Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 553 — Amerikai sportok rajongója
Félelmetesen jó sorozat ez a Walking Dead, nem hittem volna! És nekem a 2. évaddal sincs semmi bajom, annyira drámai, morális, kemény.
több mint 13 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
A Two-A-Daysről hallottam, azt is meg fogom nézni és a Höri által ajánlottakat is. Köszönöm a segítséget!

Amúgy ilyen HS vagy egyetemi focis drámára vagy vígjátékra gondoltam.
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
volt régen valami 2 vagy 1 évados mtv sorozat Two-A-Days.
Középiskolai foci, de van benne Tebow is még highschoolban 😀

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Tudtok BMS, Friday Night Lights (nálam all-time sorozat) típusú sorozatot ajánlani? BlitzHawk
tehát focisat? mert a kettőnek amúgy semmi köze egymáshoz.

The League leginkább, meg van ez is, de én még nem láttam  en.wikipedia.org/wiki/The_Game_(U.S._TV_series)

több mint 13 éve
Tudtok BMS, Friday Night Lights (nálam all-time sorozat) típusú sorozatot ajánlani?

azon is gondolkoztam, hogy újra kezdem az FNL-t, mert megunhatatlan. Riggins a legnagyobb király 😀
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 423
Most, hogy pillanatokon belül végzek a Homeland 1. évadával, hivatalosan is felültem a Claire Danes bandwagonre.shawnka
Én is pont most fejeztem be az 1. évadot, de szerintem a csaj kicsit túljátssza a szerepét. Nekem a Brody őrmester játéka jobban tetszik. A sorozat maga zseniális.
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
Most, hogy pillanatokon belül végzek a Homeland 1. évadával, hivatalosan is felültem a Claire Danes bandwagonre.
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Pedig nagy kár érte.
több mint 13 éve
A BMS 4. évad teljesen el lett kaszálva?BlitzHawk
ne reménykedj a folytatásban.
több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 485
A BMS 4. évad teljesen el lett kaszálva?BlitzHawk
Én úgy tudom, hogy igen, bár nem vagyok benne biztos. Talán él az a lehetőség, hogyha valamelyik csatorna "lecsap" rá akkor ott folytatódhat, de erre kicsi az esély.

több mint 13 éve
A BMS 4. évad teljesen el lett kaszálva?
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 239 — Vikings fan
Hát ilyen gagyi CGI-t én már rég láttam, szerintem közelébe sincs az eredeti BSGhez. Persze azért megnéztem már félig, majd lenyomom egybe is.
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Hát gyerekek, a Blood & Chrome olyan szinten minőségi alkotás lett, hogy bekaphatja az összes ideinek, magát "sci-fi"-nek tituláló alkotás.
Történetileg remekül illeszkedik a BSG-hez, látványtól összeszarja magát az ember, az űrjelenetek ráadásul egy "kezdő" szárnypróbálgatásai a havas bolygóhoz képest; a Hoth bekaphatja. Szereplőket is jól eltalálták. Pasqualino nagyon jól hozza a is Abamát, a mindenre elszánt pilótát. Őt nagyon jól kiegészíti Cotton és Bordán Lili által megformált karakterek. Rendezésileg és operatőrileg nem lehet belekötni, ráadásul zeneileg is hozza a már a sorozattól jól megszokott színvonalat. A cselekmény sohasem ül le egy pillanatra sem (ilyen szempontból jó ötlet a pár percre darabolt részek), végig izgalmas, csavarokban gazdag, a végén pedig az összes BSG rajongónak leesik az álla. Egyedül a párbeszédek kicsit laposak, bár így gyakorlatilag az is megérti, aki először hall angol szöveget.

Bátran merem ajánlani mindenkinek, sci-fi rajongókat egészen biztos, hogy levesz a lábáról, de akiket csak a látvány érdekel se fognak csalódni.

Egész egyszerűen így kell kinézni egy filmnek/sorozatnak 2012-ben.

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Tegnap lenyomtam az első három részt, eddig nagyon bejön. 😊 Köszi a tippet fetomy.
Höri meg kiégett BigBang téren, és nem tetszik neki, hogy másnak meg bejön. 😛GRAFI
VÉGRE! Szívesen 😊
több mint 13 éve
Pf... survivor. 😛 Én meg azt nem tudnám megnézni.
több mint 13 éve
Höri meg kiégett BigBang téren, és nem tetszik neki, hogy másnak meg bejön. 😛GRAFI
nem, én a komplett cbs adótól égtem ki, a Survivort leszámítva

több mint 13 éve
Tegnap lenyomtam az első három részt, eddig nagyon bejön. 😊 Köszi a tippet fetomy.
Höri meg kiégett BigBang téren, és nem tetszik neki, hogy másnak meg bejön. 😛
több mint 13 éve
ha a 2BG miatt mondod, az Whitney Cummings (micsoda név 😀) És btw hurrá, végre valaki akinek -talán- bejön majd 😀

ja amúgy most hogy mondod, én simán a célközönsége vagyok, a hit sitcomjaiból majdnem mindet láttam és szerettem is 😀fetomy
ja vágom hogy Whitney csinálja, csak azt akartam üzenni hogy Grafinak Lorrét kell javasolni és meg van oldva 😛

Én egyiket se szeretem 😕

több mint 13 éve
ha a 2BG miatt mondod, az Whitney Cummings (micsoda név 😀) És btw hurrá, végre valaki akinek -talán- bejön majd 😀

ja amúgy most hogy mondod, én simán a célközönsége vagyok, a hit sitcomjaiból majdnem mindet láttam és szerettem is 😀
több mint 13 éve
Chuck Lorre-nak Grafi a célközönsége 😀

több mint 13 éve
Boldog Karácsonyt! 😀

több mint 13 éve
Illetve sokat röhögős fajta van a 2 Broke Girls, szerintem jó kis sorozat, de azt csak akkor ajánlom, ha sitcom-mániás vagy, mert azt sokan nem tartják jónak.fetomy
Belenéztem a Pilotba jutubon. Ez volt szerintem. Köszi.
több mint 13 éve
Tegnap meccs alatt reklámoztak valamit, amiben 2 csaj volt, de figyeltem a címét.
több mint 13 éve
Sitcomban mit érdemes manapság bigbangen kívül nézni?GRAFI
A New Girl általánosan elfogadottan jó sorozat, általában azok nem szeretik, akik nem bírják Zooey Deschanelt (WTF???), a Ben&Kate is sokak szerint aranyos, el is lehet nevetgélni rajta, aranyos is, de én csak Lucy Punch miatt nézem 😀
Illetve szerintem a Go on is nagyon jó, de az félig dráma.

Illetve sokat röhögős fajta van a 2 Broke Girls, szerintem jó kis sorozat, de azt csak akkor ajánlom, ha sitcom-mániás vagy, mert azt sokan nem tartják jónak.
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 540 — rabszolga
Sitcomban mit érdemes manapság bigbangen kívül nézni?GRAFI
Manapság már azt se érdemes nézni. 😀
Modern Family nekem bejön meg a Raising Hope is.