Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
Ki van képben a Madagaszkár Pingvinek c. sorozattal kapcsolatban?

Az érdekelne, hogy hány évad létezik belőle, és az adott évad hány részes.
Mert tegnap elkezdtem letölteni az első évadot. 10 részig minden simán ment, aztán a 11. rész full az első rész volt, a 12. a 2. , a 13. a 3, aztán a 14. rész új volt, de utána csak a 23. részt találtam meg...JC6
van egy barátnőm, Wiki Pedia, majdnem mindenre tudja a választ, csak tisztelettel kell bánni vele

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_The_Penguins_of_Madagascar_episodes

ha jól látom első évad 48 rész, második eddig 28
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ki van képben a Madagaszkár Pingvinek c. sorozattal kapcsolatban?

Az érdekelne, hogy hány évad létezik belőle, és az adott évad hány részes.
Mert tegnap elkezdtem letölteni az első évadot. 10 részig minden simán ment, aztán a 11. rész full az első rész volt, a 12. a 2. , a 13. a 3, aztán a 14. rész új volt, de utána csak a 23. részt találtam meg...
több mint 14 éve
pc_x 943 — Red Fist
Hmm... hát a The Walking Dead e02-ben már teljesen eltértek a képregénytől :/ Mindegy, azért jó volt, mindenképp végignézem az évadot 😊

több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Nagyon bejön, ahogy Lumen és Dexter mélyítik a kapcsolatukat, eddig telitalálat. Rész amúgy tetszett, egyre több dolog kerül ki, a bejefejző jelenet, pedig ismét zseni 😊
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Hivatalossá vált a pletyka, T-Bag karaktere vissza fog térni a Breakout Kings című sorozatban.

több mint 14 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
The walking dead pilot letudva, bejövős. Csak ajánlani tudom.

több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
És akkor mégegyszer:
Sherlock - angol sorozat, összesen 3 90 perces résszel, modern Sherlock Holmes feldolgozás. Nagyon durván eltalálták az egészet, és az "évad"végi cliffhanger is nagyon jó, 10/10 nálam komplettan a három rész.
több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Boomtown S1 befejezve.
A fél Elit alakulat benne van😊))

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
CHUCK SPOILER!

Hát jól ki lett elemezve ez a rész azt hiszem. 😀
Mondjuk azt már nem nagyon értem, hogy az intersectet mivé tudnák továbbfejleszteni, de tudom, hogy úgy is megfognak lepni valamivel.
Már nagyon várom az új részt. 😊

több mint 14 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
SPOILER!

Azért előtte ő bőven ügyködhetett a kunyhójában, plusz úgy tudta, hogy Chucknak nincs is interszektje ezért nem adta neki oda.
Chevy
Csak egy ideig nem tudta, mert ha jól emlékszem ő adta neki az Órát, hogy ne fájjon a feje. Bár akkor meg felülírhatta volna, hogy Shaw-t könnyebben verje szét 😀shawnka
Akkor hol a kihívás 😀
több mint 14 éve
SPOILER!

Azért előtte ő bőven ügyködhetett a kunyhójában, plusz úgy tudta, hogy Chucknak nincs is interszektje ezért nem adta neki oda.
Chevy
Csak egy ideig nem tudta, mert ha jól emlékszem ő adta neki az Órát, hogy ne fájjon a feje. Bár akkor meg felülírhatta volna, hogy Shaw-t könnyebben verje szét 😀
több mint 14 éve
SPOILER!
,,Your father never wanted you to see this. But I know now, he was wrong"
Ezért gondolom hogy a psp volt a 3.0. Mert ha törlő lett volna, akkor szerintem apuci qrva boldog lett volna, hogy a fiacskája kiszáll a szpájbizniszből. És azért tévedett Orion, mert mrs b látta, hogy jól nyomja Chuck a 2.0-val És akkor ahogy mondod érzelmileg nem tudott flesselni.
Psp: mivel mindekettő büdös nagy kocka (volt), szóval gondolom hogy van mindkettőnek akkor meg minek 😀Chevy
SPOILER!
Tényleg hiszen a psp Orion kuckójába volt, akkor meg végképp nem értem,h miért nem találták meg... 😀 Na de akkor mi lehet Ellie kocsijába? 4.0?😀Divat
SPOILER!
Szerintem biztonsági másolat Orion munkásságáról.
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
SPOILER!
Ezért gondolom hogy a psp volt a 3.0. Mert ha törlő lett volna, akkor szerintem apuci qrva boldog lett volna, hogy a fiacskája kiszáll a szpájbizniszből. És azért tévedett Orion, mert mrs b látta, hogy jól nyomja Chuck a 2.0-val És akkor ahogy mondod érzelmileg nem tudott flesselni.
Psp: mivel mindekettő büdös nagy kocka (volt), szóval gondolom hogy van mindkettőnek akkor meg minek 😀Chevy
SPOILER!
Tényleg hiszen a psp Orion kuckójába volt, akkor meg végképp nem értem,h miért nem találták meg... 😀 Na de akkor mi lehet Ellie kocsijába? 4.0?😀

