Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
"Hasznosítottak?" 😊 Keblemre testvér, mintha a számból vetted volna ki amúgy.. bár én olyan kapus voltam, aki szögletnél előrement fejelni 😀Höri is kifejezetten csatáralkat 😀 gondolom Rajna-Ork, amolyan van Bommel szerű CDM/VDKP akar lenne 😊Hát mivel engem világéletemben kapuban hasznosítottak, mezőnyben valóban csak a felrúgó középpályás vagy a söprögető szerepét vállanám mezőnyben 😀Rajna
Gabo nem fér be, ejnye...Igor
Sztem kapusposzton bőven van ember.. ha csatár kell ott van pl. Escrouch úr.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Höri is kifejezetten csatáralkat 😀 Igortán nem?
csípőre tett kézzel pofázok elől a többiekkel, háttal a kapunak. mást kel tudni?
(sigemen látható 😀)
több mint 14 éve
Höri is kifejezetten csatáralkat 😀 gondolom Rajna-Ork, amolyan van Bommel szerű CDM/VDKP akar lenne 😊Hát mivel engem világéletemben kapuban hasznosítottak, mezőnyben valóban csak a felrúgó középpályás vagy a söprögető szerepét vállanám mezőnyben 😀
Gabo nem fér be, ejnye...Igor
több mint 14 éve
Ja és miazhogy Max' és Ik' cserék? ez felháborító! 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
a posztokra én is kíváncsi lennék, hogy miért 😀
több mint 14 éve
Höri is kifejezetten csatáralkat 😀 gondolom Rajna-Ork, amolyan van Bommel szerű CDM/VDKP akar lenne 😊Gabo nem fér be, ejnye...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Elnézést, pontosítanom kell. Íme a végleges keret, most kaptam meg JJ-től:mitol lettem kapus ?
Kapusok: TheMileHighCity, Fake, Newman
Védők: eagles, nDrot, fetomy, Divat, tüsi91, empty taxi
Középpályások: petey, JC6, Hurka, Rajna, Szobi22, szaba, Ork
Támadók: Schleck, Black_Adder, Sobri Joe, Höri
Tartalékok: gabtsi, maximilien, catattack, Bazzani, iktriad, kristóf17
Szöv.kap: JJ.
Jobbkeze: Egervári SanyaJC6
az eletben nem jatszottam azt pedig a maradek kb 20 poszt mindegyiken megfordultam mar 😀
egervari meg max a szuszpenzoromat suvickolhatna a budos parasztya meghogy jobbkez coco
több mint 14 éve
Éppen ezért hiányoltam a fórum sztárjátékosát a kezdőből.http://adatbank.mlsz.hu/pr01/p01_jatekos_nez.asp?p_foverseny=1&p_verseny_id=8049&p_jnkod=274147Hurkanembaj középen megoldjuk, elöl meg Sobri vagdossa majd a gólokat...Höri be se fér? 😮DivatÉn Hurkát hiányolom 😮eaglesmcnabb
Mellesleg a Mester példát vehetne Várhídiről és igazán beválogathatná a hozzátartozókat 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Jóskával vigyázni kell, mert olykor rossz kapura támad, és nehéz meggyőzni, hogy az öngólokat lövöldözi sorra.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Elnézést, pontosítanom kell. Íme a végleges keret, most kaptam meg JJ-től:Kapusok: TheMileHighCity, Fake, Newman
Védők: eagles, nDrot, fetomy, Divat, tüsi91, empty taxi
Középpályások: petey, JC6, Hurka, Rajna, Szobi22, szaba, Ork
Támadók: Schleck, Black_Adder, Sobri Joe, Höri
Tartalékok: gabtsi, maximilien, catattack, Bazzani, iktriad, kristóf17
Szöv.kap: JJ.
Jobbkeze: Egervári Sanya
több mint 14 éve
http://adatbank.mlsz.hu/pr01/p01_jatekos_nez.asp?p_foverseny=1&p_verseny_id=8049&p_jnkod=274147Én Hurkát hiányolom 😮eaglesmcnabbHát nem gyorsul a védelem úg ylátom 😂nembaj középen megoldjuk, elöl meg Sobri vagdossa majd a gólokat...Höri be se fér? 😮Divat
Mellesleg én pont jobb szélső hátvéd voltam 100 kilóval és kb. annyi évvel ezelőtt 😂 Ja, meg mielőtt kapus lettem 😀 Egyébként kösz a bizalmat mester 😀fetomy
több mint 14 éve
ennél jobb reklámot,aligha lehetne csinálni a PSV-nek,főleg a csökkenő nézőszám mellé zseniális 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó

en itt leszek a kovetkezo szezonban is. es te ?
