Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 13 éve
A BMS 4. évad teljesen el lett kaszálva?
több mint 13 éve
Hát ilyen gagyi CGI-t én már rég láttam, szerintem közelébe sincs az eredeti BSGhez. Persze azért megnéztem már félig, majd lenyomom egybe is.
több mint 13 éve
Hát gyerekek, a Blood & Chrome olyan szinten minőségi alkotás lett, hogy bekaphatja az összes ideinek, magát "sci-fi"-nek tituláló alkotás.Történetileg remekül illeszkedik a BSG-hez, látványtól összeszarja magát az ember, az űrjelenetek ráadásul egy "kezdő" szárnypróbálgatásai a havas bolygóhoz képest; a Hoth bekaphatja. Szereplőket is jól eltalálták. Pasqualino nagyon jól hozza a is Abamát, a mindenre elszánt pilótát. Őt nagyon jól kiegészíti Cotton és Bordán Lili által megformált karakterek. Rendezésileg és operatőrileg nem lehet belekötni, ráadásul zeneileg is hozza a már a sorozattól jól megszokott színvonalat. A cselekmény sohasem ül le egy pillanatra sem (ilyen szempontból jó ötlet a pár percre darabolt részek), végig izgalmas, csavarokban gazdag, a végén pedig az összes BSG rajongónak leesik az álla. Egyedül a párbeszédek kicsit laposak, bár így gyakorlatilag az is megérti, aki először hall angol szöveget.
Bátran merem ajánlani mindenkinek, sci-fi rajongókat egészen biztos, hogy levesz a lábáról, de akiket csak a látvány érdekel se fognak csalódni.
Egész egyszerűen így kell kinézni egy filmnek/sorozatnak 2012-ben.
több mint 13 éve
Tegnap lenyomtam az első három részt, eddig nagyon bejön. 😊 Köszi a tippet fetomy.VÉGRE! Szívesen 😊
Höri meg kiégett BigBang téren, és nem tetszik neki, hogy másnak meg bejön. 😛GRAFI
több mint 13 éve
Pf... survivor. 😛 Én meg azt nem tudnám megnézni.
több mint 13 éve
Höri meg kiégett BigBang téren, és nem tetszik neki, hogy másnak meg bejön. 😛GRAFInem, én a komplett cbs adótól égtem ki, a Survivort leszámítva
több mint 13 éve
Tegnap lenyomtam az első három részt, eddig nagyon bejön. 😊 Köszi a tippet fetomy. Höri meg kiégett BigBang téren, és nem tetszik neki, hogy másnak meg bejön. 😛
több mint 13 éve
ha a 2BG miatt mondod, az Whitney Cummings (micsoda név 😀) És btw hurrá, végre valaki akinek -talán- bejön majd 😀ja vágom hogy Whitney csinálja, csak azt akartam üzenni hogy Grafinak Lorrét kell javasolni és meg van oldva 😛
ja amúgy most hogy mondod, én simán a célközönsége vagyok, a hit sitcomjaiból majdnem mindet láttam és szerettem is 😀fetomy
Én egyiket se szeretem 😕
több mint 13 éve
ha a 2BG miatt mondod, az Whitney Cummings (micsoda név 😀) És btw hurrá, végre valaki akinek -talán- bejön majd 😀 ja amúgy most hogy mondod, én simán a célközönsége vagyok, a hit sitcomjaiból majdnem mindet láttam és szerettem is 😀
több mint 13 éve
Illetve sokat röhögős fajta van a 2 Broke Girls, szerintem jó kis sorozat, de azt csak akkor ajánlom, ha sitcom-mániás vagy, mert azt sokan nem tartják jónak.fetomyBelenéztem a Pilotba jutubon. Ez volt szerintem. Köszi.
több mint 13 éve
Tegnap meccs alatt reklámoztak valamit, amiben 2 csaj volt, de figyeltem a címét.
több mint 13 éve
Sitcomban mit érdemes manapság bigbangen kívül nézni?GRAFIA New Girl általánosan elfogadottan jó sorozat, általában azok nem szeretik, akik nem bírják Zooey Deschanelt (WTF???), a Ben&Kate is sokak szerint aranyos, el is lehet nevetgélni rajta, aranyos is, de én csak Lucy Punch miatt nézem 😀
Illetve szerintem a Go on is nagyon jó, de az félig dráma.
Illetve sokat röhögős fajta van a 2 Broke Girls, szerintem jó kis sorozat, de azt csak akkor ajánlom, ha sitcom-mániás vagy, mert azt sokan nem tartják jónak.
több mint 13 éve
Sitcomban mit érdemes manapság bigbangen kívül nézni?GRAFIManapság már azt se érdemes nézni. 😀
Modern Family nekem bejön meg a Raising Hope is.
több mint 13 éve
Sitcomban mit érdemes manapság bigbangen kívül nézni?
több mint 13 éve
a második elég lapos lett valóban, de a harmadik sztem megint kurvajó, szóval megéri végigszenvedni.Hát első évad megvolt, tényleg nagyon durva! 2.tól kicsit félek, mert jópár véleményt hallottam, hogy pár részt leszámítva az jóval unalmasabb lett?! Majd kiderül.zavi27Hogy én eddig miért nem kezdtem el ezt a Walking Dead-et?! Mostmeg mindjárt redarálom az első évadot.zavi27hamar utol fogsz érni minket... 😀Divat
több mint 13 éve
boardwalk empire nagyon durva 😮hát befejeztem Richard Harrow a TV történelem legjobb karaktere
most jön az évadfinálé. Capone fuckyeah 😀braxa88
több mint 13 éve
Hát első évad megvolt, tényleg nagyon durva! 2.tól kicsit félek, mert jópár véleményt hallottam, hogy pár részt leszámítva az jóval unalmasabb lett?! Majd kiderül.Hogy én eddig miért nem kezdtem el ezt a Walking Dead-et?! Mostmeg mindjárt redarálom az első évadot.zavi27hamar utol fogsz érni minket... 😀Divat
több mint 13 éve
Az is nagy kedvencem, szerencsére azt már az elejétől fogva néztem. igaz hamarosan végetér.Hogy én eddig miért nem kezdtem el ezt a Walking Dead-et?! Mostmeg mindjárt redarálom az első évadot.zavi27Én ugyanezt a kérdést tettem fel magamnak egy bő hónapja a Fringe kapcsán. 😀Vrijbloed
több mint 13 éve
Hogy én eddig miért nem kezdtem el ezt a Walking Dead-et?! Mostmeg mindjárt redarálom az első évadot.zavi27Én ugyanezt a kérdést tettem fel magamnak egy bő hónapja a Fringe kapcsán. 😀
több mint 13 éve
boardwalk empire nagyon durva 😮most jön az évadfinálé. Capone fuckyeah 😀
több mint 13 éve
Hogy én eddig miért nem kezdtem el ezt a Walking Dead-et?! Mostmeg mindjárt redarálom az első évadot.zavi27hamar utol fogsz érni minket... 😀
|
több mint 13 éve
Hogy én eddig miért nem kezdtem el ezt a Walking Dead-et?! Mostmeg mindjárt redarálom az első évadot.
több mint 13 éve
| ha kiirjták a sorozatbol akkor nem sok értelmét látom h megszökött a börtönből. | braxa88nyilván Yvonne igen drágán dolgozik, tudják az írók is, hogy nem biztos, hogy sikerül még egy évadra leigazolni, max néhány epizód fér bele, ha ez lesz az utolsó évad, ha nem.