Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 14 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 370 — No 1 Zhang Yufei fan
Pete vs. Life - remek a szerkezete 😂 két focikommentár narrálja az epizódokat, jellegzetes angol riporteri stílusban 😂

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Dexter S08, 😱O Isteni, végig hallottam ahogy iszonyatosan dobog a szivem a rész alatt, az 4. évadzáró után a legjobb az elmúlt időszakban 😊pc_x
mondjuk a betört ajtóval nemtudom mit csináltak 😀 de a cliff megint odabaszottshawnka
SPOILER
Most néztem meg és ezen gondolkodtam. De mivel a 2 szoba közti ajtó tört be ezért valszeg utólag tűnt fel bárkinek is.
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Dexter S08, 😱O Isteni, végig hallottam ahogy iszonyatosan dobog a szivem a rész alatt, az 4. évadzáró után a legjobb az elmúlt időszakban 😊pc_x
mondjuk a betört ajtóval nemtudom mit csináltak 😀 de a cliff megint odabaszott
több mint 14 éve
pc_x 943 — Red Fist
Dexter S08, 😱O Isteni, végig hallottam ahogy iszonyatosan dobog a szivem a rész alatt, az 4. évadzáró után a legjobb az elmúlt időszakban 😊

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Az új Family Guy büntet 😀 Az évad első része elég gyenge volt, de azóta hozza a régi színvonalat.barney
nem tudom nekem az első három rész nem nagyon tetszett, főleg az első rész, viszont a szünet óta két eléggé jó kis részt adtak ki. amúgy miért volt egy 3 hetes szünet?kisvanek4
baseball playoff

több mint 14 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 535
Na Dexter lassan újra régi fényében ragyog. Az előző 2 rész nagyon erősre sikeredett. 😊
több mint 14 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
Az új Family Guy büntet 😀 Az évad első része elég gyenge volt, de azóta hozza a régi színvonalat.barney
nem tudom nekem az első három rész nem nagyon tetszett, főleg az első rész, viszont a szünet óta két eléggé jó kis részt adtak ki. amúgy miért volt egy 3 hetes szünet?
több mint 14 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Az új Family Guy büntet 😀 Az évad első része elég gyenge volt, de azóta hozza a régi színvonalat.

több mint 14 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
A Community továbbra is üt 😊 Ha lehetne kritikát fogalmazni vele szemben, az az, hogy a kvázi főszereplő a leggyengébb karakter (meg színész is) benne.Jakehomer
Szerintem McHale is jól hozza a D-baget. Nem lehet, hogy azért nem tetszik annyira, mert a karakterek közül ő a legkevésbé szimpatikus?marci
Nem, kimondottan szeretem a köcsög karaktereket 😊
Egyébként is nagyon visszavettek ebből a dbag vonalból, sokkal inkább Pierce az enigma a második évadban.

Nincs nagy gondom a Winger karakterrel sem, sokat javult (az elején majdnem kaszáltam a sorozatot miatta, akkor nagyon gyengének találtam), csak amiatt említettem, mert mégiscsak arra van felhúzva az egész sorozat, hogy ő bekényszerül egy idegen közegbe.

A rektorból kéne több (már csak az akcentus miatt is 😀 ), az ő és Chang közös jelenetei a kedvenceim.Jakehomer
Jogos, jellemfejlődött Winger. Eleinte nekem se jött be, nagyon nem tetszettek a közös jelenetei a szőke csajjal és mivel sűrűn volt ilyen, nem volt kedvenc. Mikor végre túljutottak a romantikázásos hülyeségen, Winger is sokkal jobb lett.
És egyetértek John Oliverrel kapcsolatban is, az a faszi bitang jó. 😊
több mint 14 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 768 — Panthers fan
A Community továbbra is üt 😊 Ha lehetne kritikát fogalmazni vele szemben, az az, hogy a kvázi főszereplő a leggyengébb karakter (meg színész is) benne.Jakehomer
Szerintem McHale is jól hozza a D-baget. Nem lehet, hogy azért nem tetszik annyira, mert a karakterek közül ő a legkevésbé szimpatikus?marci
Nem, kimondottan szeretem a köcsög karaktereket 😊
Egyébként is nagyon visszavettek ebből a dbag vonalból, sokkal inkább Pierce az enigma a második évadban.

Nincs nagy gondom a Winger karakterrel sem, sokat javult (az elején majdnem kaszáltam a sorozatot miatta, akkor nagyon gyengének találtam), csak amiatt említettem, mert mégiscsak arra van felhúzva az egész sorozat, hogy ő bekényszerül egy idegen közegbe.

