Sorozatok
32 feliratkozó
32 perce
Matthew MacFadyen lesz Tom RiddleLehetne Peyton Manning is 🙂
Negritis, a vajda
1 órája
Ne is, ha szereted az alap sorozatot, akkor az mar csak ilyen maszatnak fog tunni. Nagyon elfogyott sajnos a kreativitas tenyleg, ugyanazok a karakterek valtogatjak egymast, jokat es rosszakat felhasznalva alkotnak ujakat, de minimalis valtoztatasokkal.Dragon ball super: Super hero vagy mia Supert még nem néztem 😊
Dragon ball buzi vagyok mar miota, de errol a csodarol lemaradtam valamiert. Hat nem jo. Gohan kb minden idok egyik leginkabb elpazarolt karaktere volt szamomra a Buu saga utan, ez a Cell max otlet meg minden volt, csak nem jo. Egy elmebeteg orult villaint csinaltak belole, nulla ontudat es intelligencia, pont a legnagyobb erossegeit hagytak el. Ez a Gohan beast forma meg eleg trutyi, bar badass volt, csak ez is nulla kreativitas. Ez a film jobb lett volna, ha nem keszul el, vagy nem igy. Kreativitas nulla, meg mindig a harom jo villainbe kapaszkodnak 20+ ev utan is, mindig csak teremtsuk ujra Cellt, Friezat, Buu-t, netan jojjon egy android, mert csak.
Stez
de a manga vége felé beleolvastam
és nah majd mikor jön Gas, Granolah meg Moro 😀
Negritis, a vajda
1 órája
Akkor azzal próbálkozok. 😀A hid az skandinav, de ha az angol jobban csuszik akkor probald meg a Tunnel-t, ugyanaz/hasonlo csak atdolgozvaNagyon szeretem a bűnügyi sorozatokat.Van jópár a kategóriából ami jobb ennél. Talán A híd a top.mert ugyanaz, ugyanakkor volt a fordulat ...ennel a beck jobb es abbol tobb van. A hangulat, vilag ott is hasonloan jo mint ebben.Gesztenyeember 2. évad:érdekes, sokan dicsérik, nekem valahogy nem jött be ez az évad, első sokkal jobban.
Na, ez király volt. Hozta számomra a klasszik skandináv krimi hangulatot és minőséget. Az első évadot is láttam, de sokmindenre nem emlékszem belőle. Úgy rémlik, hogy habár az sem volt rossz, de egy fél szinttel elmaradt az elvárásaimtól.
dugo93
zavi27
no
dugo93
Már vagy 3-szor nekiálltam, de még mindig kb a 3. résznél vagyok.
Sok jót olvastam, magas pontozással, de valahogy nem csúszik le.
Nálam a Top a The killing/Broadchurch duó.
steelwolf
no
Köszi az ajánlást. 😀Nekem skandináv krimisorozatokból a Johan Falk az etalon.Nagyon szeretem a bűnügyi sorozatokat.Van jópár a kategóriából ami jobb ennél. Talán A híd a top.mert ugyanaz, ugyanakkor volt a fordulat ...ennel a beck jobb es abbol tobb van. A hangulat, vilag ott is hasonloan jo mint ebben.Gesztenyeember 2. évad:érdekes, sokan dicsérik, nekem valahogy nem jött be ez az évad, első sokkal jobban.
Na, ez király volt. Hozta számomra a klasszik skandináv krimi hangulatot és minőséget. Az első évadot is láttam, de sokmindenre nem emlékszem belőle. Úgy rémlik, hogy habár az sem volt rossz, de egy fél szinttel elmaradt az elvárásaimtól.
dugo93
zavi27
no
dugo93
steelwolf
Joel Kinnaman legkirályabb szerepe Frank Wagner karaktere.
Willie Parker
Kinnamant nagyon bírom, a Killingben is nagyott ment.
Amúgy ncore/imdb-n filmes kategóriában fut, lehet azért nem találtam soha.
