Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 14 éve
Gabesz92
1 453
hát ez a HIMYM nem volt valami legendarykonquerorNekem tetszett. Most elég sokat nevettem rajta. Bár lehet, hogy ez csak a fáradtság miatt van, hogy már ami nagyon szar és siralmas azon is tudok nevetni. 😀 Este House lesz a következő. 😊
több mint 14 éve
hát ez a HIMYM nem volt valami legendary
több mint 14 éve
braxa88
12 534
bizony, sztem amugy az évad eleje nagyon királyDexter eddig elég lassan indul be..Szerintem gyönyörűen építkezik, egyre komolyabb lesz... már rég nem a gyilkolásról és pörgésről szól, főleg nem az évadok eleje 😊pc_x
Stez
több mint 14 éve
Dexter eddig elég lassan indul be..Szerintem gyönyörűen építkezik, egyre komolyabb lesz... már rég nem a gyilkolásról és pörgésről szól, főleg nem az évadok eleje 😊
Stez
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
aztakurva 😀 én csak a szülést vettem észre de ez nagyon komoly :oA Community tényleg totál odabaszott, telitalálatok ezek a filmes utalások (Abed a szivarral 😀 )Jakehomertényleg nincsenek szavak. 😀
ez megvan nektek?
http://www.sorozatjunkie.hu/2010/10/10/durvul-a-community/
Durvul a Community
Írta: human
Jelentkezzen, aki első, vagy akár második nézésre kiszúrta ezt, ami a videóban látható. A hátteret kell figyelni, ahol egy külön kisfilmet készítettek Abeddel. Videó a tovább mögött.Zsoca
több mint 14 éve
A Community tényleg totál odabaszott, telitalálatok ezek a filmes utalások (Abed a szivarral 😀 )Jakehomertényleg nincsenek szavak. 😀
ez megvan nektek?
http://www.sorozatjunkie.hu/2010/10/10/durvul-a-community/
Durvul a Community
Írta: human
Jelentkezzen, aki első, vagy akár második nézésre kiszúrta ezt, ami a videóban látható. A hátteret kell figyelni, ahol egy külön kisfilmet készítettek Abeddel. Videó a tovább mögött.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
na isten! akkor nem csak én látom úgy hogy még mindig tartják a színvonalat a Sheen-ék! hogy felgyúltak a múltkor a házzal! 😀Tényleg fasza a Two and a Half Men 😀nem tudom ti hogyvagytok vele, de az új two and a half men évad eddig igen jólett!😀 nem tudom megunnirihuNálam a jelenleg futó sorozatok között a legjobb. 8 évadon át tartani ezt a színvonalat. HIMYM-nek csak 2-3 évig sikerült.
Ezen a héten is legelőször a mothert néztem meg és elkönyveltem, hogy ez nem is volt olyan rossz rész. Majd megnéztem kétésfélembert és az első 2 percben többet nevettem, mint az egész mother rész alatt.
Igazából nem is többet, mert mother-ön már régóta nem tudok röhögni.
Ennek ellenére NPH nagy színész
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2010/10/16/apa_lett_neil_patrick_harris/Bébé
Egyébként a NPH cikk alatt meg érdemes elolvasni a commenteket. itt tartunk kb.tenorx
több mint 14 éve
Dexter eddig elég lassan indul be..Új Supernatural is megvolt, az viszont nem rossz
több mint 14 éve
Visszatért a BMS, és kib*szott jó rész volt 😀
több mint 14 éve
A Community tényleg totál odabaszott, telitalálatok ezek a filmes utalások (Abed a szivarral 😀 )
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Tényleg fasza a Two and a Half Men 😀nem tudom ti hogyvagytok vele, de az új two and a half men évad eddig igen jólett!😀 nem tudom megunnirihuNálam a jelenleg futó sorozatok között a legjobb. 8 évadon át tartani ezt a színvonalat. HIMYM-nek csak 2-3 évig sikerült.
Ezen a héten is legelőször a mothert néztem meg és elkönyveltem, hogy ez nem is volt olyan rossz rész. Majd megnéztem kétésfélembert és az első 2 percben többet nevettem, mint az egész mother rész alatt.
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2010/10/16/apa_lett_neil_patrick_harris/Bébé
Egyébként a NPH cikk alatt meg érdemes elolvasni a commenteket. itt tartunk kb.
több mint 14 éve
nem tudom ti hogyvagytok vele, de az új two and a half men évad eddig igen jólett!😀 nem tudom megunnirihuNálam a jelenleg futó sorozatok között a legjobb. 8 évadon át tartani ezt a színvonalat. HIMYM-nek csak 2-3 évig sikerült.
