Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
December elején kezdtem el nézni a Fringe-t. Már az ötödik, befejező évad 5. részénél járok és nagyon sajnálom h vége lesz a sorozatnak.
Nagyon jól válogatták ki a szereplőket, a sztorik is kitűnőek, ami külön tetszik, hogy a részek elején levő visszatekintések milyen precízek, ha esetleg későbbi eseményt folytatnának.
Az is tetszik, hogy néhány részig altatnak átlagos ügyekkel, aztán odatesznek mindig egy-egy újabb "rejtélyt".
A 4. évad kicsit laposabb volt, de a végére azért szintén odatették a dolgokat, de az 5. évad elején tapasztalható ugrás kicsit meglepett engem.
több mint 13 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 862 — Colts Fan
1. évad végén járok,de nagyon tetszik. A helyszínek szépek,az ügyek érdekesek.és külön + pont a sok ismerős arcért más sorozatokból.😊
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Tegnap belevágtam a The Glades darálásába,és 1 nagy pozitív csalódás az egész.😊Tony Adams
Végre valaki! 😊
Én pont most nézem a 3. évadot és szerintem ez még jobb, mint a korábbiak.
| Egyedül attól félek, hogy rámennek arra a szálra, hogy Taylor Cole-lal elkezd kavarni Jim. |

több mint 13 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 862 — Colts Fan
Tegnap belevágtam a The Glades darálásába,és 1 nagy pozitív csalódás az egész.😊
több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Ha valakinek elege van az unalmas amcsi sorozatokból akkor ajánlom neki a Fresh Meatet. Double B
imádom a Fresh Meatet, mondjuk muszáj felirat hozzá, mivel Vod pl érthetetlen számomra. de amúgy tényleg élmény minden perc.

A Wedding Band nézőktől kérdezném, hogy Jenny Wade mennyi szerepet kap a sorozatban? Mert ha sokat, akkor az egy erős érv lenne nekem is arra, hogy belekezdjek. 😀Schleck
minden részben szerepel, néha még saját történetszála is van, úgyh mondhatjuk, hogy sokat.
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
A Wedding Band nézőktől kérdezném, hogy Jenny Wade mennyi szerepet kap a sorozatban? Mert ha sokat, akkor az egy erős érv lenne nekem is arra, hogy belekezdjek. 😀

több mint 13 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Ha valakinek elege van az unalmas amcsi sorozatokból akkor ajánlom neki a Fresh Meatet.

Egyébként érdekes módon nekem nem jön be a TWD mint sorozat. :/
több mint 13 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Megjegyzem amúgy értelmes (nem One Tree Hill) középiskolás, egyetemi amcsi drámákat, vígjátékokat is keresek. Ha valaki tud ajánlani jót azt megköszönöm.
BlitzHawk
FNL, nemtom ismered-e (bár a fórumot nézve tuti 😀)Negritis
Minden évadát 😊
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Félelmetesen jó sorozat ez a Walking Dead, nem hittem volna! És nekem a 2. évaddal sincs semmi bajom, annyira drámai, morális, kemény.zavi27
nekem is nagyon bejött a 2.évad. néha jobb mint a monoton a hentelés.braxa88
Nekem alapból eddig a második évad a kedvencem,a Rick-Shane ellentét kiélesedése mesterien van megoldva bár kicsit sejteni lehetett hogy mi lesz a vége,persze a harmadik is fasza eddig,az első 2-3 részben nagyon beindult csak kapkodta az ember a fejét,meglátjuk mi lesz február tizedikétől(?).

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 480 — The Mathematician
Megjegyzem amúgy értelmes (nem One Tree Hill) középiskolás, egyetemi amcsi drámákat, vígjátékokat is keresek. Ha valaki tud ajánlani jót azt megköszönöm.
BlitzHawk
FNL, nemtom ismered-e (bár a fórumot nézve tuti 😀)

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
BlitzHawk
awkward 😀

több mint 13 éve
BlitzHawk
mi a baj a One Tree Hill-el?kristof
Nekem iszonyú klisés és akkor még finoman fogalmaztam. Persze ez magán vélemény.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
BlitzHawk
mi a baj a One Tree Hill-el?
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 553
Félelmetesen jó sorozat ez a Walking Dead, nem hittem volna! És nekem a 2. évaddal sincs semmi bajom, annyira drámai, morális, kemény.zavi27
nekem is nagyon bejött a 2.évad. néha jobb mint a monoton a hentelés.
több mint 13 éve
több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 683 — Amerikai sportok rajongója
Félelmetesen jó sorozat ez a Walking Dead, nem hittem volna! És nekem a 2. évaddal sincs semmi bajom, annyira drámai, morális, kemény.
több mint 13 éve
A Two-A-Daysről hallottam, azt is meg fogom nézni és a Höri által ajánlottakat is. Köszönöm a segítséget!

Amúgy ilyen HS vagy egyetemi focis drámára vagy vígjátékra gondoltam.
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
volt régen valami 2 vagy 1 évados mtv sorozat Two-A-Days.
Középiskolai foci, de van benne Tebow is még highschoolban 😀

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Tudtok BMS, Friday Night Lights (nálam all-time sorozat) típusú sorozatot ajánlani? BlitzHawk
tehát focisat? mert a kettőnek amúgy semmi köze egymáshoz.

The League leginkább, meg van ez is, de én még nem láttam  en.wikipedia.org/wiki/The_Game_(U.S._TV_series)

több mint 13 éve
Tudtok BMS, Friday Night Lights (nálam all-time sorozat) típusú sorozatot ajánlani?

azon is gondolkoztam, hogy újra kezdem az FNL-t, mert megunhatatlan. Riggins a legnagyobb király 😀
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 526
Most, hogy pillanatokon belül végzek a Homeland 1. évadával, hivatalosan is felültem a Claire Danes bandwagonre.shawnka
Én is pont most fejeztem be az 1. évadot, de szerintem a csaj kicsit túljátssza a szerepét. Nekem a Brody őrmester játéka jobban tetszik. A sorozat maga zseniális.
több mint 13 éve
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 694 — Tyrone Creek
Most, hogy pillanatokon belül végzek a Homeland 1. évadával, hivatalosan is felültem a Claire Danes bandwagonre.
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Pedig nagy kár érte.
több mint 13 éve
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 694 — Tyrone Creek
A BMS 4. évad teljesen el lett kaszálva?BlitzHawk
ne reménykedj a folytatásban.
több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 489
A BMS 4. évad teljesen el lett kaszálva?BlitzHawk
Én úgy tudom, hogy igen, bár nem vagyok benne biztos. Talán él az a lehetőség, hogyha valamelyik csatorna "lecsap" rá akkor ott folytatódhat, de erre kicsi az esély.