NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 6 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 269 — no es importante
én is tegnap fejeztem be a Csernobilt, hát az van, hogy ez a sorozat - hiába, az élet a legjobb forgatókönyvíró - úgy baszta meg a GoT egészét, hogy köpni nyelni nem tudok. Gyakorlatilag nem lehet belekötni, brutális. 10/10, hibátlan.
Amadeus
Még mindig nem értem, miért kell a GOT-hoz hasonlítani...

Egy 8 évados, 75 epizódos fantasy/historical dráma sorozatot, egy 5 epizódos dokudrámához?
Bezzeg a Rick&Morty és a Seinfeld mennyivel jobb mint a Chernobyl...

Nem baj, úgy látom végre a sorozatoknál is megvan nálam az 'overrated' listán a Remény Rabjai megfelelője 😊
Igor
Plusz csak engem zavar, hogy végig angolul beszélnek orosz helyett?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 829 — Whoops, looks like something went wrong.

Kenny
Errol a faszirol szerintem a vilag nagyja nem is tudott a sorozat elott, hogy pontosan mit is alkotott a katasztrofa elott, most meg mindenki osztja, kb. az orosz Hitler lett, azt meg a legtobben valahogy elfelejtik, hogy a joarc orosz kormany meg elfelejtette emliteni, hogy amugy regen bebizonyitottak, miert is szar es nem mellesleg eletveszelyes az RBMK reaktor, de magasrol basztak ra, hogy egy idozitett bomba a dolog, titkositottak a faszba, mondvan, sokkal olcsobb, az meg kit izgat, ha gaz lesz es megdoglik par tizezer ember.

De amerikaban mar az 50-es evekben rajottek erre, de ott is titkositottak amugy, csak ott nem erdekelte oket a penz, nem is nagyon csinaltak RBMK-s reaktorokat.

több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 597 — No 1 Lijiao Gong fan
én is tegnap fejeztem be a Csernobilt, hát az van, hogy ez a sorozat - hiába, az élet a legjobb forgatókönyvíró - úgy baszta meg a GoT egészét, hogy köpni nyelni nem tudok. Gyakorlatilag nem lehet belekötni, brutális. 10/10, hibátlan.
Amadeus
Még mindig nem értem, miért kell a GOT-hoz hasonlítani...

Egy 8 évados, 75 epizódos fantasy/historical dráma sorozatot, egy 5 epizódos dokudrámához?
Bezzeg a Rick&Morty és a Seinfeld mennyivel jobb mint a Chernobyl...

Nem baj, úgy látom végre a sorozatoknál is megvan nálam az 'overrated' listán a Remény Rabjai megfelelője 😊

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 357 — Omar's Coming Yo!

több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 111 — Vikings fan
Amúgy ha valaki kifogyott a sportal kombinált dráma sorozatokból, nézze bátran a Kingdom-ot 😊 Jonathan Tucker baromi nagy király benne

www.youtube.com/watch?v=hUu4nXl7TDI
flzoli
Csak sajna elkaszálták. De aki szereti az MMA-t és a drámát mögötte annak én is ajánlom.
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Amúgy ha valaki kifogyott a sportal kombinált dráma sorozatokból, nézze bátran a Kingdom-ot 😊 Jonathan Tucker baromi nagy király benne

www.youtube.com/watch?v=hUu4nXl7TDI

több mint 6 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 878
West Wing: Igen, az utolsó két évad kvázi felesleges volt. Aaron Sorkinos sorozatból ajánlom még a Studio 60 on the Sunset Stripet meg a Sports Nightot, az nem semmi volt. Illetve jó még a The Newsroom is.
Solymi
Mindet láttam 😊

Nekem a Studio60 a kedvencem, a Newsroom fantasztikus szereplőgárda ellenére a leggyengébb Sorkin sorozat, de így is nagyon szerettem. Túlságosan szájbarágós volt a mondanivaló, a WW árnyalni tudta, meg ott mindig jó helyen volt 1-1 kinyilatkoztatás, a Newsroom néhol túlzott ebben. A Sports Night zseniális, csak még kicsit nyersnek tűnik. A S60 pedig egyszerűen fantasztikus.
Gyurma Pappa
A Studio60 jó volt, bár inkább a romantikusabb vonalon mozgott a vége fele.
Newsroommal egyetértek.
Sports Night szerintem nagyon jó volt, csak az eltelt idő miatt tűnhet nyersnek, akkoriban meg úgy egyébként is megállja a helyét számomra.
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 484 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Bazskának (is) nagyon bejött a Csernobil.
 www.youtube.com/watch?v=T2Dt3Ciw0tQ
több mint 6 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
Aezzel szemben a Chernobylnal valahogy nem tudom azt mondani, hogy kifejezetten ramentek volna a dramai hangulatfestesre, hiaba sokkolo az egesz.
Stez
Ehhez csak annyit tudok hozzátenni, hogy hajnal egykor, egy irdatlan nagy nukleáris robbanás után egy galamb (vagy mittomén milyen madár) berepül egy atomerőmű romos helyiségébe.
több mint 6 éve
Amadeus
Amugy azon gondolkozom, hogy a GOT utolso evada peldaul rament arra, hogy a fos halivud megzabalta szvsz az uj evadot a klisekkel es a gyengusz fordulatokkal, ezzel szemben a Chernobylnal valahogy nem tudom azt mondani, hogy kifejezetten ramentek volna a dramai hangulatfestesre, hiaba sokkolo az egesz. A fertozottekbol peldaul alig mutattak nehany jelenetet, pedig ahogy olvasom, kibaszott brutalis volt az egesz, a tuzolto halaltusajat reszletesen elmeselte utana a felesege, konkretan a tudejet kohogte fel darabokban az ember, meg a bore a no kezebe maradt, amikor meg akarta forditani, etc... Ehelyett mi megkaptuk a minimalisat, es az is teljesen elegendo volt hozza, hogy ledobbenjen az ember, hogy valojaban mit is jelentett ez az egesz katasztrofa.

