Sorozatok
32 feliratkozó
1 órája
American Horror Story-t kezdtem el, szóval ha jó lesz ( 3. résznél tartok ) marad egy ideig.Gargoyles egy régi sorozat, ami sokáig nem volt elérhető valamiért most rákerestem és örülök hogy fent vanMeg kellett néznem mik ezek. 😀Bleach ott van nekem 😊A Disney+ az számomra a jelen formájában nézhetetlen, nincs semmi rajta amit ne láttam volna.Marvel's #WonderMan: Season 2 has been cancelled at Disney+.Elvileg masszív restructuring van
KeyG
www.bloomberg.com/news/articles/2026-07-30/disney-ceo-d-amaro-wants-to-overhaul-disney-streaming-to-compete-with-netflix
Negritis, a vajda
Új dolgokat a Hulu ad, de viszont a Hulu meg az FX szerinem nem a legerősebb minőség.
Nekem van most egy 6 hónapos előfizetésem, kíváncsi vagyok milyen sporttartalmak lesznek rajta, de a gyerek baseball meg softball liga szerintem senkit nem érdekel.
KeyG
Meg most már a Gargoyles is
Negritis, a vajda
KeyG
Bleach meg egy csomó egyéb anime a hulun keresztül fel amúgy, aminek szintén örülök mert
ráadásul a régi pókember - x men sorozatok is fent vannak
ugye az X Men 97 elvileg jó is
nemsokára folytatódik a Percy Jackson
itt volt a Shogun, csomó animációs cucc
nyilván nem feltétlen a te izlésed, de azért bőven lehet találni amit nézni akar az ember
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
3 órája
elolvastam a Boys Omnibus első kötetét és háát a sorozat masszívan javított rajtaugye a sorozat azzal indít hogy mindenki betolta magának a V-t, ami ráadásul itt simán stabil és aki megkapja az tudja használni, meg hígítják drogként pl a prostik
ez sokat változtat a "téteken" aminek alávetik magukat
Frenchie és The Woman is teljesen más, utóbbi kb nonexistent de előbbinek sincs sok karaktere
kiváncsi leszek majd a 2. kötetre, azt holnap tervezem kezdeni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
18 órája
Gargoyles egy régi sorozat, ami sokáig nem volt elérhető valamiért most rákerestem és örülök hogy fent vanMeg kellett néznem mik ezek. 😀Bleach ott van nekem 😊A Disney+ az számomra a jelen formájában nézhetetlen, nincs semmi rajta amit ne láttam volna.Marvel's #WonderMan: Season 2 has been cancelled at Disney+.Elvileg masszív restructuring van
KeyG
www.bloomberg.com/news/articles/2026-07-30/disney-ceo-d-amaro-wants-to-overhaul-disney-streaming-to-compete-with-netflix
Negritis, a vajda
Új dolgokat a Hulu ad, de viszont a Hulu meg az FX szerinem nem a legerősebb minőség.
Nekem van most egy 6 hónapos előfizetésem, kíváncsi vagyok milyen sporttartalmak lesznek rajta, de a gyerek baseball meg softball liga szerintem senkit nem érdekel.
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
Bleach meg egy csomó egyéb anime a hulun keresztül fel amúgy, aminek szintén örülök mert
ráadásul a régi pókember - x men sorozatok is fent vannak
ugye az X Men 97 elvileg jó is
nemsokára folytatódik a Percy Jackson
itt volt a Shogun, csomó animációs cucc
nyilván nem feltétlen a te izlésed, de azért bőven lehet találni amit nézni akar az ember
1 napja
Pedig. Little League egyike a legszórakoztatóbb sportsorozatnak a világon.A Disney+ az számomra a jelen formájában nézhetetlen, nincs semmi rajta amit ne láttam volna.Marvel's #WonderMan: Season 2 has been cancelled at Disney+.Elvileg masszív restructuring van
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 napja
Meg kellett néznem mik ezek. 😀Bleach ott van nekem 😊A Disney+ az számomra a jelen formájában nézhetetlen, nincs semmi rajta amit ne láttam volna.Marvel's #WonderMan: Season 2 has been cancelled at Disney+.Elvileg masszív restructuring van
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
Negritis, a vajda
1 napja
Bleach ott van nekem 😊A Disney+ az számomra a jelen formájában nézhetetlen, nincs semmi rajta amit ne láttam volna.Marvel's #WonderMan: Season 2 has been cancelled at Disney+.Elvileg masszív restructuring van
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
1 napja
A Disney+ az számomra a jelen formájában nézhetetlen, nincs semmi rajta amit ne láttam volna.Marvel's #WonderMan: Season 2 has been cancelled at Disney+.Elvileg masszív restructuring van
KeyG
Negritis, a vajda
1 napja
Marvel's #WonderMan: Season 2 has been cancelled at Disney+.Elvileg masszív restructuring van
KeyG
1 napja
Marvel's #WonderMan: Season 2 has been cancelled at Disney+.
