NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
89
13
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
44
8
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
34
11
22:25
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nkóron már fen van angolul, de szerintem megvárom a magyart.Asszem már meg is van a magyar neve, az HBO magyar honlapján Gengszterkorzó néven említették. Gondolom azért írnak ott róla, mert az HBO On Demand cuccán már itthon is lehet nézni. Szóval minden jel arra mutat, hogy nem fognak tökölni vele. 😊marciElőbb-utóbb tuti lesz, de szerintem kizárt, hogy Pacific-szerű gyorsasággal. (Már be is rendelte a 2. évadot az HBO.)marciLesz, junkien már hónapokkal ezelőtt kellett neki nevet választani. Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem elég korán.tenorx
felirat még nincs
több mint 14 éve
Gabesz92
1 453
na megvolt a HIMYM s06e01Jaja, nekem tetszett maga a rész is, nem csak A jelenet 😛
hát továbbra sem tudom ki lesz a mother 😀 de a jelenetért megérte 😛konqueror
több mint 14 éve
marci
1 023
Asszem már meg is van a magyar neve, az HBO magyar honlapján Gengszterkorzó néven említették. Gondolom azért írnak ott róla, mert az HBO On Demand cuccán már itthon is lehet nézni. Szóval minden jel arra mutat, hogy nem fognak tökölni vele. 😊Lesz, junkien már hónapokkal ezelőtt kellett neki nevet választani. Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem elég korán.tenorxEz egyből lesz magyar szinkronosan az HBO-n?Előbb-utóbb tuti lesz, de szerintem kizárt, hogy Pacific-szerű gyorsasággal. (Már be is rendelte a 2. évadot az HBO.)marci
Mondjuk én Buschemit nem szeretem, de erre a cuccra tuti benevezek. Mostanában a House-on kívül úgy sincs semmi ami megfognaharomt
több mint 14 éve
Rohadtul hiányzott már a Chuck 😀 Most jön a Castle.
több mint 14 éve
Lesz, junkien már hónapokkal ezelőtt kellett neki nevet választani. Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem elég korán.Előbb-utóbb tuti lesz, de szerintem kizárt, hogy Pacific-szerű gyorsasággal. (Már be is rendelte a 2. évadot az HBO.)marciNekem nagyon tetszett a pilot, pedig tartottam tőle (Scorcese, töménytelen pénz, Maffiózók-forgatókönyvíró, túlságosan is tuti volt), de Buscemi korrekt, a fiatal csávó korrekt, az Al Capone-t játszó faszit imádom a Guy Ritchie-filmekből, szóval alig várom a jövő hétfőt. 😊Ez egyből lesz magyar szinkronosan az HBO-n?
szerk.: Ahogy nézem Scorcese után is jó nevek fognak rendezni (ahogy Sixx is írta). Egyik a Mad Men-pilotot jegyzi, egy másik a Rubicon-pilotot, egy harmadik szakajtónyi Maffiózók-részt, szóval jó lesz ez. 😊marci
Mondjuk én Buschemit nem szeretem, de erre a cuccra tuti benevezek. Mostanában a House-on kívül úgy sincs semmi ami megfognaharomt
több mint 14 éve
Mai adag:09.21. kedd: The Biggest Loser S10, Glee S2, NCIS S8, NCIS: Los Angeles S2 , Raising Hope S1, Running Wilde S1, Detroit 1-8-7 S1,
több mint 14 éve
Hawaii5-O-t vki megnézte? szép nézettséget hozott de engem a promók csak elriasztottak 😀kristofholnapra van betervezve nálam, majd akkor megmondom 😀
több mint 14 éve
marci
1 023
