Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
részemről is deal, nagyon szép a Pool-os :oA Liverpool új harmadik meze:http://www.football-marketing.com/wp-content/uploads/2011/06/Chelsea-2011-2012-Away-Shirt.jpg
http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/kit500.jpg
Először azt hittem, a Chelsea mezét tették ki véletlenül. Mi a qrva anyja az a kék benne??Mikey
Erre szó nélkül elcserélném. 😊Schleck
több mint 14 éve
Pedig Lakó Zsolti nagy focista hírében áll 😊 anno a MostWantedbe is beválogatták.majd osztozunk a poszton, mindketten bevállalunk 1-1 félidőt 😀Benne vagyok 😀
egyébként most hogy így eszembe jut, a Gyöngyös igen jó futsalban 😊eaglesmcnabb
Am igen jók csak sajnos nem nagyon szeressük őket, iszonyat utálat van a futsal meg a kézilabda között :/
Sőt milyen jó strandfocink is van, fele válogatott gyöngyösi 😀Hanni
egy újabb Dzsudzsák-paródia,( ha volt akkor sorry)
http://www.youtube.com/watch?v=dLa3jtYT37w&feature=player_embedded
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
majd osztozunk a poszton, mindketten bevállalunk 1-1 félidőt 😀Benne vagyok 😀
egyébként most hogy így eszembe jut, a Gyöngyös igen jó futsalban 😊eaglesmcnabb
Am igen jók csak sajnos nem nagyon szeressük őket, iszonyat utálat van a futsal meg a kézilabda között :/
Sőt milyen jó strandfocink is van, fele válogatott gyöngyösi 😀
több mint 14 éve
Atletico BilbaoDivat: - Bielsához mit szólsz? Ezzel Sanchez is meg van valószínű, s jön megint az argentin korszak. Mondjuk én nagyon szeretem az öreg Hectort.sutianaphát meglássuk, 1-2 dél amerikai előtt biztosan megnyílna hozzánk az út...Capitano is őt szeretné, szal nem lehet rossz. 😊
Divat

JT Daniels fan
több mint 14 éve
A Liverpool új harmadik meze:http://www.football-marketing.com/wp-content/uploads/2011/06/Chelsea-2011-2012-Away-Shirt.jpg
http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/kit500.jpg
Először azt hittem, a Chelsea mezét tették ki véletlenül. Mi a qrva anyja az a kék benne??Mikey
Erre szó nélkül elcserélném. 😊
több mint 14 éve
A Liverpool új harmadik meze:
Először azt hittem, a Chelsea mezét tették ki véletlenül. Mi a qrva anyja az a kék benne??
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
@mcnabbmajd osztozunk a poszton, mindketten bevállalunk 1-1 félidőt 😀
Szólíts csak a gyöngyösi Di Mariának 😀Hanni
egyébként most hogy így eszembe jut, a Gyöngyös igen jó futsalban 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Én 6 évig fociztam középhátvéd és balhátvéd poszton. Ingyen igazolható vagyok, mert már 2 és fél éve lejárt a szerződésem. 😊
több mint 14 éve
Na szééép én meg emigrálhatok más forum válogatottába 😕HanniMiért mi a posztod? 😀
több mint 14 éve
Na szééép én meg emigrálhatok más forum válogatottába 😕
több mint 14 éve
Én mit keresek a kapuban? Illik az antisport életvitelemhez és az alkoholfogyasztásomhoz, de növesztenem kéne Pickens-szakállat, amivel a tavalyi szezonban riogatta a népet. 😊Hallottam olyat, hogy Cummings csatlakozik a jamaicai kerethez, és hétvégén már ott lehet az USA elleni negyeddöntőn, de hivatalosan még nem erősítették meg. Nem is tudom mi lenne a jobb: ha a válogatottal szopatná a jenkiket a Gold Cup-on, vagy nekünk segítene lealázni a Galaxy-t, mindenesetre mindkét esetben nemes célért küzdene. 😊
több mint 14 éve
nem értem itt ezt a nagy ellenségeskedést 😕 erről a szituról mindenkinek megvan a véleménye, így az enyém is... sztem normális ember nem helyez az itthoni gányban játszó játékosokat bármely más, nyugat európai bajnokságban állandó játék lehetőséghez jutó játékosok elé... ha csak valamiért nincsen rá erős indoka. ez olyan mintha én az nb3-as bivalybasznád fc. ből hamarabb lennék válogatott mint pl. az NB1-ből.
sztem az összes fehérvári kötődésű ember kicsit már túl érzékeny bármiféle ilyesmi témára... meg amúgy is csak keretteagságról beszéltem, nem a kezdő 11-ről. de m1, részemről ennyi 😉
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
nem tudja valaki hun lesz közvetítve a copaamerica?sutianapha jól emlékszem a sporttv reklámozza
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
nem tudja valaki hun lesz közvetítve a copaamerica?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
hoppá Sámuel elpájázikígy ebben a sorrendben...persze higany helyett Sanchez 😊Divathát meglássuk, 1-2 dél amerikai előtt biztosan megnyílna hozzánk az út...Capitano is őt szeretné, szal nem lehet rossz. 😊Agüero? Tevez? Higuain?sutianap
Hiddink lehet jobb lenne, dehát ő úgyis Lokomotívba megy....Divat
igen, ebben a sorrendben 😉

