Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Copa döntője ki tudja hol lesz:Komoly gondban vannak az Argentínában zajló labdarúgó Copa América szervezői, mivel a döntő színhelyének szánt Buenos Aires-i Monumental Stadion jelenleg nincs olyan állapotban, hogy ilyen szintű mérkőzést lehessen benne játszani. A River Plate csapatának arénáját a klub drukkerei tették tönkre másfél hete, amikor az együttes - története során először - kiesett az élvonalból. Jose Luis Meiszner, a szervezőbizottság elnöke kedden egy interjúban elmondta, hogy a pálya talaja fel van túrva, a beléptetőkapuk használhatatlanok, és a sajtóhelyek sincsenek megfelelő állapotban.Szerinte nagyon gyorsan dönteni kell arról, hogy melyik másik stadionban lehetne megrendezni a július 24-én esedékes finálét, ugyanakkor nem zárta ki, hogy mégis a Monumentalban rendezik majd az aranycsatát.
több mint 14 éve
Ez a Lamela dolog 1 nap alatt eléggé felgyorsult. Állítólag 18 óra után már be is jelentik hivatalosan, hogy Lamela hozzánk igazol. S így lesz a Benedetto éra első hivatalos, játékos igazolása.öröm é bodottá 😊

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Ezt olvastátok?http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2011/07/06/Soha_tobbet_nem_csalozod_a_Juventust/
több mint 14 éve
Elég későre sikerült összehozni a Real-Barcát,elvileg dec 11,de akkor a klub vb-n lesznek szóval lehet még tolódik :/
több mint 14 éve
mármint az idei piacon. Tavalyiból Krasic mindenképpen, ahogy mondod.Azért Krasic eléggé fasza volt. Csak mivel ő volt az egyetlen veszélyes játékosa csapatban gyorsan ráállítottak 2 embert, ezért nem villogott tavasszal.SebiiHát dehogynem, ez a cél. 😛Sztem egyedüli normális igazolás Matri volt. Többiek se + se -.
A Juve is mindenkit összevásárol vagyonokért, ebből megint égés lesz szerintem... A Románál nálam mondjuk a Krikic igazolás vinné a pálmát, ha összejönne, de az is kérdéses egyelőre.Stez
Nálunk az volt a baj, hogy még nem történt meg az elnökség elfoglaló értekezlet és ezért nem is érkezhetett hozzánk még senki sem hivatalosan. De most 2 embert is ezért vettek fel, hogy az átigazolásokért való papírokat alá tudják írni.
Loic Nego francia u20as bekk és José Angel is ez miatt nem írt alá még. A Bojan ügylet 100% szintén.Habi
csak ugye Matri a tavalyi szezon 2.részét kölcsönben töltötte Torinóban és most vették meg.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Azért Krasic eléggé fasza volt. Csak mivel ő volt az egyetlen veszélyes játékosa csapatban gyorsan ráállítottak 2 embert, ezért nem villogott tavasszal.Sztem egyedüli normális igazolás Matri volt. Többiek se + se -.Ne akard kiiktatni a csapatomat a Scudettoért folyó versenyből már Július elején 😀HabiHát dehogynem, ez a cél. 😛
A Juve is mindenkit összevásárol vagyonokért, ebből megint égés lesz szerintem... A Románál nálam mondjuk a Krikic igazolás vinné a pálmát, ha összejönne, de az is kérdéses egyelőre.Stez
Nálunk az volt a baj, hogy még nem történt meg az elnökség elfoglaló értekezlet és ezért nem is érkezhetett hozzánk még senki sem hivatalosan. De most 2 embert is ezért vettek fel, hogy az átigazolásokért való papírokat alá tudják írni.
Loic Nego francia u20as bekk és José Angel is ez miatt nem írt alá még. A Bojan ügylet 100% szintén.Habi
több mint 14 éve
Sztem egyedüli normális igazolás Matri volt. Többiek se + se -.Hát dehogynem, ez a cél. 😛Lamela jó.Ne akard kiiktatni a csapatomat a Scudettoért folyó versenyből már Július elején 😀Habi
De a mi Cissokho ügyletünk után ezeket akkor hiszem el, ha hivatalos lesz. 😀
De remélem sosem lesz az 😀 Mint ahogy Stekelenburg sem. Inkább vigyátek Gomezt a Tottenhamból, ő kéne. 😀Stez
Loic Nego francia u20as bekk és José Angel is ez miatt nem írt alá még. A Bojan ügylet 100% szintén.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Hát dehogynem, ez a cél. 😛Ne akard kiiktatni a csapatomat a Scudettoért folyó versenyből már Július elején 😀Habién azt olvastam, hogy a Róma ajánlata elsőbbséget élvez nála. NSO cikkezett arról, hogy beajánlotta magát a Spursbe és az Arsenalba, de ilyet nem olvastam máshol. Az Arsenal meg dobta az ajánlatát róla állítólag, mert Stekelenburg már megegyezett velünk. Viszont ezt a játékossal előbb történő megegyezést nagyon nem szeretem...Lamela jó.
