Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 14 éve
Pete vs. Life - remek a szerkezete 😂 két focikommentár narrálja az epizódokat, jellegzetes angol riporteri stílusban 😂
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
SPOILERDexter S08, 😱O Isteni, végig hallottam ahogy iszonyatosan dobog a szivem a rész alatt, az 4. évadzáró után a legjobb az elmúlt időszakban 😊pc_xmondjuk a betört ajtóval nemtudom mit csináltak 😀 de a cliff megint odabaszottshawnka
Most néztem meg és ezen gondolkodtam. De mivel a 2 szoba közti ajtó tört be ezért valszeg utólag tűnt fel bárkinek is.
több mint 14 éve
Dexter S08, 😱O Isteni, végig hallottam ahogy iszonyatosan dobog a szivem a rész alatt, az 4. évadzáró után a legjobb az elmúlt időszakban 😊pc_xmondjuk a betört ajtóval nemtudom mit csináltak 😀 de a cliff megint odabaszott
több mint 14 éve
Dexter S08, 😱O Isteni, végig hallottam ahogy iszonyatosan dobog a szivem a rész alatt, az 4. évadzáró után a legjobb az elmúlt időszakban 😊
több mint 14 éve
baseball playoffAz új Family Guy büntet 😀 Az évad első része elég gyenge volt, de azóta hozza a régi színvonalat.barneynem tudom nekem az első három rész nem nagyon tetszett, főleg az első rész, viszont a szünet óta két eléggé jó kis részt adtak ki. amúgy miért volt egy 3 hetes szünet?kisvanek4
több mint 14 éve
Sebii
3 535
Na Dexter lassan újra régi fényében ragyog. Az előző 2 rész nagyon erősre sikeredett. 😊
több mint 14 éve
Az új Family Guy büntet 😀 Az évad első része elég gyenge volt, de azóta hozza a régi színvonalat.barneynem tudom nekem az első három rész nem nagyon tetszett, főleg az első rész, viszont a szünet óta két eléggé jó kis részt adtak ki. amúgy miért volt egy 3 hetes szünet?
több mint 14 éve
Az új Family Guy büntet 😀 Az évad első része elég gyenge volt, de azóta hozza a régi színvonalat.
több mint 14 éve
marci
1 023
Jogos, jellemfejlődött Winger. Eleinte nekem se jött be, nagyon nem tetszettek a közös jelenetei a szőke csajjal és mivel sűrűn volt ilyen, nem volt kedvenc. Mikor végre túljutottak a romantikázásos hülyeségen, Winger is sokkal jobb lett.Nem, kimondottan szeretem a köcsög karaktereket 😊A Community továbbra is üt 😊 Ha lehetne kritikát fogalmazni vele szemben, az az, hogy a kvázi főszereplő a leggyengébb karakter (meg színész is) benne.JakehomerSzerintem McHale is jól hozza a D-baget. Nem lehet, hogy azért nem tetszik annyira, mert a karakterek közül ő a legkevésbé szimpatikus?marci
Egyébként is nagyon visszavettek ebből a dbag vonalból, sokkal inkább Pierce az enigma a második évadban.
Nincs nagy gondom a Winger karakterrel sem, sokat javult (az elején majdnem kaszáltam a sorozatot miatta, akkor nagyon gyengének találtam), csak amiatt említettem, mert mégiscsak arra van felhúzva az egész sorozat, hogy ő bekényszerül egy idegen közegbe.
A rektorból kéne több (már csak az akcentus miatt is 😀 ), az ő és Chang közös jelenetei a kedvenceim.Jakehomer
És egyetértek John Oliverrel kapcsolatban is, az a faszi bitang jó. 😊
több mint 14 éve
Nem, kimondottan szeretem a köcsög karaktereket 😊A Community továbbra is üt 😊 Ha lehetne kritikát fogalmazni vele szemben, az az, hogy a kvázi főszereplő a leggyengébb karakter (meg színész is) benne.JakehomerSzerintem McHale is jól hozza a D-baget. Nem lehet, hogy azért nem tetszik annyira, mert a karakterek közül ő a legkevésbé szimpatikus?marci
Egyébként is nagyon visszavettek ebből a dbag vonalból, sokkal inkább Pierce az enigma a második évadban.
Nincs nagy gondom a Winger karakterrel sem, sokat javult (az elején majdnem kaszáltam a sorozatot miatta, akkor nagyon gyengének találtam), csak amiatt említettem, mert mégiscsak arra van felhúzva az egész sorozat, hogy ő bekényszerül egy idegen közegbe.
A rektorból kéne több (már csak az akcentus miatt is 😀 ), az ő és Chang közös jelenetei a kedvenceim.
