NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
194
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
101
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
90
16
22:25
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 14 éve
Mad Men-t annyian ajánlják, és annyian istenítik, de annyira nem tudom rávenni magamat, hogy nézzem. Random részeket láttam, de nem jött be az a világ sajnos. Holnap tömény délutánom lesz: Chuck, House, The Event, TaaHM, Castleén meg ebből már egyiket sem, pedig valamilyen szinten junkie-nak számítok 😊 az új kedvencem a Louie, aminek kipróbálását nagyon ajánlom... a régebb óta futók közül a Mad Men óriási még, a negyedik évad színvonalban übereli az előző - amúgy igen jó - hármatJJ TillerMai premierek:csóró junkiek biztos idegbajt kapnak ilyenkor 😊
09.20. hétfő: Chuck S4, Dancing With The Stars S11, House S7, How I Met Your Mother S6, Rules of Engagement S5, The Event S1, Lone Star S1, Two and a Half Men S8, Mike & Molly S1, Chase S1, Hawaii Five-O S1, Castle S3shawnka
én szerencsés helyzetben vagyok, csak a rules of engagementet és a two and a half mant nézem.Höri
több mint 14 éve
én meg ebből már egyiket sem, pedig valamilyen szinten junkie-nak számítok 😊 az új kedvencem a Louie, aminek kipróbálását nagyon ajánlom... a régebb óta futók közül a Mad Men óriási még, a negyedik évad színvonalban übereli az előző - amúgy igen jó - hármatMai premierek:csóró junkiek biztos idegbajt kapnak ilyenkor 😊
09.20. hétfő: Chuck S4, Dancing With The Stars S11, House S7, How I Met Your Mother S6, Rules of Engagement S5, The Event S1, Lone Star S1, Two and a Half Men S8, Mike & Molly S1, Chase S1, Hawaii Five-O S1, Castle S3shawnka
én szerencsés helyzetben vagyok, csak a rules of engagementet és a two and a half mant nézem.Höri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Ma (holnap) HIMYM szezonkezdés. Alig várom(juk) 😊Gabesz92úgybiza
kíváncsi vagyok lesz-e Eriksen gyerek, vagy legalább terhesség
több mint 14 éve
Mai premierek:csóró junkiek biztos idegbajt kapnak ilyenkor 😊
én szerencsés helyzetben vagyok, csak a rules of engagementet és a two and a half mant nézem.
több mint 14 éve
Mai premierek:09.20. hétfő: Chuck S4, Dancing With The Stars S11, House S7, How I Met Your Mother S6, Rules of Engagement S5, The Event S1, Lone Star S1, Two and a Half Men S8, Mike & Molly S1, Chase S1, Hawaii Five-O S1, Castle S3
több mint 14 éve
Most végeztem az első évaddal.Bréking nyúz: Andy Whitfield-nek keményebb rákkezelésre lesz szüksége, így tovább csúszik a Spartacus 2. évad forgatásának kezdete 😕Ne már, így is elég messze volt a második évad 😕 Jobbulást neki!barney
http://www.sorozatjunkie.hu/2010/09/18/breking-andy-whitfield-nem-ter-vissza/shawnka
Az első rész nézése közben a gondolatom majdnem határozott kijelentéssé lényegült: ez nálam paródia. 😊 Kellett szoknom ezt a világot, aztán sikerült is (azt hiszem,h ebben segítettek a cicik meg a sunák is). Jupiter pöcsére mondom,h ez szórakoztató. 10-ből 9 pont nálam.
Nagyon remélem, Andy Whitfield felülkerekedik a betegségen!
több mint 14 éve
A FNL 5. évadját tényleg okt. 28-án kezdik az USA-ban?JC6mindig a directv adja ősszel, majd tavasszal ugyanazt megismétli hétről-hétre az nbc.
szóval igen.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A FNL 5. évadját tényleg okt. 28-án kezdik az USA-ban?
több mint 14 éve
braxa88
12 534
nagy hibahát én abban megrekedtem, kereken az első évad után. nem is értem miértkonquerormost esik csak le, jövő héten HIMYM és TBBT évadnyitány 😊konqueror1 hétre rá meg Dexter 😊braxa88
több mint 14 éve
hát én abban megrekedtem, kereken az első évad után. nem is értem miértmost esik csak le, jövő héten HIMYM és TBBT évadnyitány 😊konqueror1 hétre rá meg Dexter 😊braxa88
több mint 14 éve
braxa88
12 534
most esik csak le, jövő héten HIMYM és TBBT évadnyitány 😊konqueror1 hétre rá meg Dexter 😊
több mint 14 éve
Bréking nyúz: Andy Whitfield-nek keményebb rákkezelésre lesz szüksége, így tovább csúszik a Spartacus 2. évad forgatásának kezdete 😕Ne már, így is elég messze volt a második évad 😕 Jobbulást neki!
http://www.sorozatjunkie.hu/2010/09/18/breking-andy-whitfield-nem-ter-vissza/shawnka
több mint 14 éve
A 'simában' (LV) azt, a Miami-ban pedig szintén volt egyszer, ott egy, a féltestvérétől teherbe esett csajt. 😊Érdekes vendégszereplő volt a tegnapi CSI epizódban az AXN-en:CSI-ben volt már FNL Julie Taylor is. kurvát játszott asszem 😛konqueror
http://idobi.com/media/?pete-wentz-ashlee-simpson-csi-ny-point-of-no-returnvadibandi
több mint 14 éve
Érdekes vendégszereplő volt a tegnapi CSI epizódban az AXN-en:CSI-ben volt már FNL Julie Taylor is. kurvát játszott asszem 😛
http://idobi.com/media/?pete-wentz-ashlee-simpson-csi-ny-point-of-no-returnvadibandi
több mint 14 éve
Érdekes vendégszereplő volt a tegnapi CSI epizódban az AXN-en:http://idobi.com/media/?pete-wentz-ashlee-simpson-csi-ny-point-of-no-return
több mint 14 éve
Bréking nyúz: Andy Whitfield-nek keményebb rákkezelésre lesz szüksége, így tovább csúszik a Spartacus 2. évad forgatásának kezdete 😕 http://www.sorozatjunkie.hu/2010/09/18/breking-andy-whitfield-nem-ter-vissza/
több mint 14 éve
most esik csak le, jövő héten HIMYM és TBBT évadnyitány 😊
több mint 14 éve
nem sok olyan host volt eddig, aki képes the Miznél többet pofázni, de 85 más szintet képvisel.megvolt a Liga premier 😊 Ocho Cinco & Taco rap kurvanagy 😀Sorozatok topikban nem is off, hogy Ocsoszinkó volt a guest host a Monday Night RAW-ban hétfőn 😊 Mondjuk nem csillogtatta színészi képességeit 😀
"child, please" 😀konqueror
De Miznek azért eleresztett egy "I got two words for ya: Child Please" 😂pc_x
több mint 14 éve
megvolt a Liga premier 😊 Ocho Cinco & Taco rap kurvanagy 😀Sorozatok topikban nem is off, hogy Ocsoszinkó volt a guest host a Monday Night RAW-ban hétfőn 😊 Mondjuk nem csillogtatta színészi képességeit 😀
"child, please" 😀konqueror
De Miznek azért eleresztett egy "I got two words for ya: Child Please" 😂
több mint 14 éve
megvolt a Liga premier 😊 Ocho Cinco & Taco rap kurvanagy 😀"child, please" 😀
több mint 14 éve
ennyire hiányzik Csifó hangja?Köszi!Sziasztok!1-2. évad ment le magyarul.shawnka
Tudna valaki segíteni? A Fariday Night Lights sorozat 3. szezont még nem találtam meg szinkronosan a neten. Egyáltalán van olyan? 😊 Ha van, akkor hol? Örülnék, ha meg tudnám szerezni 😊 Azt hiszem a 4. évad még csak feliratos..JC6
És szerinted, mikor jön ki a kövi 2 szezon magyarul?JC6
több mint 14 éve
Tudomásom szerint még a TV6 nem vette meg, így szinkron sem készül addig hozzá. TV6hoz képest annyira nem volt rossz a nézettsége, talán jövő év elején leadják a 3. évadot. De ez csak tipp.Köszi!Sziasztok!1-2. évad ment le magyarul.shawnka
Tudna valaki segíteni? A Fariday Night Lights sorozat 3. szezont még nem találtam meg szinkronosan a neten. Egyáltalán van olyan? 😊 Ha van, akkor hol? Örülnék, ha meg tudnám szerezni 😊 Azt hiszem a 4. évad még csak feliratos..JC6
És szerinted, mikor jön ki a kövi 2 szezon magyarul?JC6