Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
ugye már Sowunmi sincs, így a Siófoknak nem tudok, Halit ugye a Pápa, Újpestet a Fradi miatt utálom, Pécset a 2009. május 30-ai incidens óta nem szeretem finoman fogalmazva, vagyis amit ott a szurkolók csináltak..emberek, másfél óra múlva kezdődik a teremtorna szombathelyi selejtezője 😊kinek lehet itt drukkolni? 😕Joci
csapatok: Győr, Siófok, REAC, Hali, Újpest, PécsHurka
REAC mondjuk teremben mindig kurva jó szokott lenni, de ők abszolút semlegesek, úgyhogy nekem talán a Győr
több mint 14 éve
emberek, másfél óra múlva kezdődik a teremtorna szombathelyi selejtezője 😊kinek lehet itt drukkolni? 😕
csapatok: Győr, Siófok, REAC, Hali, Újpest, PécsHurka
több mint 14 éve
emberek, másfél óra múlva kezdődik a teremtorna szombathelyi selejtezője 😊csapatok: Győr, Siófok, REAC, Hali, Újpest, Pécs
több mint 14 éve
Újabb King Kenny klasszikus.Dalglish was also full of praise for Meireles, who followed up his first club strike against Everton last week with a belter from outside the box versus Mick McCarthy's men.😀 😀
"He played well last week against Everton as well, and he scored in that game too so he's going for the Golden Boot now I think!" said the boss.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Én kifejezetten utálom a latinokat, Nani meg meccsenkénti 2 jó megmozdulása miatt sztárolja magát. Több nincs neki. Emellett elbassza a lendületes támadások nagy részét, önző, cselei szarok, beadásai szarok, Ronaldot majmolja, állandóan fetreng. Ez csak néhány idegesítő tulajdonsága. Jah, hogy ő playmaker. Melyik meccset döntötte el??? Stoke?? Az az 1? Aki ennyire nem használja a fejét az nem jó futballista. Nem hiába szenved idén a MU. Ferguson érát mindig is a jó szélső játék jellemezte, ami idén a béka segge alatt van. Ez a nagy helyzet. Az Istennek kellene megoldani, nem tudja. Hol vagy Vale???Láttam mivel csak MU meg Milan meccseket nézek, de sajnos ezzel nemértek egyet 😀DuffNani szerintem egy átlagos játékos a MU-ban, de semmiféleképpen sem klasszisKeanoNem mozgunk egy síkon. 😊vassadi27
több mint 14 éve
Láttam mivel csak MU meg Milan meccseket nézek, de sajnos ezzel nemértek egyet 😀Duff
Nani szerintem egy átlagos játékos a MU-ban, de semmiféleképpen sem klasszisKeanoNem mozgunk egy síkon. 😊
több mint 14 éve
nálam az nem egy jó játékos akinek ugyan vannak jó megoldásai de 3-4x annyi a rossz... A legjobb példa erre nálam Luca Toni, berúg pár gólt de kell neki 10x annyi helyzet hogy azt a párat értékesíteni tudja. Legyen középszerűbb de passzoljon a csapatjátékba, egy ilyen fajta játékos szvsz sokkal több hasznot hoz a csapatnak.MU drukker lévén most Rooney-t hozom fel a másik példaként: nincs góllövő formában, nem olyan jó és eredményes a játéka mint tavaly volt, de (egyes esetektől eltekintve...) azért csapatjátékban fontos láncszem - valaki itt egyszer meg is jegyezte hogy Berba is akkor lövöldözi a gólokat ha Wayne is a pályán van.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Hááát Nani szerintem messze van a " playmaker "-től....sokszor fontosabb neki a saját játéka mint a csapatérdek..Valószinű sokat nézte C.Ronaldot...csak amíg C. megoldotta egyénileg is Nani nem tudja..sokáig kifejezetten idegesített a játéka,de tavaly ill. idén már mutat néha valamit, így leharcolta magát a 2. helyre ..... 😀 / Most Gibson a No1. nálam 😀 /
Nani szerintem egy átlagos játékos a MU-ban, de semmiféleképpen sem klasszis, vannak jó és látványos megmozdulásai, de rengeteg hibával játszik és kiba.....ott önző.... 😂

több mint 14 éve
Engem most csak az idegesít hogy fantasybe 10 percet agyaltam azon ki legyen a CSK Nani vagy Berbatov(mert ugye MU 2 meccset játszik a fordulóban) végül Nani mellett döntöttem... fuck me.
több mint 14 éve
Láttam mivel csak MU meg Milan meccseket nézek, de sajnos ezzel nemértek egyet 😀Nani engem nagyon idegesít. Mindenki nagyon jó a csapatba, de ez a Nani gyerek vmi hihetetlen önző, csomo mindent elbasz... 6ből 3szor ugy tolja meg a védő mellett, h kimegy a labda, 3x meg bele a védőbe...DuffMU-meccseket ebben a szezonban, tudhatod, hogy a mai gyengébb produkció ellenére a csapat egyik legjobbja idén, sokszor ő nyer meg meccseket; ha az európai fociban létezne a 'playmaker' kifejezés, akkor ő az lenne.vassadi27
több mint 14 éve
Nani engem nagyon idegesít. Mindenki nagyon jó a csapatba, de ez a Nani gyerek vmi hihetetlen önző, csomo mindent elbasz... 6ből 3szor ugy tolja meg a védő mellett, h kimegy a labda, 3x meg bele a védőbe...Duff4-0-nál már nem bűn, ha az ember önző egy kicsit... A győzelem már be volt biztosítva, érthető, hogy ő is szeretett volna gólt lőni, szerintem ezért nem érheti kritika. Igaz, hogy most elég sok hibával játszott, de így is simán nyertünk, és egy meccsből különben sem szabad ítélni - ha láttál MU-meccseket ebben a szezonban, tudhatod, hogy a mai gyengébb produkció ellenére a csapat egyik legjobbja idén, sokszor ő nyer meg meccseket; ha az európai fociban létezne a 'playmaker' kifejezés, akkor ő az lenne.
több mint 14 éve
Nani engem nagyon idegesít. Mindenki nagyon jó a csapatba, de ez a Nani gyerek vmi hihetetlen önző, csomo mindent elbasz... 6ből 3szor ugy tolja meg a védő mellett, h kimegy a labda, 3x meg bele a védőbe...Amit ma a Giggs - Rooney - Berbatov hármas művel az beszarás... 😀KeanoIskolajáték. Berbatov úgy tűnik idén ilyen, hogy vagy el van veszve egy meccsen, vagy ontja a gólokat (idén a harmadik mesterhármasa, ebből egyszer ugye egyenesen ötig jutott), Giggs hatalmas, Naninak is csak összejött az a gól kb. 30 lövésből. 😉 Fostert puszilom. 😛vassadi27
több mint 14 éve
na Bent Villa mezben meg is lőtte az első gólját 😊észrevették, csak összebalhézott redknappel.
érthetetlen h a spurs h nem vette észre a tehetségét, na meg az h a Sunderland miért adta el 😕kristof
amugy nagyon jó játékosnak tartom, sajnáltam is amikor eladták..
child please!
több mint 14 éve
Poulsen kezd a Wolves ellen. :mad:Azt a leborult szivarvégit, milyen lövést megeresztett. Végre játszottak is a srácok. 😀
Egyébként ugyanaz a kezdő, ami a Zeverton ellen volt.
Ma már meg KELL lennie Kenny első győzelmének!!
szerk.:
Atkinson is mekkora gyökér, te jó ég. Torrest, Meirelest, Maxit szétrúgják, az semmi, majd Torres egyet szabálytalankodik, és sárga.
A védelem elképesztő béna. Minden pontrúgás gólveszély.
Remélem most nem játsszák be a srácok azt, amit az Everton ellen...
szerk2:
Meireles mekkora gól!!!
Ez már meglesz innen. 😊Mikey
több mint 14 éve
Amit ma a Giggs - Rooney - Berbatov hármas művel az beszarás... 😀KeanoIskolajáték. Berbatov úgy tűnik idén ilyen, hogy vagy el van veszve egy meccsen, vagy ontja a gólokat (idén a harmadik mesterhármasa, ebből egyszer ugye egyenesen ötig jutott), Giggs hatalmas, Naninak is csak összejött az a gól kb. 30 lövésből. 😉 Fostert puszilom. 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
na Bent Villa mezben meg is lőtte az első gólját 😊érthetetlen h a spurs h nem vette észre a tehetségét, na meg az h a Sunderland miért adta el 😕
több mint 14 éve
Amit ma a Giggs - Rooney - Berbatov hármas művel az beszarás... 😀KeanoOllé 😊
Na mindjárt go Aston Villa. Jó lenne ha pontot rabolnának a 'shittytől.

Just Win Baby!
több mint 14 éve
Amit ma a Giggs - Rooney - Berbatov hármas művel az beszarás... 😀

több mint 14 éve
Poulsen kezd a Wolves ellen. :mad:Egyébként ugyanaz a kezdő, ami a Zeverton ellen volt.
Ma már meg KELL lennie Kenny első győzelmének!!
szerk.:
Atkinson is mekkora gyökér, te jó ég. Torrest, Meirelest, Maxit szétrúgják, az semmi, majd Torres egyet szabálytalankodik, és sárga.
A védelem elképesztő béna. Minden pontrúgás gólveszély.
Remélem most nem játsszák be a srácok azt, amit az Everton ellen...
szerk2:
Meireles mekkora gól!!!
Ez már meglesz innen. 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Darren Bent kedden aláírt az Aston Villához, én erről is rendesen lemaradtam. :rolleyes:vassadi27a büdös kurvaéletbe h a soccerbe csak úgy gondolkodnak a tulajok h ha értelmes játékost szerzel akkor ne megtartani hanem elpasszolni próbáld
Gyan Time
több mint 14 éve
Jobb lett volna, ha marad, ahol van - a United már úgyis lejátszotta a Sunderlanddel a tavaszi bajnokiját, a Villával viszont még nem, ráadásul ellenük az utóbbi időben nem is nagyon megy nekünk a bajnokságban, és erre még Bent is rátehet egy lapáttal. :/ Mindegy, nem (csak) rajta múlik majd az a meccs.
több mint 14 éve
jah ráadásul 18 millió fontért.Darren Bent kedden aláírt az Aston Villához, én erről is rendesen lemaradtam. :rolleyes:vassadi27:o
erről én is!Little Jarry
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Darren Bent kedden aláírt az Aston Villához, én erről is rendesen lemaradtam. :rolleyes:vassadi27:o
erről én is!
több mint 14 éve
Darren Bent kedden aláírt az Aston Villához, én erről is rendesen lemaradtam. :rolleyes:
több mint 14 éve
Az Eurosport pletykarovata szerint Charlie Adam orvosi vizsgálaton van Melwoodban.Na, neki nagggyon örülnék.