2 napja
Tudom le vagyok maradva kicsit de most kezdtem bele a HoD 3. évadába. Alt Shift X már nem csinál yt-on explain videókat? Felnéztem a csatornára de a 2. évad végéről még van, az újról meg csak 3 órás live-ok.

Liverpool Fc
3 napja
Tim Rigginsel minden jo.Viszont a mult heten daraltam le a Vadnyugat szuletese sorozatot, es rohadtul bejott nekem. Nem igazan ismertem az amcsi/mormon tortenet eme reszet (sem), es tokre bejott, ahogy bemutattak. Sztem jo kis sorozat ez, aki szereti az ilyen tipusu dolgokat, azoknak ajanlom.Az nagyon jó volt.
csebi
Dzsokijuing
3 napja
Legend of Vox Machinalegjobb, big lájk
Megvan az egesz. Ami jo, az jo, ez az. Sok a karakter, de mindegyik megkapja a hangsulyt, a melyseget, a motivaciot, nem unalmas, pont jok ezek a 25-30 perces reszek. Egy evad 12 resz, ugyhogy nem is kell vele a fel eleted eltokolni.
Szepen kidolgozott, izgalmas, erezni is rajta a D&D vonalat. Csak ajanlani tudom, ha valaki szereti az ilyeneket.
Stez
3 napja
nyaralás után nekiálltam darálni a house of dragon-t. a 2. évad nyenyegése után ez kurva jó eddig. Emma D1Arcy még mindig hibátlan.
3 napja
Egynek valóban elmegy, tipikus "na még pár fordulat bele" típúsú Coben adaptáció, ahogy a könyveire se emlékszem tizenévvekkel ezelőtről, úgy erre a sorozatra se fogunk pár hónap múlva, ahogy volt már vagy 10 minisorozat a regényeiből, de már arra se emlékszem melyik regényből volt, melyikből nem.Ugyis megtalállakMondtam hogy jó
Netflix
8/10
Tetszett.
JC6 (Mr. Miele)
warr_b
Tipik krimiponyva, de ez a feldolgozás legalább nincs túlhúzva, és gyorsan pörög a második résztől.
A Harry Holet is nemrég néztem, az nagyon nem tetszett, hogy több Nesbo könyvet próbáltak egy sorozatba zsúfolni, ráadasul eléggé ergyán, összevissza módon, norvégoktól jobbat vártam.
3 napja
Ugyis megtalállakMondtam hogy jó
Netflix
8/10
Tetszett.
JC6 (Mr. Miele)

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 napja
Nem, ezek szerintem maradnak az évadzáróra 😀 Vagy a kövi évadra...| Ellövik a 7. részben a First Battle of Tumbletont? |Én valamiért azt hittem a szagolgatóson a sánta faszit érted, de akkor végül is bejött a tipp 😊| Ott a szagolgatós csávó a Hightower sereg élén megspékelve egy sárkánnyal. 100%, hogy ő lesz a big bad ebben a szezonban. Az őt játszó James Norton neve közvetlenül Matt Smith(Daemon), Emma d'Arcy(Rhaenyra) és Olivia Cooke(Alicent) neve után jött a harmadik évad 1. részének főcíménél, és csak ők 4-en voltak így kiemelve, mint főszereplők.Jah, csak mi fog most történni egy és 3/4 évadon keresztül?Sárkányok házaHa | Rhaenyra kegyetlen lenne | , kb nem maradna olyan karakter, akinek lehetne igazán szurkolni. Amúgy próbál | kemény és kegyetlen | lenni, de az se sikerül tökéletesre több értelemben sem, lásd még az epizód végét.
A 3. évad eljutott oda amit felvezettek, szerintem innentől kb. minden részben a magas színvonal várható. Nagyon adta ez is.
Egyetlen problémám, hogy | Rhaenyra nem cruel |
Daemon nevetése aki látja tudja mikor. 😅
10/10
KeyG
De tèny, hogy eddig 2 nagyon jó részt kaptunk az új évadban!
iktriad
| A zöldeket kb mind kigolyózták, maradt a sánta meg a félhulla exkirály, kivel fognak harcolni? |
warr_b
Aemond szerintem be lesz trippeltetve egy ideig Folyami Alice által, mint Daemon volt a második évadban, szóval ő így kiesik ebből a szerepből. |
iktriad
Hetedik részben végre lesz | sárkányharc | , meg | árulás | , woooo.
Csak az a baj, hogy szinte az összes karakter olyan buta, mint a segg...
warr_b
Azt hittem az a 8. lesz, mert látványosan tolják tolják | The Battle Above the Gods Eye | részt. 😃
KeyG

3 napja
| Ellövik a 7. részben a First Battle of Tumbletont? |Én valamiért azt hittem a szagolgatóson a sánta faszit érted, de akkor végül is bejött a tipp 😊| Ott a szagolgatós csávó a Hightower sereg élén megspékelve egy sárkánnyal. 100%, hogy ő lesz a big bad ebben a szezonban. Az őt játszó James Norton neve közvetlenül Matt Smith(Daemon), Emma d'Arcy(Rhaenyra) és Olivia Cooke(Alicent) neve után jött a harmadik évad 1. részének főcíménél, és csak ők 4-en voltak így kiemelve, mint főszereplők.Jah, csak mi fog most történni egy és 3/4 évadon keresztül?Sárkányok házaHa | Rhaenyra kegyetlen lenne | , kb nem maradna olyan karakter, akinek lehetne igazán szurkolni. Amúgy próbál | kemény és kegyetlen | lenni, de az se sikerül tökéletesre több értelemben sem, lásd még az epizód végét.
A 3. évad eljutott oda amit felvezettek, szerintem innentől kb. minden részben a magas színvonal várható. Nagyon adta ez is.
10/10
KeyG
iktriad
| A zöldeket kb mind kigolyózták, maradt a sánta meg a félhulla exkirály, kivel fognak harcolni? |
warr_b
Aemond szerintem be lesz trippeltetve egy ideig Folyami Alice által, mint Daemon volt a második évadban, szóval ő így kiesik ebből a szerepből. |
iktriad
warr_b
Azt hittem az a 8. lesz, mert látványosan tolják tolják | The Battle Above the Gods Eye | részt. 😃
3 napja
Én valamiért azt hittem a szagolgatóson a sánta faszit érted, de akkor végül is bejött a tipp 😊| Ott a szagolgatós csávó a Hightower sereg élén megspékelve egy sárkánnyal. 100%, hogy ő lesz a big bad ebben a szezonban. Az őt játszó James Norton neve közvetlenül Matt Smith(Daemon), Emma d'Arcy(Rhaenyra) és Olivia Cooke(Alicent) neve után jött a harmadik évad 1. részének főcíménél, és csak ők 4-en voltak így kiemelve, mint főszereplők.Jah, csak mi fog most történni egy és 3/4 évadon keresztül?Sárkányok házaHa | Rhaenyra kegyetlen lenne | , kb nem maradna olyan karakter, akinek lehetne igazán szurkolni. Amúgy próbál | kemény és kegyetlen | lenni, de az se sikerül tökéletesre több értelemben sem, lásd még az epizód végét.
10/10
KeyG
iktriad
warr_b
iktriad

3 napja
Viszont a mult heten daraltam le a Vadnyugat szuletese sorozatot, es rohadtul bejott nekem. Nem igazan ismertem az amcsi/mormon tortenet eme reszet (sem), es tokre bejott, ahogy bemutattak. Sztem jo kis sorozat ez, aki szereti az ilyen tipusu dolgokat, azoknak ajanlom.Az nagyon jó volt.
csebi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 napja
Viszont a mult heten daraltam le a Vadnyugat szuletese sorozatot, es rohadtul bejott nekem. Nem igazan ismertem az amcsi/mormon tortenet eme reszet (sem), es tokre bejott, ahogy bemutattak. Sztem jo kis sorozat ez, aki szereti az ilyen tipusu dolgokat, azoknak ajanlom.mormonokról én csak a Matt Stone - Trey Parker dolgokat követem rendesen 😊
csebi
3 napja
Viszont a mult heten daraltam le a Vadnyugat szuletese sorozatot, es rohadtul bejott nekem. Nem igazan ismertem az amcsi/mormon tortenet eme reszet (sem), es tokre bejott, ahogy bemutattak. Sztem jo kis sorozat ez, aki szereti az ilyen tipusu dolgokat, azoknak ajanlom.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 napja
en most egyben neztem meg az utobbi 3 reszt, es hat eleg nagy csalodas volt. kb semmi erdemi nem tortent, leszamitva az utolso jelenetet. de a legjobb az, hogy a kiralyno ki van attol, hogy uralkodni kellene ...S3E06| Úgy halt meg, ahogy élt. Jelentéktelenül. |
| The Realm’s greatest warrior | .
😅
KeyG
iktriad
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 napja
Az 🍎📺 következő nagy dobása!?Uristen, el se hiszem, csak ne basszák el könyörgöm!
steelwolf
4 napja
S3E06| Úgy halt meg, ahogy élt. Jelentéktelenül. |
| The Realm’s greatest warrior | .
😅
KeyG