Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 14 éve
haromt és marci írta, mennyire jó a Boardwalk Empire gondoltam bele lesek én is.Először imdb-n rákerestem. Dráma, krimi, az nem a kedvencem. Másnap megnéztem az introt. Abból se derült ki semmi. Harmadnap leszedtem az első részt. 1 órás lévén nem néztem meg. Negyednap rászántam magam. Akkor pedig kiderült, hogy ez tényleg egy kurva jó sorozat. 😀
Feltéve persze, ha a többi rész is hasonló színvonalú. Már régóta vártam egy ilyen sorozatra.
több mint 14 éve
Gabesz92
1 453
alig volt nagy rész a mostani big bang 😀konquerorÜtött rendesen. Régen röhögtem ennyit ezen is, de most mindent kárpótolt 😀
több mint 14 éve
The Office is nagyon jó volt ezen a héten.
több mint 14 éve
alig volt nagy rész a mostani big bang 😀
több mint 14 éve
.brk
1 890
köszi szépen, tvsubtitles-ről nem tudtam, de mentve 😊community meg egyre elszálltabb 😀 mondjuk múlt hét sztem jobb volt, de ez is szétszedett
több mint 14 éve
marci
1 023
Szomorú, hogy így egymás torkának esett az addic7ed meg valamelyik másik, mostantól mehetünk a tvsubtitles-re. :/Bazdmeg ez a Community 😀egy angol feliratot dobj hozzá pls. sehol se találtam neten, csak a szöveg meg túl gyors..brk
Hát komolyan beszarás 😀tenorx
több mint 14 éve
http://www.tvsubtitles.net/subtitle-148644.htmlBazdmeg ez a Community 😀egy angol feliratot dobj hozzá pls. sehol se találtam neten, csak a szöveg meg túl gyors..brk
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Felirat nélkül néztem 😕Bazdmeg ez a Community 😀egy angol feliratot dobj hozzá pls. sehol se találtam neten, csak a szöveg meg túl gyors..brk
több mint 14 éve
.brk
1 890
Bazdmeg ez a Community 😀egy angol feliratot dobj hozzá pls. sehol se találtam neten, csak a szöveg meg túl gyors.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
még jó hogy.all-time top5 sorozat nálam eddig.haromtmelyik az a top5?
benne van a gilmore girls? 😀Höri
Gilmore Girls, ER, Boardwalk Empire, My Name Is Earl, Friends, + FNL (de csak a 3. évadig) ezért csak felet ér
több mint 14 éve
marci
1 023
Érdekes hogy a Boardwalk Empire-ről nem sok szó esik itt, pedig kibaszott jó.Ami jó, azt nem kell túltárgyalni. Ilyen a Boardwalk Empire és ezért nem szoktam beírni minden héten, hogy nézzétek a Terrierst, elég volt egyszer. 😊
Főleg a mostani rész király.
Így 9 darab után kijelenthető hogy a hangulatot kurvára eltalálták, bár nem az a pörgős cucc amihez az átlag sorozatjunkie hozzászokott, de pl kevésbé vontatott mint a Sopranos volt.
all-time top5 sorozat nálam eddig.haromt
több mint 14 éve
all-time top5 sorozat nálam eddig.haromtmelyik az a top5?
benne van a gilmore girls? 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Érdekes hogy a Boardwalk Empire-ről nem sok szó esik itt, pedig kibaszott jó.Főleg a mostani rész király.
Így 9 darab után kijelenthető hogy a hangulatot kurvára eltalálták, bár nem az a pörgős cucc amihez az átlag sorozatjunkie hozzászokott, de pl kevésbé vontatott mint a Sopranos volt.
all-time top5 sorozat nálam eddig.
több mint 14 éve
Mondjuk ilyen befejezés után megőrülnék ha nem folytatnák 😀Igen csinálják, be van rendelve a második évad 😊tenorxÉs akkor mégegyszer:Még csak az első részen vagyok túl,de nagyon bejövős!
Sherlock - angol sorozat, összesen 3 90 perces résszel, modern Sherlock Holmes feldolgozás. Nagyon durván eltalálták az egészet, és az "évad"végi cliffhanger is nagyon jó, 10/10 nálam komplettan a három rész.tenorx
Nem tudod h csinálják-e még tovább???thebeke
több mint 14 éve
Igen csinálják, be van rendelve a második évad 😊És akkor mégegyszer:Még csak az első részen vagyok túl,de nagyon bejövős!
Sherlock - angol sorozat, összesen 3 90 perces résszel, modern Sherlock Holmes feldolgozás. Nagyon durván eltalálták az egészet, és az "évad"végi cliffhanger is nagyon jó, 10/10 nálam komplettan a három rész.tenorx
Nem tudod h csinálják-e még tovább???thebeke
több mint 14 éve
És akkor mégegyszer:Még csak az első részen vagyok túl,de nagyon bejövős!
Nem tudod h csinálják-e még tovább???
több mint 14 éve
nem gyűjtötte valaki össze ezt az ESPN 30 for 30 sorozat eddig megjelent részeit ?youtube-on és egyéb videómegosztókon is fenn van pár
szinte mind parádésnak tűnik, hátha nem kell egyesével leszednem.gabtsi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
nem gyűjtötte valaki össze ezt az ESPN 30 for 30 sorozat eddig megjelent részeit ?szinte mind parádésnak tűnik, hátha nem kell egyesével leszednem.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
jó ég, South Parkban az Inception rész van Comedyn magyar szinkronnal. na ebben az a durva, hogy most október 20-n jelent meg a rész USA-ban, és máris van magyar szinkronnal a tévébeneléggé gyors volt ez, kb fél éveket szoktak várni, most meg még le sem zárult az évad 😮 ezután 3 rész volt, a Coon & Friends trilogy
több mint 14 éve
😕Valóban jó volt, 6en néztük, mind szakadtunk 😀tenorxhaten 😂 BME 😀konqueror
több mint 14 éve
Valóban jó volt, 6en néztük, mind szakadtunk 😀tenorxhaten 😂 BME 😀
több mint 14 éve
Valóban jó volt, 6en néztük, mind szakadtunk 😀
több mint 14 éve
új HIMYM, FUCKYEAH 😀annyi említeni való momentum volt 😊 Sammy a BMS-ből és Nicole Scherzinger volt guest star, a LeBron beszólás is nagyot ütött, meg a Dawg Pound 😀 Barney elköszönései a tévéműsorokból 😀 Rangers stadion mint helyszín 😊 apróság, de a Joey Buatafucco nadrág is újra előkerült a második évad után. emellett meg szinte eltörpül, hogy újra Robin Sparkles rész volt, nem akármilyen asszociációkkal 😀
"two beavers are better than one 😛 "
több mint 14 éve
SPOILERSPOILERDexter S08, 😱O Isteni, végig hallottam ahogy iszonyatosan dobog a szivem a rész alatt, az 4. évadzáró után a legjobb az elmúlt időszakban 😊pc_xmondjuk a betört ajtóval nemtudom mit csináltak 😀 de a cliff megint odabaszottshawnka
Most néztem meg és ezen gondolkodtam. De mivel a 2 szoba közti ajtó tört be ezért valszeg utólag tűnt fel bárkinek is.Toca
Két ajtó van ott, ebből (logikusan) csak az egyiket törte be. Esélyes, hogy feltakarították a darabjait (mint az áldozatnak 😀 ), és akár fel sem kell tűnnie egy darabig, hisz azért van ott az ajtó, hogy egyben is ki lehessen adni a szobákat, a takarítónak meg kb. legkisebb gondja az, hogy figyeljen rá 😀