Soccer

41 feliratkozó

több mint 15 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
holnap teremtorna 2. állomása Szegeden, Höri, ugye ott leszel?
Döme alap 😊Hurka
ha már így említed akkor nekem még van 1 helyem,hátha érdekel valakitJoci
Jössz Fradinak drukkolni?

Aki nézte a nyíregyházit: Csak csonkán adták a tévében ugye? Vagy az amcsifoci meccs is benne volt?Döme
a telesport.hun mutatták az egészet, mondjuk eléggé úgy tűnt, hogy leszarja mindenki...
több mint 15 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 782 — Sworn to the Black
Döme alap 😊Hurka
ha már így említed akkor nekem még van 1 helyem,hátha érdekel valakitJoci
Jössz Fradinak drukkolni?

Aki nézte a nyíregyházit: Csak csonkán adták a tévében ugye? Vagy az amcsifoci meccs is benne volt?
több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Újabb rendkívül okos statisztika...

http://sportgeza.hu/futball/2011/01/14/messi_sehol_sincs_egy_kuvaiti_2010_gollovoje/Hanni
Dehogy értelmetlen. Pont olyan értelmes, mintha azt néznénk meg, hogy melyik játékos van a leginkább 185 és 187 centi között.

Én baromira statisztikamániás vagyok. A legjelentéktelenebb dolgokból is élvezek statisztikákat kihozni,számolgatni, stb... de ez már nekem is sok...
több mint 15 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 696 — Poloska confirmed
Újabb rendkívül okos statisztika...

http://sportgeza.hu/futball/2011/01/14/messi_sehol_sincs_egy_kuvaiti_2010_gollovoje/
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Van valami FC San Diego az amatőr ligában. 😛TheMileHighCity
Ez kell nekem 😀 😛
több mint 15 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Semmilyen európai focira hasonlító dolog nincs ott??? Komoly?JC6
Arra ott a Chargers ST.

TheMileHighCity
és mekkora soccer csillag válhatna Kaeding-ből 😀 Csak be ne jussanak a playoffba mert célozni ott már nem tud...Gabesz92
Sajnos még egy favágó védőnek sem lenne jó.

http://www.youtube.com/watch?v=mePlP4hAUts

több mint 15 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 488
Nincs, de a Salt Lake-et meg az LA-t lehet utálni. 😀TheMileHighCity
Arra ott a Chargers ST.

TheMileHighCity
és mekkora soccer csillag válhatna Kaeding-ből 😀 Csak be ne jussanak a playoffba mert célozni ott már nem tud...

több mint 15 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
San Diego-nak van focicsapata?JC6
Arra ott a Chargers ST.

Van valami FC San Diego az amatőr ligában. 😛

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Semmilyen európai focira hasonlító dolog nincs ott??? Komoly?
több mint 15 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 704
A Liverpool nem top klub.
A kiesés ellen küzdenek, még a 15 milla is sok.Stez
Így jobb. Mert sajnos - vagy nem, kinek hogy - qrvára igaz. :rolleyes:

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 15 éve
Amellett, hogy 2010-ben egy top angol klubnál a 15 az lóf.. abban egyetértek, hogy igazából teljesen felesleges télen többet költeni. Majd az lesz a kérdés, hogy nyáron mennyi léje lesz, de most tényleg, a nemzetközi kupahelyezés irreális, nem kell elrontani a nagybevásárlással, hogy aztán a végén a kiesés ellen kelljen küzdeni. Örülhetnek, ha így nem kell majd.fetomy
A Liverpool nem top klub. 😛
A kiesés ellen küzdenek, még a 15 milla is sok. 😀Stez
haha 😛
több mint 15 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Döme alap 😊Hurka
ha már így említed akkor nekem még van 1 helyem,hátha érdekel valakit

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 15 éve
Nincs, de a Salt Lake-et meg az LA-t lehet utálni. 😀