A L'Equipe pedig lehozta, hogy Lamela a miénk 😊Habi
De remélem sosem lesz az 😀 Mint ahogy Stekelenburg sem. Inkább vigyátek Gomezt a Tottenhamból, ő kéne. 😀Stez
A Juve is mindenkit összevásárol vagyonokért, ebből megint égés lesz szerintem... A Románál nálam mondjuk a Krkic igazolás vinné a pálmát, ha összejönne, de az is kérdéses egyelőre.
több mint 14 éve
Ne akard kiiktatni a csapatomat a Scudettoért folyó versenyből már Július elején 😀Lamela jó.Visszatérve Stekelenburgra: állítólag szívesebben menne az Arsenalba és ők is érdeklődnek iránta.empty taxién azt olvastam, hogy a Róma ajánlata elsőbbséget élvez nála. NSO cikkezett arról, hogy beajánlotta magát a Spursbe és az Arsenalba, de ilyet nem olvastam máshol. Az Arsenal meg dobta az ajánlatát róla állítólag, mert Stekelenburg már megegyezett velünk. Viszont ezt a játékossal előbb történő megegyezést nagyon nem szeretem...

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Lamela jó.Visszatérve Stekelenburgra: állítólag szívesebben menne az Arsenalba és ők is érdeklődnek iránta.empty taxién azt olvastam, hogy a Róma ajánlata elsőbbséget élvez nála. NSO cikkezett arról, hogy beajánlotta magát a Spursbe és az Arsenalba, de ilyet nem olvastam máshol. Az Arsenal meg dobta az ajánlatát róla állítólag, mert Stekelenburg már megegyezett velünk. Viszont ezt a játékossal előbb történő megegyezést nagyon nem szeretem...
De remélem sosem lesz az 😀 Mint ahogy Stekelenburg sem. Inkább vigyátek Gomezt a Tottenhamból, ő kéne. 😀
több mint 14 éve
nekünk am sem kell,Szczesny tavaly elég jól tolta,nincs okunk leváltani...Visszatérve Stekelenburgra: állítólag szívesebben menne az Arsenalba és ők is érdeklődnek iránta.empty taxién azt olvastam, hogy a Róma ajánlata elsőbbséget élvez nála. NSO cikkezett arról, hogy beajánlotta magát a Spursbe és az Arsenalba, de ilyet nem olvastam máshol. Az Arsenal meg dobta az ajánlatát róla állítólag, mert Stekelenburg már megegyezett velünk. Viszont ezt a játékossal előbb történő megegyezést nagyon nem szeretem...
több mint 14 éve
Afrikáról meg a lövésről nem a foci ugrott be...NSO cikkcím 😀Ebben mi olyan mulatságon? 😊szaba
Az afrikai foci rákfenéje: nem mernek lőniGogo
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Visszatérve Stekelenburgra: állítólag szívesebben menne az Arsenalba és ők is érdeklődnek iránta.empty taxién azt olvastam, hogy a Róma ajánlata elsőbbséget élvez nála. NSO cikkezett arról, hogy beajánlotta magát a Spursbe és az Arsenalba, de ilyet nem olvastam máshol. Az Arsenal meg dobta az ajánlatát róla állítólag, mert Stekelenburg már megegyezett velünk. Viszont ezt a játékossal előbb történő megegyezést nagyon nem szeretem...
A L'Equipe pedig lehozta, hogy Lamela a miénk 😊

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Nyugati csoportban lesz az MTK NB2-benDenyheh, ennek semmi értelme, miért nem a Reac tolja nyugaton?
így keletről azonnal bajnokságot kell nyernie a Szegednek 😀
több mint 14 éve
Visszatérve Stekelenburgra: állítólag szívesebben menne az Arsenalba és ők is érdeklődnek iránta.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Az lenne a szép, ha Cesc a Real-lal állapodna meg.
több mint 14 éve
2008-ban még, szóval nem most. 😊ilyet mikor mondott?röviden: "Fabregas nem csatlakozik a San Siro alakulatához, mert másik klubban folytatja pályafutását." - mondta Galliani a SkySports-nak. (fc-arsenal.hu)Galliani szavában sose higyj. 😉
én se hiszek egy Milanhoz való tradeben,szvsz innen már csak a Barcaba megy Cesc... (bár mostanában a SkySports is elveszti hitelességét a sok kamu miatt)Newman
Folyton terel.
