tartják Mark Hughest arra, hogy ő legyen a Chelsea managere. Mondanom sem kell, nem nagyon örülnék neki. Jöjjön már inkább Villas Boas vagy Hiddink, légyszi légyszi.Schleck
Villas-Boas biztosan nem fog elmenni. Hiddink annál inkább. De sok helyen azt írják, hogy még akár 2 hétig is húzódhat az edzőkinevezés.Habi
Jaja, két hetet mondott Gourlay, de én még reménykedem a portugálban kicsit, bár Hiddink is hasonló jó lenne. 😊

több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Nem fogjuk. Szerintem. Bár ha igaz az a pletyka, hogy csak egy évet írna alá, akkor jobb is. Egy Schembri-féle dobbantás elég volt.

Majd megint jön egy kaposvári cimbi (Oláh, bár tudom, hogy nem ugyanaz a poszt). Esetleg körbenézhetnénk, hogy ott kinek járt még le a szerződése, máshonnan nem nagyon igazolunk és kevés ex-rákóczi playa van a keretünkben...Bálesz
Hajrá Kaposváros!!

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Villas-Boas biztosan nem fog elmenni. Hiddink annál inkább. De sok helyen azt írják, hogy még akár 2 hétig is húzódhat az edzőkinevezés.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Basszus, egyre esélyesebbnek tartják Mark Hughest arra, hogy ő legyen a Chelsea managere. Mondanom sem kell, nem nagyon örülnék neki. Jöjjön már inkább Villas Boas vagy Hiddink, légyszi légyszi.

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Az Inter tényleg nagyon akarja Sanchezt. Leonardo elmegy, elhozzák Bielsat. Ott az adukártya náluk. sajnos

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 110 — Illegális gyakorló

Majd megint jön egy kaposvári cimbi (Oláh, bár tudom, hogy nem ugyanaz a poszt). Esetleg körbenézhetnénk, hogy ott kinek járt még le a szerződése, máshonnan nem nagyon igazolunk és kevés ex-rákóczi playa van a keretünkben...

több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
igazoljuk már le Lázokot végre

- A Fradi most kivár, próbázókat tesztel így az ügyem kicsit lelassult. A Fradinál adott egy olyan edző aki már bizonyított, Prukner László nekem egy garancia, de Kubatov és Orosz is. A Fradinál nagyon erős csapat épül, ami a bajnoki címért száll harcba ez nagyon vonzó nekem. Úgy gondolom Top-focistának számítok itthon, így ha a Fradiba kerülök, akkor a kezdőcsapatban akarok játszani. Egy hete 90%-ra mondtam, hogy a Fradiba igazolok, most, hogy megtorpantak a tárgyalások ez csak 50%. Én nagyon szeretnék az Üllői úton játszani.

július 26-án pedig jön a Valencia 😊

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Én fejelek olyan jól mint egy átlag magyar belső védő plusz elég alattomos is vagyok hozzá szal OK 😀
1ébként jobbhátvédeknél még nem került szóba Szélesi aki NK9 csapattársa volt és állítólag a görög bajnokság egyik legjobbja volt a posztján tavaly

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Mindenesetre egy jó szöv. kap ebből a keretből minimum egy VB negyeddöntőt kihoz. 😀
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 099 — Így remélem megfelelek nektek.....
Halihó én legalább a padra nem férek oda? Van két!!! bal lábam és remekül tudok a pályán irányítani.... állva egy helyben dirigálni 😊 😊 Na bevesztek? Léci
több mint 14 éve
valaki2 453 — Saints fan
Szerintetek Adu fog játszani a Gold Cup-on? Tegnap vettem észre h benne van a keretben. Ha csak fele olyan jó játékos lett volna belőle, mint amekkora tehetségnek ki volt kiáltva, most az amerikaiak egész szép jövő elé néznének soccerben vele meg Altidorre-al.
Amúgy kisértetiesen hasonlít a "pályafutása" a mi Krisztiánunkéhoz: mindketten 89-es születésüek, mostanra már alapemberek kéne legyenek minimum egy PSV-szintű csapatban. Az egyik ugyebár Puskás óta a legjobb magyar csatárnak volt kikiáltva, a másik amolyan amerikai Pelének. Most az egyik egy görög középcsapatban játszik (ha játszik), a másik a török másodosztályban csillogtatja a tehetségét.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Sobri mint ék? 😂petey
Mert mindig betalál 😀 Ráadásul így van legmesszebb pár barátjától, a pályán 😀
több mint 14 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Fabregas: Nem fogom azt tenni, mint Agüero az Atleticó-val Pfuj.

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 641 — Csodabogár
Nem lehet mindenki kedvére tenni 😀
Egyébként meg írjátok le a posztotokat.

Fake, hogy miért lettél kapus? Mert nagy a szád 😀 És sokan félnek tőled, szóval, ha szembekerülnek veled, végük. Ezért 😀JC6
jó nekem a kp, bár söprögető/bekk voltam megye2-ben 😀

Sobri mint ék? 😂

több mint 14 éve
maximilien 214 — #5
Ja és miazhogy Max' és Ik' cserék? ez felháborító! 😀eaglesmcnabb
hát ezért trollkodom ennyit ebben a topicban? 😕
jobb oldalt azért elkarcolnék egy ilyen focin szerintem 😀

http://twitter.com/bencsics05
több mint 14 éve
Törölt felhasználó

Fake, hogy miért lettél kapus? Mert nagy a szád 😀 És sokan félnek tőled, szóval, ha szembekerülnek veled, végük. Ezért 😀JC6
jovan leszek kapus de akkor az ilyen hori-fele nyuzugek meg a tobbiek is imadkozzanak az eletukert 😀
sosem gondoltam vna h german jatekosokkal fogok peldalozni stilusomat tekintve http://youtu.be/3byTNRoxujo
http://youtu.be/Um1d6tZdjOQ
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kéne már egy fórumfoci... 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó

Fake, hogy miért lettél kapus? Mert nagy a szád 😀 És sokan félnek tőled, szóval, ha szembekerülnek veled, végük. Ezért 😀