Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 6 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 808 — no es importante
FYI: Ma jön a 4. évad!! 😊
 www.instagram.com/p/B4ruldNlZV8/?utm_source=ig_web_button_share_sheet
bogec7
Végre már! 😊
Vrij6
a 4x1 is zseniális, minden idők legjobb sorozata ez, hands down
persze ha számosítanánk, akkor a Simpsons viszi a prímet, ami még a harmincegyedik évadában is nagyon vicces tud lenni

és elkezdődött a Shameless 10. szezonja, immár Fiona nélkül, sajnos kevesen ismerik, pedig rettentően jó

a watchment egy epizód után én is kaszáltam, talán majd még adok neki egy esélyt, legközelebb a His dark materials-t próbálom be

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
The mandalorian első része 36perc. hmm.
braxa88
cserébe 3 nap múlva jön a kövi rész
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
The mandalorian első része 36perc. hmm.
több mint 6 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 058 — Слава Україні! Героям слава!
 www.instagram.com/p/B4ruldNlZV8/?utm_source=ig_web_button_share_sheet
bogec7
Végre már! 😊

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 046 — #NoStress
Én HBO Gozok, és még ott is kapkodom a fejem, mert most is van vagy 4-5 új sorozat, amit nézni kéne 😁
Watchmen, Castle Rock, Legacies 2. évad, Alaska nyomában és Az Úr sötét anyagai, ami az új fantasy sorozat és elég zsírnak néz ki.
De a netflixes Witchert valahogy megnézem, mert az is faja lesz.
Chargers LT
watchmen nézhetetlen sajnos.
Kenny
1 rész elég volt nekem is belőle 😕
braxa88
Sok jó sorozatot tudok mondani, amiről olvastam, hogy jó, de ha nem utólag nézem egyben, akkor az első részt látva hagytam volna a picsába, amit meg is bántam volna.
Pl. True Detective első része kurva lassú, kaotikus és unalmas, Trónok harcáé olyan, mint egy gagyi lovasszínház.
Ettől még persze lehet tényleg szar lesz a Watchmen, de az is lehet, hogy nem.

több mint 6 éve
Én HBO Gozok, és még ott is kapkodom a fejem, mert most is van vagy 4-5 új sorozat, amit nézni kéne 😁
Watchmen, Castle Rock, Legacies 2. évad, Alaska nyomában és Az Úr sötét anyagai, ami az új fantasy sorozat és elég zsírnak néz ki.
Chargers LT
Kenny
1 rész elég volt nekem is belőle 😕
több mint 6 éve
bogjosi New England Patriots 2 017
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/74879309_519431118912923_2339737605322500093_n.jpg?stp=c216.0.648.648a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=106&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiQ0FST1VTRUxfSVRFTS5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=Y_wjvq42-P4Q7kNvwFcWyq1&_nc_oc=AdnPLywY-nymwHwkCchHW9gze19lJkAUxNhoWMoDlW9J3ic4XbsyVFovnsj94AeDxgA&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_AfvWRHCz6xdTHgIdVU6AHgMvJx3S-GySwZn2n0KmfR6AIQ&oe=69A3C8FF
Rick and Morty on Instagram: "Strap in. #RickandMorty returns tonight at 11:30p on @adultswim."
353K likes, 4,053 comments - rickandmorty on November 10, 2019: "Strap in. #RickandMorty returns tonight at 11:30p on @adultswim.".

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Két rész után a See eléggé meh, szódával elmegy sorozat. A látvány remek, de a többi...
Látszik, hogy próbált az Apple nagyot markolni, de azért csak pénzzel nem lehet a rutinos öreg rókákat (=HBO) egyből megfogni.

több mint 6 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 808 — no es importante
Chargers LT
Kenny
Tény és való, hogy a képregényt ismerni kell hozzá, különben értelmetlen hülyeség lesz az ember számára.
Chargers LT
A képregény egyébként benne van minden idők 100 legjobb angol nyelvű regényében.
Sobri Jóska
Kettővel több nullát írtál a kelleténél

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 046 — #NoStress
Chargers LT
Kenny
Tény és való, hogy a képregényt ismerni kell hozzá, különben értelmetlen hülyeség lesz az ember számára.
Chargers LT
A képregény egyébként benne van minden idők 100 legjobb angol nyelvű regényében.

több mint 6 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 722 — Jedi Master
Chargers LT
Kenny

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 493 — Omar's Coming Yo!
Chargers LT

több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 909
Snowfall is remek aki szereti azt az időszakot.
több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 135 — WHO DAT!!!!
Chargers LT
Witcher remélem nagy király lesz. A könyvet meg a játékot is imádtam.

több mint 6 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 722 — Jedi Master

Szerkesztette: Chargers LT

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Netflix év végi nagy dobása!

www.youtube.com/watch?v=CDGhTk95Uns

Az Apple TV pedig ezekkel támad!

www.youtube.com/watch?v=7Rg0y7NT1gU

www.youtube.com/watch?v=N3RjayAF0b4
steelwolf
Ezek mikor lesznek elérhetők ?
Van valami infó róla ?
Rózsa Sándor (betyár)
Witcher Dec 20!
Almák meg holnap!
több mint 6 éve
Törölt felhasználó

steelwolf
Ezek mikor lesznek elérhetők ?
Van valami infó róla ?
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

több mint 6 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 679 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Targaryaen sztori sokkal érdekesebb és mozgalmasabb lesz mint ez ezer évekkel ezelőtt játszódó "előzmény". A tűz és vér c könyv teli van igazi trónok harca sztorival, a sárkányok tánca meg grandiózusabb lehet mint bármi ami eddig (ha addig elviszik).
braxa88
Ezzel nem értek egyet, ez a sorozat így egy sima rókabőr, egy biztonsági játék egy ismert sztorival egy ismert környezetben. A Long Night sokkal érdekesebb lett volna, egy befejezetlen sztori ismeretlen környezetben.
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 445 — The Mathematician
A két kókler rafinaltan a legnagyobb rivalishoz atengedve, hogy a Netflixet rombolják belülről a "tehetségükkel" szóval ez még jó is lehet 😊

Amúgy szerintem simán pénzügyi oka van, hogy egyszerre nem rendelnek be két előzmény sorozatot
flzoli
ott már volt egy kész pilot, ergo be volt rendelve X ideje
csak szar lett

most jön egy másik próba
Negritis
az meg pilot nélkül lett berendelve teljes évaddal
braxa88
mindig teljes évadot rendelnek be
aztán a pilot vagy sikerül vagy nem

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
A két kókler rafinaltan a legnagyobb rivalishoz atengedve, hogy a Netflixet rombolják belülről a "tehetségükkel" szóval ez még jó is lehet 😊

Amúgy szerintem simán pénzügyi oka van, hogy egyszerre nem rendelnek be két előzmény sorozatot
flzoli
csak szar lett

most jön egy másik próba
Negritis
az meg pilot nélkül lett berendelve teljes évaddal
több mint 6 éve

flzoli
csak szar lett

most jön egy másik próba

több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 6 éve
Targaryaen sztori sokkal érdekesebb és mozgalmasabb lesz mint ez ezer évekkel ezelőtt játszódó "előzmény". A tűz és vér c könyv teli van igazi trónok harca sztorival, a sárkányok tánca meg grandiózusabb lehet mint bármi ami eddig (ha addig elviszik).
több mint 6 éve
 www.facebook.com/HBOMagyarorszag/photos/a.218805215836/10157402791090837
Beki
egy másik spinoff sorozat meg pilot miatt kaszálva