Jó, hát sok esély szerintem sincs rá, de azért benne van a pakliban., Fabregas azt mondta, két csapatért hajlandó elhagyni az Arsenalt, az a Barca és a Milan.Stez
forrást a népnek! 😛Newman
De ettől még köztudott, hogy Fabregas Olaszban megrögzött Milan drukker és odaigazolna, ha nem a Barcába.
http://www.skysports.com/story/0,,11854_4588421,00+en-USS_01DBC.html
így hirtelen ezt találtam guglin, de szerintem további ezer cikk lehet a témával kapcsoaltban, én csak kiragadtam a legelsőt
több mint 14 éve
ilyet mikor mondott?Galliani szavában sose higyj. 😉Értelme nincs, csak várunk.röviden: "Fabregas nem csatlakozik a San Siro alakulatához, mert másik klubban folytatja pályafutását." - mondta Galliani a SkySports-nak. (fc-arsenal.hu)
Tippem szerint arra, Fabregas dűlőre jut-e az Arsenallal, mert biztos vagyok benne, hogy rá fenjük a fogunkat, ha az Arsenal sokat baszakszik a Barcával, mi leszünk a nevető harmadikok. Ráadásul Sanchez igazolásával a Barca nem vagyok benne biztos, hogy most kiadna 45 millát még Fabregasért is...
Vájuk a Copá America végét, ugyanis több Dél-Amerikait akarunk elhozni és abban bízunk, hogy például Ganso brutális ára egy gyengébb Copá után lemegy és olcsóbban hozhatjuk el.
És gondolom meg akarjuk várni, hogy a többi nagy elköltse a pénzét már az elején, csak ez a taktika nálunk kivétel nélkül mindig visszafelé szokott elsülni, az összes targetünket behúzzák előlünk. 😀Stez
én se hiszek egy Milanhoz való tradeben,szvsz innen már csak a Barcaba megy Cesc... (bár mostanában a SkySports is elveszti hitelességét a sok kamu miatt)Newman
Folyton terel.
Jó, hát sok esély szerintem sincs rá, de azért benne van a pakliban., Fabregas azt mondta, két csapatért hajlandó elhagyni az Arsenalt, az a Barca és a Milan.Stez
forrást a népnek! 😛
több mint 14 éve
Galliani szavában sose higyj. 😉röviden: "Fabregas nem csatlakozik a San Siro alakulatához, mert másik klubban folytatja pályafutását." - mondta Galliani a SkySports-nak. (fc-arsenal.hu)Ennek amúgy mi értelme? Nem akarjátok fizetni az új érkezők nyaralását, vagy mi? 😀fetomyÉrtelme nincs, csak várunk.
Tippem szerint arra, Fabregas dűlőre jut-e az Arsenallal, mert biztos vagyok benne, hogy rá fenjük a fogunkat, ha az Arsenal sokat baszakszik a Barcával, mi leszünk a nevető harmadikok. Ráadásul Sanchez igazolásával a Barca nem vagyok benne biztos, hogy most kiadna 45 millát még Fabregasért is...
Vájuk a Copá America végét, ugyanis több Dél-Amerikait akarunk elhozni és abban bízunk, hogy például Ganso brutális ára egy gyengébb Copá után lemegy és olcsóbban hozhatjuk el.
És gondolom meg akarjuk várni, hogy a többi nagy elköltse a pénzét már az elején, csak ez a taktika nálunk kivétel nélkül mindig visszafelé szokott elsülni, az összes targetünket behúzzák előlünk. 😀Stez
Folyton terel.
Jó, hát sok esély szerintem sincs rá, de azért benne van a pakliban., Fabregas azt mondta, két csapatért hajlandó elhagyni az Arsenalt, az a Barca és a Milan. Márpedig a zsici imádja őt és akit imád, azért vagyonokat áldoz, ha kell.
De mindegy, én jobban örülnék Hamsíknak, továbbra is. 😊
Kell a fasznak Fabregas, 2-3 ávig nálunk játszana, amíg Xavi vissza nem vonul, majd besírna, hogy menni akar a Barcához. Nincs sok értelme.
több mint 14 éve
NSO cikkcím 😀Ebben mi olyan mulatságon? 😊
Az afrikai foci rákfenéje: nem mernek lőniGogo
több mint 14 éve
röviden: "Fabregas nem csatlakozik a San Siro alakulatához, mert másik klubban folytatja pályafutását." - mondta Galliani a SkySports-nak. (fc-arsenal.hu)Értelme nincs, csak várunk.Kijelentettük, hogy augusztus előtt nem igazolunk.StezEnnek amúgy mi értelme? Nem akarjátok fizetni az új érkezők nyaralását, vagy mi? 😀fetomy
én se hiszek egy Milanhoz való tradeben,szvsz innen már csak a Barcaba megy Cesc... (bár mostanában a SkySports is elveszti hitelességét a sok kamu miatt)
több mint 14 éve
NSO cikkcím 😀 Az afrikai foci rákfenéje: nem mernek lőni
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Értelme nincs, csak várunk.Kijelentettük, hogy augusztus előtt nem igazolunk.StezEnnek amúgy mi értelme? Nem akarjátok fizetni az új érkezők nyaralását, vagy mi? 😀fetomy
És gondolom meg akarjuk várni, hogy a többi nagy elköltse a pénzét már az elején, csak ez a taktika nálunk kivétel nélkül mindig visszafelé szokott elsülni, az összes targetünket behúzzák előlünk. 😀
több mint 14 éve
Kijelentettük, hogy augusztus előtt nem igazolunk.StezEnnek amúgy mi értelme? Nem akarjátok fizetni az új érkezők nyaralását, vagy mi? 😀