Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 14 éve
Azért a 5x07 Toilet Bowl c. rész sem rossz.nyugi, most már itt is lesznek elvárások, 5x01 címe pl rögtön ez: Expections...de azért remélem a negyedik évadban nem JD McDickéknek drukkoltál 😛konquerorazért nem, de jobban tetszett a sztárcsapat magas elvárásokkal, mint az underdog. ez van, az első 3 évad etalon. főleg a 3. vége.brk
szerintem első évad a legjobb
örök kedvenc a Mud Bowl részkonqueror
több mint 14 éve
LOL és télleg, direkt ezért meg is néztem 😀 jó kis paródia lettfrászt,az erdei bagoly 😀
pizzafutár a legnagyobb 😂konqueror
nagyon beteg,freddy is jó volt 😊
több mint 14 éve
Tökéletes koppintás, kevesebb kefével, totálisan szar az egész.Hát én erősen gondolkodom, hogy egyáltalán bele nézzek...Jó nagy fos lesz a Skins amerikai verziójaJézusisten, mit csináltak Chrisszel és Cassie-vel...Tomeee
http://comment.blog.hu/2010/10/22/itt_az_elso_skins_usa_trailerStez
De ha már Skins, ez is hasonló, Misfits második évad hamarosan jön 😀deny79
Inkább jöjjön már az új, angol évad.
több mint 14 éve
Hát én erősen gondolkodom, hogy egyáltalán bele nézzek...Jó nagy fos lesz a Skins amerikai verziójaJézusisten, mit csináltak Chrisszel és Cassie-vel...Tomeee
De ha már Skins, ez is hasonló, Misfits második évad hamarosan jön 😀
több mint 14 éve
Tomeee
753
Jó nagy fos lesz a Skins amerikai verziójaJézusisten, mit csináltak Chrisszel és Cassie-vel...
több mint 14 éve
marci
1 023
Big Bang pipa. voltak vicces momentumok 😀Ez a Sheldon-Amy vonal annyira telitalálat, hogy már szinte én is tudnék írni poénokat nekik. 😊
viszont nem szerepelt benne Penny 😕konqueror
több mint 14 éve
Big Bang pipa. voltak vicces momentumok 😀persze, mivel eltörte a lábát az egyik forgatáson
viszont nem szerepelt benne Penny 😕konqueror
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Big Bang pipa. voltak vicces momentumok 😀viszont nem szerepelt benne Penny 😕
több mint 14 éve
Jó nagy fos lesz a Skins amerikai verziójahttp://comment.blog.hu/2010/10/22/itt_az_elso_skins_usa_trailer
több mint 14 éve
Jaja ez az 😊Jó volt a tegnapi South Park rész és plusz benne volt Hassi is 😀habibe
braxa88
több mint 14 éve
LOL és télleg, direkt ezért meg is néztem 😀 jó kis paródia lettpizzafutár a legnagyobb 😂
több mint 14 éve
braxa88
12 534
Jó volt a tegnapi South Park rész és plusz benne volt Hassi is 😀habibe
több mint 14 éve
Jó volt a tegnapi South Park rész és plusz benne volt Hassi is 😀
több mint 14 éve
nyugi, most már itt is lesznek elvárások, 5x01 címe pl rögtön ez: Expections...de azért remélem a negyedik évadban nem JD McDickéknek drukkoltál 😛konquerorazért nem, de jobban tetszett a sztárcsapat magas elvárásokkal, mint az underdog. ez van, az első 3 évad etalon. főleg a 3. vége.brk
szerintem első évad a legjobb
örök kedvenc a Mud Bowl rész
több mint 14 éve
.brk
1 890
de azért remélem a negyedik évadban nem JD McDickéknek drukkoltál 😛konquerorazért nem, de jobban tetszett a sztárcsapat magas elvárásokkal, mint az underdog. ez van, az első 3 évad etalon. főleg a 3. vége
több mint 14 éve
de azért remélem a negyedik évadban nem JD McDickéknek drukkoltál 😛én nem szerettem meg őket. a panthers éra volt az igazi FNL.brkemlékeztető: már csak hét nap és újra repül a labda Dillonban. FNL ötödik évad startol október 27én. gondolom páran azért várjátok 😊Go Lions?shawnka
clear eyes, full heart, can't lose, for one last seasonkonqueror
több mint 14 éve
++, de azért Beckyre is 😊emlékeztető: már csak hét nap és újra repül a labda Dillonban. FNL ötödik évad startol október 27én. gondolom páran azért várjátok 😊Ezt vártam egész nyáron 😀 Kíváncsi leszek mi történik Rigginssel.FViktor93
|
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
emlékeztető: már csak hét nap és újra repül a labda Dillonban. FNL ötödik évad startol október 27én. gondolom páran azért várjátok 😊Ezt vártam egész nyáron 😀 Kíváncsi leszek mi történik Rigginssel.
több mint 14 éve
.brk
1 890
én nem szerettem meg őket. a panthers éra volt az igazi FNLemlékeztető: már csak hét nap és újra repül a labda Dillonban. FNL ötödik évad startol október 27én. gondolom páran azért várjátok 😊Go Lions?shawnka
több mint 14 éve
Sajnálom hogy ez az uccsó szezon, igazán hangulatos cucc volt...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
csak ha pirosak 😛emlékeztető: már csak hét nap és újra repül a labda Dillonban. FNL ötödik évad startol október 27én. gondolom páran azért várjátok 😊Go Lions?shawnka
több mint 14 éve
emlékeztető: már csak hét nap és újra repül a labda Dillonban. FNL ötödik évad startol október 27én. gondolom páran azért várjátok 😊Go Lions?
több mint 14 éve
emlékeztető: már csak hét nap és újra repül a labda Dillonban. FNL ötödik évad startol október 27én. gondolom páran azért várjátok 😊clear eyes, full heart, can't lose, for one last season
több mint 14 éve
Holnap BMS premier, kiváncsian várom Moren mit alakít a Bowl-on 😀JayB3 napja fent van már a nagyobb oldalakon. én már láttam :cool:
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Holnap BMS premier, kiváncsian várom Moren mit alakít a Bowl-on 😀