1 órája
Matthew MacFadyen lesz Tom Riddle
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 órája
Dragon ball super: Super hero vagy mia Supert még nem néztem 😊
Dragon ball buzi vagyok mar miota, de errol a csodarol lemaradtam valamiert. Hat nem jo. Gohan kb minden idok egyik leginkabb elpazarolt karaktere volt szamomra a Buu saga utan, ez a Cell max otlet meg minden volt, csak nem jo. Egy elmebeteg orult villaint csinaltak belole, nulla ontudat es intelligencia, pont a legnagyobb erossegeit hagytak el. Ez a Gohan beast forma meg eleg trutyi, bar badass volt, csak ez is nulla kreativitas. Ez a film jobb lett volna, ha nem keszul el, vagy nem igy. Kreativitas nulla, meg mindig a harom jo villainbe kapaszkodnak 20+ ev utan is, mindig csak teremtsuk ujra Cellt, Friezat, Buu-t, netan jojjon egy android, mert csak.
Stez
de a manga vége felé beleolvastam
és nah majd mikor jön Gas, Granolah meg Moro 😀
2 órája
Dragon ball super: Super hero vagy miDragon ball buzi vagyok mar miota, de errol a csodarol lemaradtam valamiert. Hat nem jo. Gohan kb minden idok egyik leginkabb elpazarolt karaktere volt szamomra a Buu saga utan, ez a Cell max otlet meg minden volt, csak nem jo. Egy elmebeteg orult villaint csinaltak belole, nulla ontudat es intelligencia, pont a legnagyobb erossegeit hagytak el. Ez a Gohan beast forma meg eleg trutyi, bar badass volt, csak ez is nulla kreativitas. Ez a film jobb lett volna, ha nem keszul el, vagy nem igy. Kreativitas nulla, meg mindig a harom jo villainbe kapaszkodnak 20+ ev utan is, mindig csak teremtsuk ujra Cellt, Friezat, Buu-t, netan jojjon egy android, mert csak.
3 órája
Nekem skandináv krimisorozatokból a Johan Falk az etalon.Nagyon szeretem a bűnügyi sorozatokat.Van jópár a kategóriából ami jobb ennél. Talán A híd a top.mert ugyanaz, ugyanakkor volt a fordulat ...ennel a beck jobb es abbol tobb van. A hangulat, vilag ott is hasonloan jo mint ebben.Gesztenyeember 2. évad:érdekes, sokan dicsérik, nekem valahogy nem jött be ez az évad, első sokkal jobban.
dugo93
zavi27
no
dugo93
steelwolf
Joel Kinnaman legkirályabb szerepe Frank Wagner karaktere.
3 órája
A beck amit ajanlottam hozza a skandinav/sved feeling-et, de sok resz van es sokfele problemaval. Tormund-al
3 órája
A hid az skandinav, de ha az angol jobban csuszik akkor probald meg a Tunnel-t, ugyanaz/hasonlo csak atdolgozvaNagyon szeretem a bűnügyi sorozatokat.Van jópár a kategóriából ami jobb ennél. Talán A híd a top.mert ugyanaz, ugyanakkor volt a fordulat ...ennel a beck jobb es abbol tobb van. A hangulat, vilag ott is hasonloan jo mint ebben.Gesztenyeember 2. évad:érdekes, sokan dicsérik, nekem valahogy nem jött be ez az évad, első sokkal jobban.
dugo93
zavi27
no
dugo93
steelwolf
5 órája
Nagyon szeretem a bűnügyi sorozatokat.Van jópár a kategóriából ami jobb ennél. Talán A híd a top.mert ugyanaz, ugyanakkor volt a fordulat ...ennel a beck jobb es abbol tobb van. A hangulat, vilag ott is hasonloan jo mint ebben.Gesztenyeember 2. évad:érdekes, sokan dicsérik, nekem valahogy nem jött be ez az évad, első sokkal jobban.
dugo93
zavi27
no
dugo93
7 órája
AHS 2. évad, igen ez jobb volt mint az első. Nekem a sorozat most megáll, jön az NFL meg a foci.
Őszintén jobbat vártam, nem mondom hogy rossz de lehet nem tett neki jót, hogy le akartam darálni minél hamarabb és annyira meg nem kötött le. Februárba lehet folytatom.
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
7 órája
Elliot Pagepont azért változtatta meg kicsit a testét hogy ne csak mint Drax legyen beválogatvaHat nem 57 evesen, nekem foleg az a bajom. Meg o pont egy-let eve ment at kardinalis valtozason, ami miatt teljesen mas lett a testalkata, nem egy Kratos. Amugy szerintem nem jo szinesz sem, noha az elmult par evben mar volt egy-egy komolyabb szerepei is, de kiemelkedo filmben maximum mellekszereplokent volt dolga, nem ennyire hangsulyos karakterkent.én szeretem Bautistát és valszeg le tudná hozni az alakítást, de mégse érzem azt hogy Ő lenne ideális a szerepreBautista mint Kratos?Attol mentsen meg az eg...
