Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 13 éve
tenorx 14 115 — fő libsi
Kb. igen, de nagyon nagy arc Hank 😊
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Más: A Californication végig arról fog szólni, hogy 30 percen keresztül kefél Mulder ügynök 30 különböző nővel? Csak az első részt láttam, de kicsit sok volt a jóból.fetomy
én az első ötöt láttam eddig de megvett 😀 múlt héten kezdtem

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Elkezdtem ezt a Kutcher-es TAAHM-t. Igazából maga Kutcher egyáltalán nem rossz, sőt teljesen jó, de kicsit már soknak érzem Alan-t. Akár az idióta nőjével amit szenved már, akár az egész koncepcióval, hogy a lakásban maradt. Mármint a tesójánál még természetes volt, de így eléggé kínos érzésem van folyamatosan,hogy mi a fenét keres ő ott.

Más: A Californication végig arról fog szólni, hogy 30 percen keresztül kefél Mulder ügynök 30 különböző nővel? Csak az első részt láttam, de kicsit sok volt a jóból.
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
Btw, mivel nincs képregényes topik (sem) ezért itt.
TWD #104 | reméltem carl szétlövi már Negan fejét a picsába, de így is azért elég érdekes lett a vége. Remélem ez a megalázkodás is eddig a pontig tartott ricktől | pc_x
| Remélem ezzel, hogy Negan elkapta Carlt Rick visszakapcsol kibaszott badass módba és megindul a Saviors camp ellen.

Btw Dwightról csak nekem ugrik be Merle folyton? 😀
|
shawnka
| Igen, én is ebben reménykedem... |
Nem hinném, hogy elkezdenének a sorozatból átvenni karaktereket, inkább csak az lehet, hogy van két hasonló dolog és akaratlanul is asszociálunk a másikra 😊

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 661 — Tyrone Creek
TWD #104 | reméltem carl szétlövi már Negan fejét a picsába, de így is azért elég érdekes lett a vége. Remélem ez a megalázkodás is eddig a pontig tartott ricktől | pc_x
| Remélem ezzel, hogy Negan elkapta Carlt Rick visszakapcsol kibaszott badass módba és megindul a Saviors camp ellen.

Btw Dwightról csak nekem ugrik be Merle folyton? 😀
|
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
TWD #104 | reméltem carl szétlövi már Negan fejét a picsába, de így is azért elég érdekes lett a vége. Remélem ez a megalázkodás is eddig a pontig tartott ricktől |

Amúgy más olvas képregényeket itt?
Most belekezdtem a Marvel relaunchokba, Marvel Now név alatt jönnek. Ezek mennek most nálam: Uncanny Avangers, Indestructable Hulk, Thor God of Thunder, Captain America, Deadpool (ez kurvajó lett)pc_x
a képregényben benne vannak a szereplők a játékból? 😀 mintha valahol azt olvastam volna hogy a regény alapján csinálták a játékot.Double B
Én csak a chapter 2-nél vagyok, mert nem volt időm tovább, sajnos. Inkább úgy mondanám, hogy összetalálkoznak egyesekkel a képregényből (legalábbis az én tapasztalataim alapján), Glen és Hershel benne volt az első két részben. shawnka előrébb jár a játékban, talán ő tudna rá jobban válaszolni.

több mint 13 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
TWD #104 | reméltem carl szétlövi már Negan fejét a picsába, de így is azért elég érdekes lett a vége. Remélem ez a megalázkodás is eddig a pontig tartott ricktől |

Most belekezdtem a Marvel relaunchokba, Marvel Now név alatt jönnek. Ezek mennek most nálam: Uncanny Avangers, Indestructable Hulk, Thor God of Thunder, Captain America, Deadpool (ez kurvajó lett)pc_x
a képregényben benne vannak a szereplők a játékból? 😀 mintha valahol azt olvastam volna hogy a regény alapján csinálták a játékot.
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist

