Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem értek egyet. A GoT finálék sosem csaptak oda. Ügyesen hagyják benne lefolyni a 9. részek eseményeit, és komótosan megágyaznak a következő évadra. Nem kell, hogy minden rész odacsapós legyen, pont tökéletes zárás volt ez egy ennyire odakúrós 9. után.shawnkaazt tudom, hogy mindig a 9. rész a legepicebb, de az eddigi két zárás mérföldekkel jobb volt a mostaninál.
Mindig jövőre
több mint 12 éve
stannis megy északra megküzdeni a vadakkal. télleg szar zárás volt 😛
több mint 12 éve
Nem értek egyet. A GoT finálék sosem csaptak oda. Ügyesen hagyják benne lefolyni a 9. részek eseményeit, és komótosan megágyaznak a következő évadra. Nem kell, hogy minden rész odacsapós legyen, pont tökéletes zárás volt ez egy ennyire odakúrós 9. után.
több mint 12 éve
GoT: | hát majdnem volt olyan jó, mint a 9.rész, ja nem.... 😀bitang gyenge volt valóban |
több mint 12 éve
GoT: Ez valami botrányosan szar volt, különösen évadzárónak. | Havas Jon visszatérésén kívül semmi érdemleges nem történt, legalább a kisköcsög halálát beletehették volna. |
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Én msot nézem a SOpranost, utána lesz beütemezve a Shield.Shield az egyik olyan sorozat aminek teljesen vállalható a szinkronja,én azzal néztem,pedig kb 3 sorozatot néztem szinkronosan eddig.
Shieldet mennyire gáz ha magyarul nézem, valahogy nekem jobban átjött a szinkron, de ha azt mnodjátok angol is van olyan jó akkor nézem úgy.Toca
több mint 12 éve
Én msot nézem a SOpranost, utána lesz beütemezve a Shield.Shieldet mennyire gáz ha magyarul nézem, valahogy nekem jobban átjött a szinkron, de ha azt mnodjátok angol is van olyan jó akkor nézem úgy.
több mint 12 éve
pár éve elkezdtem a Sopranost, de nem jött be és 4-5 rész után kaszáltamNálam top 5 sorozat, nem nagyon tudok rosszat mondani róla. Pont 2 éve néztem végig. Az első pár rész nem nagyon jött be, 1 hónapig hagytam pihenni , majd annyira beszippantott, hogy 2 hét alatt végignéztem.
szeretem a sorozatokat, és a Sopranos ugye alapmű. győzzetek meg h adjak neki még egy esélyt 😊 miért olyan jó ez a sorozat?braxa88
több mint 12 éve
pár éve elkezdtem a Sopranost, de nem jött be és 4-5 rész után kaszáltamNézd végig a Shieldet utána utána a Sopranos egy laza kis levezetés lesz.
szeretem a sorozatokat, és a Sopranos ugye alapmű. győzzetek meg h adjak neki még egy esélyt 😊 miért olyan jó ez a sorozat?braxa88
Végén már felhígult a Sopranos,elvesztette a varázsát.Shieldet viszont nagyon ajánlom.vic mackey for prez.
több mint 12 éve
pár éve elkezdtem a Sopranost, de nem jött be és 4-5 rész után kaszáltamÉn meg szeretem a műfajt is, de két évadot voltam képes végignézni
Voltak benne jó pillanatok, de főleg a pszichológusnős szál meg a família tönkrevágta a hangulatot

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
pár éve elkezdtem a Sopranost, de nem jött be és 4-5 rész után kaszáltamszeretem a sorozatokat, és a Sopranos ugye alapmű. győzzetek meg h adjak neki még egy esélyt 😊 miért olyan jó ez a sorozat?
több mint 12 éve
Más: Killing s03E01-02t ki látta? Nagyon jó kis felvezetés volt, Holder továbbra is 10/10, Lindennel jók lesznek megint. Érdekes szál, eső,ború minden hangulat meg van.Kroos😀 Tényleg ez is elkezdődött, Hannibal mellett belekezdek ebbe. Illetve folytatom 😀
több mint 12 éve
hát ebben aztán rengeteg spoiler volt 😀kristofhoztam ajándékot meg nem is.
ezmáténylegspoiler.
| de komolyra fordítva a szót,szerintem a feltámadás lesz az utolsó jelenet,mondjuk ütős lenne ha megjelenne ott kettévágott torokkal a nő |
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
hát ebben aztán rengeteg spoiler volt 😀
több mint 12 éve
GoT finálé spoiler!!| Kezdem sejteni mi lesz az évad záró jelenete.Piszok nagyot fog ütni ha azt teszik oda amit gondolok |
több mint 12 éve
Borgiák kasza. Akartak lezáró tévéfilmet, az se lesz 😕
Mindig jövőre
több mint 12 éve
| szerintem a rokonok érkezése az esküvőre és ha még nem volt, akkor Jorah "árulása", meg talán Jon visszatérése a Fekete Várba || Akkor mi lesz a szezonzáró?Mert igazság szerint össze vissza ugrálnak a könyvben. | Kenny| esélytelen h benne legyen az még az idei évadban. | braxa88| Ha hűek a könyvhöz akkor a tizedik rész nagyobbat fog szólni mint a kilencedik | Kenny| Akkor még él a remény hogy a kis köcsög is hasonló sorsra jut mihamarabb (asszem Ő meg idősebb Greyjoy nevét mondta még Stannis) | (szimpla/tv-s spojler)Rataxes| Melisandre piócás akciójának egyébként van valami köze Robb halálához? | Rataxes| még nem láttam a kilencedik részt,de a könyv alapján igen. | Kenny

több mint 12 éve
Elég a gyerekes néznivalókból már...Jelen, szerintem jól nyitott, folytatta kb. a 2. évad szinjét ami elég jó volt az 1-höz képest, annyi pénzből nem is várok többet, jó kis heti limonádé a többi mellé, van humor, fordulat stb.
a Teenwolf nyitást ki látta? 😀Höri
Más: Killing s03E01-02t ki látta? Nagyon jó kis felvezetés volt, Holder továbbra is 10/10, Lindennel jók lesznek megint. Érdekes szál, eső,ború minden hangulat meg van.
több mint 12 éve
| joff esküvőjéhez kell még mace tyrell és főleg oberyn martell jelenléte. plusz sztem sokkal jobban ráfognak arra az esküvőre pörögni.| Akkor mi lesz a szezonzáró?Mert igazság szerint össze vissza ugrálnak a könyvben. | Kenny| esélytelen h benne legyen az még az idei évadban. | braxa88| Ha hűek a könyvhöz akkor a tizedik rész nagyobbat fog szólni mint a kilencedik | Kenny| Akkor még él a remény hogy a kis köcsög is hasonló sorsra jut mihamarabb (asszem Ő meg idősebb Greyjoy nevét mondta még Stannis) | (szimpla/tv-s spojler)Rataxes| Melisandre piócás akciójának egyébként van valami köze Robb halálához? | Rataxes| még nem láttam a kilencedik részt,de a könyv alapján igen. | Kenny
|
több mint 12 éve
| Akkor mi lesz a szezonzáró?Mert igazság szerint össze vissza ugrálnak a könyvben. || esélytelen h benne legyen az még az idei évadban. | braxa88| Ha hűek a könyvhöz akkor a tizedik rész nagyobbat fog szólni mint a kilencedik | Kenny| Akkor még él a remény hogy a kis köcsög is hasonló sorsra jut mihamarabb (asszem Ő meg idősebb Greyjoy nevét mondta még Stannis) | (szimpla/tv-s spojler)Rataxes| Melisandre piócás akciójának egyébként van valami köze Robb halálához? | Rataxes| még nem láttam a kilencedik részt,de a könyv alapján igen. | Kenny
több mint 12 éve
| esélytelen h benne legyen az még az idei évadban. || Ha hűek a könyvhöz akkor a tizedik rész nagyobbat fog szólni mint a kilencedik | Kenny| Akkor még él a remény hogy a kis köcsög is hasonló sorsra jut mihamarabb (asszem Ő meg idősebb Greyjoy nevét mondta még Stannis) | (szimpla/tv-s spojler)Rataxes| Melisandre piócás akciójának egyébként van valami köze Robb halálához? | Rataxes| még nem láttam a kilencedik részt,de a könyv alapján igen. | Kenny
több mint 12 éve
| Ha hűek a könyvhöz akkor a tizedik rész nagyobbat fog szólni mint a kilencedik || Akkor még él a remény hogy a kis köcsög is hasonló sorsra jut mihamarabb (asszem Ő meg idősebb Greyjoy nevét mondta még Stannis) | (szimpla/tv-s spojler)Rataxes| Melisandre piócás akciójának egyébként van valami köze Robb halálához? | Rataxes| még nem láttam a kilencedik részt,de a könyv alapján igen. | Kenny
több mint 12 éve
Elég a gyerekes néznivalókból már...a Teenwolf nyitást ki látta? 😀
több mint 12 éve
|hogy összecsapott vége lesz-e? hát igen, sztem is. 2 könyben egyszerűen nem lehet ezt mindet befejezni | ugye 6.könyv kezdődik két nagy csatával. egy a rabszolga öbölben, egy meg valszeg Deresnél. ezekkel már elmegy a könyv kb harmada, és akkor még nem haladt a sztori semmit. . | . 1500körül lesz mind2 könyv állítolag, ami kb sztem 2,5-3év mulva fog megjelenni az első...| A csaták egy jó részét eddig is elég könnyen elintézte, talán csak Királyvár ostroma van nagyon hosszan leírva, előtte a legtöbb csata elnagyolt volt. Nem hiszem, hogy sokat változtatna ezen. A kiszivárogtatott egy fejezetben Theon beszélget Stannis-szal, aztán kb. ennyi. Nem hiszem, hogy túlzásokba esne csata szinten Martin. Sokkal inkább attól tartok, hogy kapunk még két új területet, hat új kultúrát, és kitalál 25 fajta új kaját, amit kurva részletesen be kell mutatni. | Gyurma Pappa
| danynek haza kell még menni westerosra, egyáltalán megtalálni őt 😀 meg a sárkányokat, össze lesz ez csapva télleg, vagy lesz még több könyv is, amit Martin kora miatt nem ő fog befejezni, vagy nem is lesz befejezve. |
sajnálom mert hihetetlen jó a sztori, élvezetes a könyv, nagyon jó sorozatot csinálnak belőle, de az író lustasága miatt lehet sose tudjuk meg mi lesz a vége...braxa88
rabszolfa öbölbeli csatát sztem leírja nagyjából részletesen, hiszen van ott vagy 3-4 POV karakter, a másikról viszint télleg elképzelhető h nem kapunk semmit, csak visszaemlékezést
utolsó mondatod meg nyílván ugy lesz, kapjuk leírásokat kajákról, ruhákról, álmokról mindenről 😀 |
több mint 12 éve
| Akkor még él a remény hogy a kis köcsög is hasonló sorsra jut mihamarabb (asszem Ő meg idősebb Greyjoy nevét mondta még Stannis) | (szimpla/tv-s spojler)| Melisandre piócás akciójának egyébként van valami köze Robb halálához? | Rataxes| még nem láttam a kilencedik részt,de a könyv alapján igen. | Kenny
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)