Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 268 — Vikings fan

Klaci79Alispán
Nem úgy volt hogy vége van már ennek a szarnak? 🤷‍♂️
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 800
The Boys Season Finale

Hmm, talán többet vártam, de remélem, hogy az a karakter még sokat fog a sorozatban szerepelni akire gondolok, aki megnézi az megérti.

Jövőre nézve is van 1-2 lehetőség főleg a Hughie-Butcher vonalon ami alapján talán lehet következtetni.

Jó volt.

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 884
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 611 — Whoops, looks like something went wrong.
stranger things finálé

2,5óra.. fasza. kb 30pernyi sztorival.

| vecna? 2 molotov meg a shotgun. komoly... demogorgon erősebb.
A nagy összecsapás 11 vs vecna? kétszer ellökték egymást.
Kit írnak ki? Eddiet. egy új szereplőt. Régieket nem mernek.
|
ez a sorozat a hype a semmire.
braxa88
Nekem sem tetszett igazán ez az évad. Még azt mondtam volna, hogy elmegy, ha nem kapott volna ekkora hypeot. A rengeteg logikátlanság pedig eléggé felcseszett már.
| Pl annak se volt kb semmi értelme, hogy Eddie hősködjön egyet és feláldozza magát. De ez csak 1 a sok közül. |
dugo93
Az az egesz jelenet konkretan komolytalan volt. Az egesz resz eroltetett volna. Maxnek volt egy rohadt jo jelenete ugye fasza zenevel par resszel ezelott, most meg bejatszottak egy ilyen orbitalisan gagyi dolgot, mint ez a Metallicas... Aztan meg | Eddie-t kinyirjak, aki abszolut sulytalan volt. Ennel ezerszer nagyobb veszteseg volt az elozo evadbol Billy, es az o halala raadasul erosen hatassal volt a mostani folytatasra is. |

Azt amugy nem adom, hogy az evad rossz volt, mert szerintem magasan a legjobb volt az eleje, egeszen a frissen kijott befejezesig, mert az nalam lof.sz. Az osszes eddigi evad kozul a leggyengebb finale.

több mint 3 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 527
stranger things finálé

|
braxa88
Nekem sem tetszett igazán ez az évad. Még azt mondtam volna, hogy elmegy, ha nem kapott volna ekkora hypeot. A rengeteg logikátlanság pedig eléggé felcseszett már.
| Pl annak se volt kb semmi értelme, hogy Eddie hősködjön egyet és feláldozza magát. De ez csak 1 a sok közül. |

több mint 3 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
stranger things finálé

|
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 075 — #NoStress
Kevés részt láttam a west wingből (a newsroomot egyenesen gyűlöltem), de ha valakinek, hát sobrinak nem ajánlanék semmit sorkintól, mivel nála reménytelenebbül idealista ember nincs is, kb pontosan az ellenkezője annak, mint amit a betyár a politika topicban előad - a filmjeit maximum, ott nehezebb ettől túladagolást kapni

Egy Mad men vagy Treme egészen más szint
főajtónálló r.baggio
Filmen, sorozatban nem zavar az idealizmus. Oda való. 😊

több mint 3 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 395
Felkerült a West Wing hbo-ra, mind a 7 évad.
MC12
Vagyis teljes, lezárt sorozat?
Őszentsége Sobri Jóska
Abszolút.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 813 — no es importante
Kevés részt láttam a west wingből (a newsroomot egyenesen gyűlöltem), de ha valakinek, hát sobrinak nem ajánlanék semmit sorkintól, mivel nála reménytelenebbül idealista ember nincs is, kb pontosan az ellenkezője annak, mint amit a betyár a politika topicban előad - a filmjeit maximum, ott nehezebb ettől túladagolást kapni

Egy Mad men vagy Treme egészen más szint

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 518 — zászló zászló szív
MC12
Őszentsége Sobri Jóska
16 éve 😊

Az egyik legjobb, ami tv-ben ment valaha. Sorkin munkájának csúcsa.