Az egyebkent kifejezetten tetszett benne, hogy ugy magyaraztak el az egeszet, hogy a hetkoznapi ember is tokeletesen megertse, hol, mikor es mi volt a problema, igy azert tenylegesen kaptak az emberek egy kepet a tortentekrol. Sokat olvastam anno ezekrol, de azert vizualisan is erzekeltetve, szepen percrol percre vegigvege, mikor mi tortent es mi volt a bibi, az jo volt. Kellett.

több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
több mint 6 éve
Ledaraltam en is a Chernobylt ejjel. Hat sokkolo. De nagyszeru sorozat.
Nem is igazan lehet ra mit mondani, persze, aprosagokba bele lehet kotni, de nem latom ertelmet. Szerintem tokeletes volt.

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
Making a Murderer utan johet a Ted Bundy tapes a Netflix ismerkedo honapom soran.😊
zavi27
neki kéne esne annak is jah

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 454 — Amerikai sportok rajongója
Making a Murderer utan johet a Ted Bundy tapes a Netflix ismerkedo honapom soran.😊
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 211
Pedig azt hittem szeretitek a Fantasy filmeket.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 27 904 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 index.hu/kultur/media/2019/06/06/cia_csernobil_putyin_tv_hbo_sorozat/

Várós! | nem |

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Kedvenc iszákos ,csajom'!

www.youtube.com/watch?v=699yIyqd5Bk
több mint 6 éve
Amúgy a blue planet 2. és a planet earth 2. simán ott van minden idők legjobb sorozatai között
r.baggio
a Csernobil előtt a Planet Earth volt azt hiszem a legjobban értékelt az IMDB-n.
Amadeus
Ahol a legjobb film a Remény rabjai.
Baggionak nem relevans oldal.
Sobri Jóska
nem, a legjobb az Álom.net
Negritis
Rajzfilmben meg a Vuk2.
empty taxi
erős induló, de sztem a Foodfight jobb 😀

több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Amúgy a blue planet 2. és a planet earth 2. simán ott van minden idők legjobb sorozatai között
r.baggio
a Csernobil előtt a Planet Earth volt azt hiszem a legjobban értékelt az IMDB-n.
Amadeus
Sobri Jóska
Negritis
Rajzfilmben meg a Vuk2.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 135 — #NoStress
Black Mirror s5e1

Anthony Mackie-t nem kedvelem! Előre féltem az Altered Carbon s2-t 😕
| Utálom a buzis témát, kiráz a hideg az ilyesmitől! |
Nagyon nem jött át, meg minimális BM beütése volt!
steelwolf
És ez a háromból a legjobb rész. 😉

több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Black Mirror s5e1

Anthony Mackie-t nem kedvelem! Előre féltem az Altered Carbon s2-t 😕
| Utálom a buzis témát, kiráz a hideg az ilyesmitől! |
Nagyon nem jött át, meg minimális BM beütése volt!
több mint 6 éve
r.baggio
Amadeus
Sobri Jóska

több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 135 — #NoStress
r.baggio
Amadeus

több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
r.baggio
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 403
Az Unsolved is hasonlóan megtörtént eseményeken alapuló minisorozat (persze a tragédia kisebb), mégis összességében sokkal kisebb visszhangja volt tavaly, pedig ott is kellően igényes volt sztem mind a téma feldolgozása mind a színészi játék.
empty taxi
Mondjuk ez is igaz, nagyon jóra sikeredett az is, mégis kevesebben beszélnek róla
kapitnono
Az ev elejen neztem meg, de sztem kezdett laposodni a vegere sajna. Attol fuggetlenul megeri megnezni, foleg ha vkit erdekel 2pac es biggie gyilkossaga.

Szerkesztette: YoungZeeZee