Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 13 éve
| mert mindig kell 1 kötelező néger 😀 || jön helyette a csapatba a börtönfeka 😛 | shawnka| Persze. Néma volt és egyedüli néger. tökéletes párosítás 😀 Carol is kinyiffanhat, idegesít. Dary maradjon meg, más nem számít. | ChevyA walking dead is ütött | csak kár, hogy az egyik kedvencem halálával kellett fizetni a legidegesítőbb szereplő haláláért || Tékutya volt az egyik kedvenced? 😀 Carol miatt ne aggódj, neki úgyse lesz baja. | shawnka
Ezek a hétfők mindig rohadt jól sikerülnek ebből a szempontból. Mondjuk durvább is lehetne, ha a Homelandet és a Boardwalkot nem tartogatnám darára.Chevy
több mint 13 éve
| jön helyette a csapatba a börtönfeka 😛 || Persze. Néma volt és egyedüli néger. tökéletes párosítás 😀 Carol is kinyiffanhat, idegesít. Dary maradjon meg, más nem számít. | ChevyA walking dead is ütött | csak kár, hogy az egyik kedvencem halálával kellett fizetni a legidegesítőbb szereplő haláláért || Tékutya volt az egyik kedvenced? 😀 Carol miatt ne aggódj, neki úgyse lesz baja. | shawnka
Ezek a hétfők mindig rohadt jól sikerülnek ebből a szempontból. Mondjuk durvább is lehetne, ha a Homelandet és a Boardwalkot nem tartogatnám darára.Chevy
több mint 13 éve
| Persze. Néma volt és egyedüli néger. tökéletes párosítás 😀 Carol is kinyiffanhat, idegesít. Dary maradjon meg, más nem számít. |A walking dead is ütött | csak kár, hogy az egyik kedvencem halálával kellett fizetni a legidegesítőbb szereplő haláláért || Tékutya volt az egyik kedvenced? 😀 Carol miatt ne aggódj, neki úgyse lesz baja. | shawnka
több mint 13 éve
A walking dead is ütött | csak kár, hogy az egyik kedvencem halálával kellett fizetni a legidegesítőbb szereplő haláláért || Tékutya volt az egyik kedvenced? 😀 Carol miatt ne aggódj, neki úgyse lesz baja. |
több mint 13 éve
Dexter megint hatalmas volt. | Mondjuk Debra most egy kicsit idegesített, valamint quinhez meg nem illik ez a hősszerelmes szerep. Viszont annak örülök, hogy iván jön kifele a dutyiból, valamint ebben az író csávóban is van potenciál | A walking dead is ütött | csak kár, hogy az egyik kedvencem halálával kellett fizetni a legidegesítőbb szereplő haláláért |
Ezek a hétfők mindig rohadt jól sikerülnek ebből a szempontból. Mondjuk durvább is lehetne, ha a Homelandet és a Boardwalkot nem tartogatnám darára.
több mint 13 éve
kurva anyád & sármlett volna egy Mikis viccem, de lelőtték.
Amadeus91
több mint 13 éve
Az eddigi legjobb TWD rész.... Áááááááá, szinte túl sok minden történt. 😀
több mint 13 éve
Hümm TWD:Elég rég óta vártam erre a húzásra, meg még sokan mások is szerintem. 😀 | Mondjuk pont kezdtem megörülni, hogy T-Dog végre beszél (gondolhattam volna, hogy valami rossz fog történni) erre pont leabálják... |
| Még az attakig se kellett várni, és ikszelték Lorit végre | 😀Eazzy
több mint 13 éve
Hümm TWD:| Még az attakig se kellett várni, és ikszelték Lorit végre | 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Az megvan mindenkinek, hogy Hines Ward zombiként fog vendégszerepelni a TWD-ben? Nem találtam meg, hogy melyik részben, de majd figyeljétek 😀 .JugheadTényleg?😀 Az komoly lesz... 😀
több mint 13 éve
Az megvan mindenkinek, hogy Hines Ward zombiként fog vendégszerepelni a TWD-ben? Nem találtam meg, hogy melyik részben, de majd figyeljétek 😀 .
több mint 13 éve
Továbbra is szenzációs az American Horror Story 2. évada, nagyságrendekkel jobb mint az első. Pedig a horror sorozatok ritkák mint a fehér holló, de ez eddig nagyon félelmetes, hangulatos!zavi27Nekem jobban tetszett az első évad, de a 2. is nagyon jó. 😀 Üdítő színfolt. 😀
több mint 13 éve
Továbbra is szenzációs az American Horror Story 2. évada, nagyságrendekkel jobb mint az első. Pedig a horror sorozatok ritkák mint a fehér holló, de ez eddig nagyon félelmetes, hangulatos!
több mint 13 éve
még nem késő belekezdeni az Arrowba, eddig 4/4 cliffhanger volt a részek végén 😀mikor láttam, hogy a 31. percben kitör a | börtönlázadás, már kezdtem örülni, hogy dupla rész lesz a bent rekedt Laurel-Ollie duóval, | erre 2 perccel letudták 😀
A vége persze megint izgalmasra sikerült így is.
több mint 13 éve
Vegas még mindig adja, remélem "Jones from Milwaukee" még visszatér 😀
több mint 13 éve
Community új évad: február 7.Chevytehát csütörtök -> nem péntek -> van esély
több mint 13 éve
Community új évad: február 7.
több mint 13 éve
Én is így vagyok vele, már többször el akartam kaszálni, főleg a második évad első három része után. Viszont valahogy mindig megnézem a következő részt és számomra a 4. epizód nem okozott akkora csalódást, mint az első három. Az ötödiket még nem volt időm megnézni.akik kaszálták a Once upon a Time-ot az első két rész alapján, azok rosszul tették. igaz a 3. epizód sem volt egetrengető (Charming + Snow flashbackek, azt meg sosem szerettem), de a 2x04 zseniális volt. és nem csak azért, mert Rumpi centrikus 😊Szerintem nem tették rosszul (én olyan fasz vagyok, hogy rászánom még mindig azt a háromnegyed órát), néha önmaga paródiájának érzem az egész sorozatot. Még a kedvencem, Regina is csak vergődik ebben a szerepben. Jakehomer
a 2x05 meg halloweeni rész. végre kiderült, hogy Odaát kicsoda Dr. Whale 😀shawnka
több mint 13 éve
akik kaszálták a Once upon a Time-ot az első két rész alapján, azok rosszul tették. igaz a 3. epizód sem volt egetrengető (Charming + Snow flashbackek, azt meg sosem szerettem), de a 2x04 zseniális volt. és nem csak azért, mert Rumpi centrikus 😊Szerintem nem tették rosszul (én olyan fasz vagyok, hogy rászánom még mindig azt a háromnegyed órát), néha önmaga paródiájának érzem az egész sorozatot. Még a kedvencem, Regina is csak vergődik ebben a szerepben.
a 2x05 meg halloweeni rész. végre kiderült, hogy Odaát kicsoda Dr. Whale 😀shawnka
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Egy kis segítséget kérnék. Én úgy vagyok vele, hogy egyszerre egy sorozatot szeretek követni, azonban most komoly válaszút elé érkeztem és véleményeket szeretnék kérni, hogy vajon a Walking Deade-et vagy a Sons of Anarchy-t kezdjem el nézni.BlitzHawkLehetetlen választani. Mindkettő a mai sorozatok királyai közt van. Egymás után váltásban tökéletes. Egy kis öldöklés után, még egy kicsi. Tökéletes 😊
több mint 13 éve
Igazából ott kapcsolódtam be, mikor még az elődöntőbe jutottak megkapják a maguk mentorát, és elkezdődik az újabb kör, mivel 6-ból csak 4-en mehetnek tovább.Gondolkoztam, hogy leszedem majd szépen sorjában, aztán megnézegetem.StezKedv csinálónak (ha ezt esetleg már láttad, akkor tekintsd semmisnek)
Eazzy