több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 467 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
MC12
Őszentsége Sobri Jóska
igen 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 508 — Patriot
Felkerült a West Wing hbo-ra, mind a 7 évad. Elmorzsolok egy könnycseppet. A személyes sorozat toplistám első helyezettje. Ha nem néztem meg minden évadot 3-4szer akkor egyszer se. Hát, úgyis nyár van, maximum 1-2 részt megnézek, vagy 1-2 évadot. Maximum. Nem állok neki mégegyszer. Dehogy 😊
MC12
ennyire jo? en nem lattam, de ugy emlekszem, hogy eleg komolyan demokrata toposzos dolog, ahol jon az elnok deus ex machinakent. erdemes megnezni?
Nemzetes és vitézlő csebi
Hogy ennyire jó-e azt ne tőlem kérdezd mert végtelenül elfogult vagyok 😊 De a viccet félretéve ha igyekszem távolságot is tartani, akkor is kevés rosszat tudok mondani róla. A szerelmi szálak az elnök és felesége kivételével - gyengék. De ez sosem volt Sorkin erőssége, nyilván rászóltak, hogy Aaron, a népnek nem elég a walk'n talk legyél kedves romantikát is írni bele.
A mából nézve persze sokszor naívnak tűnik a sorozat és idealistának, de akkor azért másféle korszellem és korhangulat volt. Én különösebben demokrata-elfogultnak se mondanám, nyilván érződik rajta az író beállítottsága, de főleg-főleg a mából nézve példás visszafogottsággal kezeli ezt a helyzetet.
A sorozat java, ma is abszolút kurrens kérdéseket feszeget - ez persze elgondokoztató - például, hogy egy másik topic témájára is reflektáljak, ha jól rémlik a harmadik vagy a negyedik évadban, epizódokon keresztül rágják azt a témát, hogy egy nem baráti ország külügyminisztere lelőhető-e rakétával - balesetnek álcázva - mert az támogat pénzzel, erőforással stb. és találkozik olyan terrorista szervezetekkel akik felelősek amerikaiak halálért, merényletekért - emiatt értelmezhető-e a külügyminiszterre is, hogy terrorista? 😊 Nyilván most csak összefoglaltam, de ugyanígy mennek végig az abortusz, a fegyvertartás és az összes többi nagy amerikai témán - és egyáltalán nem mindig a demokrata álláspont győz. Nade abba is hagyom, oldalakt tudok írni erről a sorozatról 😊
MC12
További pikantériát ad, hogy 2006-ban a teljes MSZP kampánystáb rá volt kattanva a sorozatra.
A kis Gál volt Toby, Szigetvári volt Leo stb és így is hívták egymást az értekezleteken.

Szerkesztette: vpi
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 075 — #NoStress
MC12

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 497 — The Mathematician
 24.hu/kultura/2022/07/04/hbo-max-megszunteti-sajat-tartalomgyartas-europaban-magyarorszag/
empty taxi
most küldte haver
 variety.com/2022/tv/global/hbo-max-europe-originals-development-1235308730/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 395
Felkerült a West Wing hbo-ra, mind a 7 évad. Elmorzsolok egy könnycseppet. A személyes sorozat toplistám első helyezettje. Ha nem néztem meg minden évadot 3-4szer akkor egyszer se. Hát, úgyis nyár van, maximum 1-2 részt megnézek, vagy 1-2 évadot. Maximum. Nem állok neki mégegyszer. Dehogy 😊
MC12
ennyire jo? en nem lattam, de ugy emlekszem, hogy eleg komolyan demokrata toposzos dolog, ahol jon az elnok deus ex machinakent. erdemes megnezni?
Hogy ennyire jó-e azt ne tőlem kérdezd mert végtelenül elfogult vagyok 😊 De a viccet félretéve ha igyekszem távolságot is tartani, akkor is kevés rosszat tudok mondani róla. A szerelmi szálak az elnök és felesége kivételével - gyengék. De ez sosem volt Sorkin erőssége, nyilván rászóltak, hogy Aaron, a népnek nem elég a walk'n talk legyél kedves romantikát is írni bele.
A mából nézve persze sokszor naívnak tűnik a sorozat és idealistának, de akkor azért másféle korszellem és korhangulat volt. Én különösebben demokrata-elfogultnak se mondanám, nyilván érződik rajta az író beállítottsága, de főleg-főleg a mából nézve példás visszafogottsággal kezeli ezt a helyzetet.
A sorozat java, ma is abszolút kurrens kérdéseket feszeget - ez persze elgondokoztató - például, hogy egy másik topic témájára is reflektáljak, ha jól rémlik a harmadik vagy a negyedik évadban, epizódokon keresztül rágják azt a témát, hogy egy nem baráti ország külügyminisztere lelőhető-e rakétával - balesetnek álcázva - mert az támogat pénzzel, erőforással stb. és találkozik olyan terrorista szervezetekkel akik felelősek amerikaiak halálért, merényletekért - emiatt értelmezhető-e a külügyminiszterre is, hogy terrorista? 😊 Nyilván most csak összefoglaltam, de ugyanígy mennek végig az abortusz, a fegyvertartás és az összes többi nagy amerikai témán - és egyáltalán nem mindig a demokrata álláspont győz. Nade abba is hagyom, oldalakt tudok írni erről a sorozatról 😊