Most belekezdtem a Marvel relaunchokba, Marvel Now név alatt jönnek. Ezek mennek most nálam: Uncanny Avangers, Indestructable Hulk, Thor God of Thunder, Captain America, Deadpool (ez kurvajó lett)

több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
azt nem lehetett TV-ben megcsinálni. és gyakorlatilag majdnem ugyanaz volt, csak kicsit kibővítették a Governor jellemét. végülis megcsinált mindent, amit Rickékkel, csak más karakterekkel itt. szerintem korrektül leosztották Blake cselekedeteit, nekem nagyon bejön idáig az egész hely.

A rész király volt, nagyon messze még a 02.10.

Végezetül annyit, hogy: | TYREEEEEEEEEEEESE! | shawnka
| "Ami pedig a Kormányzót illeti (Governor), őt, kábelcsatorna ide vagy oda, domesztikálták: sokkal kevésbé őrült, perverz és beteg, a képregény eposzi geciládáját egy átlag gazember szintjére rángatták le. " nem csak én látom így 😊 |

több mint 13 éve
Sorozat hétfő 😊
A Walking dead félévad záró meg | szerintem most nem volt olyan nagy dobás... A képregényben woodburys történet sokkal jobb/sokkolóbb/drámaibb/élvezhetőbb volt. Persze nem tudom merre tart a történet a sorozatban, és mit hoznak majd ki belőle, szóval még nagyon ász is lehet 😊 | pc_x
azt nem lehetett TV-ben megcsinálni. és gyakorlatilag majdnem ugyanaz volt, csak kicsit kibővítették a Governor jellemét. végülis megcsinált mindent, amit Rickékkel, csak más karakterekkel itt. szerintem korrektül leosztották Blake cselekedeteit, nekem nagyon bejön idáig az egész hely.

| Csak szerintem hasonlított jobban a képregénybelire a Governer killer fekája?

Másrészről felismertétek, hogy Tyrese-t alakító színész volt a Wire-ben a boxoktató?
| Eazzy
és azt, hogy a L4D2-ben ő volt Coach? 😀

Excuse me!
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 244 — No one likes us, cause no one like us
Sorozat hétfő 😊
A Walking dead félévad záró meg | szerintem most nem volt olyan nagy dobás... A képregényben woodburys történet sokkal jobb/sokkolóbb/drámaibb/élvezhetőbb volt. Persze nem tudom merre tart a történet a sorozatban, és mit hoznak majd ki belőle, szóval még nagyon ász is lehet 😊 | pc_x

| Csak szerintem hasonlított jobban a képregénybelire a Governer killer fekája?

Másrészről felismertétek, hogy Tyrese-t alakító színész volt a Wire-ben a boxoktató?
|

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
huhuhúú, az új Dexter iszonyat jó volt 😊 Dexter belső konfliktusai és | realizálása | , meg a történet is | "What if Dexter Morgan is the Bay Harbor Butcher?" | 😊pc_x
| Quinnél elszakadt a cérna 😀.Azon rohadt nagyot nevettem. Az utolsó 2 rész durva lesz, mert egyrészt már laguerta nagyon pattog, valamint debra is baszogatja hannat. Bitchfightot a népnek! |
több mint 13 éve
Sorozat hétfő 😊

Végezetül annyit, hogy: | TYREEEEEEEEEEEESE! |
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
Sorozat hétfő 😊
A Walking dead félévad záró meg | szerintem most nem volt olyan nagy dobás... A képregényben woodburys történet sokkal jobb/sokkolóbb/drámaibb/élvezhetőbb volt. Persze nem tudom merre tart a történet a sorozatban, és mit hoznak majd ki belőle, szóval még nagyon ász is lehet 😊 |

több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
huhuhúú, az új Dexter iszonyat jó volt 😊 Dexter belső konfliktusai és | realizálása | , meg a történet is | "What if Dexter Morgan is the Bay Harbor Butcher?" | 😊

több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
 www.sorozatjunkie.hu/2012/12/02/a-lost-es-a-vege/shawnka
hihetetlen hogy még mindig mennyire fel tudnak húzni ezek a buta kommentek
több mint 13 éve
 www.sorozatjunkie.hu/2012/12/02/a-lost-es-a-vege/
több mint 13 éve
Az ír brit? WTFJakehomer
Ott élnek arrafele, angolul beszélnek, hasonló sőt még durvább akcentussal tehát britek kész passz. 😀