Negritis, a vajda
Stez
esport1.hu/news/2026/08/04/filmek-es-sorozatok-gaming-dave-bautista-lehet-kratos-az-amazon-god-of-war-sorozataban-ryan-hurst-sony-playstation-ps5-adaptacio-a-galaxis-orzoi-hegylako-szarnyas-fejvadasz-2049-leecobo
Negritis, a vajda
Bar megjegyzem, a hangja meg a korabbi testalkata meg mindig fitebb volt, mint Hurste. De hat nem tudom. Tenyleg, 57 eves. Es a gow univerzum valoszinuleg nem fog megallni a Ragnaroknel, mit szeretnenek vele? Foleg, ha netan ez siker lesz, es netan meg akarnak majd csinalni a gorog reszeket is, oda meg aztan foleg egy top formaban levo, fiatal Kratos kell majd.
Stez
és sztem a Knock at the Cabinban kifejezetten jó volt
csak aztán mégse jöttek annyira a normális szerepek szal visszavedlett akcióhősnek
annak még mindig jó
viszont a range sztem benne van hogy elvigye Kratost
viszont én is szivesebben látnék egy max 40 körüli színészt a szerepben
de hogy kit, fingom sincs
Negritis, a vajda
8 órája
Van jópár a kategóriából ami jobb ennél. Talán A híd a top.mert ugyanaz, ugyanakkor volt a fordulat ...ennel a beck jobb es abbol tobb van. A hangulat, vilag ott is hasonloan jo mint ebben.Gesztenyeember 2. évad:érdekes, sokan dicsérik, nekem valahogy nem jött be ez az évad, első sokkal jobban.
dugo93
zavi27
no
Szerkesztette: dugo93
8 órája
70 perces lesz az évadzáró.Vannak töltelék részek igen, alapból 4 évadra tervezték szerintem simán 3 alatt le lehetett volna darálni. Van még 9 rész hátra, ha 8 lesz az utolsó évad, innentől kb a sztorit ismerve sűrűbb lesz mint bármelyik GoT évad.Ja, nem akartam én dobni, első két rész, meg akkor ezek szerint az uccsó kettő is bombaerős, azért az már az évad fele😊 És a többi se volt rossz, talán csak egy nagyon uncsi nekem.Mindketten nézni fogtok, hogy mi fog jönni a 8.-ban plusz a 4. évadban. 😉Hod s3e7: nem olvastam a regényt így teljesen meglepett jó pár dolog.Ez most megint elég jó rész volt pár nekem gyengébb után. Gondolom a finálé se lesz rosszabb.😊
De érzésre lesz 4.évad is
Janek
zavi27
Tartsatok ki.
KeyG
zavi27
KeyG

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
8 órája
mert ugyanaz, ugyanakkor volt a fordulat ...ennel a beck jobb es abbol tobb van. A hangulat, vilag ott is hasonloan jo mint ebben.Gesztenyeember 2. évad:érdekes, sokan dicsérik, nekem valahogy nem jött be ez az évad, első sokkal jobban.
dugo93
zavi27
9 órája
Vannak töltelék részek igen, alapból 4 évadra tervezték szerintem simán 3 alatt le lehetett volna darálni. Van még 9 rész hátra, ha 8 lesz az utolsó évad, innentől kb a sztorit ismerve sűrűbb lesz mint bármelyik GoT évad.Ja, nem akartam én dobni, első két rész, meg akkor ezek szerint az uccsó kettő is bombaerős, azért az már az évad fele😊 És a többi se volt rossz, talán csak egy nagyon uncsi nekem.Mindketten nézni fogtok, hogy mi fog jönni a 8.-ban plusz a 4. évadban. 😉Hod s3e7: nem olvastam a regényt így teljesen meglepett jó pár dolog.Ez most megint elég jó rész volt pár nekem gyengébb után. Gondolom a finálé se lesz rosszabb.😊
Janek
zavi27
Tartsatok ki.