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2010/10/16/apa_lett_neil_patrick_harris/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem tudom ti hogyvagytok vele, de az új two and a half men évad eddig igen jólett!😀 nem tudom megunni
több mint 14 éve
fringe vélemények? nekem bejött ez a rész csak ne húzzák sokáig ezt a dolgot csalódnék...Fucujó volt, bár ezt az álLivet minden pillanatban agyon tudnám vágni annyira irritál...begyógyszerezett(LSD) Walter tényleg fasza volt 😊
Newton seggagyát nem tudnák hasznosítani? vagy azzal a chippel full tönkre vágta magát? az viszont kicsit fura nekem, h álLiv csakúgy besétált a "szigorúan" őrzött Newtonhoz és mindent megbeszélhettek 😊
|
több mint 14 éve
Gabesz92
1 453
Bizony, kivételesen nekem is jobban bejött az aktuális himym, mint a big bang. House se volt rossz, de volt már jobb része is. Csupán azt sajnálom, hogy vampire diaries nem volt a héten. 😕
több mint 14 éve
.brk
1 890
kemény, de a himym jobban tetszett, mint a big bang, többet röhögtem most rajta. communityre meg szavak nincsenek már 😀
több mint 14 éve
az eredeti Liv már megvilágosult, Peter is kezd rájönni, de a kufirccal most húzza az időt ÁlLiv.fringe vélemények? nekem bejött ez a rész csak ne húzzák sokáig ezt a dolgot csalódnék...FucuMár miért ne húznák? 😀 A múlt heti rész tetszett idén eddig csak, az is csak azért, mert jó volt a sztori. Nem lehet egy egész évadot arra építeni, hogy egyik helyen az egyik le fog bukni egyszer valamikor, a másik helyen a másik pedig magához tér egyszer talán... Ha erre építenek egy teljes évadot, 20+ részt, akkor megbukott a sorozat, bár már tavaly is inkább bajom volt vele, mint tetszett. 😂gsn
Walter most komoly volt, LSD alatti állapota vicces, George W. Bush képet kért az MD laborba 😀
felmerült bennem a kérdés, hogy odaát mindenki shapeshifter Walterbnative-on kívül? 😊
több mint 14 éve
Zsír volt a 30 Rock élő adása 😀 Megnéztem a WC meg az EC verziót is, jó volt látni a különbségeket 😀A Community szokásos zseniális, Big Bang egész jó volt, Office hát bazzeg 😀 H-I-R-P-E-E-S 😀, Grey's Anatomy egyre jobb, többit meg még nem néztem meg, és valszeg nem is fogom most egy darabig.
több mint 14 éve
gsn
3 548
fringe vélemények? nekem bejött ez a rész csak ne húzzák sokáig ezt a dolgot csalódnék...FucuMár miért ne húznák? 😀 A múlt heti rész tetszett idén eddig csak, az is csak azért, mert jó volt a sztori. Nem lehet egy egész évadot arra építeni, hogy egyik helyen az egyik le fog bukni egyszer valamikor, a másik helyen a másik pedig magához tér egyszer talán... Ha erre építenek egy teljes évadot, 20+ részt, akkor megbukott a sorozat, bár már tavaly is inkább bajom volt vele, mint tetszett. 😂
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
fringe vélemények? nekem bejött ez a rész csak ne húzzák sokáig ezt a dolgot csalódnék...
több mint 14 éve
Volt már olyan sorozat rész, amit élőben adtak le a tv csatornán? A 30 Rock történelmet csinált, életemben nem röhögtem ennyit fél óra alatt.MakaVészhelyzet, Jóbarátok
több mint 14 éve
Maka
2 760
Volt már olyan sorozat rész, amit élőben adtak le a tv csatornán? A 30 Rock történelmet csinált, életemben nem röhögtem ennyit fél óra alatt.
több mint 14 éve
braxa88
12 534
Boardwalk Empire... 4.részt most néztem meg, nekem nagyon bejön.Steve Buscemi nagykirály 😊
több mint 14 éve
Jelenleg Community>Big Bang>Office>Rules of Engagement>Two and a Half Men>Modern Family>Parks and Recreation>League>30 Rock>How I met your mothertenorxHúúú tényleg az Office ki is ment a fejemből. 😀
"I DECLARE BANKRUPTCY!"
több mint 14 éve
Most néztem meg a Modern family 2. évad, 1. részét és bátran állíthatom, hogy a legtöbb mostani vígjátékot simán alázza. Már rég röhögtem ennyire jót, csak ajánlani tudom aki eddig még ne mnézet volna bele.sütiIgen, a Modern Family is kúszik felfele a sitcom listámon, de még nem tudja megközelíteni a Communtytit 😀
Jelenleg Community>Big Bang>Office>Rules of Engagement>Two and a Half Men>Modern Family>Parks and Recreation>League>30 Rock>How I met your mother