Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 224 — No one likes us, cause no one like us
Ez a Big Bang mindig tud újat és újat mutatni. Kegyetlen eddig is ez az évad. GRAFI
irigyellek, hogy te még így vagy vele.Höri
Én is így vagyok, csak a HIMYM-el, hogy irigylem azokat, akik szerint a 4. évedot követően nem túlzó, semmitmondó, erőltetett fos.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ez a Big Bang mindig tud újat és újat mutatni. Kegyetlen eddig is ez az évad. GRAFI
irigyellek, hogy te még így vagy vele.

több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Ez a Big Bang mindig tud újat és újat mutatni. Kegyetlen eddig is ez az évad.
több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 485
Elég szenvedős volt a Once upon a time szezonnyitó, nehéz lesz ezt felpörgetniJakehomer
Kíváncsiságból belenéztem, mert éreztem, hogy az első évad alkot egy komplett egészet, de én itt kaszálom is... Borzalmas volt, alig hittem a szememnekjjncaa
Nekem a második rész sem jött be jobban sajnos. Darálásra hagyom szerintem.

több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
666 Park Avenue - Kicsit hatásvadász cím, de jónak tűnt leírás meg trailer alapján is. Vasárnap volt a pilotja, most néztem meg.

Hmmm, kifejezetten pofás, kíváncsian várom mit hoz majd a folytatás. 😀

| Komoly AHS utánérzés. Nem annyira durva, de azért vannak egyértelmű jelek | 😀
több mint 13 éve
köcsög NBC eltolta a Community premiert.

több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 790 — no es importante
Elég szenvedős volt a Once upon a time szezonnyitó, nehéz lesz ezt felpörgetniJakehomer
Kíváncsiságból belenéztem, mert éreztem, hogy az első évad alkot egy komplett egészet, de én itt kaszálom is... Borzalmas volt, alig hittem a szememnek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Nagyon nagy volt a Hart of Dixie évadnyitója! Sitcomokon nem nevetek ennyit, mint ezen, óriási. 😀Schleck
Nekem is tetszett nagyon. Vártam már. 😊Gabesz92
azért annyira nem volt kiemelkedő. a job részek között volt, de ennyi. a status quot is visszaállították így szerintem én nem fogom most se hetiben nézni.

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
végre eljutottam oda, hogy végignéztem a Firefly-t (+ a Serenity-t). kult az egész, nálam feljött a valaha látott top 5 sorozatba. úgy a második perctől rántott be az egész, el nem tudom mi felháborodás lehetett 2002-ben, a kasza után.

aki nem látta MÉG, az feltétlenül próbálja be. mestermunka.
több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 655 — Panthers fan
Elég szenvedős volt a Once upon a time szezonnyitó, nehéz lesz ezt felpörgetni

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
szintén Survivor.
| és akkor most ki lészen az eyecandy?
Mike viszont epic volt, kíváncsi vagyok hogyan fog lesérülni jövő héten 😀
|
több mint 13 éve
Survivor 25x03
| hát nem irigyeltem Malcolmot amiért döntenie kellett.
A pirosaknál Kent tuti kiszórja Pennert a 2. tanácson. Kérdés, hogy lesz-e nekik annyi.
A sárgáknál meg én már nem tudom számon tartani ki kivel szövetkezett 😀 Peter köcsög, Skupin kivágása nem kedvemrevaló húzás. Az arcvérzése epic volt megint.
|

több mint 13 éve
Nagyon nagy volt a Hart of Dixie évadnyitója! Sitcomokon nem nevetek ennyit, mint ezen, óriási. 😀Schleck
Nekem is tetszett nagyon. Vártam már. 😊

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nagyon nagy volt a Hart of Dixie évadnyitója! Sitcomokon nem nevetek ennyit, mint ezen, óriási. 😀

több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
De kár, hogy végül nem utazott el Budapestre 😊
| a repteres gyilkolás ultragáz volt | jjncaa
Én nem is értem, hogy azt, hogyan gondolták. 😮Gabesz92
| mert kill nélkül nem lehet évadot kezdeni... meg kellett mutatni, hogy Dexternek a legnagyobb szarban is csak ez hoz megnyugvást 😊 |

több mint 13 éve
| a repteres gyilkolás ultragáz volt | jjncaa
Én nem is értem, hogy azt, hogyan gondolták. 😮

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
srácok vmi magyar felírat nem jött ki még a Dexterhez? mert hosszupuskan és feliratok.info oldalon sem találkoztam még vele...

köszi shawnka itt is!

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
elkezdtem(és 2 nap alatt be is daráltam) a sokak által dicsért homelandet...hát elég fasza kis sorozat ez is, 7. részbe aza csavar mindent vitt...viszont az utolsó 2 rész annyira nem tetszett, néha letudtam volna köpni a tv-t... 😊

jöhet a 2.évad + dexter!!!

|
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 141 — Steelers fan
Jha, 3. műszak nálam is örök kedvenc.
Valahol újra nyomják.

Mondjuk azt sajnáltam, hogy a végén Konc István helyett KOroknai Géza lett Sully hangja...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 141 — Steelers fan
Dexter évadnyitó megvolt? Odapörköltek az írók rendesen, csodálom, hogy nem húzták ezt az évad végéig 😀shawnka
Nem, egyelőre várjatok is vele, mert tömbösítve szeretem nézni😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 598 — Dolphins fan
Kéne valami The Wire pótlék is. Tudtok ajánlani valami hasonlót?Shawn84
Elvileg a Homicide adja magát a régiek közül. A most futó rendőr sorozatok közül szerintem csak a Southlandet érdemes említeni ebben az összefüggésben.DoM
De szerettem (szeretem) azt a sorozatot. Az elsők között volt az ilyen zsarus, nyomozós sorozatoknak, ami egyedi módon mutatta meg mindkét oldalt. Még meg is van az eredeti első évad 5-ös DVD csomagban.

Mondjuk én még a Kemény Zsaruk-at (The Shield) szeretem nagyon. Azt végignéztem egy párszor.
Vagy a Harmadik Műszak, ami egyik volt kollegám szerint (aki élt egy ideig New York-ban), a leghitelesebben adta vissza a zsaruk, mentősök, tűzoltók mindennapjait.
danyly
Mindkettő megvolt 😀Shawn84
Tudom nem mostani sorozatok, csak én ezeket nagyon szeretem. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Elvileg a Homicide adja magát a régiek közül. A most futó rendőr sorozatok közül szerintem csak a Southlandet érdemes említeni ebben az összefüggésben.DoM
De szerettem (szeretem) azt a sorozatot. Az elsők között volt az ilyen zsarus, nyomozós sorozatoknak, ami egyedi módon mutatta meg mindkét oldalt. Még meg is van az eredeti első évad 5-ös DVD csomagban.

Mondjuk én még a Kemény Zsaruk-at (The Shield) szeretem nagyon. Azt végignéztem egy párszor.
Vagy a Harmadik Műszak, ami egyik volt kollegám szerint (aki élt egy ideig New York-ban), a leghitelesebben adta vissza a zsaruk, mentősök, tűzoltók mindennapjait.
danyly
Mindkettő megvolt 😀
több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 598 — Dolphins fan

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 790 — no es importante
| a repteres gyilkolás ultragáz volt |

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Dexter évadnyitó megvolt? Odapörköltek az írók rendesen, csodálom, hogy nem húzták ezt az évad végéig 😀shawnka
| muszáj kinyírni Debrát, aztán LaGuertát se ártana, Louis meg teljesen nyilvánvaló. |
Érdekes lesz mit tudnak majd Sevcsenkóék intézni Dex ellen, eddig csak egyéni harcokba bonyolódott bele, ez nagyobb kihívás még úgy a többi szarkupac mellé.