NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 13 éve
FNL S05E05 LIKE!ja, jó volt ez az idegenbeli tour epizód
bár a Julie-s szál még mindig legalja, talán most már parkolópályára állítják.brk
több mint 13 éve
.brk
1 890
FNL S05E05 LIKE!bár a Julie-s szál még mindig legalja, talán most már parkolópályára állítják
több mint 13 éve
Lesz újra Kengyelfutó gyalokkakukk, 26 résszel: http://filmdroid.blog.hu/2010/12/04/bolondos_dallamok_kengyelfuto_gyalogkakukk_visszater
több mint 13 éve
Walking Dead SPOILER!Jiiiiim! Mennyire jól megírt és eljátszott karakter (volt). Félek, hogy szarul fog záródni az évad :/ ennek a résznek a végén lévő kétségbeesés viszont nagyon el lett találva 😊
több mint 13 éve
I aint buildin no bookcase - mekkora instant klasszikus 😀Ledaráltam a BE-t, néha kicsit lassú, de nem bánom, gengszter filmekre sucker vagyok.
A nő meg a csaj a Trainspottingból, imádom az akcentusát 😊
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Dexter is zseniális volt ismét. Feszültség megvolt, köcsög főellenség megvan, aki most úgy tűnik, hogy Dex előtt jár 8 lépéssel. Nem tudom, hogy 2 rész alatt, hogy fogják elrendezni mindezt. Illetve ott van Deb is, aki egyre inkább közeledik főhősünk titkához. Végül pedig Dex-Lumen szál, ahol meglépték azt, amire vártam, remélem visszatérhet a 6. évadra is a csaj.shawnkaÉs akkor még Liddy-vel is kéne valamit csinálni ( még az előző részben nagyon nagy volt, amikor rákacsintott Quinnre 😀 ).
több mint 14 éve
Dexter is zseniális volt ismét. Feszültség megvolt, köcsög főellenség megvan, aki most úgy tűnik, hogy Dex előtt jár 8 lépéssel. Nem tudom, hogy 2 rész alatt, hogy fogják elrendezni mindezt. Illetve ott van Deb is, aki egyre inkább közeledik főhősünk titkához. Végül pedig Dex-Lumen szál, ahol meglépték azt, amire vártam, remélem visszatérhet a 6. évadra is a csaj.
több mint 14 éve
Chuck SPOILER!!Ez is egy elképesztően érdekes rész volt. Bár annyira nem jött be nekem ez a kemény Sarah, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az Ellieék is megkapták az intersectet szállal.
több mint 14 éve
pffff.most néztem meg. az az igazság, hogy kersem a szavakat, de nem igen találom egyenlőre. talán az év összes sorozata közül(persze bőven nem vagyok képben az összessel), a legjobb epizódot láttam. fergeteges, brutális, elgondolkodtató, megdöbbentő, sokkoló és olykor nyers volt. a szálak már totál össze vannak kuszálva. Al végre talán mutat valamit. Darmody félelmetes, simán a kedvenc karakteremmé vált. amikor belenézett a kamerába, hogy legyakja azt a formát... 😀 😀kellett itt lelkendezni. most néztem volna a 10.et de még nincs felirat 😕haromtkedd DU-ra általában van a hosszupuskán magyarharomthalamitáék már van, hogy aznap elkészítik a feliratot. elképesztő munkát végeznek. mind emellett nagyon igényes. tökéletesen passzol a sorozathoz.Zsoca
több mint 14 éve
Dexter, minden héten leírom, de hihetetlen 😮😮 Iszonyatos összefonódások lesznek az utolsó 3 részben... Túl sok ez az egy hét két rész közt 😀pc_xA mostani végén volt egy kis előzetes, nagyon durva lesz a következő rész 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kellett itt lelkendezni. most néztem volna a 10.et de még nincs felirat 😕halamitáék már van, hogy aznap elkészítik a feliratot. elképesztő munkát végeznek. mind emellett nagyon igényes. tökéletesen passzol a sorozathoz.Zsocaboardwalk-hoz kb hány napon belül szokott lenni felirat?thebekekedd DU-ra általában van a hosszupuskán magyarharomt
több mint 14 éve
Gabesz92
1 453
HIMYM 6x10 zseniális volt. Aww, man. 😀Nekem is nagyon tetszett. Utóbbi hetek legjobbja volt, sőt talán nekem ez jött be legjobban ebből az évadból eddig! Remélem tartják ezt a színvonalat 😊
Maka
több mint 14 éve
A Mesék kriptából c. horror sorozatban volt egy bizonyos "autóstoppos" rész, vki nem tud erről vmi konkrétabbat modani (cím, évad, epizód)?spoiler
megy egy sorozatgyilkos kocsival, stopposokat vesz fel, majd megöli őket, most meg olyat stoppost vesz fel, aki ugyan úgy sorozatgyilkos, majd a végén meghal mindkettő mert vmi autószerelő kibaszik velük.