Előbb-utóbb tuti lesz, de szerintem kizárt, hogy Pacific-szerű gyorsasággal. (Már be is rendelte a 2. évadot az HBO.)Ez egyből lesz magyar szinkronosan az HBO-n?Ez kötelező darab lesz: http://comment.blog.hu/2010/09/21/boardwalk_empire_elore_kurvak_gengszterekDzsokijuingNekem nagyon tetszett a pilot, pedig tartottam tőle (Scorcese, töménytelen pénz, Maffiózók-forgatókönyvíró, túlságosan is tuti volt), de Buscemi korrekt, a fiatal csávó korrekt, az Al Capone-t játszó faszit imádom a Guy Ritchie-filmekből, szóval alig várom a jövő hétfőt. 😊
szerk.: Ahogy nézem Scorcese után is jó nevek fognak rendezni (ahogy Sixx is írta). Egyik a Mad Men-pilotot jegyzi, egy másik a Rubicon-pilotot, egy harmadik szakajtónyi Maffiózók-részt, szóval jó lesz ez. 😊marci
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ez egyből lesz magyar szinkronosan az HBO-n?Ez kötelező darab lesz: http://comment.blog.hu/2010/09/21/boardwalk_empire_elore_kurvak_gengszterekDzsokijuingNekem nagyon tetszett a pilot, pedig tartottam tőle (Scorcese, töménytelen pénz, Maffiózók-forgatókönyvíró, túlságosan is tuti volt), de Buscemi korrekt, a fiatal csávó korrekt, az Al Capone-t játszó faszit imádom a Guy Ritchie-filmekből, szóval alig várom a jövő hétfőt. 😊
Mondjuk én Buschemit nem szeretem, de erre a cuccra tuti benevezek. Mostanában a House-on kívül úgy sincs semmi ami megfogna
több mint 14 éve
na megvolt a HIMYM s06e01hát továbbra sem tudom ki lesz a mother 😀 de a jelenetért megérte 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hawaii5-O-t vki megnézte? szép nézettséget hozott de engem a promók csak elriasztottak 😀
több mint 14 éve
marci
1 023
Ez kötelező darab lesz: http://comment.blog.hu/2010/09/21/boardwalk_empire_elore_kurvak_gengszterekDzsokijuingNekem nagyon tetszett a pilot, pedig tartottam tőle (Scorcese, töménytelen pénz, Maffiózók-forgatókönyvíró, túlságosan is tuti volt), de Buscemi korrekt, a fiatal csávó korrekt, az Al Capone-t játszó faszit imádom a Guy Ritchie-filmekből, szóval alig várom a jövő hétfőt. 😊
szerk.: Ahogy nézem Scorcese után is jó nevek fognak rendezni (ahogy Sixx is írta). Egyik a Mad Men-pilotot jegyzi, egy másik a Rubicon-pilotot, egy harmadik szakajtónyi Maffiózók-részt, szóval jó lesz ez. 😊
több mint 14 éve
Ez kötelező darab lesz: http://comment.blog.hu/2010/09/21/boardwalk_empire_elore_kurvak_gengszterek
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
http://comment.blog.hu/2010/09/21/breaking_jj_abrams_komolyan_gondolja_a_locke_linus_sorozatotFuck Yeah! 😀
Végreee!! Látatlanban is hatalmas sorozatterv 😀shawnka
több mint 14 éve
http://comment.blog.hu/2010/09/21/breaking_jj_abrams_komolyan_gondolja_a_locke_linus_sorozatotVégreee!! Látatlanban is hatalmas sorozatterv 😀
több mint 14 éve
House új évadjának első része megvolt. Cuddy rajongóknak nagyon ajánlom. 13 rajongóknak is; csak ők spájoljanak be a látványából....
több mint 14 éve
hát ezt nagyon nem.http://www.imdb.com/title/tt1608180/Chuck Lorre miatt ezt én is nagyon várom.Bébé
ma/holnap debut, tegnap láttam dolphins meccsen a reklámját, nem tűnik rossznak, első részt mindenképp megnézem 😊kristof
melissa mccarthy-t már a gilmore girlsben is utáltam 😛
több mint 14 éve
pedig nem lorre írja, csak producere lesz, vele próbálják eladni..http://www.imdb.com/title/tt1608180/Chuck Lorre miatt ezt én is nagyon várom.Bébé
ma/holnap debut, tegnap láttam dolphins meccsen a reklámját, nem tűnik rossznak, első részt mindenképp megnézem 😊kristof
child please!
több mint 14 éve
http://www.imdb.com/title/tt1608180/Chuck Lorre miatt ezt én is nagyon várom.