😂
több mint 14 éve
Én Hurkát hiányolom 😮eaglesmcnabbÉn meg nDrot meg magamat 😀
több mint 14 éve
Don Emilio Östreicher nem megy fel a pályáraHát nem gyorsul a védelem úg ylátom 😂nembaj középen megoldjuk, elöl meg Sobri vagdossa majd a gólokat...Höri be se fér? 😮Divat
Mellesleg én pont jobb szélső hátvéd voltam 100 kilóval és kb. annyi évvel ezelőtt 😂 Ja, meg mielőtt kapus lettem 😀 Egyébként kösz a bizalmat mester 😀fetomy
több mint 14 éve
Én Hurkát hiányolom 😮Hát nem gyorsul a védelem úg ylátom 😂nembaj középen megoldjuk, elöl meg Sobri vagdossa majd a gólokat...Höri be se fér? 😮Divat
több mint 14 éve
Hát nem gyorsul a védelem úg ylátom 😂nembaj középen megoldjuk, elöl meg Sobri vagdossa majd a gólokat...Höri be se fér? 😮
|
több mint 14 éve
Hát nem gyorsul a védelem úg ylátom 😂Mellesleg én pont jobb szélső hátvéd voltam 100 kilóval és kb. annyi évvel ezelőtt 😂 Ja, meg mielőtt kapus lettem 😀 Egyébként kösz a bizalmat mester 😀
több mint 14 éve
Rudolf mit tett, hogy kikerült?
több mint 14 éve
Bodnár lehet, hogy játszott fél évet Ausztriában, de előtte fél évig nem volt klubja.Márpedig a csapatépítés akkor zajlott. Lázár legalább össze van szokva Liptákkal 😀 (utóbbit én például nem tartom rossznak, de látom ti igen. Lázárnál tuti többre hivatott, csakhát belső védő, nagyobb a merítési lehetőség)
Mohl igen, KTE power, nem igen volt olyan, hogy ne kapjanak gólt. Nem mintha minden az ő hibája volna, de azért...
Leandro amíg Cipruson van, nem fog játszani. Ezt Sanyi bá világosan leírta mikor Cicó igazolásáról kérdezték.
Nem mintha balbekk kérdésben olyan jól állnánk, az Nb1-ből tán Völgyi és Hajdu számít a legjobbnak, de ők se védők, csak oda vannak betéve. Lásd Heffler, Laczkó.
Csizi meg... direkt nem írtam be. Hybrid védő, itthon hasznos, de elég 1 Vanczák Vili is a keretbe 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nálam a kezdő:Bogdán - Bodnár, fetomy, Divat, tüsi91 - Gera, JC6, Schleck, Anji - Szalai, Sobri
Szövkap: JJ. bár se papírja, meg nem is ért annyira hozzá.
😂
több mint 14 éve
Ja azt bírtuk mi is nagyon, hogy a rákvörös fején ott virít a fehér haj 😀ha már kondások, akkor Bódi? v az jobb szélső kp? Mohl tavaly Kecsón volt asszem, nem rossz.
Egyébként itt a vidiben játszott Mohl Dávid régebben. Na belőle kurvajó védő lehetett volna, mert nagyon ügyes srác volt előre-hátra egyaránt, csak mivel nagyon fiatal volt, sokat hibázott. Ő most valószínű már alapembere lett volna a védelmünknek -akkor is az volt-, de úgy döntött, hogy jobban szeretné a cigisvárosban koptatni a padot. Volt benne potenciál, csak senki nem mondta neki, hogy az egyetlen dolog, amire szüksége van, a meccsrutin, tapasztalat, ami majd stabilizálja kicsit a játékát.fetomy
|
több mint 14 éve
Ja azt bírtuk mi is nagyon, hogy a rákvörös fején ott virít a fehér haj 😀Egyébként itt a vidiben játszott Mohl Dávid régebben. Na belőle kurvajó védő lehetett volna, mert nagyon ügyes srác volt előre-hátra egyaránt, csak mivel nagyon fiatal volt, sokat hibázott. Ő most valószínű már alapembere lett volna a védelmünknek -akkor is az volt-, de úgy döntött, hogy jobban szeretné a cigisvárosban koptatni a padot. Volt benne potenciál, csak senki nem mondta neki, hogy az egyetlen dolog, amire szüksége van, a meccsrutin, tapasztalat, ami majd stabilizálja kicsit a játékát.
több mint 14 éve
Nálam a kezdő: Király (bocs 😀) - ismeretlen, Horváth, Juhász, ismeretlen (régi Huszti) - Vadócz, Vass Á. - Gera, Hajnal, Halacskai - Szalaivazze mit törtem a koponyám, h kiaza Halacskai, mondom tuti vmi u20-as h még sose hallottam róla...de qrva nagyot koppant, mikor hiányoltam Dzsudzsit... 😀
Speciel utálom ezt az egcsatáros buziságot, főleg egy nálunk gyengébb nemzet ellen, de 4-4-2ben komoly problémát jelentene összeállítani egy jó kezdőt.tüsi91
Nálam a kezdő: Király (bocs 😀) - Bodnár, Horváth, Juhász, Leandro - Vadócz, Elek - Gera(C), Koman, Dzsudzsáksson - Szalai
Labdaszedők: Fülöp, Vanczák, Laczkó, NK9 ,Torghelle
|
több mint 14 éve
Divat: Igen tudom 😀 Nem is mondom, hogy nem jobb Lázárnál, csak hát szerintem sokkal előrébb nem lennénk vele 😊 Egyébként itt a vidiben bírtam, mert robotol mint a gép, sprintelt mindig addig amíg már kiköpte a tüdejét. Emiatt alapból nem szólnék egy szót sem ha beválogatnák 😊 Csak sajna a roboton túl nem mutat semmit. De jó, 1-nek vegyük Csizit 😀fetomymilyen vörös szokott lenni a burája mindig...néha még 30-40-ről is rásüti. én is bírom, bár néha töketlenkedik rendesen... 😊
|