A rektorból kéne több (már csak az akcentus miatt is 😀 ), az ő és Chang közös jelenetei a kedvenceim.

Tepper takarodj!
több mint 14 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Szerintem McHale is jól hozza a D-baget. Nem lehet, hogy azért nem tetszik annyira, mert a karakterek közül ő a legkevésbé szimpatikus?
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
jó ez az utolsó FNL évad, de a Julie-s szál nagyon gyenge, kilóg a többi közül..brk
Így van.

Nemtom, Winnie is őt szidja, de nekem semmi gondom nincs vele, szerintem beleillik a sorozatba, és így jó, ahogy van 😀
több mint 14 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 768 — Panthers fan
jó ez az utolsó FNL évad, de a Julie-s szál nagyon gyenge, kilóg a többi közül..brk
Így van.

A Community továbbra is üt 😊 Ha lehetne kritikát fogalmazni vele szemben, az az, hogy a kvázi főszereplő a leggyengébb karakter (meg színész is) benne.

Tepper takarodj!
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Sajnos nem lesz Rubicon 2. évad. Megkapta a kaszát. 😕
több mint 14 éve
És akkor mégegyszer:
Sherlock - angol sorozat, összesen 3 90 perces résszel, modern Sherlock Holmes feldolgozás. Nagyon durván eltalálták az egészet, és az "évad"végi cliffhanger is nagyon jó, 10/10 nálam komplettan a három rész.tenorx
kösz, ez hatalmas találat volt, csak osztani tudom a 10/10-es osztályzatot 😀 aki csak egy kicsit is szereti a krimiket, az haladéktalanul nézze meg, óriásiJJ Tiller
Nah akkor már megérte véleményt írni róla 😊
több mint 14 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Sanyi, Fringe vélemény?
elfogult vagyok, nekem tetszik.

SPOILER!
lehet kérdeztem már, de szerinted a másik világban elképzelhető, hogy mindenki shapeshifter?

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
És akkor mégegyszer:
Sherlock - angol sorozat, összesen 3 90 perces résszel, modern Sherlock Holmes feldolgozás. Nagyon durván eltalálták az egészet, és az "évad"végi cliffhanger is nagyon jó, 10/10 nálam komplettan a három rész.tenorx
kösz, ez hatalmas találat volt, csak osztani tudom a 10/10-es osztályzatot 😀 aki csak egy kicsit is szereti a krimiket, az haladéktalanul nézze meg, óriási

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
Hivatalossá vált a pletyka, T-Bag karaktere vissza fog térni a Breakout Kings című sorozatban.Höri
Időközben aktualitását vesztette amit írtam a sikeres google-zásnak köszönhetően, úgyhogy ez a hsz törölhető 😊Sobri Jóska
te is tudod törölni a saját hsz-ed 😊
több mint 14 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
jó ez az utolsó FNL évad, de a Julie-s szál nagyon gyenge, kilóg a többi közül.
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
végetért a Cthulu éra South Parkban. Justin Bieberes momentum 😂

és persze rise to Mintberry Cruuunch 😊
több mint 14 éve
Érdekes, nekem meg Chelsea volt a kedvenc 😕
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
oh jóság van.
Jenny McCarthy visszatér a TAAHM-ba.

kedvenc eyecandym volt mind közül Courtney.Höri
királyság 😊 mondjuk én csak Chelsea-t nem bírtam (pedig messze neki van a legjobb neve 😀) ott se a karakter se a színésznő nem volt szimpatikus
több mint 14 éve
oh jóság van.
Jenny McCarthy visszatér a TAAHM-ba.

kedvenc eyecandym volt mind közül Courtney.

több mint 14 éve
Ki van képben a Madagaszkár Pingvinek c. sorozattal kapcsolatban?

Az érdekelne, hogy hány évad létezik belőle, és az adott évad hány részes.
Mert tegnap elkezdtem letölteni az első évadot. 10 részig minden simán ment, aztán a 11. rész full az első rész volt, a 12. a 2. , a 13. a 3, aztán a 14. rész új volt, de utána csak a 23. részt találtam meg...JC6
barátnőm Nickelodeon függő. 😀Zsoca

több mint 14 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
Ki van képben a Madagaszkár Pingvinek c. sorozattal kapcsolatban?

Az érdekelne, hogy hány évad létezik belőle, és az adott évad hány részes.
Mert tegnap elkezdtem letölteni az első évadot. 10 részig minden simán ment, aztán a 11. rész full az első rész volt, a 12. a 2. , a 13. a 3, aztán a 14. rész új volt, de utána csak a 23. részt találtam meg...JC6
barátnőm Nickelodeon függő. 😀