Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Szolgálati közlemény!!A 19 órakor kezdődő Vålerenga-Liverpool meccset élőben közvetíti a DigiSport.
A Liverpool a lehető legerősebb keretével utazott Oslóba, szóval scousereknek kötelező program így 2+ héttel a PL opening day előtt.
+ ide tartozó hír, hogy John W. Henry azt nyilatkozta, a cél a PL-ben a Top4 helyezés elérése.
OFF vége, lehet tovább írni a magyar labdakergetőkről. 😛
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Lehet az vagyok. De nekem ebből ez jön le. Nem kell mindig a rosszat meglátni 😉nem vagy naív 😊HurkaElnézést, Uram, remélem nem sértődsz meg, ha az Uram kifejezést használom. Kicsit több, mint tíz évvel ezelőtt, 18 évesen költöztem Debrecenbe, diplomáztam, munkát vállaltam, adót fizettem, nem köptem a járdára, szelektíven gyűjtöm a hulladékot, minden kedden adok száz forintot egy tetszőleges csövesnek. Engedtessék már meg a kérdésem, milyen jogon kondázod le a debrecenieket? Annyival különb ember vagy nálam, mert a Fradinak drukkolsz? Válaszodat előre is köszönöm.füligjimmyA konda az edzőre Kondás Elemérre vonatkozott szerintem. Ő nyilatkozta, hogy a Fradi játékosok faragták az övéit. Szerintem semmi sértő nem volt benn.visi_b
több mint 14 éve
nem vagy naív 😊A konda az edzőre Kondás Elemérre vonatkozott szerintem. Ő nyilatkozta, hogy a Fradi játékosok faragták az övéit. Szerintem semmi sértő nem volt benn.visi_bOttenek eltört az orra...köszi te csigazabáló targoncás g.ci, Ranilovicra, is h rálökte Grúzt...és akkor még a konda szája sírt, h mi faragtuk őket.DivatElnézést, Uram, remélem nem sértődsz meg, ha az Uram kifejezést használom. Kicsit több, mint tíz évvel ezelőtt, 18 évesen költöztem Debrecenbe, diplomáztam, munkát vállaltam, adót fizettem, nem köptem a járdára, szelektíven gyűjtöm a hulladékot, minden kedden adok száz forintot egy tetszőleges csövesnek. Engedtessék már meg a kérdésem, milyen jogon kondázod le a debrecenieket? Annyival különb ember vagy nálam, mert a Fradinak drukkolsz? Válaszodat előre is köszönöm.füligjimmy
több mint 14 éve
A konda az edzőre Kondás Elemérre vonatkozott szerintem. Ő nyilatkozta, hogy a Fradi játékosok faragták az övéit. Szerintem semmi sértő nem volt benn.Ottenek eltört az orra...köszi te csigazabáló targoncás g.ci, Ranilovicra, is h rálökte Grúzt...és akkor még a konda szája sírt, h mi faragtuk őket.DivatElnézést, Uram, remélem nem sértődsz meg, ha az Uram kifejezést használom. Kicsit több, mint tíz évvel ezelőtt, 18 évesen költöztem Debrecenbe, diplomáztam, munkát vállaltam, adót fizettem, nem köptem a járdára, szelektíven gyűjtöm a hulladékot, minden kedden adok száz forintot egy tetszőleges csövesnek. Engedtessék már meg a kérdésem, milyen jogon kondázod le a debrecenieket? Annyival különb ember vagy nálam, mert a Fradinak drukkolsz? Válaszodat előre is köszönöm.füligjimmy
több mint 14 éve
az a baj ezzel fék, hogy ti már azt se tudjátok mondani, hogy jövőre...
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ti kondasok ok ciganyok mi meg a mindig jovore fc. nem kell ezt sztem igy magadravenni.Ottenek eltört az orra...köszi te csigazabáló targoncás g.ci, Ranilovicra, is h rálökte Grúzt...és akkor még a konda szája sírt, h mi faragtuk őket.DivatElnézést, Uram, remélem nem sértődsz meg, ha az Uram kifejezést használom. Kicsit több, mint tíz évvel ezelőtt, 18 évesen költöztem Debrecenbe, diplomáztam, munkát vállaltam, adót fizettem, nem köptem a járdára, szelektíven gyűjtöm a hulladékot, minden kedden adok száz forintot egy tetszőleges csövesnek. Engedtessék már meg a kérdésem, milyen jogon kondázod le a debrecenieket? Annyival különb ember vagy nálam, mert a Fradinak drukkolsz? Válaszodat előre is köszönöm.füligjimmy
több mint 14 éve
Ottenek eltört az orra...köszi te csigazabáló targoncás g.ci, Ranilovicra, is h rálökte Grúzt...és akkor még a konda szája sírt, h mi faragtuk őket.DivatElnézést, Uram, remélem nem sértődsz meg, ha az Uram kifejezést használom. Kicsit több, mint tíz évvel ezelőtt, 18 évesen költöztem Debrecenbe, diplomáztam, munkát vállaltam, adót fizettem, nem köptem a járdára, szelektíven gyűjtöm a hulladékot, minden kedden adok száz forintot egy tetszőleges csövesnek. Engedtessék már meg a kérdésem, milyen jogon kondázod le a debrecenieket? Annyival különb ember vagy nálam, mert a Fradinak drukkolsz? Válaszodat előre is köszönöm.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
Ottenek eltört az orra...köszi te csigazabáló targoncás g.ci, Ranilovicra, is h rálökte Grúzt...és akkor még a konda szája sírt, h mi faragtuk őket.
|
több mint 14 éve
Stieber mellőzése tényleg nagy rejtély. Folyamatosan jól teljesít, mióta Németországba került, fiatal, de úgy látszik ez kevés 'Sanyi bá'nak...Figyeljétek meg h Stieber vezéregyéniség lesz a Mainzba is...empty taxiHát ott könnyű...de a válogatott rendszerébe mégse lehet beleilleni olyan egyszerűen. :mad:Gabesz92
több mint 14 éve
Figyeljétek meg h Stieber vezéregyéniség lesz a Mainzba is...empty taxiHát ott könnyű...de a válogatott rendszerébe mégse lehet beleilleni olyan egyszerűen. :mad:
több mint 14 éve
Figyeljétek meg h Stieber vezéregyéniség lesz a Mainzba is...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Megnyugodtam, hogy Tőzsér és Stieber mégse szar, csak a mi válogatottunk formációjába nem illik bele. Nem tudnám feldolgozni ha behívnák őket és ezért szakadna meg a veretlenségi sorozatunk.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
rendszer: kapunk egy gólt az elején, aztán rúgd előre fuss utána - na akkor Tőzsér és Stieber vagy nem tud úgy rúgni mint a többiek vagy futni nem futnak olyan "jól". Mi a magyar válogatott rendszere amúgy? a felállásra gondolt? szánalom, tényleg el vagyunk eresztve külföldi klubok játékosaival de az aktuális belga bajnok meghatározó középpályása meghívót sem kap hogy legalább meg lehessen nézni hogy fejlődött-e. Ha kipróbálná 2 barátságos meccsen és szar azt mondom még igaza is lehet de így...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
A mai sportban nekiszegezték Egervárinak a kérdést, hogy pl a belga bajnok meghatározó játékosa Tőzsér vagy Stieber miért nem válogatott. Erre csak annyi a válasz, hogy figyeli őket. Ugyan a friss keretnek nem tagjai de ez változhat és most is van pár új név a csapatban. Ezek után pedig a kedvencem: "Közös érdek, hogy a magyar válogatott mindig a lehető legjobb összeállításban szerepeljen, és ha a sérültjeink felépülnek, meggyőződésem, hogy ismét előrébb tudunk lépni." Hát ez mi ez???Matthew99Már tavasszal is volt a 3. félidőben,egy ilyen nyilatkozata,akkor azt mondta,hogy akik helyettük a válogatottban vannak,azok jobban illenek a "rendszerbe" :/
több mint 14 éve
Hát ez mi ez???Matthew99Bullshit.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
A mai sportban nekiszegezték Egervárinak a kérdést, hogy pl a belga bajnok meghatározó játékosa Tőzsér vagy Stieber miért nem válogatott. Erre csak annyi a válasz, hogy figyeli őket. Ugyan a friss keretnek nem tagjai de ez változhat és most is van pár új név a csapatban. Ezek után pedig a kedvencem: "Közös érdek, hogy a magyar válogatott mindig a lehető legjobb összeállításban szerepeljen, és ha a sérültjeink felépülnek, meggyőződésem, hogy ismét előrébb tudunk lépni." Hát ez mi ez???

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Szerintem arra az esetre gondolt, amikor az 1. félidőben (pont a Fradi tábor előtt) Abdival ütközött egy védő, de Abdi még 2-3 lépést botladozott és csak azután esett el.nem, Kvacsantis esetnél ott Kvacsanti csúszott a labdára, és rúgott fel egy kondást. Amiről te beszélsz, az Kulabá volt, akire rácsúsztak, de továbbment, aztán hosszan tolta meg, és a kapusé lett.fetomypont most volt az ismétlésben.a kurva anyját.plusz cáfolj meg de Kvachantiradzet pedig valaki lerúgta a tizenhatoson belül,de nem kaptunk tizit,az jogos lett volna ha befújja?Jociha jól emlékszem, ott nem esett el, ha elesik, akkor nem lett volna kérdés a 11-esHurka
Vártam a lassítást, de hiába. 😀
több mint 14 éve
másik Somaliat vártunk, de ez jött... 😀Nem, sajnos őt vártuk ennyire...
Divat

több mint 14 éve
hát igen, ennyire nagy meccs volt, hogy nagyon megmaradtak bennem a jelenetek 😀nem, Kvacsantis esetnél ott Kvacsanti csúszott a labdára, és rúgott fel egy kondást. Amiről te beszélsz, az Kulabá volt, akire rácsúsztak, de továbbment, aztán hosszan tolta meg, és a kapusé lett.fetomypont most volt az ismétlésben.a kurva anyját.plusz cáfolj meg de Kvachantiradzet pedig valaki lerúgta a tizenhatoson belül,de nem kaptunk tizit,az jogos lett volna ha befújja?Jociha jól emlékszem, ott nem esett el, ha elesik, akkor nem lett volna kérdés a 11-esHurka
több mint 14 éve
nem, Kvacsantis esetnél ott Kvacsanti csúszott a labdára, és rúgott fel egy kondást. Amiről te beszélsz, az Kulabá volt, akire rácsúsztak, de továbbment, aztán hosszan tolta meg, és a kapusé lett.ha jól emlékszem, ott nem esett el, ha elesik, akkor nem lett volna kérdés a 11-esHurkavszeg a helyszínről nem látszott, de Simac szándékosan tökön rúgta Kvachantiradzet..Hurkapont most volt az ismétlésben.a kurva anyját.plusz cáfolj meg de Kvachantiradzet pedig valaki lerúgta a tizenhatoson belül,de nem kaptunk tizit,az jogos lett volna ha befújja?Joci
több mint 14 éve
másik Somaliat vártunk, de ez jött... 😀prukner meg össze vissza cserél,lehozza andrezinhot és abdit..behoz 6785hátvédetAndrezinho helyett Bence jött, Abdit pedig le kellett hozni, mert pár perc és kiszórja a zseléfejű. Sajnos eléggé elborult az agya.
Joci
Elég elképzelés nélkül játszottunk sajnos.
A gólban benne volt Ranilovic, de ez már a második szabadrúgásgól zsinórban, amit elkerülhettünk volna, ha a sorfal méltóztatik felugrani.
Ja és Somalia tragikus. Rá vártunk úgy, mint a messiásra? Újabb hülyítés a vezetőség részéről, köszönjük.Bálesz
nekem Grúz félidei nyilatkozata tetszett, pár hete van itt, de már rájött h mi a szitu... 😀
Lisztes gyenge? fejbe 800* gyorsabb, mint az ilyen eszetlen Junior félék...és még 2 pontos! passzra is képes, futni 40 évesen persze nem bír 😀
fogadjunk bármibe Simacot úgyse fogják eltiltani utólag, bezzeg Csizit a könyökösért simán...(ja és akkor Otten is kapott egyet elején...)
am ezeknek a 10 perces "márpedig kibaszunk a kormánnyal szurkolásnak" mi értelme van? majd pont ez miatt fogják visszavonni a törvényt... 😊
|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ha jól emlékszem, ott nem esett el, ha elesik, akkor nem lett volna kérdés a 11-esHurkaez mondjuk buziság, hisz "elvileg" a szándékot is büntetni kell, 16oson belül pedig nincs előnyszabály.
több mint 14 éve
ha jól emlékszem, ott nem esett el, ha elesik, akkor nem lett volna kérdés a 11-espont most volt az ismétlésben.a kurva anyját.plusz cáfolj meg de Kvachantiradzet pedig valaki lerúgta a tizenhatoson belül,de nem kaptunk tizit,az jogos lett volna ha befújja?Jociiványi egy geci volt.elfogult vagyok.Jocivszeg a helyszínről nem látszott, de Simac szándékosan tökön rúgta Kvachantiradzet..Hurka
több mint 14 éve
pont most volt az ismétlésben.a kurva anyját.plusz cáfolj meg de Kvachantiradzet pedig valaki lerúgta a tizenhatoson belül,de nem kaptunk tizit,az jogos lett volna ha befújja?vszeg a helyszínről nem látszott, de Simac szándékosan tökön rúgta Kvachantiradzet..Hurkaazt mondjuk még nem írta senki se, hogy Simacot simán ki kellett volna állítani úgy a 65. perc körül...Hurkaiványi egy geci volt.elfogult vagyok.Joci
több mint 14 éve
vszeg a helyszínről nem látszott, de Simac szándékosan tökön rúgta Kvachantiradzet..azt mondjuk még nem írta senki se, hogy Simacot simán ki kellett volna állítani úgy a 65. perc körül...Hurkaiványi egy geci volt.elfogult vagyok.Joci