több mint 14 éve
mad menből most fejezem be az első évadot, nem is értem miért vártam eddig.Mad Men-t annyian ajánlják, és annyian istenítik, de annyira nem tudom rávenni magamat, hogy nézzem. Random részeket láttam, de nem jött be az a világ sajnos. Holnap tömény délutánom lesz: Chuck, House, The Event, TaaHM, Castleshawnkacsóró junkiek biztos idegbajt kapnak ilyenkor 😊én meg ebből már egyiket sem, pedig valamilyen szinten junkie-nak számítok 😊 az új kedvencem a Louie, aminek kipróbálását nagyon ajánlom... a régebb óta futók közül a Mad Men óriási még, a negyedik évad színvonalban übereli az előző - amúgy igen jó - hármatJJ Tiller
én szerencsés helyzetben vagyok, csak a rules of engagementet és a two and a half mant nézem.Höri
nem merem felsorolni hány sorozatot nézek, szerintem engem is sokkolna.
tippre olyan 25 körül
több mint 14 éve
Igen, én ebből nézem a Houset, HIMYMet, Rules of Engagementet, elkezdem az Eventet, Two and a Half Mant nézem meg a Castlet is.Mai premierek:csóró junkiek biztos idegbajt kapnak ilyenkor 😊
09.20. hétfő: Chuck S4, Dancing With The Stars S11, House S7, How I Met Your Mother S6, Rules of Engagement S5, The Event S1, Lone Star S1, Two and a Half Men S8, Mike & Molly S1, Chase S1, Hawaii Five-O S1, Castle S3shawnka
én szerencsés helyzetben vagyok, csak a rules of engagementet és a two and a half mant nézem.Höri
több mint 14 éve
soha nem láttam egyetlen lost részt sem 😛biztos én vagyok túlzottan rendmániás, de én egy sorozatból sem tudnék csak úgy random részeket megnézni, vagy elkezdem a legelsőtől vagy annál, esetkeg a másodiknál feladom... JJ TillerSzerintem egy sorinak azért figyelnie kell arra, hogy ha valaki véletlenül belefut egy-egy részbe, akkor berántsa, és elkezdje érdekelni. A pilot volt az egyik, amit láttam, meg utána valami évközbeni rész, dehát nem lehet nézni mindent...van, aki utálta a Lostot, mégis mekkora istenkirály franchise volt 😀shawnka
nem értek azzal, amit mondasz, én az olyan sorozatokat imádom, ahol van karakterfejlődés és kibontakozik egy történet, ami viszont nem rugaszkodik el a valóságtól... még a vígjátékoknál is ilyen konzervatív vagyok 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://www.imdb.com/title/tt1608180/ma/holnap debut, tegnap láttam dolphins meccsen a reklámját, nem tűnik rossznak, első részt mindenképp megnézem 😊
több mint 14 éve
biztos én vagyok túlzottan rendmániás, de én egy sorozatból sem tudnék csak úgy random részeket megnézni, vagy elkezdem a legelsőtől vagy annál, esetkeg a másodiknál feladom... JJ TillerSzerintem egy sorinak azért figyelnie kell arra, hogy ha valaki véletlenül belefut egy-egy részbe, akkor berántsa, és elkezdje érdekelni. A pilot volt az egyik, amit láttam, meg utána valami évközbeni rész, dehát nem lehet nézni mindent...van, aki utálta a Lostot, mégis mekkora istenkirály franchise volt 😀
több mint 14 éve
biztos én vagyok túlzottan rendmániás, de én egy sorozatból sem tudnék csak úgy random részeket megnézni, vagy elkezdem a legelsőtől vagy annál, esetkeg a másodiknál feladom... a Mad Men meg pláne nem olyan, hogy csak úgy találomra belepillantson az ember egy epizódbaMad Men-t annyian ajánlják, és annyian istenítik, de annyira nem tudom rávenni magamat, hogy nézzem. Random részeket láttam, de nem jött be az a világ sajnos. Holnap tömény délutánom lesz: Chuck, House, The Event, TaaHM, Castleshawnkacsóró junkiek biztos idegbajt kapnak ilyenkor 😊én meg ebből már egyiket sem, pedig valamilyen szinten junkie-nak számítok 😊 az új kedvencem a Louie, aminek kipróbálását nagyon ajánlom... a régebb óta futók közül a Mad Men óriási még, a negyedik évad színvonalban übereli az előző - amúgy igen jó - hármatJJ Tiller
a Rescue Me utolsó előtti évada is parádés lett amúgy, bár ahogy magamban számolgatok, tényleg egyre kevesebb újba kezdek bele és a régiek is csak egyre fogynak 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal