Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Azt nem értem, hogy ha saját kútfőből csak a fütyinyalogató újpest-től az álé álé álé-ig kimerítenek mindent a magyar szurkolók - mint B-közép - akkor miért nem nézegetnek a vezérek videókat a youtube-on? Van ezernyi fasza szurkolás, amit be lehetne vezetni itthon, talán kicsit feltüzelnék aranylábú fiainkat is, nem?JC6
Ez faszság. Saját tapasztalat...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
pedig még ki is kaptunk az MTK-tól, a közönség már tapsolt a 2. góluknál
meg 1-0-nál Véber valamiért levitte az addigi legjobbunkat, Quinterot, aki mikor odaért a kispadhoz, mindenki felállva tapsolt meg, ez csöppet jelzés értékű volt Gyuri felé 😊
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 810
19
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
nem vagyok én milan szurkoló, de ezen a caglari elleni meccsen tk végig a hideg rázott.

sajnos nem értem oda kezdésre mert késett a gépem, kb a 20. percben érkeztem, a taxiban még 0:0volt, mire beértem kétszer robbant a stadion. de vmi félelmeteset szól a san siro, pedig lényegében csak a curva sud szurkol a többi meg max tapsol ha volt vmi szép. de a gólnál durvábbat kétszer életem át, az egyik mikor pippo elment melegíteni, ennél durvább csak az volt mikor becserélték. itt tk mindenki megőrült. aztán a lefújás után indult a fiesta, nagyon komoly őrület volt, egyesével szólították be a játékosokat, és mindenkinek a nevét ordította a nép, aztán a kupaátadásra szólt olyat h azt hittem beesek a pályára.

fergeteges volt. ha érdekel vkit majd töltök fel képeket, videokat.gabtsi
Engem érdekelne, előre is köszi!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
Piers Morgan mennyire oltja Owent 😀

I'm going out partying in NY now. Had nothing to do with Utd winning the League - but neither did @themichaelowen and it isn't stopping him.
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
nem vagyok én milan szurkoló, de ezen a caglari elleni meccsen tk végig a hideg rázott.

sajnos nem értem oda kezdésre mert késett a gépem, kb a 20. percben érkeztem, a taxiban még 0:0volt, mire beértem kétszer robbant a stadion. de vmi félelmeteset szól a san siro, pedig lényegében csak a curva sud szurkol a többi meg max tapsol ha volt vmi szép. de a gólnál durvábbat kétszer életem át, az egyik mikor pippo elment melegíteni, ennél durvább csak az volt mikor becserélték. itt tk mindenki megőrült. aztán a lefújás után indult a fiesta, nagyon komoly őrület volt, egyesével szólították be a játékosokat, és mindenkinek a nevét ordította a nép, aztán a kupaátadásra szólt olyat h azt hittem beesek a pályára.

fergeteges volt. ha érdekel vkit majd töltök fel képeket, videokat.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Az a legkeményebb, hogy hazai pályán kap ki a KTE ettől a Siófoktól....JC6
Nem volt edzőjük.szaba
meg a B csapat állt ki.

összeállítást is el kéne olvasni JC, nem csak az eredményt 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azt nem értem, hogy ha saját kútfőből csak a fütyinyalogató újpest-től az álé álé álé-ig kimerítenek mindent a magyar szurkolók - mint B-közép - akkor miért nem nézegetnek a vezérek videókat a youtube-on? Van ezernyi fasza szurkolás, amit be lehetne vezetni itthon, talán kicsit feltüzelnék aranylábú fiainkat is, nem?
több mint 14 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 060 — Falcons Fan
Na remélem a BL döntőben villantunk valami váratlant..... 😉

19. That's a FACT !!! :cool:

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 262
Az a legkeményebb, hogy hazai pályán kap ki a KTE ettől a Siófoktól....JC6
Nem volt edzőjük.
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
kicsit sajnálom az MTK-t, de végülis ha a fiatal játékosaik [akik magyarok] eligazolnak más élvonalbeli klubokba, akkor a külső szemlélő számára nem nagy veszteség.

a nézőszámukat meg a Gyírmót is össze tudja szedni 😀Höri
Kanta, Tischler, Pál, Kincses...így ebben a sorrendben jöhetne az Üllőire.Divat
Kincses? Ilyen arc is van ?Höri
óóó h te mindig megtalálsz... 😊

de sry elqrtam Könyvesre gondoltam, nemtom h lett belőle Kincses. 😊

|
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 178 — Csodabogár
Nem lenne nekem semmi bajom a Videotonnal, ha el tudnák már felejteni ezt a szájbakúrt óóó álé óóóó, videoton fehérvár-féle epilepsziás roham kiváltására alkalmas rettenetüket, valamint ezt az állandó Budapest fikázást...Wyatt
egyetértek, bár a budapesti cé parasztok örökbecsűt nekünk szokta énekelni az Eto és Fradi/Ute tábor éveken át. Hát most visszajár. Bár a f.szopózást én ngyon gyűlölöm.
Én is azt gondoltam többen lesznek, dehát ez van, 4000 egy NB1-es meccsen így is csúcs :rolleyes:

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Az a legkeményebb, hogy hazai pályán kap ki a KTE ettől a Siófoktól....
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
na na na na hey hey good bye

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nem lenne nekem semmi bajom a Videotonnal, ha el tudnák már felejteni ezt a szájbakúrt óóó álé óóóó, videoton fehérvár-féle epilepsziás roham kiváltására alkalmas rettenetüket, valamint ezt az állandó Budapest fikázást...

több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 120 — Illegális gyakorló
Az újdonsült bajnokcsapatra 4ezren kíváncsiak szombat délután napsütésben. Oltári.
Az "Orbááán Viktooor" nóta remélem az eto-tábortól jött, a hazaiaktól kemény lenne 😀.

több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
ez egy ilyen sport (lett)... az hogy a VB döntőn kimentem cigizni az erkélyre a 70. percben mert lehetett tudni hogy nem lesz semmi, na az is szánalmas volt 😉davemayer
Cigizni valóban szánalmas 😛

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
Remélem megszívja a tetkót a City-s csávó 😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
De durva volt a MU meccs utolsó 10 perce: passzolgattak hátul a Rovers meg csak néztedavemayer
A szánalmas erre szerintem jobb kifejezés...
A bajnoki címhez grat!Schleck
ez egy ilyen sport (lett)... az hogy a VB döntőn kimentem cigizni az erkélyre a 70. percben mert lehetett tudni hogy nem lesz semmi, na az is szánalmas volt 😉

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
De durva volt a MU meccs utolsó 10 perce: passzolgattak hátul a Rovers meg csak néztedavemayer
A szánalmas erre szerintem jobb kifejezés...
A bajnoki címhez grat!

több mint 14 éve
De durva volt a MU meccs utolsó 10 perce: passzolgattak hátul a Rovers meg csak nézte 😀 a félpályán nem ment át a labda 😂 😂 😂

UNITED 19 :cool:

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
kicsit sajnálom az MTK-t, de végülis ha a fiatal játékosaik [akik magyarok] eligazolnak más élvonalbeli klubokba, akkor a külső szemlélő számára nem nagy veszteség.

a nézőszámukat meg a Gyírmót is össze tudja szedni 😀Höri
Kanta, Tischler, Pál, Kincses...így ebben a sorrendben jöhetne az Üllőire.Divat
Kincses? Ilyen arc is van ?

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jaja. Ki ad erre a szarra pénzt?
Hajrá Paks amúgy 😀

Olyan a Bburn - MU meccs, mintha a Blackburn játszana a bajnoki címért...
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 262
paks a második,lol,ez szégyen a magyar focira nézve. 😐
vasárnap ütnünk kell a halit nincs mese,jó lenne valami jó kis nemzetközi túra 😀Joci
A szégyen az nem a Paks, hanem a többi fosadék. Legalább nálunk csak magyar van.szaba
megszólalt a nagy meccsre járó 😛Joci
Aztán mire megyek ha meccsre járok? 80 percet háttal töltenek a pályának a nagy meccsrejárók. De leszarom, mert ezért pénzt adni már-már vétek.
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
paks a második,lol,ez szégyen a magyar focira nézve. 😐
vasárnap ütnünk kell a halit nincs mese,jó lenne valami jó kis nemzetközi túra 😀Joci
A szégyen az nem a Paks, hanem a többi fosadék. Legalább nálunk csak magyar van.szaba
megszólalt a nagy meccsre járó 😛

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/