|
több mint 14 éve
SPOILER!
2 lehetöség:
1. Mrs.B Chucknak "feltöltötte" az új Intersectet, a gépen meg Orion aktái és a cuccainak tervrajza vannak.Csak akkor miért nem tudott flesselni?
2. Nos ha a psp törlő volt, akkor persze az interszekt rajta van a gépen az előzőleg felsorolt cuccok mellet.
Chuck SPOILER!
Meg a faterja azt hiszem a halála környékén végig velük volt, szóval nem tudom, hogy mikor tudta volna továbbfejleszteni a csúcsszuper intersect 2.0-t.
F.Schleck
Azért előtte ő bőven ügyködhetett a kunyhójában, plusz úgy tudta, hogy Chucknak nincs is interszektje ezért nem adta neki oda

Amúgy nekem is hiányzik a Jeffster, a "Don't worry Casey, I know that dumpster-en mindig besírok 😀Chevy
SPOILER!!!
Lehet, h mivel az anyja megint "átverte" ezért érzelmileg megint nem tud flesselni, mint anno Sarah miatt.
De sztem Mrs. B Volkoff miatt törölhette 2.0-át, és ezért is mondhatta Sarahnak, hogy vigyázzon Chuckra, csak azt nem tudta, h közbe apuci megcsinálta 3.0-át? De akkor se értem miért nem találták meg Chuckék azt a psp-t... 😀Divat
SPOILER!
Psp: mivel mindekettő büdös nagy kocka (volt), szóval gondolom hogy van mindkettőnek akkor meg minek 😀
több mint 14 éve
Sherlock. Ez tényleg egy kurvajó feldolgozás 😀
több mint 14 éve
SPOILER!
2 lehetöség:
1. Mrs.B Chucknak "feltöltötte" az új Intersectet, a gépen meg Orion aktái és a cuccainak tervrajza vannak.Csak akkor miért nem tudott flesselni?
2. Nos ha a psp törlő volt, akkor persze az interszekt rajta van a gépen az előzőleg felsorolt cuccok mellet.
Chuck SPOILER!
Meg a faterja azt hiszem a halála környékén végig velük volt, szóval nem tudom, hogy mikor tudta volna továbbfejleszteni a csúcsszuper intersect 2.0-t.
F.Schleck
Azért előtte ő bőven ügyködhetett a kunyhójában, plusz úgy tudta, hogy Chucknak nincs is interszektje ezért nem adta neki oda

Amúgy nekem is hiányzik a Jeffster, a "Don't worry Casey, I know that dumpster-en mindig besírok 😀Chevy
SPOILER!!!
Lehet, h mivel az anyja megint "átverte" ezért érzelmileg megint nem tud flesselni, mint anno Sarah miatt.
De sztem Mrs. B Volkoff miatt törölhette 2.0-át, és ezért is mondhatta Sarahnak, hogy vigyázzon Chuckra, csak azt nem tudta, h közbe apuci megcsinálta 3.0-át? De akkor se értem miért nem találták meg Chuckék azt a psp-t... 😀

|
több mint 14 éve
Chuck SPOILER!
Én azt nem értem, hogy ha az intersect mittudomén hánypontnulla, akkor miért Ellie kocsijába rejtette el? Mi van, ha ő nézi meg először? Meg a faterja azt hiszem a halála környékén végig velük volt, szóval nem tudom, hogy mikor tudta volna továbbfejleszteni a csúcsszuper intersect 2.0-t.
Az anyja "psp"-je pedig szerintem is valami törlő, vagy ideiglenesen kikapcsoló cucc lehetett.F.Schleck
SPOILER!
Akkor lesz még1 kém a családba, lassan Jeffsterék is azok lesznek... 😀 sztem maga az ötlet jó h Ellie-nél is elrejtett vmit(dehogy régóta ott csillog villog az utcán egy mustang 😊 ), és erre ugye Chuck is rájött.
akkor már csak azt kéne kideríteni, h miért kellett használnia a psp-t Mrs. B.-nek?? Volkoff bizalma miatt? tudott ő egyáltalán arról, h van ilyen Adatbázis? viszont ha Orion központjába ott volt eza psp akkor Chuck+Morgan miért nem találta meg, mikor elkezdtek nyomozni anyuka után?
kiv leszek 3.0 mit fog tudni...mekkora lenne Morgan nézné meg 😀Divat
SPOILER!
2 lehetöség:
Chuck SPOILER!
F.Schleck