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 15 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Döme alap 😊
több mint 15 éve
miller108 Philadelphia Eagles 403 — Eagles fan
ázsia kupa: JÓ

child please!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
San Diego-nak van focicsapata?
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
bakker ha tudom, hogy most van a draft, néztem volna

több mint 15 éve
Követtem élőben a draftot. 😀
Az első körben a North Carolina-ról (former Colorado alumni: Lawson, Karl bácsi 😀), a másodikban a Michigan State-ről (Liles) jött egy-egy hátvéd. Nem számítottam nagy dolgokra, mert a sor végén választhattunk bajnokként. Abban bíztam, hogy a 1st-öt elcseréljük egy rutinosabb védőre vagy csatárra, mert ez volt a fő terv, végülis nem sikerült. Azért a Whitecaps mit művelt a Salgado-pick-kel, ennyire érdemes komolyan venni ezt a vancouveri soccer dolgot. 😀

Összefoglaló és a két denveri draftee bemutatása:
http://denversports.blog.hu/2011/01/14/mls_draft_2011_es_rapids_hirek

Cummings meg nem helytörténeti vetélkedőre ment oda, ne is tudja milyen csapatok vannak ott, még megkörnyékezik, maradjon csak közömbös. 😀TheMileHighCity
pontosítanék is: a Portland Timbers nem újonnan létrehozott csapat, ők egy évet lehúztak már a második vonalbanJJ Tiller
Szerintem a Vancouvert is már korábban alapították, de az MLS-ben újak mindketten, nekem ez számít. 😊

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 15 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Az első körben a North Carolina-ról (former Colorado alumni: Lawson, Karl bácsi 😀), a másodikban a Michigan State-ről (Liles) jött egy-egy hátvéd. Nem számítottam nagy dolgokra, mert a sor végén választhattunk bajnokként. Abban bíztam, hogy a 1st-öt elcseréljük egy rutinosabb védőre vagy csatárra, mert ez volt a fő terv, végülis nem sikerült. Azért a Whitecaps mit művelt a Salgado-pick-kel, ennyire érdemes komolyan venni ezt a vancouveri soccer dolgot. 😀

Cummings meg nem helytörténeti vetélkedőre ment oda, ne is tudja milyen csapatok vannak ott, még megkörnyékezik, maradjon csak közömbös. 😀TheMileHighCity
pontosítanék is: a Portland Timbers nem újonnan létrehozott csapat, ők egy évet lehúztak már a második vonalban

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve

Cummings meg nem helytörténeti vetélkedőre ment oda, ne is tudja milyen csapatok vannak ott, még megkörnyékezik, maradjon csak közömbös. 😀

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 15 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 477
Adebayor??? Az kéne csak vazze, tudja még aljább adni a Real :mad: 😕

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 15 éve
Stez SMU Mustangs 48 559 — Whoops, looks like something went wrong.
Amellett, hogy 2010-ben egy top angol klubnál a 15 az lóf.. abban egyetértek, hogy igazából teljesen felesleges télen többet költeni. Majd az lesz a kérdés, hogy nyáron mennyi léje lesz, de most tényleg, a nemzetközi kupahelyezés irreális, nem kell elrontani a nagybevásárlással, hogy aztán a végén a kiesés ellen kelljen küzdeni. Örülhetnek, ha így nem kell majd.fetomy
A Liverpool nem top klub. 😛
A kiesés ellen küzdenek, még a 15 milla is sok. 😀

több mint 15 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 704
... de most tényleg, a nemzetközi kupahelyezés irreális, nem kell elrontani a nagybevásárlással, hogy aztán a végén a kiesés ellen kelljen küzdeni. Örülhetnek, ha így nem kell majd.fetomy
Naigen. Egészen elképesztő, hogy pl. az újonc Blackpool oda-vissza lefocizta a csapatot.

Bezzeg amikor én a szezon előtt mondtam, hogy a cél a bennmaradás lesz, le lettem hurrogva. 😀

MileHigh, csalódtam benned, tegnap volt az MLS draft és te még egy szót sem írtál róla tongueJJ
Mert biztosan valami jót húztak, és még józanodik. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 15 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
MileHigh, csalódtam benned, tegnap volt az MLS draft és te még egy szót sem írtál róla 😛

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Amellett, hogy 2010-ben egy top angol klubnál a 15 az lóf.. abban egyetértek, hogy igazából teljesen felesleges télen többet költeni. Majd az lesz a kérdés, hogy nyáron mennyi léje lesz, de most tényleg, a nemzetközi kupahelyezés irreális, nem kell elrontani a nagybevásárlással, hogy aztán a végén a kiesés ellen kelljen küzdeni. Örülhetnek, ha így nem kell majd.