Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 14 éve
Comedyn egyértelműen az It's Always Sunny in Philadelphia a legjobb, persze a Family Guy és a South Park mellett.
több mint 14 éve
mindjárt jön hurka és lefikázza a malcolm in the middle-t h túljátszott karakterek vannak benne, pedig zseniális sori volt.Akkor megnyugodtam, hogy nem csak Nekem tetszik.a comedyn a legjobb a malcolm in the middle, de a ligába is érdemes belenézni csak az rövidOrk
Ma lesz a Comedy Centralon. Aztén SP és Family Guy.sirarcheer
francis a kvázi külön sorozatával a sorozaton belül, Bryan Cranston mint Hal egyenesen zseniális, gyerekek k
közül meg messze Erik Per Sullivan aka Dewey viszi a prímet.
és akkor a mellékszereplőket még nem is említetttem. zseniális, na.
több mint 14 éve
Malcolm, broáf..Akkor megnyugodtam, hogy nem csak Nekem tetszik.a comedyn a legjobb a malcolm in the middle, de a ligába is érdemes belenézni csak az rövidOrk
több mint 14 éve
Malcolm meg Dokik nagyon agyhalottak, nem lehet sokáig bírni őket 😀Akkor megnyugodtam, hogy nem csak Nekem tetszik.a comedyn a legjobb a malcolm in the middle, de a ligába is érdemes belenézni csak az rövidOrk
több mint 14 éve
Akkor megnyugodtam, hogy nem csak Nekem tetszik.a comedyn a legjobb a malcolm in the middle, de a ligába is érdemes belenézni csak az rövid
több mint 14 éve
Boomtown valaki?Lie to me a kedvenc jelenleg és nekem a Dollhouse is bejött, meg a Szar a Konnor meséi is😊, bár utóbbi inkább a nosztalgia miatt.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Akkor megnyugodtam, hogy nem csak Nekem tetszik.Ma lesz a Comedy Centralon. Aztén SP és Family Guy.
I wanna' that ring again!
több mint 14 éve
nem is tudom hogy írtam el, naturally4 évad készült belőleBébépl énbriareosalap sorozat, már ledaráltam mind a 3 évadot, de sajna nem készült belőle több, pedig imádtamHurka
több mint 14 éve
4 évad készült belőlealap sorozat, már ledaráltam mind a 3 évadot, de sajna nem készült belőle több, pedig imádtamHurkaNevem Earl-t rajtam kívűl szokta valaki nézni?sirarcheerpl énbriareos
több mint 14 éve
ne is mondd, szó szerint óriási 😀 meg Nadine Velazquez sem rossz enyhén szólva 😛Jaime Pressley :o 😛 :cool:briareospl énbriareosalap sorozat, már ledaráltam mind a 3 évadot, de sajna nem készült belőle több, pedig imádtamHurka
több mint 14 éve
Jaime Pressly :o 😛 :cool:alap sorozat, már ledaráltam mind a 3 évadot, de sajna nem készült belőle több, pedig imádtamHurkaNevem Earl-t rajtam kívűl szokta valaki nézni?sirarcheerpl énbriareos
több mint 14 éve
alap sorozat, már ledaráltam mind a 3 évadot, de sajna nem készült belőle több, pedig imádtamNevem Earl-t rajtam kívűl szokta valaki nézni?sirarcheerpl énbriareos
több mint 14 éve
Nevem Earl-t rajtam kívűl szokta valaki nézni?sirarcheerpl én
több mint 14 éve
Nevem Earl-t rajtam kívűl szokta valaki nézni?
