Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 13 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
A walking dead is ütött | csak kár, hogy az egyik kedvencem halálával kellett fizetni a legidegesítőbb szereplő haláláért |
Ezek a hétfők mindig rohadt jól sikerülnek ebből a szempontból. Mondjuk durvább is lehetne, ha a Homelandet és a Boardwalkot nem tartogatnám darára.Chevy
| Tékutya volt az egyik kedvenced? 😀 Carol miatt ne aggódj, neki úgyse lesz baja. | shawnka
| Persze. Néma volt és egyedüli néger. tökéletes párosítás 😀 Carol is kinyiffanhat, idegesít. Dary maradjon meg, más nem számít. | Chevy
| jön helyette a csapatba a börtönfeka 😛 | shawnka
| mert mindig kell 1 kötelező néger 😀 |
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
A walking dead is ütött | csak kár, hogy az egyik kedvencem halálával kellett fizetni a legidegesítőbb szereplő haláláért |
Ezek a hétfők mindig rohadt jól sikerülnek ebből a szempontból. Mondjuk durvább is lehetne, ha a Homelandet és a Boardwalkot nem tartogatnám darára.Chevy
| Tékutya volt az egyik kedvenced? 😀 Carol miatt ne aggódj, neki úgyse lesz baja. | shawnka
| Persze. Néma volt és egyedüli néger. tökéletes párosítás 😀 Carol is kinyiffanhat, idegesít. Dary maradjon meg, más nem számít. | Chevy
| jön helyette a csapatba a börtönfeka 😛 |
több mint 13 éve
| Persze. Néma volt és egyedüli néger. tökéletes párosítás 😀 Carol is kinyiffanhat, idegesít. Dary maradjon meg, más nem számít. |
több mint 13 éve
több mint 13 éve
| Tékutya volt az egyik kedvenced? 😀 Carol miatt ne aggódj, neki úgyse lesz baja. |
több mint 13 éve
Dexter megint hatalmas volt. | Mondjuk Debra most egy kicsit idegesített, valamint quinhez meg nem illik ez a hősszerelmes szerep. Viszont annak örülök, hogy iván jön kifele a dutyiból, valamint ebben az író csávóban is van potenciál |
Ezek a hétfők mindig rohadt jól sikerülnek ebből a szempontból. Mondjuk durvább is lehetne, ha a Homelandet és a Boardwalkot nem tartogatnám darára.
több mint 13 éve
kurva anyád & sárm

Amadeus91
lett volna egy Mikis viccem, de lelőtték.
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Az eddigi legjobb TWD rész.... Áááááááá, szinte túl sok minden történt. 😀
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 486
kurva anyád & sárm

több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 485
Hümm TWD:
| Még az attakig se kellett várni, és ikszelték Lorit végre | 😀Eazzy
Elég rég óta vártam erre a húzásra, meg még sokan mások is szerintem. 😀 | Mondjuk pont kezdtem megörülni, hogy T-Dog végre beszél (gondolhattam volna, hogy valami rossz fog történni) erre pont leabálják... |

több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 224 — No one likes us, cause no one like us
Hümm TWD:
| Még az attakig se kellett várni, és ikszelték Lorit végre | 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
xrace77 Denver Broncos 4 663

😀
több mint 13 éve
Az megvan mindenkinek, hogy Hines Ward zombiként fog vendégszerepelni a TWD-ben? Nem találtam meg, hogy melyik részben, de majd figyeljétek 😀 .Jughead
Tényleg?😀 Az komoly lesz... 😀
több mint 13 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 323
Az megvan mindenkinek, hogy Hines Ward zombiként fog vendégszerepelni a TWD-ben? Nem találtam meg, hogy melyik részben, de majd figyeljétek 😀 .
több mint 13 éve
Továbbra is szenzációs az American Horror Story 2. évada, nagyságrendekkel jobb mint az első. Pedig a horror sorozatok ritkák mint a fehér holló, de ez eddig nagyon félelmetes, hangulatos!zavi27
Nekem jobban tetszett az első évad, de a 2. is nagyon jó. 😀 Üdítő színfolt. 😀
több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 553 — Amerikai sportok rajongója
Továbbra is szenzációs az American Horror Story 2. évada, nagyságrendekkel jobb mint az első. Pedig a horror sorozatok ritkák mint a fehér holló, de ez eddig nagyon félelmetes, hangulatos!
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
még nem késő belekezdeni az Arrowba, eddig 4/4 cliffhanger volt a részek végén 😀

mikor láttam, hogy a 31. percben kitör a | börtönlázadás, már kezdtem örülni, hogy dupla rész lesz a bent rekedt Laurel-Ollie duóval, | erre 2 perccel letudták 😀

A vége persze megint izgalmasra sikerült így is.

több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Vegas még mindig adja, remélem "Jones from Milwaukee" még visszatér 😀

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Community új évad: február 7.Chevy
tehát csütörtök -> nem péntek -> van esély

több mint 13 éve
Community új évad: február 7.
több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 485
akik kaszálták a Once upon a Time-ot az első két rész alapján, azok rosszul tették. igaz a 3. epizód sem volt egetrengető (Charming + Snow flashbackek, azt meg sosem szerettem), de a 2x04 zseniális volt. és nem csak azért, mert Rumpi centrikus 😊

a 2x05 meg halloweeni rész. végre kiderült, hogy Odaát kicsoda Dr. Whale 😀shawnka
Szerintem nem tették rosszul (én olyan fasz vagyok, hogy rászánom még mindig azt a háromnegyed órát), néha önmaga paródiájának érzem az egész sorozatot. Még a kedvencem, Regina is csak vergődik ebben a szerepben. Jakehomer
Én is így vagyok vele, már többször el akartam kaszálni, főleg a második évad első három része után. Viszont valahogy mindig megnézem a következő részt és számomra a 4. epizód nem okozott akkora csalódást, mint az első három. Az ötödiket még nem volt időm megnézni.

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 859
HIMYM bakik

több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 655 — Panthers fan
akik kaszálták a Once upon a Time-ot az első két rész alapján, azok rosszul tették. igaz a 3. epizód sem volt egetrengető (Charming + Snow flashbackek, azt meg sosem szerettem), de a 2x04 zseniális volt. és nem csak azért, mert Rumpi centrikus 😊

a 2x05 meg halloweeni rész. végre kiderült, hogy Odaát kicsoda Dr. Whale 😀shawnka
Szerintem nem tették rosszul (én olyan fasz vagyok, hogy rászánom még mindig azt a háromnegyed órát), néha önmaga paródiájának érzem az egész sorozatot. Még a kedvencem, Regina is csak vergődik ebben a szerepben.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Egy kis segítséget kérnék. Én úgy vagyok vele, hogy egyszerre egy sorozatot szeretek követni, azonban most komoly válaszút elé érkeztem és véleményeket szeretnék kérni, hogy vajon a Walking Deade-et vagy a Sons of Anarchy-t kezdjem el nézni.BlitzHawk
Lehetetlen választani. Mindkettő a mai sorozatok királyai közt van. Egymás után váltásban tökéletes. Egy kis öldöklés után, még egy kicsi. Tökéletes 😊
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 531 — Whoops, looks like something went wrong.
Gondolkoztam, hogy leszedem majd szépen sorjában, aztán megnézegetem.Stez
Kedv csinálónak (ha ezt esetleg már láttad, akkor tekintsd semmisnek)

Eazzy
Igazából ott kapcsolódtam be, mikor még az elődöntőbe jutottak megkapják a maguk mentorát, és elkezdődik az újabb kör, mivel 6-ból csak 4-en mehetnek tovább.