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26
 24.hu/kultura/2022/07/04/hbo-max-megszunteti-sajat-tartalomgyartas-europaban-magyarorszag/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 651 — Lucas Scott
MC12
Nagyon is.
Jó, persze, naiv sorozat meg demokrata toposzos, de azért ez szerintem nem probléma.
Itt ami adja az élvezetet az a színészek mellett az író Aaron Sorkin.
Nagyon jól fűzi a mondanivalót, a dialógusok folyamatosak a karakterek között, érdekes témákat feszeget, amik többnyire még ma is aktuálisak.

Ráadásul a rendezés is jó, mert úgy beszélgetnek a karakterek, hogy mennek a folyosón egyik helyiségből a másikba és végig követi őket a kamera, gyakorlatilag olyan hatást keltve, mintha folyamatosan mozgásban lenne minden és te is ott lennél velük, ami így leírva nem olyan nagy truváj, de amúgy nagyon jó látvány.

Ajánlom Sorkin filmjeit meg többi sorozatát is, nagyon jók, Sports Night, Studio 60, The Newsroom, stb.
Lúdas Solymi
newsroomot kivegeztem az nagyon bejott, de mintha picit nem lett volna szepen lezarva. ok majd ranezek! koszi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 978
MC12
Nagyon is.
Jó, persze, naiv sorozat meg demokrata toposzos, de azért ez szerintem nem probléma.
Itt ami adja az élvezetet az a színészek mellett az író Aaron Sorkin.
Nagyon jól fűzi a mondanivalót, a dialógusok folyamatosak a karakterek között, érdekes témákat feszeget, amik többnyire még ma is aktuálisak.

Ráadásul a rendezés is jó, mert úgy beszélgetnek a karakterek, hogy mennek a folyosón egyik helyiségből a másikba és végig követi őket a kamera, gyakorlatilag olyan hatást keltve, mintha folyamatosan mozgásban lenne minden és te is ott lennél velük, ami így leírva nem olyan nagy truváj, de amúgy nagyon jó látvány.

Ajánlom Sorkin filmjeit meg többi sorozatát is, nagyon jók, Sports Night, Studio 60, The Newsroom, stb.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 651 — Lucas Scott
MC12

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 518 — zászló zászló szív
Stranger Things letudva 😁😪
steelwolf
Ezzel lezárult a sorozat teljesen, vagy jönnek újabb évadok még?
Őszentsége Sobri Jóska
Én is ezt várom 😂

több mint 3 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 385
Nem vagyok egy sorozatbarát, de a Stranger Things új évadát igencsak vártam.
Nagy csalódás lett és unalmas. Főleg az utolsó két rész.
Minden szereplő elvonul egy lírai vonalra és párban megbeszélik az élet nagy dolgait.
A szovjet vonal felesleges, unalmas.
Volt itt rémálom az Elm utcában, Alien, egyebek. Nekem nem működött.
A végén majd a szuperhős elintézi ha kap egy kis Matrix-hatást.
Tucatnyi logikai bukfenc, persze ez is velejár de nincs kárpótlás.
Akinek meg Dio felvarró hátán ne játsszon Master of Puppets-t.
Szar volt sajnos.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 618

KeyG
nebazdmármeg 😀
több mint 3 éve

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 497 — The Mathematician
MC12
Én a nip tuck vagyok hasonlóan

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!