Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Copa döntője ki tudja hol lesz:
Komoly gondban vannak az Argentínában zajló labdarúgó Copa América szervezői, mivel a döntő színhelyének szánt Buenos Aires-i Monumental Stadion jelenleg nincs olyan állapotban, hogy ilyen szintű mérkőzést lehessen benne játszani. A River Plate csapatának arénáját a klub drukkerei tették tönkre másfél hete, amikor az együttes - története során először - kiesett az élvonalból. Jose Luis Meiszner, a szervezőbizottság elnöke kedden egy interjúban elmondta, hogy a pálya talaja fel van túrva, a beléptetőkapuk használhatatlanok, és a sajtóhelyek sincsenek megfelelő állapotban.Szerinte nagyon gyorsan dönteni kell arról, hogy melyik másik stadionban lehetne megrendezni a július 24-én esedékes finálét, ugyanakkor nem zárta ki, hogy mégis a Monumentalban rendezik majd az aranycsatát.
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Ez a Lamela dolog 1 nap alatt eléggé felgyorsult. Állítólag 18 óra után már be is jelentik hivatalosan, hogy Lamela hozzánk igazol. S így lesz a Benedetto éra első hivatalos, játékos igazolása.
öröm é bodottá 😊

JT Daniels fan
több mint 14 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
Ezt olvastátok?
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2011/07/06/Soha_tobbet_nem_csalozod_a_Juventust/
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Elég későre sikerült összehozni a Real-Barcát,elvileg dec 11,de akkor a klub vb-n lesznek szóval lehet még tolódik :/

több mint 14 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 979
A Liverpool és a Blackpool megállapodott Charlie Adam-ről.

több mint 14 éve
Hát dehogynem, ez a cél. 😛
A Juve is mindenkit összevásárol vagyonokért, ebből megint égés lesz szerintem... A Románál nálam mondjuk a Krikic igazolás vinné a pálmát, ha összejönne, de az is kérdéses egyelőre.Stez
Sztem egyedüli normális igazolás Matri volt. Többiek se + se -.
Nálunk az volt a baj, hogy még nem történt meg az elnökség elfoglaló értekezlet és ezért nem is érkezhetett hozzánk még senki sem hivatalosan. De most 2 embert is ezért vettek fel, hogy az átigazolásokért való papírokat alá tudják írni.
Loic Nego francia u20as bekk és José Angel is ez miatt nem írt alá még. A Bojan ügylet 100% szintén.Habi
Azért Krasic eléggé fasza volt. Csak mivel ő volt az egyetlen veszélyes játékosa csapatban gyorsan ráállítottak 2 embert, ezért nem villogott tavasszal.Sebii
mármint az idei piacon. Tavalyiból Krasic mindenképpen, ahogy mondod.
csak ugye Matri a tavalyi szezon 2.részét kölcsönben töltötte Torinóban és most vették meg.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 950
Ne akard kiiktatni a csapatomat a Scudettoért folyó versenyből már Július elején 😀Habi
A Juve is mindenkit összevásárol vagyonokért, ebből megint égés lesz szerintem... A Románál nálam mondjuk a Krikic igazolás vinné a pálmát, ha összejönne, de az is kérdéses egyelőre.Stez
Nálunk az volt a baj, hogy még nem történt meg az elnökség elfoglaló értekezlet és ezért nem is érkezhetett hozzánk még senki sem hivatalosan. De most 2 embert is ezért vettek fel, hogy az átigazolásokért való papírokat alá tudják írni.
Loic Nego francia u20as bekk és José Angel is ez miatt nem írt alá még. A Bojan ügylet 100% szintén.Habi
Azért Krasic eléggé fasza volt. Csak mivel ő volt az egyetlen veszélyes játékosa csapatban gyorsan ráállítottak 2 embert, ezért nem villogott tavasszal.
több mint 14 éve
Lamela jó.
De a mi Cissokho ügyletünk után ezeket akkor hiszem el, ha hivatalos lesz. 😀
De remélem sosem lesz az 😀 Mint ahogy Stekelenburg sem. Inkább vigyátek Gomezt a Tottenhamból, ő kéne. 😀Stez
Ne akard kiiktatni a csapatomat a Scudettoért folyó versenyből már Július elején 😀Habi
Loic Nego francia u20as bekk és José Angel is ez miatt nem írt alá még. A Bojan ügylet 100% szintén.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 653 — Whoops, looks like something went wrong.
én azt olvastam, hogy a Róma ajánlata elsőbbséget élvez nála. NSO cikkezett arról, hogy beajánlotta magát a Spursbe és az Arsenalba, de ilyet nem olvastam máshol. Az Arsenal meg dobta az ajánlatát róla állítólag, mert Stekelenburg már megegyezett velünk. Viszont ezt a játékossal előbb történő megegyezést nagyon nem szeretem...
A L'Equipe pedig lehozta, hogy Lamela a miénk 😊Habi
Lamela jó.
De remélem sosem lesz az 😀 Mint ahogy Stekelenburg sem. Inkább vigyátek Gomezt a Tottenhamból, ő kéne. 😀Stez
A Juve is mindenkit összevásárol vagyonokért, ebből megint égés lesz szerintem... A Románál nálam mondjuk a Krkic igazolás vinné a pálmát, ha összejönne, de az is kérdéses egyelőre.