több mint 14 éve
így ebben a sorrendben...persze higany helyett Sanchez 😊Agüero? Tevez? Higuain?sutianapDivat: - Bielsához mit szólsz? Ezzel Sanchez is meg van valószínű, s jön megint az argentin korszak. Mondjuk én nagyon szeretem az öreg Hectort.sutianaphát meglássuk, 1-2 dél amerikai előtt biztosan megnyílna hozzánk az út...Capitano is őt szeretné, szal nem lehet rossz. 😊
|
több mint 14 éve
Agüero? Tevez? Higuain?Divat: - Bielsához mit szólsz? Ezzel Sanchez is meg van valószínű, s jön megint az argentin korszak. Mondjuk én nagyon szeretem az öreg Hectort.sutianaphát meglássuk, 1-2 dél amerikai előtt biztosan megnyílna hozzánk az út...Capitano is őt szeretné, szal nem lehet rossz. 😊

több mint 14 éve
Divat: - Bielsához mit szólsz? Ezzel Sanchez is meg van valószínű, s jön megint az argentin korszak. Mondjuk én nagyon szeretem az öreg Hectort.sutianaphát meglássuk, 1-2 dél amerikai előtt biztosan megnyílna hozzánk az út...Capitano is őt szeretné, szal nem lehet rossz. 😊
Hiddink lehet jobb lenne, dehát ő úgyis Lokomotívba megy....
|
több mint 14 éve
Divat: - Bielsához mit szólsz? Ezzel Sanchez is meg van valószínű, s jön megint az argentin korszak. Mondjuk én nagyon szeretem az öreg Hectort.

több mint 14 éve
1. Középpályást eljátszok, sok futással.Remélem nem sikerül dűlőre jutni. A végén még bajnokok lennének a lilákok.
2.Torghelle az Újpestel tárgyal. Jujj.Bazzani
Egyébként a védő poszt igen távol áll tőlem, de elkaristolok balszélső/csatár poszton, ha megkapom a kellő bizalmat 😀
több mint 14 éve
2.Torghelle az Újpestel tárgyal. Jujj.BazzaniBrrrrr... Kapósak a kispesti nevelésű csatárok arrafelé mostanság (Kabát is az volt ugyebár)... Amúgy én úgy emlékszem Torghelle azt mondta, ha Magyarországon első osztályú csapatban játszana, soha nem lépne pályára a Honvéd ellen(amikor kiestünk volt 1 évet az MTK-nál). Szóval Sanyi, ha már vissza akarsz jönni, gyere haza!!! Összeállhatna akkor pl. egy Herczegfalvi-Torghelle páros.
több mint 14 éve
1. Középpályást eljátszok, sok futással.2.Torghelle az Újpestel tárgyal. Jujj.
több mint 14 éve
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/arsenal-gervinho-106-millio-fontert-negy-evre-erkezik-sajtohir-2081925örülünk Vincent,remélem nem kacsa 😀
kell még egy középső védő,ha Clichy megy,akkor egy szélső is
ha Cesc megy,akkor Nasri helyére egy ember,mert ő megy be Cesc helyére,meg egy kis depht és meg is vagyunk 😊
szerk:remélem nem csak 3.számú kapus vagyok 😛,bár alapvetően ott a helyem (mármint a poszt jó 😛),mert gimiben nagyon elbénultam a soccerezés terén és 4.-ben már itt toltam
ahhoz képest,hogy általánosban még iskola válogatott védő voltam 😛 majd árnyékék,ék aztán vkp és végül most kapus 😀
több mint 14 éve
Wow - megtisztelő a kerettagság- utoljára high schoolban nyomtam aktivan a soccert. Alapjába véve elől szeretek Klose tipusú csatárként(lesipuskás gólok, kipattanó labda, fejes -ahogy egyszer Patonay Imre mondta nekem, a magasságom megvan hozzá - bár ő a kosárlabdára értette...) nagyot alkotni, de több mint 2 szezonon keresztül inkább mint kapus használtak sokat. Lepkéimmel meg lehetne tölteni egy teljes évadnyi "Come on, man'!-t 😀