NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
8
4
2:15, Arena4
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 14 éve
Jah, ha benne volt a tévében, akkor tényleg nem lehet fake 😂 Lőjétek fejbe magatokat egy cca 60 km/h-val repülő 8 kilós dinnyével, nézzétek meg, mi történik és utána gyertek vissza megmondani, hogy ez nem fake.
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Amazing Raceben volt, nem lehet fake, leadták Amerikában 😛Ez mennyire durva már 😀FakeJakehomer
http://www.youtube.com/watch?v=cUXoTWqKf-gBébé
több mint 14 éve
Nem.Ez mennyire durva már 😀FakeJakehomer
több mint 14 éve
Ez mennyire durva már 😀Fake
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
épp most néztem meg, én annyira nem éreztem
több mint 14 éve
Jézusom, jó volt a HIMYM 😀
több mint 14 éve
.brk
1 890
himym s06e02 nem is volt vészes. kellemes feelgood rész
több mint 14 éve
valtine
13
most néztem meg a Boardwalk Emipire pilotot.eléggé.
Hát odabaszós.haromt
mondjuk a rész felépitése erősen hajaz a nagymenőkre, de annyi baj legyen. ha hazaérek melóból nézem is a 2. részt.
több mint 14 éve
Sebii
3 526
Ez mennyire durva már 😀Nem kicsit fájhatott, de egyszerűen nem bírom röhögés nélkül. 😀
több mint 14 éve
báze community nagyon durva. aki nem nézi feltétlenül kövesse 😊kristofhatalmas, az embernek kedve támad tőle suliba menni 😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
báze community nagyon durva. aki nem nézi feltétlenül kövesse 😊
több mint 14 éve
engem nem vett meg az új dexter... jó volt persze, de valamiért nem tetszett, ahogy folytatták
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Ez a Dexter-premier, valami elképesztő volt. Ahogy bemutatták, hogy Dex hogyan dolgozza fel a helyzetet, zseniálisan hatott.Jo volt ez kezdesnek, kicsit lassan indult nekem, de a resz vege mar hozta a megszokott szinvonalat.
Quinn mondjon le.shawnka
Family Guy is letudva, nekem bejott, ezekbol a faraszto poenokbol sosem eleg 😀
Viszont egy rossz hir: Steven S. DeKnight szerint két lehetőség van a Spartacus: Blood and Sand-del kapcsolatban: befejezik a sorozatot vagy új színész fogja játszani Spartacus-t. A készítő még konzultál Andy Whitfield-del, s nemsokára a csatorna meg fogja hozni a döntést.
több mint 14 éve
Ez a Dexter-premier, valami elképesztő volt. Ahogy bemutatták, hogy Dex hogyan dolgozza fel a helyzetet, zseniálisan hatott.Quinn mondjon le.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
most néztem meg a Boardwalk Emipire pilotot.Hát odabaszós.
több mint 14 éve
braxa88
12 534
Family Guy valami 1órás résszel kezd 😊ma(holnap) Dexter!!! reméljük hamar lesz felirat is 😊 várós...braxa88Ideje volt mar, csakugy mint a Family Guy, Cleveland show kettos kezdesenek 😊barney
több mint 14 éve
Lehet bepróbálom, sitcomból sose elég 😊Mike&Molly-t majd csekkold pilot tűrhető volt majd meglátjuk mi sül ki belőle 😊kristofna még az is, kezdek elúszni a sorozatnézéssel, annyi megy most egyszerre... 😊 elkezdődött az office hetedik évada is, nem gyengén amúgy 😀JJ TillerOffice kurva jó volt 😀 Nagyon hiányzott.
Sitcomok amik bejöttek: Community, Office, TBBT, Modern Family, TaaHM
Amik annyira nem: Himym, RoEtenorx
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mike&Molly-t majd csekkold pilot tűrhető volt majd meglátjuk mi sül ki belőle 😊Office kurva jó volt 😀 Nagyon hiányzott.Parks&Recreation = Office 2. Amúgy én már tavaly is hangoztattam, hogy a Community a legjobb sitcom, örülök, hogy ennyien elkezdték nézni 😊tenorxna még az is, kezdek elúszni a sorozatnézéssel, annyi megy most egyszerre... 😊 elkezdődött az office hetedik évada is, nem gyengén amúgy 😀JJ Tiller
Sitcomok amik bejöttek: Community, Office, TBBT, Modern Family, TaaHM
Amik annyira nem: Himym, RoEtenorx
több mint 14 éve
Office kurva jó volt 😀 Nagyon hiányzott.Parks&Recreation = Office 2. Amúgy én már tavaly is hangoztattam, hogy a Community a legjobb sitcom, örülök, hogy ennyien elkezdték nézni 😊tenorxna még az is, kezdek elúszni a sorozatnézéssel, annyi megy most egyszerre... 😊 elkezdődött az office hetedik évada is, nem gyengén amúgy 😀JJ Tiller
Sitcomok amik bejöttek: Community, Office, TBBT, Modern Family, TaaHM, The League
Amik annyira nem: Himym, RoE, 30 Rock
több mint 14 éve
ma(holnap) Dexter!!! reméljük hamar lesz felirat is 😊 várós...braxa88Ideje volt mar, csakugy mint a Family Guy, Cleveland show kettos kezdesenek 😊
több mint 14 éve
braxa88
12 534
ma(holnap) Dexter!!! reméljük hamar lesz felirat is 😊 várós...
több mint 14 éve
Supernatural is elindult...a rész után, most úgy gondolom, hogy lezárhatták volna az 5. évaddal, sajnos eléggé vontatott lett ez az évadnyitó. Mondjuk, amit felvázoltak, hogy nagyjából ebben az évadban mik után mennek, az bejött, de valahogy a brother-reunion túl lightos lett, és ez el le is vitte a rész pontszámát. 4/10
több mint 14 éve
na még az is, kezdek elúszni a sorozatnézéssel, annyi megy most egyszerre... 😊 elkezdődött az office hetedik évada is, nem gyengén amúgy 😀JJ TillerLiftes poénon kifeküdtem 😀