I wanna' that ring again!
több mint 14 éve
hibátlan rész volt minden tekintetben non stop nevetés, amit 1 percenként a ezt nem hiszem el vazze felkiáltás és visszatekerés váltott.. és Scruffy érzelmi kitörése 😊 az kegyetlen
szerelmes felmosóvödör? 😀briareos
több mint 14 éve
hibátlan rész volt minden tekintetben non stop nevetés, amit 1 percenként a ezt nem hiszem el vazze felkiáltás és visszatekerés váltottalap, bár soa-t azért írtam mert bár teljesen más, mégis vannak párhuzamok spartacussalbriareosaz első részt megnéztem a spartacusból, évad végén akartam lenyomni, aztán jött a hír a limfómáról, majd ha megvan az előzmény sorozat is, lenyomom egybe.. SoA-t meg ajánlották már, azt hiszem nekiállok majd annak is. Lassan már jegyzetelnem kell, miket nézek 😊
szerk: hozzá kell tennem, hogy a Futurama 6x10 (The Prisoner of Benda) dobogós a Farnsworth Parabox és a Roswell that ends well után 😊JSanyo
szerelmes felmosóvödör? 😀
több mint 14 éve
na akkor írok a sorozattopikba is, ősszel jön újra HIMYM és TBBT, egy kis visszatekintőhttp://www.cbs.com/specials/ultimate_look_back/video/?pid=Ro6YLYt30pMx_CXE7QvYVGWewF3qfy5W - HIMYM
http://www.cbs.com/specials/ultimate_look_back/video/?pid=uj4GWHjkgcWndptnso701dkLLKfr_yhl - TBBT
remélem TBBT marad legalább ilyen jó. HIMYM meg javulhatna, 5. évadban voltak elég lapos részek
több mint 14 éve
alap, bár soa-t azért írtam mert bár teljesen más, mégis vannak párhuzamok spartacussalbriareosaz első részt megnéztem a spartacusból, évad végén akartam lenyomni, aztán jött a hír a limfómáról, majd ha megvan az előzmény sorozat is, lenyomom egybe.. SoA-t meg ajánlották már, azt hiszem nekiállok majd annak is. Lassan már jegyzetelnem kell, miket nézek 😊
szerk: hozzá kell tennem, hogy a Futurama 6x10 (The Prisoner of Benda) dobogós a Farnsworth Parabox és a Roswell that ends well után 😊
több mint 14 éve
alap, bár soa-t azért írtam mert bár teljesen más, mégis vannak párhuzamok spartacussaladdig is nézzetek sons of anarchy-t 2 évad lement szeptemberben jön a harmadik 😊briareosvagy Futurama S06-ot, ha éppen agyatlanság kéneJSanyo
több mint 14 éve
addig is nézzetek sons of anarchy-t 2 évad lement szeptemberben jön a harmadik 😊briareosvagy Futurama S06-ot, ha éppen agyatlanság kéne
több mint 14 éve
addig is nézzetek sons of anarchy-t 2 évad lement szeptemberben jön a harmadik 😊Megnéztem, így van, az van januártól, mert októberig nem kezdik meg a 2. évad forgatását a betegség miatt.gsnAz jó ötlet, legalább fel frissül a memória 😊habibszerintem az lesz jantól... nem vagyok naprakész de szerintem még mindig nem kezdték meg a s2 forgatásait habár úgy tűnik whitfield felépült a rákból ami miatt csúszott az egészbriareos
több mint 14 éve
gsn
3 548
Megnéztem, így van, az van januártól, mert októberig nem kezdik meg a 2. évad forgatását a betegség miatt.szerintem az lesz jantól... nem vagyok naprakész de szerintem még mindig nem kezdték meg a s2 forgatásait habár úgy tűnik whitfield felépült a rákból ami miatt csúszott az egészbriareoselőtte lesz még egy 6 részes mini sorozat az előzményekrőlAz jó ötlet, legalább fel frissül a memória 😊habib
batiatus ház, crixus és hasonlókbriareos
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
lásd feljebbAzt lehet tudni, hogy mikor lesz? Mert elvileg a 2 évad közé tervezték és úgy volt, hogy így csak jövő nyáron lesz leghamarabb a második.barneyLesz, januártól.gsnelőtte lesz még egy 6 részes mini sorozat az előzményekről
több mint 14 éve
Azt lehet tudni, hogy mikor lesz? Mert elvileg a 2 évad közé tervezték és úgy volt, hogy így csak jövő nyáron lesz leghamarabb a második.előtte lesz még egy 6 részes mini sorozat az előzményekrőlSpartacus 2. lesz majd?habibLesz, januártól.gsn