több mint 14 éve
Visszatérve Stekelenburgra: állítólag szívesebben menne az Arsenalba és ők is érdeklődnek iránta.empty taxi
én azt olvastam, hogy a Róma ajánlata elsőbbséget élvez nála. NSO cikkezett arról, hogy beajánlotta magát a Spursbe és az Arsenalba, de ilyet nem olvastam máshol. Az Arsenal meg dobta az ajánlatát róla állítólag, mert Stekelenburg már megegyezett velünk. Viszont ezt a játékossal előbb történő megegyezést nagyon nem szeretem...
Lamela jó.
Ne akard kiiktatni a csapatomat a Scudettoért folyó versenyből már Július elején 😀

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Visszatérve Stekelenburgra: állítólag szívesebben menne az Arsenalba és ők is érdeklődnek iránta.empty taxi
Lamela jó.
De remélem sosem lesz az 😀 Mint ahogy Stekelenburg sem. Inkább vigyátek Gomezt a Tottenhamból, ő kéne. 😀

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
nekünk am sem kell,Szczesny tavaly elég jól tolta,nincs okunk leváltani...

több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
NSO cikkcím 😀
Az afrikai foci rákfenéje: nem mernek lőniGogo
Ebben mi olyan mulatságon? 😊szaba
Afrikáról meg a lövésről nem a foci ugrott be...

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
A L'Equipe pedig lehozta, hogy Lamela a miénk 😊

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Nyugati csoportban lesz az MTK NB2-benDeny
heh, ennek semmi értelme, miért nem a Reac tolja nyugaton?

így keletről azonnal bajnokságot kell nyernie a Szegednek 😀

több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Visszatérve Stekelenburgra: állítólag szívesebben menne az Arsenalba és ők is érdeklődnek iránta.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 505
Az lenne a szép, ha Cesc a Real-lal állapodna meg.
több mint 14 éve
röviden: "Fabregas nem csatlakozik a San Siro alakulatához, mert másik klubban folytatja pályafutását." - mondta Galliani a SkySports-nak. (fc-arsenal.hu)
én se hiszek egy Milanhoz való tradeben,szvsz innen már csak a Barcaba megy Cesc... (bár mostanában a SkySports is elveszti hitelességét a sok kamu miatt)Newman
Galliani szavában sose higyj. 😉
Folyton terel.
Jó, hát sok esély szerintem sincs rá, de azért benne van a pakliban., Fabregas azt mondta, két csapatért hajlandó elhagyni az Arsenalt, az a Barca és a Milan.Stez
ilyet mikor mondott?
forrást a népnek! 😛Newman
2008-ban még, szóval nem most. 😊
De ettől még köztudott, hogy Fabregas Olaszban megrögzött Milan drukker és odaigazolna, ha nem a Barcába.

http://www.skysports.com/story/0,,11854_4588421,00+en-USS_01DBC.html

így hirtelen ezt találtam guglin, de szerintem további ezer cikk lehet a témával kapcsoaltban, én csak kiragadtam a legelsőt

több mint 14 éve
Értelme nincs, csak várunk.
Tippem szerint arra, Fabregas dűlőre jut-e az Arsenallal, mert biztos vagyok benne, hogy rá fenjük a fogunkat, ha az Arsenal sokat baszakszik a Barcával, mi leszünk a nevető harmadikok. Ráadásul Sanchez igazolásával a Barca nem vagyok benne biztos, hogy most kiadna 45 millát még Fabregasért is...
Vájuk a Copá America végét, ugyanis több Dél-Amerikait akarunk elhozni és abban bízunk, hogy például Ganso brutális ára egy gyengébb Copá után lemegy és olcsóbban hozhatjuk el.
És gondolom meg akarjuk várni, hogy a többi nagy elköltse a pénzét már az elején, csak ez a taktika nálunk kivétel nélkül mindig visszafelé szokott elsülni, az összes targetünket behúzzák előlünk. 😀Stez
röviden: "Fabregas nem csatlakozik a San Siro alakulatához, mert másik klubban folytatja pályafutását." - mondta Galliani a SkySports-nak. (fc-arsenal.hu)
én se hiszek egy Milanhoz való tradeben,szvsz innen már csak a Barcaba megy Cesc... (bár mostanában a SkySports is elveszti hitelességét a sok kamu miatt)Newman
Folyton terel.
Jó, hát sok esély szerintem sincs rá, de azért benne van a pakliban., Fabregas azt mondta, két csapatért hajlandó elhagyni az Arsenalt, az a Barca és a Milan.Stez
ilyet mikor mondott?
forrást a népnek! 😛

több mint 14 éve
Ennek amúgy mi értelme? Nem akarjátok fizetni az új érkezők nyaralását, vagy mi? 😀fetomy
Tippem szerint arra, Fabregas dűlőre jut-e az Arsenallal, mert biztos vagyok benne, hogy rá fenjük a fogunkat, ha az Arsenal sokat baszakszik a Barcával, mi leszünk a nevető harmadikok. Ráadásul Sanchez igazolásával a Barca nem vagyok benne biztos, hogy most kiadna 45 millát még Fabregasért is...
Vájuk a Copá America végét, ugyanis több Dél-Amerikait akarunk elhozni és abban bízunk, hogy például Ganso brutális ára egy gyengébb Copá után lemegy és olcsóbban hozhatjuk el.
És gondolom meg akarjuk várni, hogy a többi nagy elköltse a pénzét már az elején, csak ez a taktika nálunk kivétel nélkül mindig visszafelé szokott elsülni, az összes targetünket behúzzák előlünk. 😀Stez
Folyton terel.
Jó, hát sok esély szerintem sincs rá, de azért benne van a pakliban., Fabregas azt mondta, két csapatért hajlandó elhagyni az Arsenalt, az a Barca és a Milan. Márpedig a zsici imádja őt és akit imád, azért vagyonokat áldoz, ha kell.
De mindegy, én jobban örülnék Hamsíknak, továbbra is. 😊
Kell a fasznak Fabregas, 2-3 ávig nálunk játszana, amíg Xavi vissza nem vonul, majd besírna, hogy menni akar a Barcához. Nincs sok értelme.

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 262
NSO cikkcím 😀
Az afrikai foci rákfenéje: nem mernek lőniGogo
Ebben mi olyan mulatságon? 😊
több mint 14 éve
Kijelentettük, hogy augusztus előtt nem igazolunk.Stez
Ennek amúgy mi értelme? Nem akarjátok fizetni az új érkezők nyaralását, vagy mi? 😀fetomy
én se hiszek egy Milanhoz való tradeben,szvsz innen már csak a Barcaba megy Cesc... (bár mostanában a SkySports is elveszti hitelességét a sok kamu miatt)

több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
NSO cikkcím 😀
Az afrikai foci rákfenéje: nem mernek lőni

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
És gondolom meg akarjuk várni, hogy a többi nagy elköltse a pénzét már az elején, csak ez a taktika nálunk kivétel nélkül mindig visszafelé szokott elsülni, az összes targetünket behúzzák előlünk. 😀

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ennek amúgy mi értelme? Nem akarjátok fizetni az új érkezők nyaralását, vagy mi? 😀