Sorozatok
32 feliratkozó
7 hónapja
Fallout Season 2 teaser - (New) Vegas baby!!!Ez mennyire offisöl videó?
First teaser for ‘FALLOUT’ Season 2.
— Reel Critques 🎥🎞️ (@TheReelCritique) May 13, 2025
Premiering this December on Prime Video. pic.twitter.com/MUwBgAJgVj
iktriad
Azért kérdem, mert hiába guglizok utána / keresek rá yt-on, sehol nem látok hivatalos csatornán megosztott teaser/trailer videokat...
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
7 hónapja
Fallout Season 2 teaser - (New) Vegas baby!!!First teaser for ‘FALLOUT’ Season 2.
— Reel Critques 🎥🎞️ (@TheReelCritique) May 13, 2025
Premiering this December on Prime Video. pic.twitter.com/MUwBgAJgVj
Szerkesztette: iktriad
7 hónapja
Hétvégén sikerült pótolnom The Acolyte-t és Andor S02 eddigi részeit.Acolyte nem lett annyira rossz, mint számítottam, de megdolgoztak azért h elkaszálják. Képi világ rendben volt, de a sztori gyenge, erőltetett és kiszámítható volt.
Andor: méltó folytatása az első évadnak. Minél több ilyen kellene, ahol a jediket végre elengedik és ilyen minőségi munkát raknak össze. Bevallom h Luthen karaktere picit idegesít, de minden fontos szereplő pont annyi szerepet kapott, amennyi indokolt.
7 hónapja
Ismerős küldte a fentit továbbá a VR-t is (most megnéztem mind2-t, de nem szoktam egyiket se nézni btw.), de kicsit szomorú VR-ék részéről, hogy pusztán 'business decision' miatt ennyire nem mernek megszólalni politika témában, még egy ilyen egyértelmű párhuzamnál se...(fél mondattal közvetve utalt a feltételezhetően '56 beszédre, azt ennyi..)...nah, de, mind1 😊 (ez csak az én véleményem)Így a holnapi záró trió előtt..Én őket is szoktam ebben a körben követni:
7:52-től meg a párhuzam..
bogjosi
Bruce
7 hónapja
Nagyon jó volt ez a Last of us rész is.
7 hónapja
Így a holnapi záró trió előtt..7:52-től meg a párhuzam..
7 hónapja
Év végén lesz új Fallout évad is és lesz belőle 3. évad is.Ha nem esik vissza a nezettseg es szantjak be, 6+ evad is lehet ebbol siman a jatekokat tekintve. Elvileg a rendezo azt mondta, 5-6 evadra mar most van forgatokonyvuk, ha berendelik.
#Fallout S2 premieres this December ☢️
— Culture Crave 🍿 (@CultureCrave) May 12, 2025
The series has also been renewed for S3 pic.twitter.com/3BKn6arP2t
iktriad
7 hónapja
9to5mac.com/2025/05/12/new-apple-tv-sci-fi-show-sounds-like-a-winner-first-reviews-here/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Ja, kb most végeztek az évad forgatásával.Év végén lesz új Fallout évad is és lesz belőle 3. évad is.Ez nagyon várós! Nem gondoltam volna hogy ilyen korán jön.
iktriad
Nomac
7 hónapja
Év végén lesz új Fallout évad is és lesz belőle 3. évad is.Ez nagyon várós! Nem gondoltam volna hogy ilyen korán jön.
iktriad
7 hónapja
Év végén lesz új Fallout évad is és lesz belőle 3. évad is.#Fallout S2 premieres this December ☢️
7 hónapja
7 hónapja
1000 eves de ma ujra szembejott. Extras - ricky gervais
7 hónapja
Amúgy mi a Mi kis falunkat kezdtük el nézni, a harmadik évad végén vagyunk, igazi bűnös élvezet 😂🤣...és berendelést kapot egy spin-off sorozat is.
A részek nagy részén jókat röhögünk, szórakoztató kis baromság 😛
warr_b
A címe: Gyuri 🤣🚘
7 hónapja
Amúgy mi a Mi kis falunkat kezdtük el nézni, a harmadik évad végén vagyunk, igazi bűnös élvezet 😂🤣Ott még az, aztán majd ellaposodik.
warr_b
Mi kb ott hagytuk félbe, amikor... nem spoilerezek, talán a hatodik rész közepén volt, amikor az évadba betettek egy féléves szünetet, és igazából azóta sem kezdtük újra.
7 hónapja
Amúgy mi a Mi kis falunkat kezdtük el nézni, a harmadik évad végén vagyunk, igazi bűnös élvezet 😂🤣szerintem is teljesen korrekt is hülyeség
warr_b
8.at meg 9.et kéne majd néznem lassan
7 hónapja
Amúgy mi a Mi kis falunkat kezdtük el nézni, a harmadik évad végén vagyunk, igazi bűnös élvezet 😂🤣A részek nagy részén jókat röhögünk, szórakoztató kis baromság 😛

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Az andornak kb mikor lesz vege, hetek?holnapután már jön a 3 részes finálé
Ajanlasnak meg: Ludwig
no

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
nemtom hogy filmek vagy ide, de ez szopásmindig is tervbe volt, de valami mindig közbe jött
most se lesz rá időm
www.reddit.com/r/horror/comments/1kjr30o/netflix_is_deleting_bandersnatch_on_may_12th_one/
7 hónapja
Kenynek is nagyon bejött - csak akkor nézzétek meg, ha láttátok mind a 6 részt.engem nem zavar hogy lassú, sőt kifejezetten tetszikelég jókat olvastam az argentinok új sorozatáról netflixen: El EternautaÉdes drága jó Istenem..
6 részes, kiváncsi vagyok, most gyorsan neki is állok
Negritis, a vajda
Annyira jól indul (bár cseszett lassan, rettentően unalmas diszkurzusokkal), jó az ötlet… aztán | jönnek ezek a borzasztó cgi-vel szerkesztett bogarak | .. egy ideig nezed, de aztán feladod. Legalábbis én.
JC6 (Mr. Miele)
a diskurzus meg hát unalmas, istenem az életünk is az, ezért nézzük másét
3 résznél tartok és eddig nagyon jó
| a rész végén ahogy felvezették amit mondasz nekem bejött |
Negritis, a vajda
7 hónapja
engem nem zavar hogy lassú, sőt kifejezetten tetszikelég jókat olvastam az argentinok új sorozatáról netflixen: El EternautaÉdes drága jó Istenem..
Negritis, a vajda
Annyira jól indul (bár cseszett lassan, rettentően unalmas diszkurzusokkal), jó az ötlet… aztán | jönnek ezek a borzasztó cgi-vel szerkesztett bogarak | .. egy ideig nezed, de aztán feladod. Legalábbis én.
JC6 (Mr. Miele)
a diskurzus meg hát unalmas, istenem az életünk is az, ezért nézzük másét
3 résznél tartok és eddig nagyon jó
| a rész végén ahogy felvezették amit mondasz nekem bejött |
Szerkesztette: Negritis, a vajda
7 hónapja
ja meg a Conan O'Brian Must Go a Maxon is kötelező 😊
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
elég jókat olvastam az argentinok új sorozatáról netflixen: El EternautaÉdes drága jó Istenem..
Negritis, a vajda