Amúgy nekem is hiányzik a Jeffster, a "Don't worry Casey, I know that dumpster-en mindig besírok 😀
több mint 14 éve
Chuck SPOILER!
Én azt nem értem, hogy ha az intersect mittudomén hánypontnulla, akkor miért Ellie kocsijába rejtette el? Mi van, ha ő nézi meg először? Meg a faterja azt hiszem a halála környékén végig velük volt, szóval nem tudom, hogy mikor tudta volna továbbfejleszteni a csúcsszuper intersect 2.0-t.
Az anyja "psp"-je pedig szerintem is valami törlő, vagy ideiglenesen kikapcsoló cucc lehetett.F.Schleck
SPOILER!
Akkor lesz még1 kém a családba, lassan Jeffsterék is azok lesznek... 😀 sztem maga az ötlet jó h Ellie-nél is elrejtett vmit(dehogy régóta ott csillog villog az utcán egy mustang 😊 ), és erre ugye Chuck is rájött.
akkor már csak azt kéne kideríteni, h miért kellett használnia a psp-t Mrs. B.-nek?? Volkoff bizalma miatt? tudott ő egyáltalán arról, h van ilyen Adatbázis? viszont ha Orion központjába ott volt eza psp akkor Chuck+Morgan miért nem találta meg, mikor elkezdtek nyomozni anyuka után?
kiv leszek 3.0 mit fog tudni...mekkora lenne Morgan nézné meg 😀

|
több mint 14 éve
Rég volt már ilyen kínos Office rész 😀
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Chuck SPOILER!
Az anyja "psp"-je pedig szerintem is valami törlő, vagy ideiglenesen kikapcsoló cucc lehetett.

több mint 14 éve
Ó máj gád Chuck, főleg így, hogy nem lesz jövőhéten 😕
Chevy
Uh, ez tényleg nagyon ütött, az évad egyik legjobb része volt, pedig az átlag sem rossz. 😊

SPOILER!
Jól oldották meg nagyon szerintem a Volkoffot is, hogy végre egy igazán trükkös a "főgonosz" van, akit mellesleg igen jól játszott a színész szerintem. De a végén mi lehetett az a cucc a csomagtartóban?F.Schleck
nekem is nagyon tetszett eza rész IS.

SPOILER!!!
ami Orion központjába is volt, sztem vmi Adatbázis 3.0, viszont amit a Mrs. B. elé rakott psp az mi volt? vmi törlő? v megint vmi okosság? Volkoff tényleg jó volt, tök olyan stílusa volt, mint Chuck faterjának. beteg Jeffsteréket csak én hiányolom? 😊Divat
SPOILER
Igen, a psp-vel kitörölte Chuckból az intersect-et elvileg.
több mint 14 éve
Ó máj gád Chuck, főleg így, hogy nem lesz jövőhéten 😕
Chevy
Uh, ez tényleg nagyon ütött, az évad egyik legjobb része volt, pedig az átlag sem rossz. 😊

SPOILER!
Jól oldották meg nagyon szerintem a Volkoffot is, hogy végre egy igazán trükkös a "főgonosz" van, akit mellesleg igen jól játszott a színész szerintem. De a végén mi lehetett az a cucc a csomagtartóban?F.Schleck
nekem is nagyon tetszett eza rész IS.

SPOILER!!!
ami Orion központjába is volt, sztem vmi Adatbázis 3.0, viszont amit a Mrs. B. elé rakott psp az mi volt? vmi törlő? v megint vmi okosság? Volkoff tényleg jó volt, tök olyan stílusa volt, mint Chuck faterjának. beteg Jeffsteréket csak én hiányolom? 😊

|
több mint 14 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
South Park: 10ből legalább 20 pont. Megmagyarázták a 14 évad óta húzódó rejtélyt!tenorx
ezek a Chtulu-s részek iszonyat jók. remélem a jövőheti egy jó kis lezárása lesz ennek a vonalnak. (bár nálam még nem üti az imaginationland-es 3 részt, de közelít hozzá)kisvanek4
+1Double B
nekem nem tetszett, az ok h megtudtuk amit az első rész óta akarunk, de azonkívül semmi

több mint 14 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
South Park: 10ből legalább 20 pont. Megmagyarázták a 14 évad óta húzódó rejtélyt!tenorx
ezek a Chtulu-s részek iszonyat jók. remélem a jövőheti egy jó kis lezárása lesz ennek a vonalnak. (bár nálam még nem üti az imaginationland-es 3 részt, de közelít hozzá)kisvanek4
+1
több mint 14 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 768 — Panthers fan
Na, az FNL ezen a héten már kezdte közelíteni a megszokott nívót.
State 😊

Tepper takarodj!