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
marci
1 023
A Community továbbra is üt 😊 Ha lehetne kritikát fogalmazni vele szemben, az az, hogy a kvázi főszereplő a leggyengébb karakter (meg színész is) benne.JakehomerSzerintem McHale is jól hozza a D-baget. Nem lehet, hogy azért nem tetszik annyira, mert a karakterek közül ő a legkevésbé szimpatikus?
több mint 14 éve
Nemtom, Winnie is őt szidja, de nekem semmi gondom nincs vele, szerintem beleillik a sorozatba, és így jó, ahogy van 😀jó ez az utolsó FNL évad, de a Julie-s szál nagyon gyenge, kilóg a többi közül..brkÍgy van.
A Community továbbra is üt 😊 Ha lehetne kritikát fogalmazni vele szemben, az az, hogy a kvázi főszereplő a leggyengébb karakter (meg színész is) benne.Jakehomer
több mint 14 éve
jó ez az utolsó FNL évad, de a Julie-s szál nagyon gyenge, kilóg a többi közül..brkÍgy van.
A Community továbbra is üt 😊 Ha lehetne kritikát fogalmazni vele szemben, az az, hogy a kvázi főszereplő a leggyengébb karakter (meg színész is) benne.
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Sajnos nem lesz Rubicon 2. évad. Megkapta a kaszát. 😕
több mint 14 éve
Nah akkor már megérte véleményt írni róla 😊És akkor mégegyszer:kösz, ez hatalmas találat volt, csak osztani tudom a 10/10-es osztályzatot 😀 aki csak egy kicsit is szereti a krimiket, az haladéktalanul nézze meg, óriásiJJ Tiller
Sherlock - angol sorozat, összesen 3 90 perces résszel, modern Sherlock Holmes feldolgozás. Nagyon durván eltalálták az egészet, és az "évad"végi cliffhanger is nagyon jó, 10/10 nálam komplettan a három rész.tenorx
több mint 14 éve
Sanyi, Fringe vélemény?elfogult vagyok, nekem tetszik.
SPOILER!
lehet kérdeztem már, de szerinted a másik világban elképzelhető, hogy mindenki shapeshifter?
több mint 14 éve
És akkor mégegyszer:kösz, ez hatalmas találat volt, csak osztani tudom a 10/10-es osztályzatot 😀 aki csak egy kicsit is szereti a krimiket, az haladéktalanul nézze meg, óriási
Sherlock - angol sorozat, összesen 3 90 perces résszel, modern Sherlock Holmes feldolgozás. Nagyon durván eltalálták az egészet, és az "évad"végi cliffhanger is nagyon jó, 10/10 nálam komplettan a három rész.tenorx
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
te is tudod törölni a saját hsz-ed 😊Hivatalossá vált a pletyka, T-Bag karaktere vissza fog térni a Breakout Kings című sorozatban.HöriIdőközben aktualitását vesztette amit írtam a sikeres google-zásnak köszönhetően, úgyhogy ez a hsz törölhető 😊Sobri Jóska
több mint 14 éve
.brk
1 890
jó ez az utolsó FNL évad, de a Julie-s szál nagyon gyenge, kilóg a többi közül.
több mint 14 éve
végetért a Cthulu éra South Parkban. Justin Bieberes momentum 😂és persze rise to Mintberry Cruuunch 😊
több mint 14 éve
Érdekes, nekem meg Chelsea volt a kedvenc 😕
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
oh jóság van.királyság 😊 mondjuk én csak Chelsea-t nem bírtam (pedig messze neki van a legjobb neve 😀) ott se a karakter se a színésznő nem volt szimpatikus
Jenny McCarthy visszatér a TAAHM-ba.
kedvenc eyecandym volt mind közül Courtney.Höri
több mint 14 éve
oh jóság van.Jenny McCarthy visszatér a TAAHM-ba.
kedvenc eyecandym volt mind közül Courtney.
több mint 14 éve
Ki van képben a Madagaszkár Pingvinek c. sorozattal kapcsolatban?barátnőm Nickelodeon függő. 😀Zsoca
Az érdekelne, hogy hány évad létezik belőle, és az adott évad hány részes.
Mert tegnap elkezdtem letölteni az első évadot. 10 részig minden simán ment, aztán a 11. rész full az első rész volt, a 12. a 2. , a 13. a 3, aztán a 14. rész új volt, de utána csak a 23. részt találtam meg...JC6
több mint 14 éve
Ki van képben a Madagaszkár Pingvinek c. sorozattal kapcsolatban?barátnőm Nickelodeon függő. 😀
Az érdekelne, hogy hány évad létezik belőle, és az adott évad hány részes.
Mert tegnap elkezdtem letölteni az első évadot. 10 részig minden simán ment, aztán a 11. rész full az első rész volt, a 12. a 2. , a 13. a 3, aztán a 14. rész új volt, de utána csak a 23. részt találtam meg...JC6