KeyG
zavi27
10 órája
Gesztenyeember 2. évad:érdekes, sokan dicsérik, nekem valahogy nem jött be ez az évad, első sokkal jobban.
dugo93
10 órája
Gesztenyeember 2. évad:Na, ez király volt. Hozta számomra a klasszik skandináv krimi hangulatot és minőséget. Az első évadot is láttam, de sokmindenre nem emlékszem belőle. Úgy rémlik, hogy habár az sem volt rossz, de egy fél szinttel elmaradt az elvárásaimtól.
10 órája
Ja, nem akartam én dobni, első két rész, meg akkor ezek szerint az uccsó kettő is bombaerős, azért az már az évad fele😊 És a többi se volt rossz, talán csak egy nagyon uncsi nekem.Mindketten nézni fogtok, hogy mi fog jönni a 8.-ban plusz a 4. évadban. 😉Hod s3e7: nem olvastam a regényt így teljesen meglepett jó pár dolog.Ez most megint elég jó rész volt pár nekem gyengébb után. Gondolom a finálé se lesz rosszabb.😊
Janek
zavi27
Tartsatok ki.
KeyG
11 órája
Mindketten nézni fogtok, hogy mi fog jönni a 8.-ban plusz a 4. évadban. 😉Hod s3e7: nem olvastam a regényt így teljesen meglepett jó pár dolog.Ez most megint elég jó rész volt pár nekem gyengébb után. Gondolom a finálé se lesz rosszabb.😊
Janek
zavi27
Tartsatok ki.
13 órája
Hod s3e7: nem olvastam a regényt így teljesen meglepett jó pár dolog.Ez most megint elég jó rész volt pár nekem gyengébb után. Gondolom a finálé se lesz rosszabb.😊
Janek
14 órája
Tad Lasso is back 👨
14 órája
Disney eladott valamit, nekem meglepőwww.hollywoodreporter.com/business/business-news/disney-sells-stake-ae-global-media-to-hearst-1236660353/
kiváncsi lennék mi van mögötte
elvileg a Freeform is up to sale
www.hollywoodreporter.com/business/business-news/paramount-warner-bros-trial-march-2027-1236664236/
szeptembertől ketyeg a napi 7m $
kiváncsi leszek mi lesz ebből
1 napja
Hod s3e7: nem olvastam a regényt így teljesen meglepett jó pár dolog.Már be van rendelve, de elvileg azzal zárják.
Janek
1 napja
pont azért változtatta meg kicsit a testét hogy ne csak mint Drax legyen beválogatvaHat nem 57 evesen, nekem foleg az a bajom. Meg o pont egy-let eve ment at kardinalis valtozason, ami miatt teljesen mas lett a testalkata, nem egy Kratos. Amugy szerintem nem jo szinesz sem, noha az elmult par evben mar volt egy-egy komolyabb szerepei is, de kiemelkedo filmben maximum mellekszereplokent volt dolga, nem ennyire hangsulyos karakterkent.én szeretem Bautistát és valszeg le tudná hozni az alakítást, de mégse érzem azt hogy Ő lenne ideális a szerepreBautista mint Kratos?Attol mentsen meg az eg...
Negritis, a vajda
Stez
esport1.hu/news/2026/08/04/filmek-es-sorozatok-gaming-dave-bautista-lehet-kratos-az-amazon-god-of-war-sorozataban-ryan-hurst-sony-playstation-ps5-adaptacio-a-galaxis-orzoi-hegylako-szarnyas-fejvadasz-2049-leecobo
Negritis, a vajda
Bar megjegyzem, a hangja meg a korabbi testalkata meg mindig fitebb volt, mint Hurste. De hat nem tudom. Tenyleg, 57 eves. Es a gow univerzum valoszinuleg nem fog megallni a Ragnaroknel, mit szeretnenek vele? Foleg, ha netan ez siker lesz, es netan meg akarnak majd csinalni a gorog reszeket is, oda meg aztan foleg egy top formaban levo, fiatal Kratos kell majd.
Stez
és sztem a Knock at the Cabinban kifejezetten jó volt
csak aztán mégse jöttek annyira a normális szerepek szal visszavedlett akcióhősnek
annak még mindig jó
viszont a range sztem benne van hogy elvigye Kratost
viszont én is szivesebben látnék egy max 40 körüli színészt a szerepben
de hogy kit, fingom sincs