Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 14 éve
Ó máj gád Chuck, főleg így, hogy nem lesz jövőhéten 😕Uh, ez tényleg nagyon ütött, az évad egyik legjobb része volt, pedig az átlag sem rossz. 😊
Chevy
SPOILER!
Jól oldották meg nagyon szerintem a Volkoffot is, hogy végre egy igazán trükkös a "főgonosz" van, akit mellesleg igen jól játszott a színész szerintem. De a végén mi lehetett az a cucc a csomagtartóban?
több mint 14 éve
South Park: 10ből legalább 20 pont. Megmagyarázták a 14 évad óta húzódó rejtélyt!tenorxezek a Chtulu-s részek iszonyat jók. remélem a jövőheti egy jó kis lezárása lesz ennek a vonalnak. (bár nálam még nem üti az imaginationland-es 3 részt, de közelít hozzá)
több mint 14 éve
South Park: 10ből legalább 20 pont. Megmagyarázták a 14 évad óta húzódó rejtélyt!
több mint 14 éve
Nekem a friss himym nem volt valami legendary... majd legközelebb 😉Gabesz92azért a Pocahontas-Wounded Knee-s poén ütött 😛
több mint 14 éve
Ó máj gád Chuck, főleg így, hogy nem lesz jövőhéten 😕 A Castle nagyon beteg volt 😀
több mint 14 éve
braxa88
12 534
uj dexter rész 10/10es. durva volt
több mint 14 éve
Akkor örülök, még 1 részt sem láttam 😊egyébként szerintem közel nem olyan siralmas a szinkron, mint várni lehetett.tv6 pankráció, Ochocinco a díszvendég 😀StezBizonyám, és majd el is süti, hogy Child, Please 😀😀 (biztos valami szarnak fordítják majd)pc_x
van 1-2 hang, ami furcsa (pl Jericho-é az egyik legifjabb hang, ami elég érdekes) de maga a szöveg szerintem elfogadható.Höri
több mint 14 éve
egyébként szerintem közel nem olyan siralmas a szinkron, mint várni lehetett.tv6 pankráció, Ochocinco a díszvendég 😀StezBizonyám, és majd el is süti, hogy Child, Please 😀😀 (biztos valami szarnak fordítják majd)pc_x
van 1-2 hang, ami furcsa (pl Jericho-é az egyik legifjabb hang, ami elég érdekes) de maga a szöveg szerintem elfogadható.
több mint 14 éve
tv6 pankráció, Ochocinco a díszvendég 😀StezBizonyám, és majd el is süti, hogy Child, Please 😀😀 (biztos valami szarnak fordítják majd)
több mint 14 éve
tv6 pankráció, Ochocinco a díszvendég 😀StezAz fasza rész volt. Pláne mikor Miz beoltotta a bengals és felhördült a tömeg...
több mint 14 éve
tv6 pankráció, Ochocinco a díszvendég 😀
több mint 14 éve
A legújabb Dexter rész eléggé viccesre sikeredett. Párszor besírtam rajta.BébéMasukán én is 😀
több mint 14 éve
A legújabb Dexter rész eléggé viccesre sikeredett. Párszor besírtam rajta.
több mint 14 éve
The Walking Dead e01 megvolt 😊 Elég ütős kis móka lesz őszre, de nagyon sok más dolog van a képregényhez képest, és sokmindent hamarabb lőnek el, mint kéne (szerintem). Nagyobb a hangsúly a drámaiságon is, ami alapvetően nem baj, csak ne váljon vontatottá.
több mint 14 éve
szinte minden héten leírjuk, de a Community megint 😂 😂 😂
több mint 14 éve
Nahát, akkor tényleg én zakkantam meg 😀Még honlapjuk is van: http://rejtveny.atw.hu/ 😉
Nekem rögtön Jen + Adam jutott róluk eszembe, RoEtenorx
több mint 14 éve
Nahát, akkor tényleg én zakkantam meg 😀Nekem rögtön Jen + Adam jutott róluk eszembe, RoE
több mint 14 éve
Nem, csak néhány szögből nagyon hasonlított rá, de amúgy karót nyelt kis ribanc, dugnám 😀😀Az magasabb nyári lányról mindig Debra jut eszembe a Dexterből 😊 nyihahahapc_xbeszédstílusa miatt? 😀
"fuck me twice on saturday"
nekem fingom sincs kik ezek.Höri
több mint 14 éve
Az magasabb nyári lányról mindig Debra jut eszembe a Dexterből 😊 nyihahahapc_xbeszédstílusa miatt? 😀
"fuck me twice on saturday"
nekem fingom sincs kik ezek.
több mint 14 éve
Csak engem emlékeztetnek ők valakikre? 😀Az magasabb nyári lányról mindig Debra jut eszembe a Dexterből 😊 nyihahaha
+
De könnyen meglehet, hogy csak én zakkantam meg 😀tenorx
több mint 14 éve
Csak engem emlékeztetnek ők valakikre? 😀+
De könnyen meglehet, hogy csak én zakkantam meg 😀
több mint 14 éve
Ez a mai Community nagyon wtf volt.durva, hogy a Community és a The Office halloweenes részeiben egyaránt Lagy Gagának volt valaki beöltözve 😀
Nekem a South Park annyira nem jött be konq.tenorx
amúgy nemrég daráltam le a Mad Men negyedik évadát, csak ajánlani tudom azoknak is, akik még nem kezdtek bele vagy valahol abbahagyták, hihetetlen jól sikerült ez a szezon
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Big Bang ütött rendesen most is. Sheldon és a röhögései... áh 😀Gabesz92na nekem meg az nem jött be annyira, de ebben szerintem közrejátszott az is, hogy angol hanggal néztem felirattalanul
hiányzik Penny 😛