Double B: Hát a sárkányok még kevésbé jönnek be.. 😀 De azért sztem abba is belenézek majd 😊fetomy
Csak egy sárkány van benne 😀 az is csak ilyen időnként tanácsokat ad 😀 Tehát nem annyira sárkányos 😀
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 235 — Eagles fan
bakker most nézem. A szemei Keanu Reeves, a szája Steven Tyler 😀fetomy
Aláírom, nincs jó fényképarca a csajnak 😀 De a sorozatban más, minden gesztusáról az jön le mintha azt mondaná: "kefélj meg!" 😀
(+ úgy 50-ből egy képen talán még a google találatok között is előnyösen néz ki 😊 szerk.: na jó, inkább 100-ból 1 )

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Az ír brit? WTFJakehomer
Ott élnek arrafele, angolul beszélnek, hasonló sőt még durvább akcentussal tehát britek kész passz. 😀

Double B: Hát a sárkányok még kevésbé jönnek be.. 😀 De azért sztem abba is belenézek majd 😊
több mint 13 éve
Megvan a Ben and Kate is. A pilot abszolúte nem tetszett, de Lucy Punch (BJ) miatt tovább néztem és nézem is ameddig csak lehet 😀 De azért szerencsére 1-2 rész után már egész jó lett, úgy voltam vele mint az Up All Night-al.

btw ha tud valaki olyan sorozatot amiben fő-, vagy sokat játszó mellékszereplő egy jó csaj kemény brit akcentussal, az ne tartsa magában, köszi 😉

Jah, és Pretty Little Liars-t nézi valaki?fetomy
Merlin. Katie McGrath Morgana szerepében.
több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 697 — Panthers fan
Inkább skót ő nem? 😊 Bár lényegében az tök mindegy ha az akcentus megvan, és az ír is brit!!! Bombázónak nem kell lenni, elég ha jó ránézni, ennek pedig megfelel 😊 És Buscemit is bírom, szóval erre rápróbálok, csak kár, hogy pont ez a gengsztercucc nagyon nem az én világom :/fetomy
Az ír brit? WTF

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
Ha már misfits, a 4. Évadban z új csaj már elfogadható és egy az egyben olyan az akcentusa, mint az előzőé. És minden szereplőnek más-más akcentusa van. Nagyon ász 😊

több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Inkább skót ő nem? 😊 Bár lényegében az tök mindegy ha az akcentus megvan, és az ír is brit!!! Bombázónak nem kell lenni, elég ha jó ránézni, ennek pedig megfelel 😊 És Buscemit is bírom, szóval erre rápróbálok, csak kár, hogy pont ez a gengsztercucc nagyon nem az én világom :/fetomy
Akkor próbálkozz a bbc minisorozatával: State of Play. Kelly MacDonald ott is remek.
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Gengszerkorzóból Lucy Danziger az igazán szúrnivaló teremtés... Google mondjuk egészen ijesztő képeket is kidob az Őt játszó színésznőről (Paz de la Huerta).Rataxes
Szúrnivaló, mint kést a gyomrába? 😀 A google ijesztő képeket IS kidob? Hát nekem csak azt dobott ki, de abból annyit, hogy le is futott egy agyvérzés itt hirtelen 😀

bakker most nézem. A szemei Keanu Reeves, a szája Steven Tyler 😀fetomy
Nálam egyik másik képen Joker néz vissza.