Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 14 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
haromt és marci írta, mennyire jó a Boardwalk Empire gondoltam bele lesek én is.
Először imdb-n rákerestem. Dráma, krimi, az nem a kedvencem. Másnap megnéztem az introt. Abból se derült ki semmi. Harmadnap leszedtem az első részt. 1 órás lévén nem néztem meg. Negyednap rászántam magam. Akkor pedig kiderült, hogy ez tényleg egy kurva jó sorozat. 😀
Feltéve persze, ha a többi rész is hasonló színvonalú. Már régóta vártam egy ilyen sorozatra.
több mint 14 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
alig volt nagy rész a mostani big bang 😀konqueror
Ütött rendesen. Régen röhögtem ennyit ezen is, de most mindent kárpótolt 😀

több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga
The Office is nagyon jó volt ezen a héten.
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
alig volt nagy rész a mostani big bang 😀
több mint 14 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
köszi szépen, tvsubtitles-ről nem tudtam, de mentve 😊
community meg egyre elszálltabb 😀 mondjuk múlt hét sztem jobb volt, de ez is szétszedett
több mint 14 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Bazdmeg ez a Community 😀
Hát komolyan beszarás 😀tenorx
egy angol feliratot dobj hozzá pls. sehol se találtam neten, csak a szöveg meg túl gyors..brk
Szomorú, hogy így egymás torkának esett az addic7ed meg valamelyik másik, mostantól mehetünk a tvsubtitles-re. :/
több mint 14 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 768 — Panthers fan
Bazdmeg ez a Community 😀
egy angol feliratot dobj hozzá pls. sehol se találtam neten, csak a szöveg meg túl gyors..brk
http://www.tvsubtitles.net/subtitle-148644.html

Tepper takarodj!
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Bazdmeg ez a Community 😀
Felirat nélkül néztem 😕
több mint 14 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Bazdmeg ez a Community 😀
egy angol feliratot dobj hozzá pls. sehol se találtam neten, csak a szöveg meg túl gyors.
több mint 14 éve
Bazdmeg ez a Community 😀
Hát komolyan beszarás 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
all-time top5 sorozat nálam eddig.haromt
melyik az a top5?
benne van a gilmore girls? 😀Höri
még jó hogy.
Gilmore Girls, ER, Boardwalk Empire, My Name Is Earl, Friends, + FNL (de csak a 3. évadig) ezért csak felet ér
több mint 14 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Érdekes hogy a Boardwalk Empire-ről nem sok szó esik itt, pedig kibaszott jó.
Főleg a mostani rész király.
Így 9 darab után kijelenthető hogy a hangulatot kurvára eltalálták, bár nem az a pörgős cucc amihez az átlag sorozatjunkie hozzászokott, de pl kevésbé vontatott mint a Sopranos volt.
Ami jó, azt nem kell túltárgyalni. Ilyen a Boardwalk Empire és ezért nem szoktam beírni minden héten, hogy nézzétek a Terrierst, elég volt egyszer. 😊
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
melyik az a top5?
benne van a gilmore girls? 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Érdekes hogy a Boardwalk Empire-ről nem sok szó esik itt, pedig kibaszott jó.
Főleg a mostani rész király.
Így 9 darab után kijelenthető hogy a hangulatot kurvára eltalálták, bár nem az a pörgős cucc amihez az átlag sorozatjunkie hozzászokott, de pl kevésbé vontatott mint a Sopranos volt.
all-time top5 sorozat nálam eddig.
több mint 14 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 493 — Steelers fan
És akkor mégegyszer:
Sherlock - angol sorozat, összesen 3 90 perces résszel, modern Sherlock Holmes feldolgozás. Nagyon durván eltalálták az egészet, és az "évad"végi cliffhanger is nagyon jó, 10/10 nálam komplettan a három rész.tenorx
Még csak az első részen vagyok túl,de nagyon bejövős!

Nem tudod h csinálják-e még tovább???thebeke
Igen csinálják, be van rendelve a második évad 😊tenorx
Mondjuk ilyen befejezés után megőrülnék ha nem folytatnák 😀
több mint 14 éve
És akkor mégegyszer:
Sherlock - angol sorozat, összesen 3 90 perces résszel, modern Sherlock Holmes feldolgozás. Nagyon durván eltalálták az egészet, és az "évad"végi cliffhanger is nagyon jó, 10/10 nálam komplettan a három rész.tenorx

Nem tudod h csinálják-e még tovább???thebeke
Igen csinálják, be van rendelve a második évad 😊
több mint 14 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 493 — Steelers fan
És akkor mégegyszer:

Nem tudod h csinálják-e még tovább???
több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
nem gyűjtötte valaki össze ezt az ESPN 30 for 30 sorozat eddig megjelent részeit ?

szinte mind parádésnak tűnik, hátha nem kell egyesével leszednem.gabtsi
youtube-on és egyéb videómegosztókon is fenn van pár

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
nem gyűjtötte valaki össze ezt az ESPN 30 for 30 sorozat eddig megjelent részeit ?

szinte mind parádésnak tűnik, hátha nem kell egyesével leszednem.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
jó ég, South Parkban az Inception rész van Comedyn magyar szinkronnal. na ebben az a durva, hogy most október 20-n jelent meg a rész USA-ban, és máris van magyar szinkronnal a tévében

eléggé gyors volt ez, kb fél éveket szoktak várni, most meg még le sem zárult az évad 😮 ezután 3 rész volt, a Coon & Friends trilogy
több mint 14 éve
Valóban jó volt, 6en néztük, mind szakadtunk 😀tenorx
haten 😂 BME 😀konqueror
😕
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
Valóban jó volt, 6en néztük, mind szakadtunk 😀tenorx
haten 😂 BME 😀
több mint 14 éve
Valóban jó volt, 6en néztük, mind szakadtunk 😀
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
új HIMYM, FUCKYEAH 😀

annyi említeni való momentum volt 😊 Sammy a BMS-ből és Nicole Scherzinger volt guest star, a LeBron beszólás is nagyot ütött, meg a Dawg Pound 😀 Barney elköszönései a tévéműsorokból 😀 Rangers stadion mint helyszín 😊 apróság, de a Joey Buatafucco nadrág is újra előkerült a második évad után. emellett meg szinte eltörpül, hogy újra Robin Sparkles rész volt, nem akármilyen asszociációkkal 😀

"two beavers are better than one 😛 "
több mint 14 éve
pc_x 943 — Red Fist
Dexter S08, 😱O Isteni, végig hallottam ahogy iszonyatosan dobog a szivem a rész alatt, az 4. évadzáró után a legjobb az elmúlt időszakban 😊pc_x
mondjuk a betört ajtóval nemtudom mit csináltak 😀 de a cliff megint odabaszottshawnka
SPOILER
Most néztem meg és ezen gondolkodtam. De mivel a 2 szoba közti ajtó tört be ezért valszeg utólag tűnt fel bárkinek is.Toca
SPOILER
Két ajtó van ott, ebből (logikusan) csak az egyiket törte be. Esélyes, hogy feltakarították a darabjait (mint az áldozatnak 😀 ), és akár fel sem kell tűnnie egy darabig, hisz azért van ott az ajtó, hogy egyben is ki lehessen adni a szobákat, a takarítónak meg kb. legkisebb gondja az, hogy figyeljen rá 😀