Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 5 éve
meg elég sok filmben is játszotta ahhoz hogy belefáradjon (ahogy RD Jr is)Bizonyos szempontból igen.Jó lett a Defending Jacob, aki nem kezdte még el, örülhet, mert így egyben tudja végigdarálni a 8 részt. Chris Evans szerintem most fogja majd megkapni élete szerepeit (mármint azokat, melyekkel oscarra is pályázhat)Amerika Kapitány megformálásánál nincs nagyobb lehetőség az "élete szerepe" témakörben. Überelhetetlen.
r.baggio
De Oscar nem járt érte, az tény.
Sobri Jóska
Bizonyos szempontból meg nem, ezért mondott fel.
Toca
meg a karakternek is így volt egy szép íve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Bizonyos szempontból igen.Jó lett a Defending Jacob, aki nem kezdte még el, örülhet, mert így egyben tudja végigdarálni a 8 részt. Chris Evans szerintem most fogja majd megkapni élete szerepeit (mármint azokat, melyekkel oscarra is pályázhat)Amerika Kapitány megformálásánál nincs nagyobb lehetőség az "élete szerepe" témakörben. Überelhetetlen.
r.baggio
Sobri Jóska
Bizonyos szempontból meg nem, ezért mondott fel.
több mint 5 éve
Ha már szerepek, az megvan, hogy Pycelle nagymester fiatal korában megjárta a Hoth-i csatát, mint a Birodalmi lépegető osztag parancsnoka? 😮 De legalább folyamatosan a rossz oldalon állt. 😊twitter.com/davidsirota/status/1266900738334093313
több mint 5 éve
Jó lett a Defending Jacob, aki nem kezdte még el, örülhet, mert így egyben tudja végigdarálni a 8 részt. Chris Evans szerintem most fogja majd megkapni élete szerepeit (mármint azokat, melyekkel oscarra is pályázhat)Amerika Kapitány megformálásánál nincs nagyobb lehetőség az "élete szerepe" témakörben. Überelhetetlen.
r.baggio
több mint 5 éve
Jó lett a Defending Jacob, aki nem kezdte még el, örülhet, mert így egyben tudja végigdarálni a 8 részt. Chris Evans szerintem most fogja majd megkapni élete szerepeit (mármint azokat, melyekkel oscarra is pályázhat)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Én ebbe kezdek ma bele a diósgyőr meccs után:az utóbbi fél évben egy csomó új cucc már szinkronosan kerül fel
www.imdb.com/title/tt9612516/
Ritka, de a netflix-re rögtön szinkronosan került fel 😊
bcsarli
witcherrel kezdődött kb sztem
több mint 5 éve
igen már elkezdtem a másodikat éppen 😊asszem JC ajánlotta a Sunderlan Til I Die-t, és nagyon berántott. két részletben daráltam le a 8 részt, és nagyon jó volt. kár, hogy nem készül több csapatról ehhez hasonlo sorozat.A Leedsrõl is készült. Man cicirõl pedig az NFL fémjelezte sorozatban.
csebi
A Sunderland sorozat pedig két évados. És a második jobb. ⚽
ulpianus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
asszem JC ajánlotta a Sunderlan Til I Die-t, és nagyon berántott. két részletben daráltam le a 8 részt, és nagyon jó volt. kár, hogy nem készül több csapatról ehhez hasonlo sorozat.A Leedsrõl is készült. Man cicirõl pedig az NFL fémjelezte sorozatban.
csebi
A Sunderland sorozat pedig két évados. És a második jobb. ⚽

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Én ebbe kezdek ma bele a diósgyőr meccs után:www.imdb.com/title/tt9612516/
Ritka, de a netflix-re rögtön szinkronosan került fel 😊
több mint 5 éve
asszem JC ajánlotta a Sunderlan Til I Die-t, és nagyon berántott. két részletben daráltam le a 8 részt, és nagyon jó volt. kár, hogy nem készül több csapatról ehhez hasonlo sorozat.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
egy hónap csúszással ugyan, de végre itt van 😊 már írni sem kell, hogy többet ér, mint az egész évadazok alapján mennyire felbaszott a 2. évad sztem a 3.at kihagyom
www.youtube.com/watch?v=JT43aJIiQ1Y
r.baggio
elég sokan szidják
több mint 5 éve
egy hónap csúszással ugyan, de végre itt van 😊 már írni sem kell, hogy többet ér, mint az egész évadwww.youtube.com/watch?v=JT43aJIiQ1Y

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Engem most a Newsroom szippantott be nagyon. Ha lehámozzuk a USAUSA mázt róla, sztem nagyon jó sorozat.
több mint 5 éve
A Billions még mindig baromi jó kis sorozat 😊
több mint 5 éve
Tessék szemezgetni-)www.sorozatjunkie.hu/2020/05/24/jaws-2019-2-0-eyecandy-lanyok-akik-lemaradtak-11-21-hely/
több mint 5 éve
az a baj h néztem hogy az a színésznő trió akik idegesítettek azok továbbra is kb minden részben szerepelnek, szóval sztem nekem is elég volt ennyiÉn nagyon akartam, és nagyon megbántam.befejeztem a 2. évadot, nem tom akarom-e a 3.atszenvedős ez a WW S28. rész megint működik, bár kell hozzá hogy a trió alig szerepeljen
Thandie Newton, Tessa Thompson és Rachel Evan Wood versenyt fut hogy ki a szarabb
és nem csak mint színészek, hanem eleve a történet szálaik is pocsékok
Negritis
Negritis
ez elég gyenge volt
a fele kb felesleges és baromság
Negritis
Mikey
több mint 5 éve
Én nagyon akartam, és nagyon megbántam.befejeztem a 2. évadot, nem tom akarom-e a 3.atszenvedős ez a WW S28. rész megint működik, bár kell hozzá hogy a trió alig szerepeljen
Thandie Newton, Tessa Thompson és Rachel Evan Wood versenyt fut hogy ki a szarabb
Negritis
Negritis
ez elég gyenge volt
Negritis
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
befejeztem a 2. évadot, nem tom akarom-e a 3.atszenvedős ez a WW S28. rész megint működik, bár kell hozzá hogy a trió alig szerepeljen
Negritis
Negritis
ez elég gyenge volt
több mint 5 éve
szenvedős ez a WW S28. rész megint működik, bár kell hozzá hogy a trió alig szerepeljen
Negritis
több mint 5 éve
szenvedős ez a WW S2Thandie Newton, Tessa Thompson és Rachel Evan Wood versenyt fut hogy ki a szarabb
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=dA1178t06QY
több mint 5 éve
A megboldogult szív tv-n néztem gyerekkoromban. Szintén ott adták a kimba nevű mesét amiben egy kölyök fehér oroszlán küzdött nap mint nap a dzsungelért és rendszeresen visszaj@rt az apja teteméhez beszélgetni egy barlangba ahol vkiért az öreg nem kezdett el bomlani 😀Én szintén, aztán mikor ezt észleletem, elkezdtem cím szerint nézni azokat a részeket, amik amúgy fent vannak. Nem gondoltam volna, hogy ennyi része van/volt a klasszikus G.I.Joe-nak. Úgy tűnik a 90-es évek elején csak a töredékét adták le a részeknek. Azt hittem, csak a Tűzokádó Hadművelet volt 5 részes, erre már találkoztam más 5 részes történetet is.a hasbro gi joe-t "vetít" youtuben 😀Napok óta bele-belenézek, a gond az h teljesen random sorrendben jönnek a részek egymás után 😀
www.youtube.com/watch?v=_JTl6N7ZUjE
Negritis
empty taxi
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...