több mint 14 éve
Maka
2 760
HIMYM 6x10 zseniális volt. Aww, man. 😀 A Walking Dead kicsit gyorsabban indult be a kelleténél, gondolom a kevés részes első évad az oka.
több mint 14 éve
south park,shake weight 😂Jocisajnálom h vége az évadnak, mert szerintem ez az évad sokkal jobb volt mint az előző kettő például.
amúgy nem hiszem hogy a shake weight készítőinek ez a poén nem jutott eszükbe, hogy vki biztosan ki fogja őket parodizálni, egy ilyen videó sztem adja az ötletet:
http://www.youtube.com/watch?v=xXHUdvvHTkw
több mint 14 éve
south park,shake weight 😂
több mint 14 éve
halamitáék már van, hogy aznap elkészítik a feliratot. elképesztő munkát végeznek. mind emellett nagyon igényes. tökéletesen passzol a sorozathoz.boardwalk-hoz kb hány napon belül szokott lenni felirat?thebekekedd DU-ra általában van a hosszupuskán magyarharomt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
boardwalk-hoz kb hány napon belül szokott lenni felirat?thebekekedd DU-ra általában van a hosszupuskán magyar
több mint 14 éve
Dexter, minden héten leírom, de hihetetlen 😮😮 Iszonyatos összefonódások lesznek az utolsó 3 részben... Túl sok ez az egy hét két rész közt 😀
több mint 14 éve
boardwalk-hoz kb hány napon belül szokott lenni felirat?
több mint 14 éve
Sherlock 😊az a TremeJJ Tillera 10. részig semmit nem vesztett színvonalából, sőt...JJ TillerMondjuk ilyen stábbal nagy szégyen lett volna ha megbukik az HBO vele. Steve Buscemi is tökéletes választás.
Simán a legjobb sorozat idén, még most se tudok betelni vele. 😀süti
több mint 14 éve
az a Tremea 10. részig semmit nem vesztett színvonalából, sőt...JJ TillerMondjuk ilyen stábbal nagy szégyen lett volna ha megbukik az HBO vele. Steve Buscemi is tökéletes választás.
Simán a legjobb sorozat idén, még most se tudok betelni vele. 😀süti
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
a 10. részig semmit nem vesztett színvonalából, sőt...JJ TillerMondjuk ilyen stábbal nagy szégyen lett volna ha megbukik az HBO vele. Steve Buscemi is tökéletes választás.
Simán a legjobb sorozat idén, még most se tudok betelni vele. 😀
több mint 14 éve
haromt és marci írta, mennyire jó a Boardwalk Empire gondoltam bele lesek én is.a 10. részig semmit nem vesztett színvonalából, sőt...
Először imdb-n rákerestem. Dráma, krimi, az nem a kedvencem. Másnap megnéztem az introt. Abból se derült ki semmi. Harmadnap leszedtem az első részt. 1 órás lévén nem néztem meg. Negyednap rászántam magam. Akkor pedig kiderült, hogy ez tényleg egy kurva jó sorozat. 😀
Feltéve persze, ha a többi rész is hasonló színvonalú. Már régóta vártam egy ilyen sorozatra.süti
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal