NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 14 éve
kevesebb mint 2 óra és új SP rész! alig várom... remélem ott folytatják, ahol abbahagyták májusban, eddig bőven ez a legjobb évad, az elmúl 3 évet nézvekisvanek4na ezt el is feledtem, thx az infót
több mint 14 éve
kevesebb mint 2 óra és új SP rész! alig várom... remélem ott folytatják, ahol abbahagyták májusban, eddig bőven ez a legjobb évad, az elmúl 3 évet nézve
több mint 14 éve
Gabesz92
1 453
na megvolt a HIMYM. amennyire lehúztátok szarra számítottam, ehhez képest kellemesen eltelt ez a 20 perc. mondjuk az is igaz, hogy már nem az a klasszik sitcom, amin szanaszét röhögöd a beled, mint pl a Big Bang. de én nézem, mert érdekel, hogy mi lesz azokkal a karakterekkel, akik már szívemhez nőttek. úgy is mondhatnám, hogy Barney Stinson always gets the yesAbszolút egyet értek, bár megjegyzem, hogy ez a mostani epizód annyira nem jött be. De nagyon sokan fikázzák már elég rég óta, nekem mindig is tetszett. Voltak részek amikor sírtam a röhögéstől és voltak amiken kevésbé. Ez után az idő után, már szintén kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a szereplőkkel. 😊
ezen felüli szakmai észrevételem, hogy Robin jó bőr lenne nagyobb mellekkelkonqueror
Btw, a House is tetszett, érdekes ez a szál ami felé most elmentek, remélem sok jót sikerül kihozni belőle.
több mint 14 éve
na megvolt a HIMYM. amennyire lehúztátok szarra számítottam, ehhez képest kellemesen eltelt ez a 20 perc. mondjuk az is igaz, hogy már nem az a klasszik sitcom, amin szanaszét röhögöd a beled, mint pl a Big Bang. de én nézem, mert érdekel, hogy mi lesz azokkal a karakterekkel, akik már szívemhez nőttek. úgy is mondhatnám, hogy Barney Stinson always gets the yesezen felüli szakmai észrevételem, hogy Robin jó bőr lenne nagyobb mellekkel
több mint 14 éve
aztakurva mekkora sorozat a Comedyn 😀 mi beteg bazzeg 😀nagyon alapvető program
ezazhe http://www.comedycentral.hu/shows/firka-villa/#showSummarykonqueror
több mint 14 éve
Mekkora divat lett itt legyengézni az aktuális HIMYM-t 😊 Nincsnenek benne agyameldobom poénok de szvsz élvezhető.JayBNekem úgy tűnik lassan, mintha kategóriát szeretne váltani a HIMYM. Sitcomnak gyenge, olyan csakúgy van és aránylag szórakoztatnak jó
több mint 14 éve
Mekkora divat lett itt legyengézni az aktuális HIMYM-t 😊 Nincsnenek benne agyameldobom poénok de szvsz élvezhető.JayBEz nem divat, csak egyszerűen borzasztó. Nem vicces az a gond vele.
több mint 14 éve
aztakurva mekkora sorozat a Comedyn 😀 mi beteg bazzeg 😀ezazhe http://www.comedycentral.hu/shows/firka-villa/#showSummary
több mint 14 éve
marci
1 023
Mekkora divat lett itt legyengézni az aktuális HIMYM-t 😊 Nincsnenek benne agyameldobom poénok de szvsz élvezhető.JayBPedig muszáj, mert a Lily-Robin vonal irgalmatlan gyenge volt, a másik ág pedig tök átlagos. Oké, hogy Ted és főleg Lily nem igazán tudnak viccesek lenni (mármint maguk a színészek nem tűnnek jónak ebben a dologban), de akkor legalább Marshallnak és Barney-nak adjanak jó anyagot.
több mint 14 éve
Mekkora divat lett itt legyengézni az aktuális HIMYM-t 😊 Nincsnenek benne agyameldobom poénok de szvsz élvezhető.JayBnyugi, mindjárt megtekintem és jön a kinyilatkoztatás 😛
több mint 14 éve
JéBé
7 034
Mekkora divat lett itt legyengézni az aktuális HIMYM-t 😊 Nincsnenek benne agyameldobom poénok de szvsz élvezhető.
több mint 14 éve
Gyenge volt a himym. Two and a half men jo volt. Chuck hozta a szokásos chuck hangulatotMost jön a Hawaii Five.
Holnapra marad a House és The Event
több mint 14 éve
Szerintem is szar volt a himym.
több mint 14 éve
nekem is most este lesz valszeg, majd véleményezemÚj HIMYM megint gyenge volt.MakaMost este fogom megtekinteni, meglátjuk. 😊Gabesz92
több mint 14 éve
Gabesz92
1 453
Új HIMYM megint gyenge volt.MakaMost este fogom megtekinteni, meglátjuk. 😊
több mint 14 éve
Maka
2 760
Új HIMYM megint gyenge volt.
több mint 14 éve
bejövős lesz ez az animációs blokk kedd esténként a Comedyn
több mint 14 éve
meg a szívverésem is 😛Az biztos, hogy meggyorsította volna a gyógyulásod. 😉Gabesz92Nem tudom, nekem adta nagyon a Big Bang. Soft kitty 4ever 😛Gabesz92nagy fájdalmam, hogy most mikor beteg voltam nekem nem adott elő Penny ilyen performanszot 😕konqueror
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ó bazki ez a mostani Big Bang mekkora volt 😀 😀 😀 Sheldon virtuális mása 😂sajna csak mostana jutottam el odáig h megnézzem de szintén adom, hogy kurva nagy volt 😀
és volt Soft Kitty is 😛
"-Bazinga!"
"-I almost died!"
"-And I'm safe in bed. Who's crazy now?"
😀 😀konqueror
több mint 14 éve
Gabesz92
1 453
Az biztos, hogy meggyorsította volna a gyógyulásod. 😉Nem tudom, nekem adta nagyon a Big Bang. Soft kitty 4ever 😛Gabesz92nagy fájdalmam, hogy most mikor beteg voltam nekem nem adott elő Penny ilyen performanszot 😕konqueror
több mint 14 éve
MErt fiatal vagy még 😊na nekem meg pont az nem jött be igazánkonquerorJah, hát ennyi erővel az egész Big Bang ilyen 😀 Csak nagyon sok poén annyira erőltetett volt 😕tenorx+1 A Knight Rideres volt az egyetlen jó poén az egész részben.Jakehomer
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Nem tudom, nekem adta nagyon a Big Bang. Soft kitty 4ever 😛Gabesz92nagy fájdalmam, hogy most mikor beteg voltam nekem nem adott elő Penny ilyen performanszot 😕
több mint 14 éve
na nekem meg pont az nem jött be igazánJah, hát ennyi erővel az egész Big Bang ilyen 😀 Csak nagyon sok poén annyira erőltetett volt 😕tenorx+1 A Knight Rideres volt az egyetlen jó poén az egész részben.Jakehomer
több mint 14 éve
Jah, hát ennyi erővel az egész Big Bang ilyen 😀 Csak nagyon sok poén annyira erőltetett volt 😕tenorx+1 A Knight Rideres volt az egyetlen jó poén az egész részben.
Tepper takarodj!